logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Υγεία – Διατροφή

10 Πηγές Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας στο Σπίτι & 9 Φυτά που την Απορροφούν!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μάς εκθέτει σε σχεδόν απεριόριστες πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Αυτή η έκθεση έχει δυνητικά καταστροφικές συνέπειες για την υγεία. Μπορούμε να αναστρέψουμε αυτές τις συνέπειες; Ας δούμε πώς μπορούμε να το κάνουμε!

Οι συσκευές στα σπίτια μας είναι ισχυρές πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας κι ίσως αυτό ακούγεται τρομακτικό.

Τι είναι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία;

 1. Ο ορισμός της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σύμφωνα με τη φυσική.

Η Φυσική ορίζει την Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία ως κύματα (κβάντα ή φωτόνια) ενός ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που ακτινοβολούν διαμέσου του χώρου. Περιλαμβάνουν υπεριώδες φως, ακτίνες γάμμα και ακτίνες Χ.

 1. Η φύση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Συμβατικά, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αποτελείται από ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αυτά είναι συγχρονισμένα, κινούμενα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία. Χαρακτηρίζονται συνήθως υπό κενό.

Τα ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία είναι κάθετα μεταξύ τους. Είναι επίσης κάθετα προς την κατεύθυνση του κυματικού σχηματισμού και της ενέργειας και σχηματίζουν εγκάρσιο κύμα.

Κατά σειρά αυξανόμενης συχνότητας, τα τυπικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι τα εξής:

 • Ραδιοκύματα
 • Μικροκύματα
 • Υπεριωδης ακτινοβολία
 • Ακτινογραφίες
 • Ακτίνες γάμμα
 1. Πώς λειτουργεί η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία;

Τα ηλεκτρικά σωματίδια που υφίστανται επιτάχυνση εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αυτά τα κύματα στη συνέχεια αλληλεπιδρούν με άλλα σωματίδια και ασκούν πίεση σε αυτά. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι ελεύθερα να ακτινοβολούν χωρίς τη βοήθεια κινούμενων φορτίων.

 1. Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στην κβαντική μηχανική

Η κβαντική μηχανική υποδηλώνει ότι η EMR αποτελείται από φωτόνια, ποσοτικά στοιχεία της ηλεκτρομαγνητικής δύναμης, υπεύθυνα για τις ηλεκτρομαγνητικές αλληλεπιδράσεις.

Η κβαντική ηλεκτροδυναμική αφορά το πώς η EMR αντιδρά με την ατομική ύλη. Οι κβαντικές επιδράσεις οδηγούν σε πρόσθετες πηγές EMR, οι οποίες περιλαμβάνουν τη μετάβαση των ηλεκτρονίων σε χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας.

 1. Η επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε χημικές ενώσεις

Ο τρόπος που η EMR επηρεάζει τις χημικές ενώσεις και τους βιολογικούς οργανισμούς εξαρτώνται από τη δύναμη και τη συχνότητα της ακτινοβολίας.

Η EMR χαμηλών ή ορατών συχνοτήτων όπως το φως, τα μικροκύματα και τα ραδιοκύματα είναι μη ιονίζουσα ακτινοβολία. Τα μεμονωμένα φωτόνια δεν έχουν αρκετή ενέργεια για να ιονίσουν τα άτομα ή να σπάσουν τους χημικούς δεσμούς.

Η υψηλής συχνότητας υπεριώδης ακτινοβολία, οι ακτίνες γάμμα και ακτίνες Χ είναι ιονίζουσα ακτινοβολία. Τα μεμονωμένα φωτόνια έχουν αρκετή ενέργεια για να ιονίσουν μόρια και να σπάσουν τους χημικούς δεσμούς. Προκαλούν χημικές αντιδράσεις και βλάπτουν τα ζωντανά κύτταρα.

Γιατί η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι επικίνδυνη.

Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δονεί τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού, η κίνηση αυτή προκαλεί θερμότητα, η οποία τα υποχρεώνει να μεταλλαχθούν.

Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία χαμηλής συχνότητας λειτουργεί όπως ο φούρνος μικροκυμάτων. Τα μικροκύματα δονούν μόρια για να παράγουν έντονη θερμότητα. Η ένταση της θερμότητας μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές για την υγεία μας, ακόμη και καρκίνο.

Επίσης, επηρεάζει τη γονιμότητα των ανδρών και των γυναικών. Η μακροχρόνια έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπορεί να κάψει το δέρμα και να διασπάσει το DNA.

Πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο σπίτι!

 1. Κινητά τηλέφωνα.

Τα κινητά τηλέφωνα είναι από τις ισχυρότερες πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Όλοι μας έχουμε δίπλα το κινητό μας όλη την ημέρα.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η χρήση κινητού τηλεφώνου σχετίζεται με όγκους, ενώ έχει κι άλλες δυσμενείς επιπτώσεις για την υγεία. Αποφύγετε να κοιμάστε με το τηλέφωνο δίπλα σας, ή να το βάζετε στην τσέπη σας. Τοποθετήστε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης εάν χρειάζεστε ξυπνητήρι. Αυτό αποτρέπει τις εκπομπές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

 1. Τηλεόραση.

Ίσως να θυμάστε ότι οι γονείς σας, σάς έλεγαν να μην κάθεστε κοντά στην τηλεόραση και είχαν δίκιο. Συνήθως παλαιές συσκευές εκπέμπουν σημαντικά ποσά ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Οπότε, οι σύγχρονες τηλεοράσεις, με WIFI και άλλες μορφές τεχνολογίας, εκπέμπουν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Καλύτερα να μην αγοράζετε τηλεοράσεις με δυνατότητα WIFI.

 1. Φούρνοι μικροκυμάτων.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων εκπέμπουν ισχυρά επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Φανταστείτε ότι η  θερμότητα που παράγουν μπορεί να ψήσει το φαγητό μας.

Τα μικροκύματα διαρρέουν. Η ταμπέλα στην πόρτα του φούρνου σας φθείρεται με την πάροδο του χρόνου, οπότε η πληροφόρηση δεν είναι επαρκής. Η ακτινοβολία που απελευθερώνεται μπορεί να επηρεάσει εσάς και τα κύτταρα του εγκεφάλου σας. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια τοστιέρα ή το κατσαρολάκι για να ζεστάνετε ή να ξεπαγώσετε τις τροφές, αλλιώς μείνετε μακριά του όταν το χρησιμοποιείτε.

 1. Υπολογιστές.

Οι υπολογιστές είναι ισχυρές πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, επειδή καθόμαστε μπροστά τους όλη μέρα.

Αποφύγετε να ακουμπάτε τον υπολογιστή πάνω σας, διότι έτσι εκθέτετε τα όργανα σας σε ακτινοβολία. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό μαξιλάρι υπολογιστή, που θα σας προστατεύσει από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

 1. Συσκευές WiFi

Κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi παράγει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μάς οδηγεί να χρησιμοποιούμε διάφορες συσκευές ταυτόχρονα, οπότε μπορείτε να φανταστείτε το εύρος ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αυτή ενδέχεται να προκαλέσει νευροαναπτυξιακές επιδράσεις, έως και καρκίνο. Απενεργοποιήστε τα ρούτερ όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

 1. Ηλεκτρική καλωδίωση.

Μήπως οι καλωδιώσεις σας είναι ένας χάος; Τα ελεύθερα καλώδια επέκτασης εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Οι κακώς σχεδιασμένες ηλεκτρικές καλωδιώσεις ενδέχεται να παράγουν υψηλότερα επίπεδα ακτινοβολίας από άλλες. Χρησιμοποιήστε έναν μετρητή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας για να ελέγξετε τα επίπεδα ακτινοβολίας στο σπίτι σας.

Μην συνδέετε τα καλώδια επέκτασης μεταξύ τους. Επιπλέον, φροντίστε να απενεργοποιήσετε όλες τις συσκευές και τις πηγές τροφοδοσίας όταν δεν τις χρησιμοποιείτε.

 1. Διακόπτες Dimmer.

Οι διακόπτες Dimmer είναι ισχυρές πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Όταν ενεργοποιούνται, μέρος του ηλεκτρικού ρεύματος που κινείται μέσω αυτών μεταδίδεται ως ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Χρησιμοποιήστε κανονικούς διακόπτες, αν είναι δυνατόν.

 1. Υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Έκπληξη! Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις αποτελούν πηγή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Τα περισσότερα σπίτια έχουν κάτω από το πάτωμα υπόγειους σωλήνες. Εάν μια πηγή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, όπως μια γραμμή ρεύματος, βρίσκεται κοντά, το μέταλλο λειτουργεί ως αγωγός και το μετατρέπει σε πηγή. Βεβαιωθείτε ότι ο υδραυλικός σας εγκαθιστά σωστά τους αγωγούς.

 1. Ηλεκτρική θέρμανση.

Ανάβετε επιδαπέδιες σόμπες τον χειμώνα; Το ηλεκτρικό ρεύμα που παράγεται είναι πηγή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Οι ειδικοί εικάζουν ότι ενδέχεται να υπάρχει ο κίνδυνος καρκίνου. Απενεργοποιήστε το θερμαντικό σώμα όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

 1. Ο γείτονας.

Πολύ πιθανόν η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν οι συσκευές WIFI του γείτονα να εισέρχονται στον δικό σας χώρο εάν μένετε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Καλύτερα να επιλέξετε περιοχές όπου τα σπίτια είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο.

Φυτά που απορροφούν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

 1. Κάκτος

Η NASA πραγματοποίησε μια μελέτη που έδειξε ότι ο κάκτος απορροφά αποτελεσματικά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Απορροφά την ακτινοβολία που παράγεται από υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, οπότε είναι ιδανική παρέα για το γραφείο σας.

Ο κάκτος διατηρείται εύκολα και δεν χρειάζεται καθημερινό πότισμα. Αναπτύσσεται καλύτερα σε θερμές περιοχές με πολύ φως. Κρατήστε τους σε μια ευθεία γραμμή, εάν θέλετε να εξαλείψετε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα από τον υπολογιστή σας.

 1. Δράκαινα.

Απορροφά αποτελεσματικά την ακτινοβολία του υπολογιστή. Τοποθετήστε το κοντά σε πηγές ακτινοβολίας για να μειώσετε τις εκπομπές. Αυτό το φυτό μετατρέπει το διοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο. Είναι κομψό και όμορφο και είναι ιδανικό φυτό εσωτερικού χώρου.

Επίσης, δεν χρειάζεται συνεχές πότισμα. Ελέγξτε το έδαφος μία φορά την εβδομάδα για να βεβαιωθείτε ότι έχει αρκετό νερό και φροντίστε να είναι στραμμένο σε έμμεσο ηλιακό φως.

 1. Χλωρόφυτο (Spider plant).

Έχει την ιδιότητα να απορροφά ρύπους και ακτινοβολία από τις συσκευές. Αυτό το φυτό είναι αυτοσυντηρούμενο και παράγει άνθη που θα δώσουν ένα νέο φυτό.

Η υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία θα κάψει τα φύλλα του, οπότε καλύτερα να βρίσκεται κοντά σε σκιά. Ευδοκιμεί σε θερμοκρασίες μεταξύ 25 και 40 βαθμών Κελσίου.

 1. Αρέκα.

Η αρέκα δίνει χάρη στην επίπλωση οποιουδήποτε δωματίου. Εκτός από την όμορφη εμφάνισή της, απορροφά ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Οι ιδιότητες του υδροξυλίου και του υπεροξειδίου επιτρέπουν την εξάλειψη των ραδιενεργών σωματιδίων της ατμόσφαιρας, ενώ απορροφά επίσης βλαβερά αέρια. Αφού η ακτινοβολία μετακινείται σε ευθεία γραμμή, τοποθετήστε την μπροστά από τον υπολογιστή σας.

