logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Ο Αρχιεπισκοπος ζητησε δημοσίως και εγγράφως την κρατική κάλυψη για να συνεχίσουν ανεμπόδιστοι το δικό τους «σωτήριο» έργο της ελπιδεμπορίας, της θρησκευτικής απάτης και του εκβιαστικού προσηλυτισμού, με την συνεπικουρία της διαβρωμένης κρατικής μηχανής.

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ

Με πρόσφατη επιστολή του ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τον εισαγγελέα του Α. Πάγου Δ. Λινό ( Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ 11 Ιουλίου 2004) την ενεργοποίηση και εφαρμογή των νόμων του 1938 και 1939 περί προσηλυτισμού και την εφαρμογή τους στην πράξη καθώς έχουν ατονήσει , ιδιαίτερα μετά τις καταδίκες της χώρας μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο 1993 και 1998 για παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας! Ιδού λοιπόν, ο Αρχιπροσηλυτιστής να ζητάει την τιμωρία των άλλων για το αδίκημα στο οποίο διαπρέπει ο ίδιος και η οργάνωσή του!

Οι Αρχιαπατεώνες επιζητούν τώρα δημοσίως και εγγράφως την κρατική κάλυψη για να συνεχίσουν ανεμπόδιστοι το δικό τους «σωτήριο»  έργο της ελπιδεμπορίας, της θρησκευτικής απάτης και του εκβιαστικού προσηλυτισμού, με την συνεπικουρία της διαβρωμένης κρατικής μηχανής.

Όπως δήλωσε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ Μιχάλης Σταθόπουλος: «Όσοι δεν εθελοτυφλούν γνωρίζουν ότι το αξιόποινο του προσηλυτισμού θεσπίστηκε υπέρ της Ορθοδοξίας και εφαρμόζεται μόνον κατά των αντιπάλων της και ποτέ αντίστροφα. Είναι όμως αντιχριστιανικό, μισαλλόδοξο και σχεδόν ρατσιστικό να θέλομε να προστατεύσομε την Ορθοδοξία με παράδοση των αντιφρονούντων στον Εισαγγελέα»

Αυτή όμως η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου ομολογημένη από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης δεν αποτελεί βδέλυγμα και όνειδος για τον τόπο; Διαβάστε λοιπόν το Σύνταγμα της Ελλάδος:

MEPOΣ ΔEYTEPO:

Aτoμικά και κoινωνικά δικαιώματα

Άρθρo 4

1. Oι Έλληνες είναι ίσoι ενώπιoν τoυ νόμoυ.

Για το πλήρες κείμενο ιδέτε: http://ta-nea.dolnet.gr/syntagma/1sy4.htm

Η Εκκλησία της Ελλάδος χρησιμοποιώντας την κρατική μηχανή για επιλεκτική ποινικοποίηση του προσηλυτισμού εκφοβίζει και αποθαρρύνει κάθε πιθανό σοβαρό ανταγωνιστή στο εμπόριο της απάτης όπου κατέχει μονοπωλιακή θέση και όπου διαπρέπουν λειτουργώντας με τα έξοδά τους πληρωμένα από τους Έλληνες φορολογούμενους.

Η δικαιολογία που προβάλλουν οι θύτες της ελληνικής κοινωνίας, ότι  ο τύπος του προσηλυτισμού που ζητεί η εκκλησία να ποινικοποιηθεί αφορά τον προσηλυτισμό ατόμων με μειωμένες αντιστάσεις και αδυναμία να κρίνουν  και εκμεταλλεύεται την απειρία και την εμπιστοσύνη του προσηλυτιζομένου είναι για γέλια καθώς προέρχεται από την ίδια εκκλησία που εφαρμόζει τον εκβιαστικό και καταναγκαστικό νηπιοβαπτισμό και την κατήχηση ανηλίκων στα σχολεία για να εξασφαλίσει την άκοπη διαφθορά και αρπαγή παιδικών ψυχών, τον εγκλεισμό ανηλίκων σε μονές και εκκλησιαστικά ιδρύματα και την υφαρπαγή των οικογενειακών τους περιουσιών την παγίδευση γερόντων σε δήθεν γηροκομεία με αντάλλαγμα την αρπαγή της ακίνητης περιουσίας τους  και άλλα τέτοια θεάρεστα έργα που προφανώς απευθύνονται σε «ώριμους» μελλοντικούς χριστιανούς.

