logo

fb youtube rss

ΣύνδεσηKALOPOULOS_MIXALHS1Εξορκισμοί του Αγίου (μεγα;) Βασιλείου προς πάσχοντας υπό δαιμόνων και  εκάστην ασθένειαν

 Του Μ. Καλόπουλου

«Εξορκίζω σε πνεύμα ακάθαρτον, κατά του θεού Σαβαώθ (προσωνύμιο δύναμης και μαγικών λύσεων του Γιαχβέ) και πάσης στρατιάς αγγέλων του θεού Αδωνάι Ελωί. Έξελθε και επαναχώρησον από του δούλου του θεού τούδε. Εξορκίζω σε κατά του θεού και του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Εξορκίζω σε... (στο όνομα εκείνου που) τον άνεμο επιτίμησε και στίφη δαιμόνων εκδίωξε και οφθαλμών κόρες που από την μήτρα έλειπαν, με πηλό ανάπλασε, (η αναβάθμιση του θαύματος... βγάζει μάτια!) και άλαλους και λεπρούς θεράπευσε και νεκρούς εκ των τάφων ανέστησε.

M._KALOPOULOS_THEATRO_SOTHRIASΦοβήθητι, φύγε, δραπέτευσον, αναχώρησον, δαιμόνιον ακάθαρτον, καταχθόνιον,[1] απατηλόν, θεατόν, (;) ή αθέατον... Αν είσαι ο Βεελζεβούλ[2] ο κατασείων ή θηριοπρόσωπος, ή δρακοντοειδής, ή ως πετεινόν,[3] ή ατμίς, (;) ή νυκτίλαλον,[4] ή άλαλον, ή κωφόν,[5] ή δυσώδες, ή επιθυμητόν, ή ηδονικόν, ή φαρμακόφιλον,[6] ή ερωτομανές,[7] ή αστρομαγικόν,[8] ή ενοικηματικόν,[9] ή αναιδές, ή φιλόνικον[10] ή ακατάστατον (;) ή ορθρινόν, ή μεσημβρινόν,[11] (περι δαιμονίου μεσημβρινού αναφέρει και ο Δαυίδ (Ο΄ Ψαλμ.90.6) ή μεσονυκτικόν,[12] ή αωρίας (;) ή αυγής, αυτομάτως συνήντησας ή επέμφθης υπό τινός, (εδώ η παραδοσιακή μαγεία, υποκλίνεται μπροστά μας μεγαλόπρεπα, με το χριστιανικό της προσωπείο)! Ο Βασίλειος μας πληροφορεί ότι τα δαιμόνια μπορεί να ήρθαν αυτόβουλα στο θύμα ή να εστάλησαν από κάποιον εναντίον του! Αν αυτό δεν είναι καθαρή μαγεία τότε τι είναι;) ή προσπελάσας άφνω (ή αν ήρθες ξαφνικά) από θάλασσα,[13] ή ποταμό, ή υπό γής,[14] ή φρέατος, ή κρημνού,[15] ή εκ λάκκου, ή λίμνης, ή καλαμώνος, ή ύλης, ή απογαίου, ή ακαθάρτου,[16] ή άλσους, ή δρυμώνος, ή δένδρου[17] (να και οι δενδρο-δαίμονες;! Όπως βλέπετε, τίποτε στον φυσικό κόσμο δεν έμεινε χωρίς δαίμονες!) ή ορνέου, ή βροντής, ή εκ στέγης λουτρού, (όχι οποιασδήποτε στέγης αλλά ειδικά του λουτρού... γιατί εκεί ο άνθρωπος γυμνός "δαιμονίζεται" ευκολότερα!) ή κολυμβήθρας υδάτων, ή εκ μνήματος[18] ειδωλικού, γνωστόν ή άγνωστον, μερίσθητι... φοβήθητι το ομοίωμα (εικόνα;) του σαρκωθέντος θεού (απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε πρέπει να χρησιμοποιούσαν ομοιώματα, εικόνες και σύμβολα ακριβώς όπως και η λαϊκή μαγεία) και μη κρύβεσαι (μέσα) στον δούλο του θεού αυτόν, αλλά ράβδος σιδηρά και κάμινος πυρός και τάρταρος και οδόντων βρυγμός σε περιμένει (δαίμονα) αν παρακούσεις (την προσταγή του εξορκιστή)!