 1. Stone Lotus

Μοιάζει με κάκτο αλλά διαφέρει στη δομή. Απορροφά την ακτινοβολία αποτελεσματικά, παρά το μικρό του μέγεθος. Είναι η ιδανική παρέα για να έχετε δίπλα στον υπολογιστή σας. Ευδοκιμεί με λίγο φως και νερό.

 1. Αλόη Βέρα

Το φυτό Aloe Vera περιορίζει την τριχόπτωση και θεραπεύει την ακμή. Λίγοι γνωρίζουν ότι απορροφά και την ακτινοβολία. Απορροφά επίσης το διοξείδιο του άνθρακα και το μετατρέπει σε οξυγόνο.

Τοποθετήστε το σε ένα βάζο και φροντίστε να υπάρχει επαρκής αποστράγγιση, καθώς η ανεπάρκεια νερού μπορεί να νεκρώσει το φυτό. Τοποθετήστε σε ευθεία γραμμή, μπροστά από την πηγή ακτινοβολίας.

 1. Κισσός.

Ο κισσός είναι ένα από τα καλύτερα φυτά του είδους που απορροφούν ακτινοβολία. Απορροφά 90% βενζολίου από την ατμόσφαιρα μέσα σε 24 ώρες. Ο κισσός ομορφαίνει το περιβάλλον και βελτιώνει την ποιότητα του αέρα, διαλύοντας το διοξείδιο του άνθρακα, το μονοξείδιο του άνθρακα και την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Ευδοκιμεί με λίγο νερό και έντονο φως.

 1. Σπαράγγια Fern (καλλωπιστικό σπαράγγι).

Μυρίζουν υπέροχα και απορροφούν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ενώ έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιορίζουν τη ζημιά που προκαλείται από ακτινοβολία γάμμα.

Καλύτερα να τοποθετήσετε αυτό το φυτό σε υγρό εσωτερικό χώρο. Κρατήστε μακριά τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, καθώς τα φύλλα τους είναι ελαφρώς ακανθώδη. Αγαπά το νερό, οπότε φροντίστε το πότισμά του.

 1. Κράμβη.

Όλοι ξέρουμε ότι είναι θρεπτική τροφή, ωστόσο απορροφά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και περιορίζει το οξειδωτικό στρες

Μπορείτε να το τοποθετήστε σε κλειστό χώρο, όταν τα στελέχη τους δυναμώσουν αρκετά. Αφήστε το σε ηλιόλουστο μέρος με άφθονη σκιά. Χρειάζονται περίπου 60 γρ. νερού την εβδομάδα.

Τέλος, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι χρήσιμη αλλά χρειάζεται προσοχή. Ευτυχώς, η φύση μπορεί να μας βοηθήσει να αποφύγουμε τις επικίνδυνες συνέπειες της ακτινοβολίας. Αρκεί να γεμίσουμε το σπίτι μας με αυτά τα φυτά!

Πολλές φορές καταλαβαίνουμε το σώμα μας να καταβάλλεται και η μία αρρώστια να διαδέχεται την άλλη. Που οφείλεται αυτό; Φυσικά στο ανοσοποιητικό μας, το οποίο από κούραση, άγχος, κακή διατροφή και ρύπους,  επιβαρύνεται και δεν λειτουργεί σωστά.

Το ανοσοποιητικό είναι ιδιαίτερα ευάλωτο με τόση ένταση που έχει η καθημερινότητά μας,  αλλά μπορείτε να ανακτήσετε την ζωντάνια σας και να αποτρέψετε τα κοινά κρυολογήματα  μέσα σε λίγες ώρες τρώγοντας συγκεκριμένα λαχανικά. Το πρώτο φυτό στη λίστα τον τροφοφαρμάκων είναι: 

Τα  μανιτάρια τα οποία είναι εξίσου αποτελεσματικά, αυξάνουν την παραγωγή λευκοκυττάρων στο αίμα, κύτταρα υπεύθυνα για την εξουδετέρωση λοιμώξεων και η δράση τους είναι ταχύτατη.

Το πράσινο τσάι  το οποίο περιέχει υψηλές ποσότητες κατεχινών μπορεί πριν ακόμη εκδηλωθεί το κοινό κρυολόγημα να εξουδετερώσει τον ιό και τα συμπτώματά του. 

Τα εσπεριδοειδή, η κόκκινη κολοκύθα και το πιπέρι καγιέν, τα οποία έχουν αυξημένες ποσότητες βιταμίνης C και β- καροτένιο ισχυροί δεσμευτές των ελευθέρων ριζών, που οξειδώνουν και κάνουν αδύναμο το ανοσοποιητικό μας, εξουδετερώνουν το άγχος και  ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού μας αποτοξινώνοντας τον. 

Το λάχανο που αποτελεί πλούσια πηγή βιταμίνης  Ε αυξάνει την παραγωγή β λευκοκυττάρων στο αίμα καταστρέφοντας ιούς και βακτήρια. 

Το  τζίντζερ βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος ενώ διαστέλλει τα αγγεία βοηθώντας την σωστή οξυγόνωση ενώ παράλληλα βοηθάει και στην ναυτία, τον πονοκέφαλο και τον στομαχόπονο. 

Τα κρεμμύδια τα οποία στο παρελθόν δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαζαν στις κρεβατοκάμμαρες φλούδες , γιατί θεωρούσαν ότι καθάριζε την ατμόσφαιρα και είχαν απόλυτο δίκιο καθώς οι φαινόλες οι οποίες περιέχει του δίνουν ισχυρή αντισυπτική δράση και αντιμολυντική ενώ ταυτόχρονα απορροφά τα βακτήρια της ατμόσφαιρας. Η δράση του στον οργανισμό είναι τόσο γρήγορη που αρκούν μόνο λίγες ώρες, ώστε να δράση δημιουργώντας μία ταχύτατη ανοσοβιολογική εξουδετέρωση των ιών σε συνδυασμό με την εφίδρωση την οποία προκαλεί, αποτελεί ένα ισχυρό πρωτοποριακό μηχανισμό εξουδετέρωσης των ιών αλλά και αποτοξίνωσης. Με παρόμοια χαρακτηριστικά και το σκόρδο το οποίο λόγω της αλλισίνης, ουσία η οποία είναι δραστική σε μύκητες, βακτήρια και ιούς.

Υπάρχει λύση λοιπόν έστω και την τελευταία στιγμή να τονώσουμε το ανοσοποιητικό μας και μέσα σε λίγα λεπτά να νιώσουμε πάλι υγιείς δυνατή και γεμάτη ζωντάνια να επιστρέψουμε στις δραστηριότητές μας.

</span></div></div></div></div></div></div></div></div></div></article>    </div>
          <div class=

 


Πρός συναδέλφους και φίλους.
Έγκαιρη παρέμβαση γιατί, στις 2-3 ,ημέρες ο ιός επωάζεται χωρίς συμπτώματα, τίς επόμενες 4- 7 ημέρες τό ιοικό φορτίο αυξάνει και εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα, όπως,( βήχας, πυρετός, κόπωση, μυαλγίες, πονόλαιμος, ναυτία, εμετοί, διάρροια..) αυτή είναι η στιγμή η οποία θα πρέπει να παρέμβουν άμεσα χωρίς ακόμα να έχουμε κάνει το τεστ επιβεβαίωσης.
A) Παρεμβαίνουν άμεσα με αντιφλεγμονώδη μη στεροειδή φάρμακα
(Μ.Σ.ΑΦ ) όπως παραδείγματος χάρη Tab.Mesulid 100mg το πρωί και 100m το βράδυ για 10 μέρες, ή Aσπιρίνη 500mg το πρωί και 500mg το βράδυ για 10 μέρες.
Όχι Depon , τό οποίο εκτός τού ότι δέν έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση σύμφωνα με ειδικούς μειώνει τα αποθέματα γλουταθειόνης μιας ουσίας που παράγεται από το ήπαρ και δρα αντιοξειδωτικά από βιοχημικής πλευράς είναι ένα τριπεπτίδιο το μόριο τού οποίου αποτελείται από γλουταμινικό οξύ κυστεΐνη και γλυκίνη
Β) Επικοινωνία με τον γιατρό μας που θέλει και μπορεί να ασχοληθεί μαζί μας και να παρακολουθεί την πορεία της νόσου.
Γ) Στήριξη από τον γιατρό η ψυχολόγο αν δέν μπορεί ο γιατρός γιά απενοχοποίηση, γνωρίζουμε πολύ καλά τά αποτελέσματα όλων αυτών πού λένε φταίω,εφτεξα και φουντάρουν...!
Δ)επίσκεψη του γιατρού στο σπίτι του αρρώστου.
Ε) Οξύμετρο, θερμόμετρο μετράμε τρείς φορές την ημέρα τον κορεσμό του οξυγόνου τις σφίξεις και την θερμοκρασία και ενημερώνουμε τηλεφωνικά το γιατρό μας.
Ε)Αν όλα βαίνουν καλώς και αφού έχουμε πλέον κάνει και το τέστ και είμαστε θετικοί συνεχίζουμε τήν ίδια αγωγή.
Ζ)Αν υπάρχει δύσπνοια και ο κορεσμός από 98 πέσει στο 95-94 παρεμβαίνουμε με κορτικοειδή .
Χορήγηση γιά 5-7ημ.
Decadron 0,5mg
(Δεξαμεθαζόνη) 6mg ημερησίως, η ισοδύναμα όπως
Τab.Medrol 16mg
(Μεθυλπρεδνιζολόν) δύο φορές ημερησίως.
Tab.Prezolon 5mg
(Πρεδνιζολόνη) δύο φορές ημερησίως.
Όπως επίσης πού είναι και πολύ απλό εισπνοές Pulmicort , δύο φορές ημερησίως.
Η) αν εμφανιστεί πυρετός πάνω από 38 και συνεχίζει πάνω από 24-47 ώρες τότε ξεκινάμε αντιβίωση zithromax 250 mg πρωί 250ml βράδυ, στο μεσοδιάστημα παίρνουμε αίμα από τόν αρρωστό μας και ελέγχουμε, δείκτες φλεγμονής,νεφρική, ηπατική λειτουργία και πήξη αίματος.
Γενική αίματος,CRP
Ουρία-Κρεατινίνη
Σάκχαρο-SGOT-SGOT
D-Dimers,PT,PTT,ινωδογόνο.Αν και αυτός ο έλεγχος είναι αρνητικός συνεχίζουμε ως έχει αν όμως υπάρχουν διαταραχές στη πήξη ξεκινάμε Ηπαρίνη.
Θ) Ηπαρίνη χαμηλού μοριακού βάρους μια5ενεση ημερησίως στη κοιλιακή χώρα.
Εφαρμόζοντας αυτά και μόνο βήμα πρό βήμα,η εμπειρία και η μελέτη τών Ιταλών καθηγητών τού Μπέργκαμο τής Ιταλίας κ. Remuzzi,Sutter και συνεργατών τους μόνο τό 2% θά είχε ανάγκη νοσηλείας σε νοσοκομείο και επειδή υπήρχε συννοσηρότητα.
Κύριοι τής κυβέρνησης οργανώσετε άμεσα τήν πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας....!
Αν υπάρχουν συνάδελφοί πού πιστεύουν ότι μπορούμε νά φτιάξουμε μία ομάδα βοήθειας σε μου τηλεφωνήσουν.
6932908032

 

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ KΛΑΣΣΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (συμβατικής ιατρικής) ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ 

 


Έτσι, τώρα, 100 χρόνια αργότερα, βγαίνουνε γιατροί που δεν γνωρίζουν τίποτα για τα οφέλη της διατροφής ή των βοτάνων ή των ολιστικών πρακτικών. Έχουμε μια ολόκληρη κοινωνία που βασίζεται στις φαρμακευτικές εταιρείες για την ευημερία της


Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες σε βλέπουν σαν περίεργο, αν μιλάς για τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών, της διατροφής, του τρόπου ζωής, ή για τα παραδοσιακά ιατρικά παραδείγματα και τις ολιστικές εμπειρικές πρακτικές.
Όπως και για οτιδήποτε άλλο, υπάρχει πολλή πολιτική και πολλά χρήματα πίσω από το σύγχρονο ιατρικό μας σύστημα.

