logo

fb youtube rss

Σύνδεση


Καλημέρα σας κύριε Παπανδρέου.

Έχω ένα ερώτημα περί κληρονομικών να σας θέσω, διότι αισθάνομαι ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ. Κι όπως είπε κάποτε ο Ρήγας Φεραίος, «Όλο το έθνος αδικείται, όταν αδικείται ένας μόνο πολίτης».

Είμαι 51 ετών με 3 ανήλικα παιδιά, πρώην βιοτέχνης και νυν άνεργος λόγω της εισβολής των Κινέζικων προϊόντων και γενικά των εκατομμυρίων αλλοδαπών ΛΑΘΡΟμεταναστών ΕΠΟΙΚΩΝ. Μου κλείσατε το σπίτι κύριε πρωθυπουργέ, μας δολοφονήσατε με το βαμπάκι και τώρα έρχεστε να κλέψετε την περιουσία του καθενός εάν δεν έχει να πληρώσει φόρο κληρονομιάς, φόρο δηλαδή για κάτι που κάποιος του ΧΑΡΙΣΕ.

Γίνομαι πιο σαφής.

Πέθανε η αδερφή του πατέρα μου η οποία μου άφησε κληρονομιά (την υψηλή κυριότητα) το σπίτι της, στο οποίο ζούσα από την ημέρα που γεννήθηκα. Κατέθεσα όλα τα χαρτιά και βρέθηκα περίπου σαν να αγοράζω το σπίτι που μου χάρισαν. Κάτι που ανήκε στην οικογένειά μου και σε εμένα, εφόσον είχα ρίξει κι εγώ ουκ ολίγα χρήματα για μέρος της οικοδομής αργότερα.

Η εφορεία μου έβγαλε το χαράτσι των 7.795 ευρώ σε 12 διμηνιαίες δόσεις, ήτοι 649,66 ευρώ το δίμηνο. Χωρίς να ακούσουν κουβέντα όταν τους έλεγα ότι είναι η ΠΡΩΤΗ μου κατοικία κι ότι σαν ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ δεν φορολογούμαι και μάλιστα σαν ΠΡΩΤΗ κατοικία. Τώρα πρέπει να πληρώσω τα 649,66 ευρώ, που ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ επειδή ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΙΑ, τις δουλειές τις κατέχουν πλέον οι ΛΑΘΡΟμετανάστες.

Και ερωτώ:

Τί θα γίνει εάν δεν πληρώσω εφόσον δεν έχω; Θα μου πάρετε το σπίτι;

Θα μου πάρετε κάτι που ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ;

Διότι ποτέ δεν ανήκε σε εσάς. Αν ναι, αποδείξτε το.

Τί πρόκειται δηλαδή να πάθω αν δεν έχω να πληρώσω για αυτό που μου ανήκει; Θα μου το πάρετε; Θα με κλείσετε μέσα; Θα το βάλετε σε πλειστηριασμό;

Μετά από αυτό περιμένετε να σας ψηφίσω; Δεν μου κόβεται καλύτερα το χέρι από την ρίζα; Περιμένετε τα παιδιά μου τα οποία συνεχίζετε να αφήνετε χωρίς φαγητό, επειδή ΕΓΩ ήμουν που αγόραζα το φαγητό τους, να πάνε φαντάροι να υπηρετήσουν την πατρίδα; Να υπηρετήσουν με άλλα λόγια το κράτος που όποιος φίλος ή συγγενής τολμήσει και τους χαρίσει κάτι θα ζητήσει το κράτος μερίδιο; (και να σκεφτείτε, ότι νόμιζα πως το κράτος είμαι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι)

Το μερίδιο αυτό έχει ήδη πληρωθεί ΜΙΑ φορά, με το χτίσιμο του σπιτιού. ΠΟΣΕΣ φορές διάολε θα το πληρώνουμε; Αν χαρίσω σε κάποιον χρήματα, θα πρέπει αυτός να σας πληρώσει κάποιο ποσόν από αυτά επειδή του τα χάρισα. Αν του χαρίσω ένα αμάξι θα πρέπει να σας πληρώσει πάλι κάποιο ποσόν. Από τα ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. Για να μην αναφέρω ότι ΚΑΙ οι 2 θα πρέπει να πληρώσουμε μερίδιο στο κράτος, εγώ για αυτό που χαρίζω κι εκείνος για αυτό που του χαρίζουν.

