logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Εξτρεμιστές της Εκκλησίας προσεύχονται για να προκαλέσουν την αποτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων

EKTOΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ... ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ

 

 

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ανατρέπονται τα σχέδια της ασφάλειας των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας. Παρόλη την κινητοποίηση του Ελληνικού Στρατού της Ελληνικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, των Μυστικών Υπηρεσιών του ΝΑΤΟ και ολόκληρου του Δυτικού Κόσμου, μια νέα απειλή επικρέμεται πάνω από την Αθήνα.

 

 

Πυκνά σύννεφα μαζεύονται πάνω από τους Ολυμπιακούς αγώνες... ένας εχθρός που είναι δύσκολο να αντιμετωπισθεί. Έντρομοι οι αρμόδιοι παρακολουθούν την κινητοποίηση  πιστών που συναθροίζονται για να προσευχηθούν ομαδικά για την αποτυχία των Αγώνων με σκοπό να προκαλέσουν ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα!

 

 

Δέστε τις προτάσεις του ιερομόναχου  Θεοκλήτου Διονυσιάτου, ακρογωνιαίου λίθου της ορθόδοξης μοναχικής διανόησης σήμερα σχετικά με το θέμα αυτό που δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα ¨Ορθόδοξος Τύπος"  της 19.9.2003

 

« ...(Οι Ολυμπιακοί αγώνες) απάδουν για ένα Χριστιανικόν Έθνος, ως σαφώς ειδωλολατρικής προελεύσεως ως πανηγύρι εκδήλως δαιμονικόν στα πλαίσια του οποίου ενεργείται εκτεταμένη ακολασία, όχι μόνον μεταξύ αθλητών αφού οι αθλήτριες είναι εξ ορισμού όλες έγκυες, αλλά κυρίως οι εκ των πέντε ηπείρων 'φίλαθλοι', όντες σε ζωώδη κατάσταση, επιδίδονται σε ακολασίες με εισαγόμενες ιερόδουλες γεγονός που κατά κανόνα προνοείται υπό της ΔΟΕ εν συναινέσει με τις χώρες όπου τελούνται οι Ολυμπιακοί αγώνες...»

 

Προτείνει λοιπόν:

« να παρακαλέσομεν τον Θεόν να ρίξει όχι πυρ όπως ζήτησαν οι Απόστολοι στους Σαμαρείτες αλλά τι; Αθώον νερό εξ ουρανού. Τη στιγμή της παιανιζούσης ιεράς μουσικής η της προσευχής προς τον Δια ένα αιφνίδιο νέφος συνοδευόμενο με βροντές και αστραπές να κενώσει καταρρακτωδώς το υγρό στοιχείο του μέσα στο στάδιο. Φαντάζεστε την εικόνα εκατοντάδων χιλιάδων βρωμερών κατά το πλείστον 'φιλάθλων' εκ των πέντε ηπείρων να τρέχουν σαστισμένοι και έμφοβοι διάβροχοι πηδώντας απ τις κερκίδες «πατείς με πατώ σε» να εύρουν κάπου στέγην του σταδίου σε διάστημα ολίγων λεπτών να έχει μεταβληθεί σε λίμνην. Οι επίσημοι να τα «έχουν χάσει» μη γνωρίζοντες πώς να φυλαχτούν καθώς τα αυτοκίντηά των άλλα θα έχουν παρασυρθεί και άλλα δε θα μπορούν να κινήσουν κατά το ήμισυ στο νερό. Ε λοιπόν είναι δυνατόν να μη συλλάβουν το μήνυμα πολλοί; Αυτό δεν θα είναι μια ευεργεσία του Θεού;...

 

 

Ιδού λοιπόν μια ευκαιρία ιεραποστολής -δια προσευχής- που θα δοξάσει τον Θεόν θα σώσει ψυχές και θα ξεκαθαρίσει το τοπίον που είναι πνιγμένο μέσα στην αθεϊαν στην αμφιβολία και στην πολύμορφον ειδωλολατρείαν. Και αυτά θα γίνουν από τον φιλανθρωπότατον Κύριον Ιησούν με τις πρεσβείες της Θεοτόκου των Αγγέλων και των Αγίων...»

 

Καλά είχαμε αντιληφθεί εμείς μια ψυχρότητα εκ μέρους της Εκκλησίας από την απουσία των εκκλησιαστικών φορέων από την τελετή της αφής της ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Παρόλη την αποχή της επίσημης Εκκλησίας η τελετή εξελίχθηκε με κάθε λαμπρότητα, και έσπασε κάθε προηγούμενο τηλεθέασης στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

 

 

 

Από τα γραφόμενα όμως του Μοναχού Θεοκλήτου καταλαβαίνομε ότι  κάποια συννεφάκια στον ουρανό της Ολυμπίας την ημέρα της αφής της ολυμπιακής φλόγας πρέπει να ήταν αποτέλεσμα μαζικής προσευχής των πιστών, μια πρώτη χριστιανική απόπειρα μετεωρολογικής τρομοκρατίας. Λόγω όμως της μικρής σχετικής επιτυχίας, είναι προφανές ότι το χριστεπώνυμο πλήρωμα θα πρέπει να προπονηθεί σκληρά μέχρι την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων, αν θέλει να έχει ελπίδες να προκαλέσει το... νέο Κατακλυσμό.