Όλα ξεκινούν με τον John D. Rockefeller (1839 – 1937) που ήταν μεγαλοπρεπής, βαρόνος, ληστής, πρώτος δισεκατομμυριούχος της Αμερικής και μονοκράτορας των μονοπωλίων.

Έως τον 20ο αιώνα, ελέγχει το 90% όλων των διυλιστηρίων πετρελαίου στις Η.Π.Α., μέσω της εταιρείας πετρελαίου του, της Standard Oil, η οποία αργότερα διαλύθηκε για να γίνει Chevron, Exxon, Mobil κ.λπ.

Ταυτόχρονα, περίπου το 1900, οι επιστήμονες ανακάλυπταν τα «πετροχημικά» και την δυνατότητα να δημιουργούν κάθε είδους υλικά και ουσίες από το πετρέλαιο.

Για παράδειγμα, το πρώτο πλαστικό – που ονομάζεται Bakelite (Βακελίτης)- κατασκευάστηκε από πετρέλαιο το 1907. Οι επιστήμονες ανακάλυπταν τότε διάφορες βιταμίνες και διέβλεπαν ότι πολλά φαρμακευτικά φάρμακα μπορούσαν να παρασκευαστούν από το πετρέλαιο.
και όχι μόνον, Έρευνα σοκ επαληθεύει: ΌΛΟΙ τρώμε και πίνουμε μικροπλαστικά


Αυτή ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία για τον Rockefeller, που διείδε την δυνατότητα να μονοπωλεί την βιομηχανία πετρελαίου, χημικών και ιατρικών προϊόντων ταυτόχρονα!

Το πιο τέλειο πράγμα με τα πετροχημικά ήταν ότι όλα θα μπορούσαν να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και να πωληθούν με υψηλά κέρδη ως αποκλειστικής ιδιοκτησίας εμπορικές πατέντες.

Πατέντες στα τρόφιμα: Ένα φρικιαστικό σενάριο γίνεται πραγματικότητα

 
Ωστόσο, υπήρχε ένα πρόβλημα με το σχέδιο του Rockefeller για την ιατρική βιομηχανία:

Τα φυσικά / φυτικά φάρμακα ήταν πολύ δημοφιλή στην Αμερική εκείνη την εποχή. Σχεδόν οι μισοί γιατροί και τα ιατρικά κολέγια στις ΗΠΑ ασκούσαν ολιστική ιατρική, χρησιμοποιώντας γνώσεις από την Ευρώπη και τους ιθαγενείς Αμερικανούς.

Ο Ροκφέλερ, ο μονοπωλητής, έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να απαλλαγεί από τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό του. Έτσι χρησιμοποίησε την κλασική στρατηγική «λύση-αντίδραση-λύση».

Δηλαδή: “δημιουργήστε ένα πρόβλημα και τρομάξτε τους ανθρώπους και, στη συνέχεια, προσφέρετε μια (προ-προγραμματισμένη) λύση“.

Πήγε στον φίλο του Andrew Carnegie – έναν άλλο πλουτοκράτη, που έκανε τα χρήματά του από το μονοπώλιο της χαλυβουργίας – ο οποίος επινόησε ένα σχέδιο. Από το διάσημο Ίδρυμα Carnegie, έστειλαν έναν άντρα με το όνομα Abraham Flexner, για να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα και να καταγράψει την κατάσταση των ιατρικών κολλεγίων και των νοσοκομείων στις ΗΠΑ.
Αυτό οδήγησε στην έκθεση Flexner, η οποία γέννησε τη σύγχρονη ιατρική, όπως την γνωρίζουμε.

Περιττό να πούμε, η έκθεση μίλησε για την ανάγκη ανανέωσης και συγκέντρωσης των ιατρικών ιδρυμάτων. Με βάση αυτήν την έκθεση, περισσότερα από τα μισά από όλα τα ιατρικά κολέγια έκλεισαν σε σύντομο χρόνο.

Η ομοιοπαθητική και τα φυσικά φάρμακα κατασυκοφαντήθηκαν και δαιμονοποιήθηκαν και όχι λίγοι γιατροί φυλακίστηκαν.

Για να μεθοδεύσει την μετάβαση και να αλλάξει την γνώμη άλλων γιατρών και επιστημόνων, ο Rockefeller έδωσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σε κολέγια, νοσοκομεία και ίδρυσε μια φιλανθρωπική ομάδα που ονομάζεται «Συμβούλιο Γενικής Εκπαίδευσης» (GEB).
Αυτή είναι η κλασική προσέγγιση του καρότου και του μαστιγίου.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όλα τα ιατρικά κολέγια εργάζονταν και δρούσαν συντονισμένα και ομοιόμορφα. Όλοι οι σπουδαστές και φοιτητές μάθαιναν το ίδιο πράγμα, και η ιατρική περιοριζόταν στη χρήση πατενταρισμένων φαρμάκων μονοπωλιακής διάθεσης.

Οι επιστήμονες έλαβαν τεράστιες επιχορηγήσεις για να μελετήσουν πώς τα φυτά θεραπεύουν ασθένειες, αλλά ο στόχος τους ήταν να εντοπίσουν πρώτα ποιες χημικές ουσίες στο φυτό ήταν αποτελεσματικές και στη συνέχεια να αναδημιουργήσουν μια παρόμοια χημική ουσία – αλλά όχι πανομοιότυπη – στο εργαστήριο που θα μπορούσε να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Ένα χάπι για κάθε άρρωστο έγινε το μάντρα της σύγχρονης ιατρικής.Και νομίζατε ότι οι αδελφοί Κοχ ήταν κακοί;

Έτσι, τώρα, 100 χρόνια αργότερα, βγαίνουνε γιατροί που δεν γνωρίζουν τίποτα για τα οφέλη της διατροφής ή των βοτάνων ή των ολιστικών πρακτικών. Έχουμε μια ολόκληρη κοινωνία που βασίζεται στις φαρμακευτικές εταιρείες για την ευημερία της.

Η Αμερική ξοδεύει το 15% του ΑΕΠ της στην υγειονομική περίθαλψη, η οποία θα έπρεπε πραγματικά να ονομάζεται «περίθαλψη ασθενείας» ή «εμπόριο πατενταρισμένων δραστικών ουσιών για ασθενείς».

Δεν επικεντρώνεται στη θεραπεία, αλλά μόνο στα συμπτώματα και στην εξάλειψή τους, δημιουργώντας έτσι επαναλαμβανόμενους και εξαρτημένους πελάτες, που αργά ή γρήγορα θα πέσουν ξανά στην ανάγκη των μονοπωλιακών εμπόρων των πατενταρισμένων ουσιών.
Δεν υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο, τον διαβήτη, τον αυτισμό, το άσθμα ή ακόμη και την γρίπη.
Το ανατολικό ιατρικό παράδειγμα (Κίνας, Ινδίας, Ιαπωνίας, Νοτίου Ασίας) τεκμηριώνεται πως επιτυγχάνει περίπου 70% ιασιμότητα των γνωστών ασθενειών, ενώ το δυτικό παράδειγμα μόνον περίπου 30%, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Όσον αφορά στον καρκίνο, ω ναι, η Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου ιδρύθηκε από ποιον άλλο, από τον Rockefeller το 1913…

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ: Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας.

Πηγή: https://www.proionta-tis-fisis.com/

 

Κορονοϊός: Μονοκλωνικό αντίσωμα σε μορφή ρινικού σπρέι έναντι της Covid-19

Πολλά μονοκλωνικά αντισώματα έχουν λάβει έγκριση στη θεραπεία της λοίμωξης COVID-19, αλλά στη συνεχόμενη προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας αυτής υπάρχει πάντα περιθώριο για νεότερες και πιο αποτελεσματικές θεραπείες.

Προκλινικές μελέτες έχουν δείξει ενθαρρυντικά αποτελέσματα για ένα νέο μονοκλωνικό αντίσωμα που χορηγείται μέσω ενός ρινικού σπρέι, το οποίο φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματικό από τα ήδη υπάρχοντα μονοκλωνικά αντισώματα, ειδικά τώρα που τα νέα πιο μολυσματικά στελέχη του ιού επικρατούν.

Τα δεδομένα προκύπτουν από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Χιούστον, που οι ερευνητές σχεδίασαν το νέο αυτό αντίσωμα, καθώς τα ενδοφλέβια υπάρχοντα μονοκλωνικά αντισώματα είναι χρονοβόρα στην έγχυση τους και δεν φτάνουν απευθείας στο σημείο της λοίμωξης δηλαδή στον πνεύμονα.

Υπάρχουν διαφορετικών ειδών αντισώματα που παράγονται έναντι του ιού: τα IgG αντισώματα είναι τα περισσότερα σε ποσότητα στο αίμα και παρέχουν ανοσία που διαρκεί, τα IgA βρίσκονται στα δάκρυα, στη βλέννη και άλλες εκκρίσεις του σώματος και τα IgM παράγονται πρώτα στην αντιμετώπιση μίας λοίμωξης και παρέχουν ανοσία στους βλεννογόνους.

Τα μονοκλωνικά αντισώματα που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία της νόσου COVID-19 είναι IgG τύπου και χορηγούνται ενδοφλεβίως, ενώ τα IgM και τα IgA μπορούν να χορηγηθούν μέσω εισπνεόμενου εκνεφώματος.

Οι ερευνητές συνδύασαν τμήματα από πολύ αποτελεσματικά IgG αντισώματα, με ένα κατασκευασμένο IgM μονοκλωνικό αντίσωμα, το οποίο είναι έως και 230 φορές πιο αποτελεσματικό από το IgG αντίσωμα, και ονομάζεται IgM-14. Το IgM-14 φαίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ενάντια στα νέα στελέχη του ιού SARS-CoV-2. Αυτά περιλαμβάνουν το Β.1.1.7 στέλεχος του Ηνωμένου Βασιλείου (άλφα), το Ρ.1 στέλεχος της Βραζιλίας (γάμμα), και το στέλεχος Β.1.351 της Νότιας Αφρικής (βήτα).

Το αντίσωμα ύστερα από 2 ημέρες μείωσε εντυπωσιακά το φορτίο του ιού στους πνεύμονες ποντικιών στα οποία έχει δοκιμαστεί, κάτι το οποίο συνδέεται με τη βαρύτητα της νόσου. Αν τα αποτελέσματα από τις κλινικές δοκιμές του αντισώματος αυτού είναι ικανοποιητικά θα αποτελεί ένα εύκολο και ασφαλές ρινικό σπρέι, ως μία εξτρά γραμμή θεραπείας έναντι της πανδημίας.

Τα δεδομένα συνοψίζουν οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Πάνος Μαλανδράκης, Γιάννης Ντάνασης και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ).

Λάβδανο-Λαδανιά-Κίστος: Προστατεύει την καρδιά, αποτοξινώνει, έχει αντιμυκητιακή και αντιιική δράση

Η κρητική λαδανιά ή λάβδανο ή λάδανο ή κίστος έχει τις περισσότερες θεραπευτικές, φαρμακευτικές και καλλυντικές ιδιότητες από όλα τα είδη της αλαδανιάς και απαντάται σε μεγάλους πληθυσμούς κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, από τα χαμηλά παραθαλάσσια μέρη ως τα 1000 μέτρα υψόμετρο.

Η αλαδανιά το “άγριο τριαντάφυλλο των βράχων”, είναι αρωματικό, φαρμακευτικό και μελισσοτροφικό φυτό που φύεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στην Κρήτη και στην Κύπρο.