Φοβήθητι, φιμώθητι, φύγε, (το δαιμόνιο συχνά είναι κουφό πρέπει να το διατάξεις πολλές φορές!) μη αποστρέψεις, μη αποκρυβής μεθ’ ετέρας πονηρίας πνευμάτων ακαθάρτων, αλλά άπελθε εις γην άνυδρον, έρη­μον, αγεώργητον, όπου άνθρωπος δεν κατοικεί, θεός μόνος επισκοπεί, που δεσμεύει όλους τους βασκαίνοντας και επιβουλευόμενους την εικό­να του» Εξορκισμοί του Αγιου (Μεγά;) Βασιλείου (orationes sive exorcismi) 31.1280.21-1281.50. Αυτός είναι ο Χριστιανισμός!

Καημένη ανθρωπότητα, πόσα υπέστης απ’ τους δήθεν σωτήρες σου!

Αν αυτά δεν είναι σολομωνική... τότε τι άλλο είναι η σολομωνική;!

Θα μπορούσα να σχολιάζω για ώρες όλα αυτά τα ανυπόφορα λόγια, που ξεκάθαρα στρέφονται ενάντια στη φύση, τον Θεό, τον άνθρωπο και την λογική, αλλά... πρέπει να προχωρήσουμε!

Γίνεται λοιπόν ολοφάνερο! Κάποιοι Ιουδαίοι σοφοί, εξοικειωμένοι με την πολύχρονη ιστορία της μαγείας, περίμεναν την κατάλληλη στιγμή και τον σωστό ήρωα, για να θέσουν σε εφαρμογή την κοινωνικο-θεολογική αναστάτωση της σολομωνικής δαιμονο-θεραπείας!

Στην Διαθήκη Σολομώντος διαβάζουμε: «θα έρθουν ημέρες... που θα δώσουμε καινή (νέα) διαθήκη... και αυτή (η σολομωνική δαιμονο-γνωσία) σε όλον τον κόσμο θα παραδοθεί και ως μέγα τι κειμήλιον από τους σοφούς θα φυλάσσεται, που ως παίγνιον και απάτη (!) θα δοθούν στον κόσμο»! Διαθ. Σολομ. (6)86-87. Όπως βλέπετε πέσαμε πολύ κοντά. Αυτοί το ονόμασαν «παίγνιον απάτης», εμείς θέατρο της σωτηρίας. Μας έδωσαν λοιπόν ένα απατηλό παιγνίδι για να διασκεδάζουμε τον πόνο μας, ενώ αυτοί θα κυνηγούσαν ανενόχλητοι την εξουσία!

Πρόκειται πραγματικά για το «παιγνίδι» της απατηλής σωτηρίας, που στους μεν σωτήρες πρόσφερε το έπαθλο της εξουσίας επί ψυχών και σωμάτων, στους δε σωσμένους έναν ακόμα τρόπο να παίζουν (θεολογικά παιγνίδια) αντί να αντιστέκονται!

 «Κι εγώ ο Σολομών άκουσα και θαύμασα και δόξασα τον θεό και έγραψα την διαθήκη αυτή προς τους υιούς Ισραήλ (τους μυημένους ιερείς) ώστε να γνωρίζουν τις δυνάμεις των δαιμόνων... και δόξασα τον θεό του Ισραήλ» Διαθ. Σολομ. (1)47.24.

Ε λοιπόν, μόνο να υποθέσουμε μπορούμε τον βασανισμό των αναρίθμητων ανθρώπων και την απίστευτη σπατάλη ζωής, στα χίλια επτακόσια περίπου χρόνια της ιουδαίο-χριστιανικής εφαρμογής αυτού του "παιγνίου" της δαιμονο-σωτηρίας!

 Διαβάζοντας την ιστορία του χριστιανισμού, μπορείτε να αφουγκρασθείτε τις κραυγές αγωνίας, τον ανείπωτο πόνο ψυχής των απανταχού της γης θυμάτων του, που μάταια εξάντλησαν κάθε όριο καρτερικότητας και υπομονής, βλέποντας τις χριστιανο-δαιμονολογίες να χορεύουν υποκριτικά τον ψευδο-ιαματικό χορό τους, πάνω στις ανοιχτές σωματικές και πνευματικές πληγές τους; Πόσος πόνος! Πόση σπατάλη αθωότητας;! Πόσες χαμένες ευκαιρίες αναζητήσεων;! Πόσα ασύστολα ψέματα;! Πόση δεισιδαιμονία και απροκάλυπτη σολομωνική απάτη;!