 

Τι γίνεται όμως αν η προσευχές επιτύχουν το στόχο τους; Tι εγγυήσεις έχομε ότι η ανθρωποκίνητη θεομηνία θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα περιοριστεί στο Ολυμπιακό στάδιο η στη μείζονα περιοχή του κλεινού Άστεως? Και αν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο και επακολουθήσει πλημμύρα βιβλικών διαστάσεων ποιος θα πληρώσει τις ζημίες και τις ενδεχόμενες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και κτήνη? Υπάρχει προηγούμενη πικρή εμπειρία από τη συγκεκριμένη θεότητα.. πως δεν μπορεί να συγκρατήσει τη καταστροφική της μανία( Γένεσις 7.10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αθήνα 2004... μετά την εκπλήρωση των προσευχών του Θεόκλητου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ευτυχώς οι προθέσεις των εξτρεμιστών δημοσιεύτηκαν έγκαιρα στον τύπο δίκην προκηρύξεως τρομοκρατικής οργανώσεως δημοσιευομένης προ του χτυπήματος, φέρνοντας την Κυβέρνηση, τον Αρχιεπίσκοπο και την Ιερά Σύνοδο προ των ευθυνών τους.

 

Πρέπει επιτέλους να βάλουν μια τάξη. Δεν μπορεί σ΄ αυτή τη χώρα να προσεύχεται ο καθένας για ότι του καπνίσει, και μάλιστα για να υπονομεύσει την πανεθνική προσπάθεια και να τρομοκρατήσει χιλιάδες ανύποπτων ξένων, αντίθετα προς την πάγια ελληνική παράδοση φιλοξενίας και αρωγής.

 

Και εν πάσει περιπτώσει εάν η επίσημη εκκλησία είναι ανίκανη να πειθαρχήσει τα πλανημένα μέλη της και δεν τα καλέσει να προσευχηθούν από καρδίας υπέρ ευοδώσεως των Αγώνων, κάνομε επίκληση στους διεθνείς οργανισμούς και τους συμμάχους μας να μας προστατεύσουν καθώς έχουν αναλάβει κι αυτοί ευθύνη για την ασφαλή διεκπεραίωση των αγώνων.

 

Εάν όμως παρ' όλες τις προειδοποιήσεις μας βρέξει τις ημέρες των αγώνων, προτείνομε οι υπεύθυνοι αγκιτάτορες να  τύχουν μεταχείρισης τρομοκρατών και να υποστούν τις πλήρεις συνέπειες του νέου τρομοκρατικού νόμου ως κάτοχοι και χρήστες μεσαιωνικών όπλων μαζικής καταστροφής ενώ οι πνευματικοί ταγοί τους της Εκκλησίας της Ελλάδος να θεωρηθούν συνυπεύθυνοι και να αναλάβουν το οικονομικό κόστος των ζημιών.

 

Με τις θερμότερες ευχές μας για την ευόδωση των Αγώνων της Αθήνας 2004

Μιχάλης Καλόπουλος

.............................

Εξοχώτατον Πρωθυπουργόν
Κον Κωνσταντίνον Καραμανλήν
Εξοχωτάτην Αναπληρώτριαν Υπουργόν Πολιτισμού
Καν Φάνη Πάλλη Πετραλιά
Αξιότιμον Καν Γιάνναν Αγγελοπούλου
Πρόεδρον του «Αθήνα 2004»
Εις Αθήνας

Eν πρώτοις συγχαίρω τον κ. Πρωθυπουργό και την Κυβέρνησι για την εκλογή τους και εύχομαι εγκαρδίως επιτυχία στο έργο τους.