Η λαδανιά, από βοτανική άποψη, ανήκει στην οικογένεια των Cistaceae και περιλαμβάνει 7 γένη και 160 περίπου είδη, φυτά των παραμεσογείων χωρών και της Αμερικής. Στην Ελλάδα, αυτοφυές είναι το γένος Cistus με 5 αυτοφυή είδη. Αυτά είναι τα Cistus creticus ή incanus (υποείδη- creticus και eriocephalus), Cistus parviflorus, Cistus monspeliensis,Cistus salviifolius και το σπάνιο Cistus laurifolius.

Η φυσική του θέση είναι σε ξηρές, πετρώδεις θέσεις, σε φρύγανα και σε διάκενα δασών, όπου μπορεί να καλύπτει μεγάλες εκτάσεις που ονομάζονται κιστώνες. Ακόμη, ευδοκιμεί σε ξηρές ή και δροσερές ημιορεινές περιοχές, σε φτωχά ξηρικά και ασβεστώδη εδάφη και σχηματίζει αραιές ή πυκνές συστάδες.

 

Τι να πρωτοπούμε για τις θεραπευτικές ιδιότητες του κίστου [της αλαδανιάς]!

Θα αναφερθούμε στις πιο βασικές…

-Κάνει για τον πονόδοντο, την αϋπνία και τον τέτανο.

-Σαν κατάπλασμα κάνει για τους ρευματισμούς και την αρθρίτιδα.

 

-Τα φύλλα του περιέχουν πολυφαινόλες και φλαβονοειδή και έχουν αντιμικροβιακή, αντιική, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Οι πολυφαινόλες έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξείδωση στον οργανισμό.

-Το αφέψημα κάνει καλό στην κολίτιδα, την δυσεντερία, τους κολικούς νεφρών, της παθήσεις της κύστης και του ήπατος και τις δερματικές λοιμώξεις και στις αιμορροϊδες.

-Ρίχνει την χοληστερίνη στο αίμα και το σάκχαρο, και πολύ περισσότερο τα τριγλυκερίδια.

-Έχει ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες.

Ιδιότητες και ενδείξεις κίστου

Ο βλαστός και τα φύλλα περιέχουν βαλσαμώδη ρητινική αρωματική ύλη, το λάδανο. Στη ρητίνη περιέχονται οργανικές ενώσεις που ονομάζονται λαμβανικά διτερπένια, οι οποίες σύμφωνα με μελέτες παρουσιάζουν αντιμικροβιακή και κυτταροστατική δράση (εμποδίζουν δηλαδή τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και τελικά αποτρέπουν τη δημιουργία όγκων).

Η λαδανιά περιέχει έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών: ήδη ένα ποτηράκι του συγκεντρωμένου τσαγιού έχει την ίδια επίδραση με μια καθημερινή δόση της βιταμίνης C.

Τα φύλλα της λαδανιάς έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από οποιοδήποτε άλλο φυτό στην Ευρώπη, με εκπληκτική ικανότητα καταστροφής των ελευθέρων ριζών, καθώς και υψηλή αντιοξειδωτική δράση.Το 1999 κηρύχθηκε Ευρωπαϊκό έτος για το φυτό αυτό!!

Πολυφαινόλες: Από ποιες παθήσεις μας προστατεύουν; 

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των δοκιμών, που πραγματοποιήθηκαν στο ινστιτούτο LEFO στο Ahrensburg της Γερμανίας, κατά την διάρκεια των οποίων οι ερευνητές σύγκριναν διάφορα ροφήματα, χυμούς και κρασιά ως προς την δυνατότητα τους να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που προκύπτουν από περιβαλλοντολογικούς ρύπους και τα επιβλαβή υποπροϊόντα του μεταβολισμού.

Αντιοξειδωτικά: Εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες~Εμποδίζουν την καταστροφή των κυττάρων 

Περιορίζει σε σημαντικό βαθμό τις οξειδωτικές βλάβες στους ιστούς, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει την αντίσταση του ανθρώπινου οργανισμού στον καρκίνο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως γίνονται πειράματα για αντί νεοπλασματικές ιδιότητες με δραστικές ουσίες του φυτού στο εργαστήριο.

Απομακρύνει τα βαριά τοξικά μέταλλα που προέρχονται από τον καπνό των τσιγάρων, των οδοντικών σφραγισμάτων και της περιβαλλοντολογικής ρύπανσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Claus Peter Siegers.

 

Στην μελέτη που έγινε οι καπνιστές έπιναν μόνο 50ml τσάι κίστου δυο φορές την ημέρα. Μετά από 4 εβδομάδες στο τέλος της εξέτασης το επίπεδο καδμίου στο αίμα των συμμετεχόντων ήταν σημαντικά χαμηλότερο από πριν.

Βαρέα μέταλλα: Η αποφυγή έκθεσης είναι αδύνατη-Τι μπορούμε να κάνουμε 

Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως ένα λίτρο τσαγιού κίστου ημερησίως κατά την διάρκεια της οδοντικής αποκατάστασης είναι ισχυρότερο από την βιταμίνη Ε και C.
Για προβλήματα στα ούλα κάνουμε γαργάρες και πίνουμε 2-3 φλιτζάνια την ημέρα.

Αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό (αντικαρκινικό), τονωτικό και ανακουφιστικό του πεπτικού, στυπτικό, αποχρεμπτικό, αντικαταρροϊκό, αναλγητικό, αντισπασμωδικό, καταπραϋντικό βότανο και χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για την αϋπνίακολίτιδα, βρογχίτιδα, κρυολόγημα, και την αποτοξίνωση.

Ανακουφίζει σε προβλήματα του στομάχου, του εντέρου, και δρα κατά της παχυσαρκίαςΕίναι καλό να χρησιμοποιείται προληπτικά για την αποφυγή κρυολογήματος και άλλων ασθενειών. 

Η λαδανιά βοηθά σε πολλές μυκητιασικές μολύνσεις.

Καταπολεμά πολλούς επιβλαβείς μικροοργανισμούς όπως το κολοβακτηρίδιο και ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού και τις μυκητισιακές λοιμώξεις όπως την κάντιντα, αλλά και τις φλεγμονές καθώς προσφέρει και ανακούφιση στο πεπτικό σύστημα.

Περισσότερο εντυπωσιακό είναι ότι το ρόφημα από λαδανιά έχει μια πολύ ισχυρή αντιιική επίδραση στους ιούς της γρίπης όπως και στην γρίπη των πτηνών (H1N1 & H7N7).
Ενισχύει το ανοσοποιητικό, βελτιώνει την ευαίσθητη ισορροπία των χρήσιμων βακτηρίων στο έντερο την βακτηριακή πανίδα.

Θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό

Περιορίζει την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος, αυξάνει τα επίπεδα της «καλής» χοληστερίνης και μειώνει τα επίπεδα της της «κακής» χοληστερίνης, η οποία ευθύνεται για τη δημιουργία αθηρωματικών πλακών που προκαλούν τη στεφανιαία νόσο. Χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση του, μειώνει την πιθανότητα δημιουργίας θρόμβων.

Η σύνδεση της Αθηρωματικής πλάκας με Φλεγμονή και Χοληστερόλη

Η «Deutsche Gesellschaft fur Ernahrung» («γερμανική ένωση για τη διατροφή») υπογραμμίζει: «Τα πλούσια σε πολυφαινόλες τρόφιμα, αποτρέπουν τα κύτταρα από την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή, σταθεροποιούν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ υποστηρίζουν τη βιολογική δραστηριότητα της βιταμίνης C».

Τα ευεργετικά οφέλη του στην επιδερμίδα και η καλλυντική του δράση

Ο Κίστος έχει ιδιαίτερη ικανότητα να καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν οξείδωση στον οργανισμό και αποτελούν βασικό παράγοντα της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Φυλαχτείτε από τις ελεύθερες ρίζες τον μεγαλύτερο εχθρό της νεότητας 

Το αιθέριο έλαιο και το ανθόνερο του Κίστου χρησιμοποιείται στα καλλυντικά, στην αρωματοποιία, στη ζαχαροπλαστική, στην μαγειρική, στην σαπωνοποιία. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό σε αναπλαστικές, αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου.

Οι δοκιμές από τον καθηγητή G. Wiese απέδειξαν ότι χάρη στον Κίστο η εμφάνιση του δέρματος βελτιώθηκε σε 61 από 95 ασθενείς που έπασχαν από νευροδερματίτιδα, πράγμα που αντιμετωπίστηκε προηγουμένως χωρίς επιτυχία. Το μυστικό αυτών των καταπληκτικών αποτελεσμάτων του Κίστου είναι η βιταμίνη P.

Η λαδανιά έχει επίσης άριστες επιδόσεις σε δερματοπάθειες, φαγούρες, αλλεργίες, ερεθισμένο δέρμα, αιμορροΐδες. Αντιμετωπίζει τα κοψίματα, τις πληγές και την ακμή, επιβραδύνει τη γήρανση, τονώνει και βοηθά το σκασμένο δέρμα καθώς επίσης συσφίγγει τους πόρους της επιδερμίδας.

Τρόποι χρήσης

Πίνεται ως ρόφημα όπου εκχυλίζεται σε ζεστό νερό για 7-8 λεπτά. Επίσης κυκλοφορεί ως βοτανόλαδο (ήπια εκχύλιση σε ελαιόλαδο), το βρίσκουμε σε κηραλοιφές, ως ανθόνερο και σε εξειδικευμένα καλλυντικά και λοσιόν. Είναι φυτό με μεγάλη μελισσοκομική αξία. Το άνθος της λαδανιάς είναι από τα αγαπημένα των μελισσών που το συλλέγουν και για πρόπολη.

-Τα άνθη πολτοποιούνται με κερί μέχρι να γίνουν αλοιφή για εγκαύματα και παλιές πληγές.

-Για τις αιμορροΐδες: Βράζετε 35 γραμμάρια λάδανο σε 15 γραμμάρια λάδι και αλείφετε ένα πανί και το βάζετε στις αιμορροΐδες το βράδυ και σε 8 ημέρες γιατρεύεστε.

-Γιατρεύει και δερματικά προβλήματα, γιατί έχει μαλακτικές, επουλωτικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες.

-Το λάδανο χρησιμοποιείται σαν έμπλαστρο, αλλά και σαν φάρμακο τονωτικό, στυπτικό, θερμαντικο, αποχρεμπτικό, αντικαταρροϊκό, αντιδυσεντερικό, διουρητικό και καταπραϋντικό.

-Με τους καρπούς φτιάχνεται ένα βλαστάρι που σταματά τη διάρροια και με τα φύλλα αρωματικό τσάι.

-Το ξύλο της λαδανιάς είναι το καλύτερο ξύλο για να φτιάχνετε παξιμάδια σε ξυλόφουρνο.

Είναι ένα υγιεινό βότανο που σε μορφή ροφήματος προσφέρει στον οργανισμό τα ευεργετικά του οφέλη. Χρησιμοποιείστε τα πράσινα φύλλα του λάβδανου, καθώς εκεί εστιάζεται η ευεργετική του δράση.

Δρ Κάρυ Μαντέι : Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρη συνθετικό ιό που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, άγνωστο για πόσο.

Απόσπασμα συνέντευξης στο The New American

Αυτό είναι εντελώς πειραματικό για το ανθρώπινο γένος. Να γνωρίζετε ότι δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν στην ανθρωπότητα και ότι όλοι όσοι δεχτούν αυτού του είδους την ένεση στην πραγματικότητα συμφωνούν να συμμετέχουν στην διαδικασία ενός πειράματος. Είστε κυριολεκτικά το ινδικό χοιρίδιο και το ποντίκι του εργαστηρίου. Θα προσμετρηθείτε σε όλα τα πειράματα. Το πρώτο που θα ολοκληρωθεί θα είναι στο τέλος του 2022. Άλλη μια φορά λοιπόν, πρόκειται περί ενός πειράματος. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα σας συμβεί μέχρι να περάσουν χρόνια.