Ολόκληρος αυτός ο βρώμικος κόσμος των δαιμόνων, είναι δώρο του συγκεκριμένου πολυ-λατρεμένου δαιμονο-διώκτη Ιησού στην ανθρω­πό­τη­τα! Κανείς δεν διέστρεψε τα λόγια του, όπως κάποιοι επιμένουν! Κανείς δεν παραποίησε τις διδαχές του! Αυτός τα είπε... εμείς τα πιστέψαμε! Κάποιοι έφεραν τις θεολογικές αυτές "λιχουδιές" στη ζωή μας και εμείς ανεξέλεγκτα τις καταβροχθίσαμε μέχρι σκασμού και... ακράτειας!         


M. Kαλόπουλος

[1] Διαθ. Σολομ.(1)48.16. «αερίων, επιγείων και καταχθονίων πνευμάτων δεσπότης»

[2] Διαθ. Σολομώντος. (1)17.9. «Βεελζεβούλ των δαιμόνων ο έξαρχος»

[3] Διαθ. Σολ. (1)51.4. «δαιμόνια θηριοπρόσωπα, δρακοντόμορφα, πτηνοπρόσωπα».

[4] Διαθ. Σολομώντος. (7)90.17. «νυκτός δαιμόνιο πονηρόν και ακάθαρτον»

[5] Διαθ. Σολομ. (1)41.12. «βωβούς και κωφούς ποιώ τους ανθρώπους»

[6] Διαθ. Σολομ. (6)82.10. «γνωρίζω πάντα τα βότανα και πού έκαστον ενεργεί»

[7] Δ.Σ.(7)90.15 «εμβατεύσας ο δαίμων επιθυμίας έρωτα εις την καρδίαν εμοίχευσεν»

[8] Δ. Σολ. (1)23.4 «ο δε (δαίμων) πάλιν λέγει, δια των άστρων στρώνω θηλυμανίας»

[9] Διαθ. Σολομ. (1)59.2 «οίκους ερημώ και σάρκας αφανίζω»

[10] Διαθ. Σολομ. (1)33.4. «εγώ έριδας ποιώ και αδελφούς χωρίζω»

[11] Διαθ. Σολομ. (6)79.18. «Άμεμων: δεσπόζει μεσημβρινών πνευμάτων»

[12] Διαθ. Σολομ. (7)90.17 «της νυκτός είμαι δαιμόνιον»

[13] Διαθ. Σολομ. (1)48.7. «Σολομών, εγώ θαλάσσιον είμαι πνεύμα»

[14] Διαθ. Σολομ. (1)18.10. «εν σπηλαίοις μεν έχω (εγώ ο δαίμων) την κατοίκησιν»

[15] Διαθ. Σολομ. (1)19.3. «έστι μοι οικητήριον κρημνοί σπήλαια φάραγγες».

[16] Διαθ. Σολομ. (1)17.11. «πάντα τα ακάθαρτα πνεύματα αγάγειν πρός εμέ δέσμια»

[17] Διαθ. Σολομ. (6)81.7. ο δαίμων «Παρέλ: δεσπόζει και ενεργεί εις τα δένδρα» 

[18] Δ. Σολομ. (10)116.14. «εις τα μνήματα, των αποθαμένων παίρνουμε την μορφή»


............................................................................
Για να απαλλαγείτε οριστικά από τα εκβιαστικά θρησκευτικά διλήμματα.
Για να γνωρίσετε τις απαρχές της αντιπαλότητας, που κατατρώει τον πολιτισμό μας.
Για να κατανοήσετε τις απίστευτες μεθοδεύσεις και τα υλικά των βιβλικών θαυματοποιών!
Για να απαντήσετε σε όλες σχεδόν τις θεολογικές σας ενστάσεις και απορίες.
Η γνώση είναι... η καλύτερη εκδίκηση!
KALOPOULOS_TA_BIBLIA2
Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310-770100
Ξεναγηθείτε με διασκεδαστικό και σαφή τρόπο, στα πλέον απίστευτα μυστήρια της θεολογικής μαγείας, και ανακαλύψτε την γέννηση της σημερινής αθλιότητας, στα χέρια εκείνων... που λατρεύτηκαν σαν άνθρωποι του θεού!
Επιτέλους… ένα έργο που ξεκλειδώνει μεθοδικά τα μυστήρια ολόκληρης της Βίβλου!
Μιλήστε με τον ίδιο τον Μ. Καλόπουλο στο 2310-770100