logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Αναγνώστρια από το Παρίσι μου γράφει…

Κύριε Καλόπουλε…

Αυτά πού γράφετε είναι τρομερά. Ευτυχώς πού βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να μας φωτίσει, διότι νομίζω ότι ζήσαμε στο Μεσαίωνα μέχρι τώρα. Νομίζω ότι αυτά έχουν γίνει σκόπιμα για να γονατίσουν και να αποδυναμώσουν τον ελληνισμό γενικά. Μήπως θέλουν να μάς εξολοθρεύσουν;

Όσο για το άρθρο σας ΑΒΡΑΑΜ κανένας δεν το σκέφτηκε έτσι. Μήπως αυτός ο απαίσιος έρχεται από πιο μακριά; Ένας από τούς δασκάλους μου στο δημοτικό, μας μίλησε για τις σφαγές της Σκυθούπολης, και τις καταστροφές των βιβλιοθηκών. Κανένας δεν τον άκουσε, τότε ίσως ήμασταν τόσο μικροί και ανόητοι, άσε πού τέτοιες γνώσεις  απαγορευόταν κιόλας.

Εν πάση περιπτώσει…ανυπομονώ να διαβάσω τα βιβλία σας.

Σας ευχαριστώ μάλιστα για τις πολύτιμες εξηγήσεις πού μού γράψετε, και μάλιστα θα πω και κάτι άλλο. Αντί να διδάσκουμε θρησκευτικά στα παιδιά μας, και να τούς γεμίζουμε το μυαλό με βλακώδεις αερολογίες περί δήθεν χριστιανικής αγάπης, κι ένα σωρό άλλα ψέματα (αγάπης… πού σκότωσε και βασάνισε εκατ. άτομα) θα ήταν καλύτερα να τούς διδάσκουμε την ιστορία της θρησκείας, μέσα από τα δικά σας βιβλία, όπου τα κείμενα είναι καθαρά γεμάτα νόημα και λογική.

Ευχαριστώ

Androulla Fourcault

Παρίσι Γαλλία

………………………………….

Αγαπητή Androulla Fourcault

Πράγματι χωρίς αμφιβολία ζούμε σε έναν ιδιότυπο μεσαίωνα. Στο Μυθιστόρημα μου "ο Μάγος που λύγισε το Μέλλον" θα δεις πόσο καλά έχουν αντιλήφθη κάποιοι, πως όχι μόνο δεν υπάρχει καιρός ειρήνης, αλλά αυτό που εμείς αποκαλούμε "ειρήνη" (φυσικά κάτω από αυτές τις συνθήκες) είναι η χειρότερη μορφή σιωπηλού πολέμου. 

Το αν θέλουν ή όχι να μας εξολοθρεύσουν… εξαρτάτε από τα σχεδία που έχει για το "κοτέτσι" μας ο "πτηνοτρόφος".

Ο Αβραάμ δεν είναι παρά ένας εξαιρετικά προικισμένος Μάγος. Συνήθως όμως, το πόσο "σπουδαίος" είναι ή δεν είναι κάποιος, προκύπτει από την ασημαντότητα και την αφέλεια των άλλων, δηλαδή των θυμάτων του.

Μέχρι σήμερα, οποιαδήποτε αναφορά σε σχεδιασμούς εξόντωσης και υποδούλωσης, αντιμετωπιζόταν σαν περιθωριακές και ύποπτες συνομωσιολογίες. Σήμερα όμως, που το αφανιστικό λεπίδι και τα δόντια του τέρατος είναι και στον τελευταίο ολοφάνερα, σχεδόν κανείς δεν τολμά να μας απαξιώσει. Βέβαια, θα έρθουν χειρότεροι καιροί, και τα δεδομένα αυτής της εξαθλίωσής μας, θα γίνουν αβάσταχτα. Συχνά έγραφα, πως η ανθρωπότητα στην καλύτερη περίπτωση, θα περάσει ξυστά από τον επικείμενο αφανισμό της. Ελπίζω τότε η γνώση αυτή να βοηθήσει κάποιους, να ανασυστήσουν ένα κόσμο βαθύτερης επίγνωσης και μεθοδικότερης αμφισβήτησης. 

Με εκτίμηση

Μ. Καλόπουλος

........................

Για να απαλλαγείτε οριστικά από τα εκβιαστικά θρησκευτικά διλήμματα.
Για να γνωρίσετε τις απαρχές της αντιπαλότητας, που κατατρώει τον πολιτισμό μας.
Για να κατανοήσετε τις απίστευτες μεθοδεύσεις και τα υλικά των βιβλικών θαυματοποιών!
Για να απαντήσετε σε όλες σχεδόν τις θεολογικές σας ενστάσεις και απορίες.
Η γνώση είναι... η καλύτερη εκδίκηση!
KALOPOULOS_TA_BIBLIA2

Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310-770100
Ξεναγηθείτε με διασκεδαστικό και σαφή τρόπο, στα πλέον απίστευτα μυστήρια της θεολογικής μαγείας, και ανακαλύψτε την γέννηση της σημερινής αθλιότητας, στα χέρια εκείνων... που λατρεύτηκαν σαν άνθρωποι του θεού!
Επιτέλους… ένα έργο που ξεκλειδώνει μεθοδικά τα μυστήρια ολόκληρης της Βίβλου!
Μιλήστε με τον ίδιο τον Μ. Καλόπουλο στο 2310-770100