Κάνουν ένα τόσο διαφορετικό εμβόλιο διότι δεν ταυτοποίησαν ποτέ ή δεν έχουν καταγράψει ολόκληρο τον ιό. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και πέντε άλλες χώρες τουλάχιστον δεν τον έχουν καταγράψει και εάν δεν έχει καταχωρηθεί ολόκληρος ο οργανισμός δεν μπορούν να τον βάλλουν σε ένα εμβόλιο και εν συνεχεία να σου τον περάσουν με ένεση. Είχαν μόνο κομμάτια του γενετικού υλικού που βρήκαν, γι’ αυτό έπρεπε να το κάνουν με διαφορετικό τρόπο.

Πήραν λοιπόν κομμάτια γενετικού υλικού που βρήκαν σε κάποιο πνευμονικό υγρό μερικών ασθενών που είχαν κόβιντ 19. Υπέθεσαν ότι αυτό το γενετικό υλικό έκανε τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν. Υπάρχουν μερικά κενά στο γενετικό υλικό, έτσι χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή και η τεχνητή νοημοσύνη συμπλήρωσε τα κενά που λείπουν.

Τώρα λοιπόν έχουμε κάτι που ονομάζεται ανασυνδυασμένο (recombinant). Είναι ένας ανασυνδυασμένος κώδικας. Έχουμε λοιπόν κάτι από τη φύση, έχουμε κάτι από ένα πρόγραμμα υπολογιστή και έτσι έφτιαξαν τον κώδικα. Μετά έβαλαν έναν κώδικα μέσα σε μια νανοτεχνολογία, ένα περίβλημα νανο λιπιδικού σωματιδίου και το βάζουν μέσα στο διάλυμα. Και αυτό είναι το υλικό που εγχύουν στον άνθρωπο.

Και η ιδέα είναι ότι αυτός ο κώδικας ή αυτό το περίβλημα που είναι νανοτεχνολογία, θα ξεγελάσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα ξεγελάσει το κύτταρό σας να τον δεχτεί, και τότε θα παράγετε εσείς αυτόν τον κώδικα μέσα στο σώμα σας. Θα φτιάχνετε κυριολεκτικά μέσα στο σώμα σας αυτόν τον ιό που έχει δημιουργηθεί στο εργαστήριο. Αυτό το πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν υπάρχει αρχή ή τέλος. Δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα φτιάχνετε αυτά τα κομμάτια αυτού του γενετικού υλικού μέσα στο σώμα σας.

Έχουμε από τώρα κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να σας συμβεί αλλά είναι απίστευτο ότι πειραματιζόμαστε πάνω σε ανθρώπους, διότι, επαναλαμβάνω, έχουμε κάτι συνθετικό μέσα στο ανθρώπινο σώμα, κάτι που δεν είναι από τη φύση. Επίσης, μέρος αυτού του γενετικού κώδικα που θα παράγει το σώμα σας είναι ανάλογο με πολλά πράγματα που ήδη βρίσκονται από τη φύση μέσα στο σώμα σας.

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας δώσω ένα παράδειγμα.

ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Υπάρχει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται συγκυτίνη (syncytin) που συμβαίνει να βρίσκεται στον πλακούντα μιας γυναίκας και επίσης στο σπέρμα του άρρενος. Λοιπόν, η πρωτεΐνη αυτή συμβαίνει να είναι μέρος του κώδικα που εισάγεται δια της ενέσεως μέσα στους ανθρώπους, και το σώμα σας θα μάθει να επιτίθεται σε ό,τι υπάρχει σε αυτόν τον κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας μπορεί να μάθει να επιτίθεται στον εαυτό του όταν εσείς μείνετε έγκυος και όταν αρχίσει να δημιουργείται ο πλακούντας. Θα μπορούσε να επιτεθεί σε αυτόν ή θα μπορούσε να επιτεθεί στο σπέρμα σας. Είναι πραγματικά τρομακτικό αυτό διότι θα μπορούσε να καταστήσει την στειρότητα ένα τεράστιο ζήτημα.

ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Επίσης μέρος του Α χρωμοσώματός μας -πολύ σημαντικό, υπεύθυνο για την γονιμότητα και τη νοημοσύνη– συμβαίνει να είναι ανάλογο με ένα μέρος της πρωτεΐνης που φτιάχνουμε τον κώδικα σε αυτήν την ένεση, στο εμβόλιο. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά το χρωμόσωμα Α στο ανθρώπινο σώμα. Και πάλι την γονιμότητα, και τη νοημοσύνη. Αυτό είναι πραγματικά ανησυχητικό.

HIV1 – AIDS

Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι βρήκαμε μέσα στον κώδικα 18 υπομονάδες του HIV1. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας θα παράγει και 18 υπομονάδες του HIV1. Oι κατασκευαστές τώρα λένε, μην ανησυχείτε, δεν θα προκαλέσει HIV. … Δεν το γνωρίζουν αυτό. Το πείραμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν οι άνθρωποι αναπτύξουν HIV ή/και AIDS. Αυτό είναι τρομακτικό.

Πρέπει να εμποδίσουμε αυτό το είδος του πειραματισμού στην ανθρωπότητα διότι διακυβεύονται πάρα πολλά.

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Πηγή The New American

Κατεβάστε και μοιραστείτε αυτό το βίντεο

Οι εμβολιασμένοι που παράγουν αντισώματα κατά της ακίδας του SARS-CoV-2, ενδεχομένως μολύνονται ευκολότερα από τον ιό από τους μη εμβολισμένους και πιθανόν θα νοσήσουν πιο βαριά από την νόσο του COVID-19, συνεπώς και θα μολύνουν ευκολότερα άλλους εμβολιασμένους και μη, οι οποίοι έχουν και αυτοί τα ενισχυτικά αντισώματα στον οργανισμό τους.
Όταν λίγες μέρες πριν αναρτούσα το θέμα με τίτλο: “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-COV-2! S.OS. και από την ερευνητική ομάδα του Καθηγητή Ιατρικής κ. Ι. Κουντουρά”, αν και πλησίασε τις 11.000 θεάσεις, λίγοι αντιλήφθηκαν την σημαντικότητα της έρευνας Αμερικανών ιατρών ερευνητών, αλλά και την σπουδαία έρευνα του ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ και της ομάδας του.
Ίσως γιατί συνηθίσαμε σε μια “ιατρική – ντήλερ των φαρμακοβιομηχανιών”, και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και ήταν τιμή που επιλέχθηκαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για να αναδείξουν και την αποκαλυπτική έρευνα των Αμερικανών Ιατρών και την έρευνα του Καθηγητή Ιατρικής κ. Ιωάννη Κουντουρά και της ομάδας του.
Η νέα αποκάλυψη που ανατρέπει και ακυρώνει τελείως τους λάτρεις και τους ντήλερ πολιτικούς και “ιατρούς” των εμβολίων, είναι η παρακάτω είδηση, που και φιλοξενείται στο παρόν ιστολόγιό μου και αποτελεί τιμή για τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, η επιλογή της δημοσίευσης.
Αυτή τη φορά, πρόκειται για Ιατρική Ερευνητική Ομάδα ΙΑΠΩΝΩΝ επιστημόνων, η οποία όχι μόνον γκρεμίζει το αφήγημα της “ασφάλειας” των εμβολίων, αλλά ταυτόχρονα ενδυναμώνει τον εφιάλτη της μεταδοτικότητας του ιού από τους εμβολιασμένους στους ανεμβολίαστους.
Παραθέτω την σημαντικότατη αυτή είδηση, η οποία έφτασε στα χέρια μου από ερευνητή μοριακό μικροβιολόγο και κατά την προσωπική μου άποψη, θα πρέπει να φτάσει στα χέρια κάθε ιατρού στην Ελληνική Επικράτεια, προκειμένου να γνωρίζουν άπαντες πως συστήνοντας στους πελάτους τους τα εμβόλια του covid-19, τους ανοίγουν την πόρτα προς τον θάνατο. Παρακαλώ όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου μου και όλους τους φίλους των σελίδων μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να γίνουν αγγελιοφόροι της παρούσας ανάρτησης και σωτήρες ζωής των συμπατριωτών μας.
Καλλιόπη Σουφλή-ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Υ.Γ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η Ιαπωνία, είναι η πλέον ανεμβολίαστη χώρα παγκοσμίως.
ΤΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ SARS-COV-2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID-19.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΜΕΛΕΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΙΑΠΩΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
Αντικείμενο : Liu, Y., Soh, W.T., Kishikawa, J.-i., Hirose, M., Nakayama, E.E., Li, S., Sasai, M., Suzuki, T., Tada, A., Arakawa, A., Matsuoka, S., Akamatsu, K., Matsuda, M., Ono, C., Torii,S., Kishida, K., Jin, H., Nakai, W., Arase, N., Nakagawa, A., Matsumoto, M., Nakazaki, Y., Shindo,Y., Kohyama, M., Tomii, K., Ohmura, K., Ohshima, S., Okamoto, T., Yamamoto, M., Nakagami, H.,Matsuura, Y., Nakagawa, A., Kato, T., Okada, M., Standley, D.M., Shioda, T., Arase, H.,
An infectivity enhancingsite on the SARS-CoV-2 spike protein targeted by antibodies, Cell (2021),
Πρόκειται ίσως για την πιο σημαντική μελέτη μέχρι σήμερα για την νόσο του COVID 19 και κατ’ επέκταση για την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των μέχρι τώρα εμβολίων που δοκιμάζονται στην πειραματική φάση ΙΙΙ στον γενικό παγκόσμιο πληθυσμό.
Η μελέτη των Ιαπώνων ερευνητών δημοσιεύτηκε μόλις τώρα, δηλαδή στις 24 Μαΐου του 2021 στο σημαντικότερο επιστημονικό περιοδικό των επιστημών υγείας και ιατρικής Cell.
Η μελέτη είναι πολυκεντρική αφορά τα πιο σπουδαία επιστημονικά κέντρα της Ιαπωνίας που ειδικεύονται στο COVID-19 και οι επιστήμονες που συμμετέχουν είναι από τους κορυφαίους ανά την υφήλιο.
Τα σημαντικότερα της κλινικής αυτής μελέτης είναι :
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπάρχει μια κατηγορία εξουδετερωτικών αντισωμάτων – neutralizing antibodies που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός κατά της πρωτεΐνης ακίδας – Spike protein του ιού SARS CoV-2 για να εξουδετερώση τον ιό και να καταπολεμήση την νόσο του COVID-19.
Η μελέτη αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχει και ακόμα μια κατηγορία πάλι εξουδετερωτικών αντισωμάτων κατά της ακίδας πρωτεΐνης του SARS CoV-2 σε διαφορετικό επίτοπο (αντιγονική περιοχή) της ακίδας που όχι μόνον δεν προφυλάσσει από τον ιό αλλά διευκολύνει και προάγει την μόλυνση του ιού στον ανθρώπινο οργανισμό – κύτταρο, βλέπετε την περίληψη – γράφημα στην αρχή του άρθρου.
Μάλιστα η κατηγορία των εξουδετερωτικών αντισωμάτων αυτών ανιχνεύεται και περισσότερο στους βαρέως πάσχοντες με COVID-19.
Τα αντισώματα αυτά που ονομάζονται στην μελέτη ως infectivity enhancing antibodies – ενισχύουν την μολυσματικότητα του SARS-CoV-2- που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός ,προσδένονται σε ένα ειδικό σημείο του ιού που ονομάζεται N terminal domain, και σημειώνουν την λειτουργία της ευκολότερης πρόσδεσης του ιού στον υποδοχέα της αγγειοτενσίνης, με αποτέλεσμα την ευκολότερη διείσδυση του SARS-CoV-2 στο ανθρωπινό κύτταρο και την εγκαθίδρυση της μόλυνσης – λοίμωξης από τον ιό.
Η ποσότητα των αντισωμάτων αυτών ενισχύεται με το επίπεδο της σοβαρότητας της νόσου COVID-19.
Επίσης τα αντισώματα αυτά ανιχνεύονται και σε ανθρώπους που δεν έχουν μολυνθεί καν από τον ιό SARS CoV 2.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ
Η ύπαρξη ενισχυτικών αντισωμάτων αποτελεί πολύ σημαντικό εύρημα που καθιστά λίαν επικίνδυνα ΟΛΑ τα εμβόλια που έχουν ως στόχο την παραγωγή εξουδετερωτικών αντισωμάτων κατά της πρωτεΐνης ακίδας, διότι συνεργάζονται με τα αντισώματα που παράγονται από τον άνθρωπο κατά της ακίδας, που παράγονται και από τα εμβόλια, καθιστώντας επικίνδυνη την χρήση τους, καθώς ο οργανισμός του εμβολιασμένου θα παράξει και τα ενισχυτικά αντισώματα που διευκολύνουν την λοίμωξη για τον SARS-CoV-2.
Οι εμβολιασμένοι που παράγουν αντισώματα κατά της ακίδας του SARS-CoV-2, ενδεχομένως μολύνονται ευκολότερα από τον ιό από τους μη εμβολισμένους και πιθανόν θα νοσήσουν πιο βαριά από την νόσο του COVID-19, συνεπώς και θα μολύνουν ευκολότερα άλλους εμβολιασμένους και μη, οι οποίοι έχουν και αυτοί τα ενισχυτικά αντισώματα στον οργανισμό τους.
Το αποτέλεσμα είναι η διαιώνιση της νόσου με πιο βαριάς μορφής κλινική παθολογία.
Συμπερασματικά συνιστάται η αποφυγή όλων των ειδών εμβολίων κατά του COVID-19 που παράγουν αντισώματα κατά της πρωτεΐνης ακίδας και η ενδελεχής μελέτη όλων των κατηγοριών εξουδετερωτικών αντισωμάτων που παράγονται από τα υπάρχοντα εμβόλια, μέχρις ότου να αποσαφηνιστεί η ανοσολογική απόκριση των εμβολιασμένων.
ΤΑ «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» είχαν δημοσιεύσει (εδώ) την μελέτη της επιστημονικής ομάδας του Καθηγητού Ιατρικής κ. Ιωάννου Κουντουρά με τίτλο : «Εγγυάται ο εμβολιασμός τη θεμελιώδη αρχή του Ιπποκράτη περί “ωφελέειν ή μη βλάπτειν”;» η οποία δημοσιεύθηκε στις 9 Μαρτίου 2021 στο επιστημονικό περιοδικό medicina.
Υπενθυμίζουμε μία προφητική παράγραφο από την μελέτη αυτή:
«The mutative potential of CoV-SARS-2, as an RNA virus, combined with the wild-typebased emergent vaccine development, incubate the risks of inferior real-life results of massive vaccination and survival of neutralization resistant variants, thus necessitating further management. Further well-designed and mutation-based studies are necessary to recognize epitopes with low heterogeneity to yield optimal and long term vaccination results».
«Η δυναμική των μεταλλάξεων του SARS-CoV-2, ως RNA ιού, σε συνδυασμό με την κατεπείγουσα διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων βασιζόμενων στο πρωταρχικό στέλεχος (wild-type), ενέχει τον κίνδυνο επίτευξης υποδεέστερων των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων μαζικού εμβολιασμού και επιβίωσης ανθεκτικών στελεχών.
Κατά συνέπεια, επιπλέον επαρκώς σχεδιασμένες μελέτες, λαμβάνοντας υπόψη τις μεταλλάξεις του ιού, είναι απαραίτητες για την ταυτοποίηση επιτόπων μικρότερης ετερογένειας για την παραγωγή εμβολίων με δυνητικά βέλτιστα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα».
Doulberis M, Papaefthymiou A, Kotronis G, Gialamprinou D, Soteriades ES, Kyriakopoulos A, Chatzimichael E, Kafafyllidou K, Liatsos C, Chatzistefanou I, Anagnostis P, Semenin V, Ntona S, Gkolia I, Papazoglou DD, Tsinonis N, Papamichos S, Kirbas H, Zikos P, Niafas D, Kountouras J. Does COVID-19 Vaccination Warrant the Classical Principle “ofelein i mi vlaptin”? Medicina (Kaunas). 2021 Mar 9;57(3):253. doi: 10.3390/medicina57030253. PMID: 33803295; PMCID: PMC7999356.
 • Έκθεση-σοκ: Βρέθηκαν αποδείξεις γενετικής μηχανικής στον κορωνοϊό – Κατασκευάστηκε σε κινεζικό εργαστήριο

