logo

fb youtube rss

ΣύνδεσηΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΜΕΤΟΧΗ ΑΞΙΑΣ 670 δισ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!

Οικογένεια από την Πάτρα δωρίζει 30 τρις Ευρώ στο ελληνικό κράτος.

Βρεθήκαν ξεχασμένες μετοχές της «Banque d' Orient» που είναι διεκδικήσιμες από τις Γαλλικές τράπεζες, άξιας πολλών δεκάδων τρισεκατομμυρίων ευρώ!

Μόλις τώρα εκπομπή στο ALTER (20/10/11 - 3,45 μμ) επιβεβαιώνει την είδηση με εκτεταμένο ρεπορτάζ.

Ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, αύριο θα υποβάλλει επερώτηση στη Βουλή, υποχρεώνοντας τον νυν υπουργό οικονομικών σε απάντηση! 

Ενήμεροι από καιρό οι κυβερνητικοί υπουργοί της ύπαρξης αυτών των ομολόγων σε αντίκρισμα χρυσού!
Επιχείρησαν ήδη να ανταλλάξουν τα ομολόγα αυτά, με ενάμισι δισεκατομμύριο ευρώ, για να εξασφαλίσουν την σιωπή της οικογένειας που τα κατέχει!

Φυσικά μόνο με άλλη έντιμη κυβέρνηση, μπορούμε να κάνουμε λόγο για αξιοποίηση αυτής της απίστευτης δυνατότητας.

 

Μ. Καλόπουλος


Δια ταύτα

Μη περατωθείσης της ειδικής εκκαθάρισης δεν γεννάται θέμα παραγραφής.

Διατηρείται και υφίσταται νομικά ισχυρό το δικαίωμα των μετόχων (κομιστών μετοχών) της ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, να αξιώσουν την εκκρεμή και μη εισέτι διενεργηθείσα απόδοση του τιμήματος εξαγοράς των μετοχών των ως προβλέπεται διαδικαστικά από την σύμβαση συγχώνευσης.

Οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, που σήμερα είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας μας, έχουν την εξωπραγματική αξία των 2,7 τρις ευρώ.

Η Εθνική Τράπεζα ,που είναι ιδιωτική, και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της πρέπει να πληρώσουν και θα πληρώσουν.

Ασφαλώς και έχουν να πληρώσουν.

Ιδρύσαμε την Εταιρεία “Η Ελλάς Ποτέ Δεν Πεθαίνει” – “Ellas Never Die” (“END”) για την Ελλάδα μας και όλους τους Έλληνες.

Η “END” Ανήκει σε Όλους μας. Η περιουσία της “END” είναι περιουσία όλων των Ελλήνων.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά και απόλυτα ότι δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε πολιτική κίνηση ΠΟΤΕ.

Στην εποχή που ζούμε η καχυποψία, η δυσπιστία, η παραπληροφόρηση κυριαρχούν.

Θα μας βομβαρδίσουν με τα φερέφωνά τους (στην Ελλάδα και όχι μόνο) με ό,τι πιο απίθανο μπορείτε να φανταστείτε.

Υψηλά ιστάμενοι της πολιτικής εξουσίας μας έχουν χαρακτηρίσει “πράκτορες”, που θέλουμε να αποσταθεροποιήσουμε την Οικονομία της Ελλάδος και της Ευρώπης. Τους καλέσαμε να έρθουν μαζί μας (όχι να γίνουν “πράκτορες”), να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τον κοινό σκοπό, την Πατρίδα μας,αρνήθηκαν! (Επιδόθηκε στον Υπουργό Οικονομικών σχετική επιστολή κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ στα τέλη Ιουλίου 2011 από επιφανείς Έλληνες Πατριώτες της ομογένειας εκεί.)

Δεν θέλουν να αλλάξουν αφεντικά είπαν! Εμείς δεν είμαστε αφεντικά και δε θα γίνουμε.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Ελάτε μαζί μας, γίνετε υποστηρικτές και μέτοχοι στην “END”. Εμάς, τους ιδρυτές της “END”, πιθανόν να μας σταυρώσουν, να μας τσιμεντώσουν, να μας κάνουν θύματα τροχαίου ατυχήματος, να μας εξοντώσουν με ανακοπές και ανευρύσματα εγκεφάλου, να μας εκτελέσουν. Εσείς θα συνεχίσετε και θα νικήσετε.

Είμαστε ήδη αρκετοί, ελάτε να γίνουμε ΟΛΟΙ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Αμερικής και ιδιαίτερα τον γιατρό Εμμανουήλ Λαμπράκη, τον καθηγητή Θεόδωρο Καρυώτη και τον καθηγητή Νικόλαο Γεωργαντζά για την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ τους, την αμέριστη βοήθειά τους, την συμπαράστασή τους και τους αγώνες τους.

Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ στην Πατρίδα, που δούλεψαν και δουλεύουν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ για το κοινό όραμα: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ. (END)