 


Η διάδοση των ιδεών και ο διάλογος δεν πρέπει να ποινικοποιούνται. Η απάτη όμως θα πρέπει να διώκεται ποινικά εφόσον αποσκοπεί σε υλικά οφέλη και πλουτισμό και αυτό αποτελεί ευθύνη κάθε ευνομούμενης πολιτείας. Αν ο νόμος περί προσηλυτισμού πρόκειται να εφαρμόζεται μεροληπτικά υπέρ της Εκκλησίας της Ελλάδος, αποτελεί όνειδος και αντισυνταγματικό εξάμβλωμα και σαν τέτοιο πρέπει να καταργηθεί αμέσως.

Αν όμως διατηρηθεί η νομοθεσία περί προσηλυτισμού, παρά τη διεθνή κατακραυγή,  η ισονομία απαιτεί να εφαρμοστεί αμέσως και με αυστηρότητα ο νόμος σε κάθε κατεύθυνση και ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, όπως και σε κάθε περίπτωση επίκλησης του δήθεν Θείου και εμπορίας ελπίδας και κάθε λογής αναπόδεικτου ισχυρισμού για ζωή μετά θάνατον, ψυχές, Παραδείσους και Κολάσεις, Καθαρτήρια, Άγια Πνεύματα, Θεία Χάρη, Πνευματισμό, Θαύματα, Μέντιουμ και Αστρολογία και κάθε λογής παρόμοια κατασκευάσματα που μόνο τους σκοπό έχουν να παγιδεύσουν αθώους και φιλευσευβείς συμπολίτες μας και να τους υφαρπάσουν τον οβολό τους.

Ζητάμε :

Άμεσο διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας.

Η θρησκευτική απάτη κάθε είδους και από κάθε δράστη συμπεριλαμβανομένης και της δράσης της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας να διώκεται αυτεπάγγελτα.

Δημιουργία ειδικής επιτροπής από αμερόληπτους τεχνοκράτες η οποία να ελέγχει τις δωρεές προς την Εκκλησία και τις μεταβιβάσεις ακίνητης περιουσίας προς εκκλησιαστικά ιδρύματα ώστε να εντοπίζονται οι περιπτώσεις εκμετάλλευσης ανηλίκων, ατόμων μειωμένου καταλογισμού, γερόντων κλπ

Ο προσηλυτισμός νέων ανθρώπων μέσα από κρατικά ιδρύματα και ιδιαίτερα σχολεία διδακτήρια ορφανοτροφεία Λύκεια και Πανεπιστήμια και με την ανοχή των δημόσιων υπηρεσιών να παύσει αμέσως και κάθε τέτοιο περιστατικό που καταγγέλλεται να διώκεται σύμφωνα με το νόμο μετά από καταγγελία των γονέων και να επισύρει την ποινή της αποπομπής από τα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα λόγω παράβασης καθήκοντος.

Οι δράστες να καταδικάζονται επιπρόσθετα να υπηρετούν κοινωνικό έργο σε νοσοκομεία και σε υπηρεσίες του Δήμου ενώ η περιουσία των ιδρυμάτων τους να δημεύεται. Η περιουσία των θρησκευτικών οργανώσεων εφόσον προέρχεται από τέτοιες οργανωμένες απάτες και προσηλυτισμούς να αντιμετωπίζεται από το Κράτος ως προϊόν εγκλήματος ( οργανωμένης απάτης )

Η επιτροπή δεοντολογίας της τηλεόρασης να περιορίσει την ασύστολη διαφήμιση της δεισιδαιμονίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξασφαλίζοντας ότι η θρησκευτική δεισιδαιμονία, η οργανωμένες εκκλησίες τα μέντιουμ οι αστρολόγοι και οι καφετζούδες δεν θα παρουσιάζονται στην τηλεόραση χωρίς επιφυλάξεις και ιδιαίτερα σε ώρες που παρακολουθούν παιδικά μάτια!

Επιτέλους το ελληνικό κράτος έχει υποχρέωση να προστατεύσει τους πολίτες του από τους κάθε λογής απατεώνες! Η κοροϊδία της δήθεν ταύτισης του επίσημου Κράτους και της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας πρέπει να σταματήσει!

Ελευθερία λόγου, δεν σημαίνει ελευθερία δημόσιας οργανωμένης απάτης!

Οι ελπιδέμποροι καλούνται δια του παρόντος να αποδείξουν δημοσίως, σε διάλογο και με στοιχεία έστω και έναν από τους ισχυρισμούς τους περί ψυχής, μετά θάνατον ζωής, αναστάσεως, ή έστω να επιδείξουν μια ειλικρινή φορολογική δήλωση με τα πλήρη στοιχεία της ακίνητης και κινητής περιουσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος?

Σύνδεσμος σκεπτικιστών ΕΛΛΑΔΟΣ

{backbutton}