Date: 29/05/2021 Time: 13:12

Σύμφωνα με έρευνα που φέρνει στην επιφάνεια η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν τον κορωνοϊό και στη συνέχεια τον τροποποίησαν γενετικά για να μη φαίνεται ότι είναι κατασκευασμένος από άνθρωπο, κατασκευάζοντας ουσιαστικά ένα βιολογικό όπλο. 

Συγκεκριμένα μια έκθεση 22 σελίδων του Βρετανού καθηγητή Angus Dalgleish και του Νορβηγού επιστήμονα Birger Sørensen, η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό (Quarterly Review of Biophysics Discovery), ο κορωνοϊός φαίνεται να προήλθε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο στην Ουχάν, που έκαναν πειράματα σε έναν ιό που εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας την μεταδοτικότητά του (Gain of function research), με σκοπό να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι Κινέζοι επιστήμονες προσπάθησαν στη συνέχεια με αντίστροφη γενετική μηχανική, να δείξουν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες.

Οι συγγραφείς δηλώνουν ότι είχαν δυνατές αποδείξεις αντίστροφης γενετικής μηχανικής στην Κίνα» για ένα χρόνο – αλλά αγνοήθηκαν από ακαδημαϊκούς και μεγάλα περιοδικά.

Ο Ντάλγκλις είναι καθηγητής ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Γεωργίου στο Λονδίνο και είναι γνωστός για την πρωτοποριακή του δημιουργία του πρώτου «εμβολίου HIV».

Στην μελέτη των 22 σελίδων οι δύο επιστήμονες περιγράφουν την έρευνά τους στα πειράματα που έγιναν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν μεταξύ του 2002 και του 2019 και υποστηρίζουν ότι Κινέζοι επιστήμονες, μερικοί από αυτούς μάλιστα συνεργάστηκαν και με αμερικανικά πανεπιστήμια, φέρεται να βρήκαν τα εργαλεία για τη δημιουργία του ιού.

Μεγάλο μέρος της εργασίας επικεντρώθηκε στην αμφιλεγόμενη έρευνα «Gain of Function» – η οποία έχει απαγορευτεί στις ΗΠΑ. Με τη συγκεκριμένη διαδικασία οι επιστήμονες προσπαθούν να τροποποιήσουν ιούς που εντοπίζονται στη φύση, κάνοντάς τους περισσότερο μολυσματικούς, ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν σε ανθρώπινα κύτταρα σε ένα εργαστήριο, με σκοπό να κατανοήσουν καλύτερα την πιθανή επίδρασή τους στους ανθρώπους. 

Ο Sørensen, ένας ιολόγος, είναι πρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρείας, Immunor, η οποία ανέπτυξε υποψήφιο εμβόλιο κορωνοϊού που ονομάζεται Biovacc-19. Η Dalgleish έχει επίσης μετοχές  στην εταιρεία.

Οι συγκλονιστικοί ισχυρισμοί στη μελέτη περιλαμβάνουν κατηγορίες για «σκόπιμη καταστροφή, απόκρυψη ή μόλυνση δεδομένων» σε κινεζικά εργαστήρια, και σημειώνει τη σιωπή και την εξαφάνιση επιστημόνων στην κομμουνιστική χώρα που μίλησαν.

Κατά την ανάλυση των δειγμάτων COVID-19 πέρυσι σε μια προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου, οι Dalgleish και Sørensen ανακάλυψαν «μοναδικά δακτυλικά αποτυπώματα» στον ιό που λένε ότι θα μπορούσαν να προκύψουν μόνο από χειραγώγηση σε εργαστήριο.

Είπαν ότι προσπάθησαν να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους, αλλά απορρίφθηκαν από μεγάλα επιστημονικά περιοδικά που ήταν τότε αποφασιστικά ότι ο ιός πήδησε φυσικά από νυχτερίδες ή άλλα ζώα στον άνθρωπο.

Ακόμα και όταν ο πρώην επικεφαλής του MI6 Sir Richard Dearlove μίλησε δημόσια λέγοντας ότι η θεωρία των επιστημόνων πρέπει να διερευνηθεί, η ιδέα απορρίφθηκε ως «ψεύτικη είδηση».

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

http

Ελληνική επιστημονική επιτυχία- Μείωσαν το ιϊκό φορτίο ασθενών covid κατά 25% με αλατόνερο μέσα σε 6 ώρες

Ελληνική επιστημονική επιτυχία- Μείωσαν το ιϊκό φορτίο ασθενών covid κατά 25% με αλατόνερο μέσα σε 6 ώρες.Η διαδικασία πρέπει να αρχίζει αμέσως μετά την διάγνωση από covid     

ΒΛΕΠΕ .https://www.facebook.com/watch/?v=330664405287308

 

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ "λοιμωξιολόγοι" του κώλου την ... κάτσατε. Τα μπογαλάκια σας και ΦΥΛΑΚΗ. Μέσα στον Ιούνιο. Π.Ο.Υ. και C.D.C.: Η Νέα Δίκη της Νυρεμβέργης 2021 για Εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας από Ομάδα 1000 Δικηγόρων με Επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fuellmich

 

 

Ομάδα περισσότερων από 1.000 δικηγόρουςκαι πάνω από10.000 εμπειρογνωμόνες ιατρικήςμε επικεφαλήςτον Δρ. Reiner Fullmichέχουν ξεκινήσει τιςνομικές διαδικασίεςενάντια στο CDC, τουΠ.Ο.Υ,και την ομάδα του Davos για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...Ο νομικός Δρ. Fuellmich και η ομάδα του καταγγέλλουν το ελαττωματικό τεστ PCR και την εντολή στους γιατρούς να χαρακτηρίζουν οποιοδήποτε θάνατο συννοσηρότητας ως θάνατο από Covid ως απάτη.

Το PCR τεστ δεν σχεδιάστηκε ποτέ για την ανίχνευση παθογόνων και είναι 100% ελαττωματικό όταν χρησιμοποιείται στους 35 κύκλους ενισχύσεως, εδώ στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες, φθάνουμε στους 40 κύκλους.

Όλα τα τεστ PCR που εκδίδονται από το CDC χρησιμοποιούνται στους από 37 έως 45 κύκλους ενισχύσεως.

Το CDC παραδέχεται ότι οποιοδήποτε τεστ άνω των 28 κύκλων δεν είναι αποδεκτό (πρωτότυπος σύνδεσμος εδώ) για οποιοδήποτε θετικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα. Αυτό από μόνο του ακυρώνει πάνω από το 90% των φερόμενων covid λοιμώξεων που έχουν διαπιστωθεί από τη χρήση αυτού του ελαττωματικού τεστ.

Εκτός από τα ελαττωματικά τεστ και τα πλαστά πιστοποιητικά θανάτου, το ίδιο το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης.

Σύμφωνα με το άρθρο 32 της Σύμβασης IV της Γενεύης του 1949, απαγορεύεται ο «ακρωτηριασμός και τα ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα που δεν απαιτούνται από την ιατρική περίθαλψη ενός προστατευόμενου ατόμου».