Εν συνεχεία θα ήθελα, κινούμενος από πόνο για την πορεία της Πατρίδος μας, να αναφερθώ στο θέμα των παγανιστικών εκδηλώσεων που ως μή ώφειλε συνοδεύουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η τέλεσις των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα αποτελεί αναμφίβολα γεγονός μεγάλης σημασίας, του οποίου η επιτυχία εξαρτάται και από την αποδοχή και υποστήριξί τους από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Πώς όμως οι πιστοί Ορθόδοοι Έλληνες θα τους αποδεχθούν, όταν αυτοί χρησιμοποιούνται για να προβληθή και διαδοθή η νεοειδωλολατρία και η πανθρησκεία της Νέας Εποχής, όπως φάνηκε και από τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Ολυμπιάδος;

Πώς θα αποδεχθούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί τους Ολυμπιακούς Αγώνες που αρχίζουν με επικλήσεις στον Απόλλωνα και συνοδεύονται από προσευχές στον Δία και σε άλλους;, τους οποίους είχαν απορρίψει ακόμη και επιφανείς αρχαίοι Έλληνες σοφοί, γνωστοί για την μονοθεΐα τους και για την αυστηρή κριτική τους στή ανήθικη και αισχρή πολιτεία των ψευδοθεών; (ο Ξενοφάνης ο Κολοφώνιος, ο Παρμενίδης, ο ιστορικός
Ηρόδοτος, ο ποιητής Πίνδαρος, ο Σωκράτης, ο Ξενοφών, ο Πλάτων, ο τραγικός ποιητής Ευριπίδης, ο Αριστοτέλης κ.ά., βλ. Νεοπαγανισμός, έκδ. Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, 2002).

Δεν σκέπτονται οι αρμόδιοι ότι η Πατρίδα μας είναι ποτισμένη με αποστολικά και μαρτυρικά αίματα; Δεν σκέπτονται ότι το νέο ελληνικό Κράτος ανέστησαν οι ήρωες που θυσιάσθηκαν όχι μόνο για της Πατρίδος την ελευθερία αλλά και για του Χριστού
την Πίστι την αγία;  Γιατί τόση περιφρόνησι στην ελληνορθόδοξο Παράδοσι και πολιτισμό μας, που εδόξασε το Γένος μας;

Απευθύνουμε ουρανομήκη κραυγή διαμαρτυρίας για την βεβήλωσι της Ορθοδόξου Πατρίδος μας από την επιχειρούμενη επαναφορά των ψευδών θεών του δωδεκαθέου.

Παρακαλούμε τους αρμοδίους παράγοντας της Πολιτείας να διατάξουν την αφαίρεσι κάθε παγανιστικού στοιχείου από τις εκδηλώσεις της υποδοχής της ολυμπιακής φλόγας στις διάφορες πόλεις και από τις υπόλοιπες τελετές κατά τή
διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ευελπιστούμε ότι ο κ. Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησίς του, που έδωσαν δείγματα σεβασμού προς την Ορθόδοξο Εκκλησία μας, θα λάβουν σοβαρώς υπ’ όψιν τις διαμαρτυρίες των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Το ζήτημα δεν είναι μικροτέρας σημασίας από το ζήτημα της διαγραφής του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, για το οποίο ο κ. Πρωθυπουργός είχε λάβει την ορθή στάσι, την οποία εξετίμησαν και έλαβαν υπ’ όψιν τους πολλοί Ορθόδοξοι Έλληνες.
Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν νεοέλληνες που θα ζηλώσουν δόξαν Ιουλιανού του Παραβάτου.


Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής
τού Οσίου Γρηγορίου Αγίου `Ορους
Αρχιμ. Γεώργιος
καί οι σύν εμοί εν Χριστώ αδελφοί
Εν Αγίω Όρει τή 17η /30η Mαρτίου 2004
................

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καταργήθηκαν είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό και ελάχιστοι γνωρίζουν πως ευθύνεται η ορθόδοξη εκκλησίας. Η ιστορική αλήθεια είναι ωστόσο αμείλικτη. Το 392 μΧ ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Μέγας Θεοδόσιος, γνωστός γιά την βίαιη καθιέρωση του Χριστιανισμού,  διέταξε να καταργηθούν έπειτα από απαίτηση του Πατριάρχη Κωσταντινούπολης και του χριστιανικού ιερατείου που συγκυβερνούσε την αυτοκρατορία. Αιτία ήταν πως θεωρήθηκαν λείψανο ειδωλολατρικής συμπεριφοράς που έπρεπε να εκριζωθή. Ετσι με διάταγμα του  Θεοδοσίου απαγορεύθηκε οριστικά το 392 μΧ η τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων στην Ολυμπία και κατεδαφίσθηκε το στάδιο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Γιά μερικά χρόνια ωστόσο τελούντο πανρωμαϊκοί αθλητικοί αγώνες στην Αντιόχεια της Συρίας.Το 528 μΧ ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός τους απαγόρεψε οριστικά.  Μιά πανανθρώπινη παράδοση 1300 ετών (756 πΧ - 527 μΧ) έσβησε χάριν της χριστιανικής μισαλλοδοξίας. Χρειάσθηκε να περάσουν άλλα 1350 χρόνια γιά να καθιερωθούν πάλι το 1896 στην Αθήνα.


{backbutton}