logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Δεν είναι λοιπόν μόνο ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που προτιμούσε να τρέχει σε πανάκριβους γιατρούς και νοσοκομεία, αντί να πάει να θεραπευτεί στα αναρίθμητα άγια και θαυματουργά προσκυνήματα της χώρας, στο Άγιο Όρος και την ζώνη της Παναγιάς! Όχι αυτή ειναι διεθνώς η πρακτική που ακολουθούν όλοι οι μεγαλόσχημοι θρησκευτικοί ηγέτες. Διαβάστε για ένα τέτοιο τρανταχτό παράδειγμα!

Δεν είναι λοιπόν μόνο ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που προτιμούσε να τρέχει σε πανάκριβους γιατρούς και νοσοκομεία, αντί να πάει να θεραπευτεί στα αναρίθμητα άγια και θαυματουργά προσκυνήματα της χώρας, στο Άγιο Όρος και την ζώνη της Παναγιάς! Όχι αυτή ειναι διεθνώς η πρακτική που ακολουθούν όλοι οι μεγαλόσχημοι θρησκευτικοί ηγέτες. Διαβάστε για ένα τέτοιο τρανταχτό παράδειγμα!

 

Αγαπητέ μου συνεργάτη στον ευαγγελισμό

Αυτή είναι μια πολύ προσωπική επιστολή.

Ανάρρωση από Ασθένεια

Όταν επέστρεψα από την ευλογημένη από τον Θεό σταυροφορία του ευαγγέλιου στην Παπούα Νέα Γουϊνέα, αισθανόμουν πολύ καλά, αλλά πήγα να δω το γιατρό μου, που έκανε το συνηθισμένο έλεγχο του αίματος και της υγείας μου. Αυτός όμως αποκάλυψε μια αναπάντεχη κατάσταση – καρκίνο του προστάτη.

Αυτή η απροσδόκητη ανακάλυψη μας οδήγησε σε πολλή προσευχή και επάλειψη με λάδι. Υπήρξε μια επείγουσα ανάγκη την οποία δεν είχα δοκιμάσει ποτέ πριν στη ζωή μου. Εντούτοις, σύντομα είδα καθαρά ότι ο Κύριος θα χρησιμοποιούσε τα χέρια των χειρούργων. Το νοσοκομείο μπορούσε να με προσέξει χωρίς καθυστέρηση. Ο χειρούργος, ένας αναγεννημένος χριστιανικός, αφαίρεσε επιτυχώς και συνολικά τον κακοήθη όγκο. Μπορούσε επίσης με χαρά να βεβαιώσει ότι οι εξετάσεις έδειξαν πως η ασθένεια δεν είχε εξαπλωθεί στα οστά ή τους λεμφαδένες μου.

Παρακαλώ ευχαριστείστε μαζί μου τον Κύριο που κάνει όλα τα πράγματα καλά. Πιστεύω ότι έχω μακροχρόνιο μέλλον για ευαγγελισμό μπροστά μου, τουλάχιστον για το υπόλοιπο αυτής της δεκαετίας. Από το 2000 έχουμε λάβει περίπου 40 εκατομμύρια κάρτες αποφάσεων, κάθε μια από τις οποίες υπογράφεται από κάποιον που πιστοποιεί ότι έχει δεχτεί τον Ιησού και τη σωτηρία. Ήδη ξέρετε ότι ο στόχος μας είναι 100 εκατομμύρια νέες ανταποκρίσεις σ' αυτή την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα. Η πίστη μου στηρίζεται σαν βράχος στον Θεό^ Τον εμπιστεύομαι για τίποτα λιγότερο.

Και τι θα συμβεί πέρα από το 2010; Αυτή δεν είναι η ημέρα των μικρών πραγμάτων^ δεν μπορεί να είναι, με τη σταθερή μας προσδοκία για το σύντομο ερχομό του Ιησού. Η υπόσχεση του ευαγγέλιου της σωτηρίας είναι για “όποιον πιστεύει”, όχι για μερικούς τυχερούς. Ο Γολγοθάς δεν είναι κανένα παιχνίδι στο καζίνο^ είναι απόλυτη βεβαιότητα. (...)