Σύμφωνα με το άρθρο 147, η διεξαγωγή βιολογικών πειραμάτων σε προστατευόμενα άτομα αποτελεί σοβαρή παραβίαση της Σύμβασης.

Το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης οι οποίοι επιφέρουν τη θανατική ποινή για όσους επιδιώκουν να παραβιάσουν αυτούς τους Διεθνείς Νόμους

Το «εμβόλιο» δεν πληροί τις ακόλουθες πέντε προϋποθέσεις για να θεωρηθεί εμβόλιο και είναι εξ ορισμού ιατρικό «πείραμα» και δοκιμή:

Παρέχει ανοσία ενάντια στον ιό

Πρόκειται για μια «διαρεύσιμη» γονιδιακή θεραπεία (δλδ leaky vaccine=εμβόλιο που δεν διακόπτει την μετάδοση) που δεν παρέχει ανοσία για τον Covid και ισχυρίζεται μόνο τη μείωση των συμπτωμάτων, όμως ο διπλός εμβολιασμός έχει σαν αποτέλεσμα τώρα, το 60% των ασθενών να χρειάζονται νοσοκομειακή θεραπεία ή ΜΕΘ από λοιμώξεις Covid.

Προστατεύει τους παραλήπτες από τον ιό

Αυτή η γονιδιακή θεραπεία δεν παρέχει ανοσία και ακόμη και με τον διπλό εμβολιασμό μπορεί ακόμα να κολλήσεις και να εξαπλώσει τον ιό.

Μειώνει τους θανάτους από τη μόλυνση από τον ιό

Αυτή η γονιδιακή θεραπεία δεν μειώνει τους θανάτους από τη μόλυνση. Διπλά εμβολιασμένο άτομο μολύνθηκε με Covid και έχει επίσης πεθάνει.

Μειώνει την κυκλοφορία του ιού

Αυτή η γονιδιακή θεραπεία εξακολουθεί να επιτρέπει την εξάπλωση του ιού καθώς προσφέρει μηδενική ανοσία στον ιό.

Μειώνει τη μετάδοση του ιού

Αυτή η γονιδιακή θεραπεία εξακολουθεί να επιτρέπει τη μετάδοση του ιού καθώς προσφέρει μηδενική ανοσία στον ιό.

Οι παραβιάσεις του κώδικα της Νυρεμβέργης έχουν ως εξής:

Κώδικας της Νυρεμβέργης

# 1: Η εθελοντική ενημερωμένη συγκατάθεση του εξεταζόμενου είναι απαραίτητη

Κανένα άτομο δεν πρέπει να υποχρεωθεί να κάνει ιατρικό πείραμα χωρίς την συγκατάθεση του μετά από ενημέρωση. Πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολιτικά και μη άτομα που δεν έχουν σχέση με την ιατρική επιστήμη, προτρέπουν τους ανθρώπους να κάνουν την ένεση, λέγοντας ότι είναι ασφαλές χωρίς να προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις ή τους κινδύνους αυτής της γονιδιακής θεραπείας. Οι χώρες χρησιμοποιούν υποχρεωτικούς εγκλεισμούς, εξαναγκασμούς και απειλές για να αναγκάζουν τους ανθρώπους να κάνουν αυτό το εμβόλιο διαφορετικά τους απαγορεύουν να συμμετέχουν στην ελεύθερη κοινωνία βάσει της εντολής ενός διαβατηρίου εμβολιασμού ή ενός πράσινου διαβατηρίου. Κατά τη διάρκεια της δίκης της Νυρεμβέργης (τη δίκη των Γερμανών ναζιστών εγκληματιών πολέμου), ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διώχθηκαν και τα μέλη τους καταδικάστηκαν σε θάνατο για ψέματα που είπαν στο κοινό μεταξύ πολλών γιατρών και ναζί που κρίθηκαν ένοχοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

# 2: Το πείραμα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να παράγει καρποφόρα αποτελέσματα για το καλό της κοινωνίας, και να είναι απροσέγγιστο από άλλες μεθόδους ή υπαιτιότητες και να μην είναι τυχαίο και περιττό.

Όπως αναφέρεται παραπάνω, η γονιδιακή θεραπεία δεν πληροί τα κριτήρια ενός εμβολίου και δεν προσφέρει ανοσία από τον ιό. Υπάρχουν άλλες ιατρικές θεραπείες που αποφέρουν καρποφόρα αποτελέσματα έναντι του Covid όπως η Ιβερμεκτίνη, η βιταμίνη D, η βιταμίνη C, ο Ψευδάργυρος και τα ενισχυτικά του ανοσοποιητικού συστήματος για τη γρίπη και τα κρυολογήματα.

# 3: Το πείραμα θα πρέπει να σχεδιαστεί και να βασίζεται σε αποτελέσματα πειραμάτων σε ζώα, και στην γνώση της Φυσικής Ιστορίας της Νόσου

Αυτή η γονιδιακή θεραπεία παρέλειψε τις δοκιμές σε ζώα και πήγε κατευθείαν σε δοκιμές σε ανθρώπους.

Σε έρευνα για το mRNA το οποίο χρησιμοποίησε η Phizer, σε μια υποψήφια μελέτη για το mRNA σε πιθήκους rhesus macaques χρησιμοποιώντας το BNT162b2 mRNA, όλοι οι πίθηκοι ανέπτυξαν πνευμονική φλεγμονή, αλλά οι ερευνητές θεώρησαν τον κίνδυνο χαμηλό καθώς ήταν νέοι υγιείς πίθηκοι στην ηλικία των 2-4 ετών. Το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει το εμβόλιο της Phizer και το Διεθνές Δικαστήριο έχει αποδεχτεί μια αξίωση για το 80% των παραληπτών που έπαθαν πνευμονική φλεγμονή από την ένεση με αυτήν τη γονιδιακή θεραπεία. Παρά αυτήν την ανησυχητική εξέλιξη, η Phizer συνέχισε να αναπτύσσει το mRNA για τον Covid χωρίς δοκιμές σε ζώα.

# 4: Το πείραμα πρέπει να διεξάγεται έτσι ώστε να αποφεύγεται κάθε περιττή σωματική και ψυχική οδύνη και τραυματισμός.

Από την έναρξη του πειράματος έχουν αναφερθεί στο σύστημα αναφοράς του CDC στο VAERS περισσότεροι από 4.000 θάνατοι και 50.000 τραυματισμοί από το εμβόλιο στην Αμερική. Στην ΕΕ έχουν αναφερθεί περισσότεροι από 7.000 θάνατοι και 365.000 τραυματισμοί από τον εμβολιασμό. Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση αυτού του κώδικα.

# 5: Δεν πρέπει να διεξάγεται πείραμα όταν υπάρχει εκ των προτέρων υποψία θανάτου ή τραυματισμού ως αποτέλεσμα.

Βλέπε # 4, με βάση ιατρικά δεδομένα που βασίζονται σε γεγονότα, αυτή η γονιδιακή θεραπεία προκαλεί θάνατο και τραυματισμό. Η προηγούμενη έρευνα για το mRNA δείχνει επίσης πολλούς κινδύνους που έχουν αγνοηθεί για αυτό το τρέχον δοκιμαστικό γονίδιο-πείραμα. Μια μελέτη του 2002 σχετικά με τις πρωτεΐνες ακίδων του Sars-Cov έδειξε ότι προκαλούν φλεγμονή, ανοσοπαθολογία, θρόμβους αίματος και εμποδίζουν την έκφραση της Αγγειοτενσίνης 2.

Αυτό το πείραμα αναγκάζει το σώμα να παράγει αυτήν την ακίδα-πρωτεΐνη κληρονομώντας όλους αυτούς τους κινδύνους.

# 6: Ο κίνδυνος δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει το όφελος

Ο Covid-19 έχει ποσοστό ανάρρωσης 98-99%. Οι βλάβες που προκαλούνται από το εμβόλιο, οι θάνατοι και οι ανεπιθύμητες ενέργειες της γονιδιακής θεραπείας mRNA υπερβαίνουν κατά πολύ αυτόν τον κίνδυνο.

Η χρήση «διαρεύσιμων» εμβολίων απαγορεύτηκε για γεωργική χρήση από τις ΗΠΑ και την ΕΕ λόγω της μελέτης Marek Chicken που δείχνει «θερμότερους ιούς» (στελέχη ιών με μεγαλύτερη παθογένεια) και παραλλαγές που εμφανίζονται καθιστώντας την ασθένεια ακόμη πιο θανατηφόρα.

(”Διαρεύσιμα εμβόλια” ονομάζονται και είναι αυτά που δεν εμποδίζουν την μετάδοση του ιού, απλά αποτρέπουν τον ξενιστή στην προκειμένη περίπτωση τον άνθρωπο από τον θάνατο, αλλά με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται θερμότερα στελέχη.)

Ωστόσο, αυτό έχει αγνοηθεί για την ανθρώπινη χρήση από το CDC, ενώ γνωρίζει πλήρως τον κίνδυνο νέων θανατηφόρων παραλλαγών που προκύπτουν από τα διαρεύσιμα εμβόλια.

# 7: Θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες και να παρέχονται οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για την προστασία του εξεταζόμενου, ακόμη και για ελάχιστες πιθανότητες τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου.

Δεν έγιναν προετοιμασίες. Αυτή η γονιδιακή θεραπεία εγκρίθηκε βάσει πράξης έκτακτης ανάγκης μόνο, παραλείφθηκαν οι δοκιμές σε ζώα και ανθρώπους και εξανάγκασαν τον κόσμο σε λανθασμένη πληροφόρηση.

# 8: Το πείραμα πρέπει να διεξάγεται μόνο από επιστημονικά ειδικευμένα άτομα

Οι πολιτικοί, τα μέσα ενημέρωσης και οι ηθοποιοί που ισχυρίζονται ότι αυτό είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο δεν έχουν τα προσόντα. Η προπαγάνδα δεν είναι ιατρική επιστήμη. Πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης όπως το Walmart και κέντρα εμβολίων που εμβολιάζουν τον κόσμο μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) δεν είναι κατάλληλα για τη χορήγηση αυτών των πειραματικών ιατρικών γονιδιακών θεραπειών στο μη ενημερωμένο κοινό.

# 9: Οποιοσδήποτε πρέπει να έχει την ελευθερία να τερματίσει το πείραμα ανά πάσα στιγμή

Παρά την κατακραυγή περισσότερων από 85.000 γιατρών, νοσοκόμων, ιολόγων, επιδημιολόγων, το πείραμα δεν σταματάει. Στην πραγματικότητα, προωθούνται περισσότερες προσπάθειες αλλαγής νόμων για να επιβληθεί η συμμόρφωση των ανθρώπων στους εμβολιασμούς, υποχρεωτικοί και αναγκαστικοί εμβολιασμοί και προγραμματίζονται «αναμνηστικές» πειραματικές λήψεις για κάθε 6 μήνες αγνοώντας την υπέρμετρη αύξηση θανάτων και τραυματισμών που προκαλούνται ήδη από αυτό το πείραμα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η νέα δίκη της Νυρεμβέργης θα τερματίσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

# 10: Κατά τη διάρκεια του πειράματος, ο υπεύθυνος επιστήμονας πρέπει να είναι προετοιμασμένος να τερματίσει το πείραμα σε οποιοδήποτε στάδιο, εάν έχει πιθανό λόγο να πιστεύει, ότι η συνέχιση του πειράματος είναι πιθανό να οδηγήσει σε τραυματισμό, αναπηρία ή θάνατο του εξεταζόμενου.