Θέλω να μας εξηγήσετε ΠΟΥ την βρίσκετε αυτή την λογική, αν την πουλάνε κάπου, για να πάω κι εγώ να αγοράσω λίγη. Μόνο που αν την αγοράσω, μέρος του αντιτίμου θα είναι να χάσω την υπόληψη και την αυτο-εκτίμησή μου. Ήδη η υπόληψή μας σαν λαός έχει σπιλωθεί αρκετά με τα τόσα σκάνδαλα, με τα χρέη του δημοσίου και καλούμεθα εμείς να πληρώσουμε τα σπασμένα ενώ κανείς από εσάς δεν κάθεται στο σκαμνί. Ούτε οι προηγούμενοι ούτε οι νυν. Για αυτά τα δισεκατομμύρια που εσείς όλοι υπογράψατε και τα πήρατε, χωρίς εμείς να σας δώσουμε την άδεια, ήτοι χωρίς εμείς προσωπικά να τα δανειστούμε, καλούμεθα ΕΜΕΙΣ από ΕΣΑΣ, να πληρώσουμε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ κλεψιμέϊκα και τις δικές σας μίζες και απάτες χωρίς καν να έχουμε σχέση με αυτά ή χωρίς να έχουμε ποτέ δει το χρώμα του χρήματος αυτού. Δεν θα πω ντροπή σας, διότι ντροπή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. Ούτε ανθρωπιά, ούτε φιλότιμο, ούτε κι ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μέσα σας. Κάποιοι που έχουν το απύθμενο θράσος να καταργήσουν από το Υπουργείο Εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων την λέξη ΕΘΝΙΚΗΣ κι αφήνουν ανέπαφη την λέξη ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, δηλαδή να μην είμαστε Έλληνες αλλά να διδαχτούν και να εμπεδώσουν τα παιδάκια μας την ιστορία των Εβραίων, ε, τότε αυτοί οι κάποιοι είναι προδότες, απάνθρωποι και ανθέλληνες. Δεν σας αξίζει η λέξη «ντροπή», γιατί όπως φαίνεται, όπως ΕΣΕΙΣ μας δείχνετε με την συμπεριφορά σας, ανήκετε σε «άλλο στρατόπεδο». Και στο στρατόπεδο που υπηρετείτε θα σας πουν «μπράβο». Στο δικό μου το στρατόπεδο, των χωμάτων που γεννήθηκα, πατάω και τιμώ, η καλύτερη λέξη και φράση προς εσάς, είναι αυτή της σιωπής.

Κύριε για πολύ λίγο ακόμη πρωθυπουργέ.

(για να κάτσει κάποιος καιρό, πρέπει να χαίρει εκτιμήσεως)

Σας δηλώνω ότι δεν πρόκειται να πληρώσω φράγκο σε εσάς ούτε σε οποιονδήποτε, για κάτι που μου ΧΑΡΙΣΑΝ και μου ΑΝΗΚΕΙ.

Σας δηλώνω ότι εάν δεν μου απαντήσετε σύντομα για να βρεθεί λύση στην αδικία που η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μου έκανε, θα φτάσω μέχρι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο κι εκεί δεν θα γίνει ρεντίκολο η χώρα μου, αλλά όλοι εκείνοι που την κατάντησαν σε αυτό το χάλι. Εγώ όμως, θα δικαιωθώ. Και χάρις σε μένα δεν πρόκειται ποτέ στον αιώνα τον άπαντα να ξαναπληρώσει κανείς φόρο για κάτι που κάποιος του χάρισε. Θα είναι ήδη νόμος της ΕΟΚ.

Στο κάτω-κάτω, ποιός ο λόγος του να ζει κανείς εάν δεν παλεύει για τα «πιστεύω» του και για τα ιδανικά του;

Όσο για το χαϊδεμένο σας παιδί, την εκκλησία που δεν την φορολογείτε για να βγούμε από το αδιέξοδο, σας θυμίζω ότι:

«Όσο ο θεός έχει όλο το χρήμα, κάποιοι θνητοί πεθαίνουν».

Εσείς όπως μας δείχνετε, μάλλον δεν ανήκετε στους θνητούς.

Τελειώνοντας, σας δηλώνω ότι το παρόν e-mail έχει σταλεί με BCC σε μερικές εκατοντάδες παραλήπτες. Αν πέσω, θέλω όλοι να γνωρίζουν ποιός με έφαγε. Εκλογές είπαμε;;;;

Καλή σας μέρα ή φροντίστε να την κάνετε καλή, όχι όμως καταστρέφοντας την δική μας. ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

Και κάτι τελευταίο. Ρίχνοντας μία ματιά στο αρχείο της επισύναψης κάτω δεξιά, το ειδοποιητήριο δηλαδή της εκτελέσεώς μου, θα ήθελα να σας κάνω μία πολύ σοβαρή ερώτηση κύριε Παπανδρέου:

Τον Δαμίγο τον εφοριακό τί τον έχετε;;;;;;;;

 

Μετά τιμής

(αυτήν δεν θα μου την κλέψετε ποτέ)

Γιάννης Φραγκούλης.

 

Υ.Γ.:

Παρακαλώ τους κρυφούς παραλήπτες του παρόντος e-mail να το στείλουν και σε όσα sites της ομογένειας γνωρίζουν.

Ο Έλληνας που είναι εκτός Ελλάδος, που δεν είναι μέσα στα πράγματα, πρέπει να ενημερώνεται όπως πρέπει κι όχι όπως του τα ζαχαρώνουν για να κερδίζουν ψήφους.