Χωρίς ίχνος κακής διάθεσης, επειδή εμείς δεν παίζουμε με τον πόνο κανενός, αναρωτιόμαστε πώς αυτός που –όπως ισχυρίζεται– έχει θεραπεύσει τόσους τυφλούς, κουφούς, παράλυτους και καρκινοπαθείς, χρειάζεται να πηγαίνει τακτικά για έλεγχο στους γιατρούς και τελικά να κάνει εγχείριση σε νοσοκομείο. Αφού διακηρύττει ότι ο Χριστός κάνει θαύματα όπως στο παρελθόν, γιατί δεν περίμενε να τον κάνει καλά ο Χριστός αλλά κατέφυγε στους γιατρούς της Αμερικής; Εκτός και αν ο Θεός κάνει θαύματα μόνο στους ιθαγενείς της Αφρικής αλλά έχει τα πολυτελή νοσοκομεία για τους ιεροκήρυκες... Και ας μη βιαστεί κανείς να επικαλεστεί τον “σκόλοπα” του Παύλου, επειδή, ο απόστολος την πληγή την ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ και δεν πήγε σε γιατρούς για να τον θεραπεύσουν...

Και ένα επιπλέον σημείο. Άλλη μια φορά ο Bonnke ζητάει ΧΡΗΜΑΤΑ. Ιδού το τέλος της επιστολής:

Σοβαρή οικονομική ανάγκη

Το 2006 υπόσχεται να είναι το έτος της μεγαλύτερης συγκομιδής. Πηγαίνουμε σε τόπους όπως το Abuja (Φεβρουάριος) και το Λάγος (Νοέμβριος) και έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι αυτές θα είναι οι μεγαλύτερες και λαμπρότερες συναθροίσεις που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Δεν ενδιαφέρομαι για τα αισθήματα αλλά για να αρπάξω από τον εχθρό εκατομμύρια πολύτιμων ψυχών. Όμως συμβαίνει προς το παρόν να είμαστε σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. Η προετοιμασία γι‘ αυτές τις εκστρατείες είναι δαπανηρή επειδή μπορούμε και πρέπει να περιμένουμε τεράστια πλήθη ανθρώπων. Παρακαλώ βοηθήστε μας να προσευχηθούμε ώστε ο Κύριος να παράσχει τους πόρους που χρειαζόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μην τολμήσουμε να εγκαταλείψουμε. Δεν είναι εκπληκτικό που ο εχθρός μας χτυπάει με κάθε όπλο, αλλά θα υπερνικήσουμε γιατί ο Ένας έχει υπερνικήσει! Μπορώ να είμαι τόσο τολμηρός ώστε να σας ζητήσω να κάνετε μια ειδική θυσία; Ο Κύριος θα σας ανταμείψει εκατονταπλάσια.

Θα ήταν τιμή μου να λάβω νέα σας σύντομα. Χρειαζόμαστε επειγόντως τη μεσιτική προσευχή σας καθώς επίσης και τη δράση. Δικός σας, από καρδιά προς καρδιά, με την αγάπη του Ιησού

Reinhard Bonnke, Ευαγγελιστής

Σας παρουσιάζουμε το καινούργιο αεροπλάνο ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ από τους “προφήτες Kenneth και Gloria Copeland, αξίας 20.000.000 δολαρίων

 

Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε αναφερθεί στον Γερμανο-αμερικανό Πεντηκοστιανό ιεροκήρυκα Reinhard Bonnke και τα εκατομμύρια αναξιόπιστων “επιστροφών στον Χριστό” που διαφημίζει. Δεν είχαμε ασχοληθεί ωστόσο με τις περίφημες “θεραπείες” που δήθεν συνοδεύουν τις εκστρατείες του σε χώρες της Αφρικής. Ήρθε όμως η ώρα, ν' αποδειχθεί πως και τα πολυάριθμα θαύματα που εκτελεί είναι της ίδιας ποιότητας, όπως προκύπτει από ένα δικό του γράμμα που στάλθηκε στους οπαδούς του πριν από λίγες εβδομάδες και από το οποίο μεταφέρουμε εδώ ένα ενδιαφέρον τμήμα.


{backbutton}