Είναι σαφές στα δεδομένα στατιστικής αναφοράς ότι αυτό το πείραμα έχει ως αποτέλεσμα θάνατο και τραυματισμό, ωστόσο όλοι οι πολιτικοί, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι λεγόμενοι ειδικοί δεν κάνουν καμία προσπάθεια να σταματήσουν αυτό το πείραμα γονιδιακής θεραπείας που προκαλεί βλάβη σε ένα παραπληροφορημένο κοινό.

Τι μπορείτε να κάνετε για να τερματίσετε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες. Ενημερώστε τους πολιτικούς σας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές ότι εάν εμπλέκονται σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, υπόκεινται επίσης στους νόμους που ορίζονται στη Σύμβαση της Γενεύης και στον κώδικα της Νυρεμβέργης και μπορούν να δικαστούν, να κριθούν ένοχοι και να καταδικαστούν σε θανατική ποινή.

Οι νομικές διαδικασίες προχωρούν, έχουν συλλεχθεί αποδεικτικά στοιχεία και ένα μεγάλο αναπτυσσόμενο σώμα εμπειρογνωμόνων προκαλεί ανησυχία.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της επιτροπής Covid στη διεύθυνση: corona-ausschuss.de

Εάν έχετε επηρεαστεί από αυτό το έγκλημα, αναφέρετέ το, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται και όσες περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθώντας τις οδηγίες στην παρακάτω εικόνα, στον ιστότοπο: securewhistleblower.com

Τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μας επηρεάζουν όλους.

Είναι ένα έγκλημα εναντίον εσάς, των παιδιών σας, των γονιών σας, των παππούδων σας, της κοινότητάς σας και της χώρας σας και του μέλλοντός σας.

Πηγή: tgnews.gr

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Δρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ https://drive.google.com/file/d/1Y6iP... Μια ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Οσάκα με επικεφαλής τον καθηγητή Hisashi Arase και αποτελούμενη από ερευνητές από το Ερευνητικό Ινστιτούτο μικροβιακών ασθενειών, το Ινστιτούτο πρωτεϊνικής έρευνας, το Ερευνητικό Κέντρο Immunology Frontier, το κέντρο μολυσματικών ασθενειών και το μεταπτυχιακό σχολείο ιατρικής ανακάλυψε για πρώτη φορά ότι τόσο τα εξουδετερωτικά αντισώματα που προστατεύουν από τη μόλυνση όσο και τα αντισώματα που αυξάνουν τη μολυσματικότητα παράγονται μετά από μόλυνση με SARS-CoV-2 αναλύοντας αντισώματα που προέρχονται από ασθενείς με COVID-19. Τα αντισώματα κατά της θέσης δέσμευσης υποδοχέα (RBD) της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 παίζουν σημαντική λειτουργία ως εξουδετερωτικά αντισώματα που καταστέλλουν τη μόλυνση SARS-CoV-2 αναστέλλοντας τη δέσμευσή της στον ανθρώπινο υποδοχέα, ACE2. Από την άλλη πλευρά, η λειτουργία των αντισωμάτων έναντι

https://www.youtube.com/watch?v=OInqaDgyAfA

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ COVID

Κατεβάστε το έγγραφο 361 σελίδων, που περιέχει στοιχεία και αποδείξεις για την απάτη του Covid, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κάθε νόμιμη χρήση !

https://www.sfagi.gr/covid-19-h-megalh-apath-me-stoixeia-kai-apodeixeis/?fbclid=IwAR1PN9adC2HfePYmu3j8Z-0cO0iPoD-oFoA6c3Ey6VeCJNHv4WSA2LiCdbg

 

Ο νομπελίστας Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier επιβεβαιώνει αυτό που και άλλοι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει αναφορικά με τις συνεχείς μεταλλάξεις του Covid-19: Ότι τα εμβόλια είναι αυτά που δημιουργούν τις μεταλλάξεις του ιού, ως αντίδραση του ίδιου του ιού στην προσπάθεια να τον εξαφανίσουν!

https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/989125_gallos-nompelistas-ta-emvolia-dimioyrgoyn-metallaxeis-ayxithikan-oi-thanatoi?fbclid=IwAR3tBbTQ1X3dYObppLdLQjmKtwJrXQP0vZYT7SPGTJoFEoO2dpn4xLp3q4w

 

Συγκλονιστικό!!!!…

Ο Γερουσιαστής Μπομπ Χολ για τους Εμβολιασμούς

https://www.youtube.com/watch?v=ecEa3CcA48I

 

 

Bιταμίνη D ψευδάργυρος και βιταμίνη C γιατί μας τα κρύβουν !https://www.youtube.com/watch?v=bAhOZat-pUo

 

Αν είχες κάποιο κρύωμα πρόσφατα, ίσως κάποιος σου πρότεινε τον ψευδάργυρο. Υπάρχει ήδη σε πολλά τρόφιμα και μπορείς να το λάβεις και σε συμπλήρωμα διατροφής. Είναι δύσκολο να ξέρεις αν λαμβάνεις αρκετό αν δεν γνωρίζεις σε ποια τρόφιμα μπορείς να το βρεις. Τι είναι ο ψευδάργυρος και από που μπορείς να τον λάβεις;

Τι είναι ο ψευδάργυρος; 

Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό μέταλλο που απαιτείται από το σώμα για να λειτουργήσει το ανοσοποιητικό σύστημα, για την επούλωση και την αποκατάσταση, την παραγωγή κυττάρων και τη δραστηριότητα των ενζύμων, τη σύνθεση πρωτεϊνών και πολλές άλλες πτυχές του κυτταρικού μεταβολισμού.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μικροθρεπτικό. Καθώς το σώμα δεν διαθέτει ειδικό σύστημα αποθήκευσης ψευδαργύρου, πρέπει να τον λαμβάνεις είτε με το φαγητό σου είτε ως συμπλήρωμα καθημερινά.

Ανεπάρκειες ψευδαργύρου

Λίγος ψευδάργυρος;

Παρόλο που ο ψευδάργυρος βρίσκεται σε πολλά τρόφιμα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι πάνω από το 1/3 του πληθυσμού δεν λαμβάνουν επαρκή ποσότητα αυτού του μετάλλου. Η συνιστώμενη ημερήσια δόση για τον ψευδάργυρο διαφέρει σε άνδρες και γυναίκες και είναι περίπου 5.5-9.5 mg για τους άνδρες και 4-7 mg για τις γυναίκες.

Αρκετός ψευδάργυρος;

Ο υπερβολικός ψευδάργυρος στη διατροφή μπορεί να μειώσει την ικανότητα του σώματος να απορροφήσει τον χαλκό, οπότε δώσε προσοχή στην πρόσληψη. Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που περιέχουν ψευδάργυρο.

Δες μερικά παραδείγματα:

8 διατροφικές πηγές ψευδαργύρου 

1. Στρείδια

Τα στρείδια περιέχουν επίσης πολλές βιταμίνες που χρειάζονται για καλή υγεία, όπως βιταμίνη C και βιταμίνη Β12, οι οποίες είναι και οι δύο απαραίτητες για τη λειτουργία των νεύρων.

Μια μερίδα μαγειρεμένων στρειδιών περιέχει τουλάχιστον 26mg ψευδαργύρου – με τα ακατέργαστα στρείδια να περιέχουν ακόμη περισσότερο.

2. Κρέας – μοσχάρι, αρνί και κοτόπουλο

Το κρέας είναι μια λαμπρή πηγή ψευδαργύρου και άλλων θρεπτικών συστατικών όπως ο σίδηρος – που είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων που μεταφέρουν οξυγόνο στο αίμα.

 • Το κοτόπουλο περιέχει 7.5mg ψευδαργύρου ανά 250g
 • Το αρνί που τρέφεται με χόρτο περιέχει 3,87 mg ψευδαργύρου ανά 113g
 • Το βόειο κρέας περιέχει 4.09mg ανά 113g.

Οι χορτοφάγοι μπορούν να προσλάβουν το σίδηρο από άλλες πηγές και να συμπεριλάβουν άλλες τροφές που περιέχουν ψευδάργυρο στη διατροφή τους για να εξασφαλίσουν τις κατάλληλες ημερήσιες δόσεις.

3. Βρώμη

Η βρώμη είναι ένα σταθερό τρόφιμο σε πολλές διατροφές αθλητών και bodybuilders. Πρόκειται για έναν σύνθετο υδατάνθρακα με φυτικές ίνες που προσφέρει σταθερή παροχή ενέργειας.

Η προσθήκη ενός scoop πρωτεΐνης στην βρώμη θα αυξήσει το πρωτεϊνικό περιεχόμενο και αποτελεί ένα τέλειο πρωϊνό ή γεύμα για πριν την προπόνηση.

Μισή κούπα βρώμης περιέχει 3.10mg ψευδαργύρου.

4. Σπόροι

Οι σπόροι είναι μια τέλεια προσθήκη στη δίαιτα κάποιου και εκτός από καλή πηγή ψευδαργύρου, είναι μια άριστη πηγή καλών λιπαρών.

Οι σπόροι είναι εξαιρετικοί για γιαούρτια και γενικά για γαρνιτούρα σε φαγητά. Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν 2,79mg ανά 1/4 φλυτζανιού και οι σπόροι κολοκύθας περιέχουν 2,79mg ανά 1/4 φλιτζανιού.

5. Σπαράγγια

Τα σπαράγγια είναι γνωστό ότι είναι ένα αντιφλεγμονώδες φαγητό. Περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά οφέλη λόγω της αφθονίας σπαραγγιών σε σαπωνίνες όπως η ασπαρίνη Α. Είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμίνης C, β-καροτένιου και βιταμίνης Ε.

Τα σπαράγγια είναι επίσης μια πλούσια πηγή ινών (ινουλίνη) που είναι πολυφρουκτάνη με τεράστια οφέλη για την υγεία και αποτελεί ένα τέλειο τρόφιμα προσφέροντας καλά βακτήρια στο πεπτικό μας σύστημα. Τα σπαράγγια αποτελούν μια τέλεια προσθήκη στις ομελέτες και τις σαλάτες. Μια μερίδα σπαραγγιών (1 φλιτζάνι) περιέχει 1.08 mg ψευδαργύρου.

6. Σπανάκι

Διάλεξε πιο λαμπερά φύλλα από σπανάκι καθώς οι έρευνες έχουν δείξει ότι όταν το σπανάκι δείχνει πιο φρέσκο, έχει περισσότερη συγκέντρωση σε βιταμίνες. Το σπανάκι είναι μια καλή πηγή σιδήρου και βιταμίνης C.

Είτε ωμό είτε μαγειρεμένο, αποτελεί μια τέλεια προσθήκη για smoothies και ροφήματα.

Μια μερίδα (1 κούπα) έχει 1.37mg ψευδαργύρου.

7. Μανιτάρια

Τα μανιτάρια είναι μια τέλεια μη ζωϊκή πηγή σιδήσου για χορτοφάγους. Έχει αποδειχθεί σε έρευνες ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα για το ανοσοποιητικό λόγω του διατροφικού περιεχομένουν. Τα μανιτάρια είναι τέλεια είτε στο τηγάνι είτε με αυγά.

Τα μανιτάρια περιέχουν από 0.79mg έως 0.96mg ψευδαργύρου ανά 1/2 κούπα.

8. Κάσιους

Τα κάσιους είναι ένας πολύ βολικός και γευστικός ξηρός καρπός καθώς ταιριάζει τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά πιάτα. Αποτελεί ένα τέλειο σνακ, απλά πρόσεχε την μερίδα σου γιατί τα κάσιους είναι πολύ θερμιδικά πυκνά.

Μια μερίδα κάσιους περιέχει 2.31mg ανά 1/4 της κούπας.

Με λίγα λόγια

Ο ψευδάργυρος είναι ένα πολύ σημαντικό μέτταλο που συμπεριλαμβάνεται στη διατροφή μας και αυτός ο κατάλογος τροφίμων θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τρόφιμα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη αυτού του ζωτικού θρεπτικού συστατικού.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.