logo

fb youtube rss

Σύνδεση


Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή Αφτιά-Καλόπουλου  
ellinorthodoxosxr.blogspot.com/2009/04/blog-post_1525.html

Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ... ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ!
Ο γνωστός και μη εξαιρεταίος πλέον ''ερευνητής'' υπερ του Παγανισμού κ. Μιχάλης Καλόπουλος, ήταν λίγο πριν στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά . Και πάλι για το.... Άγιο Φως! Σου λέει... δουλειά δεν έχω... Μάλλον πρόκειται για τηλεστάρ και όχι για ερευνητή.

Ο δε κύριος Αυτιάς, είναι παράδειγμα της ''δημοκρατικής'' σκέψης , αφού και χθές, τη μεγάλη και αγία Τετάρτη, μετά απο τα οδοιπορικά του σε ιερούς τόπους, μιας και το καλούσε η ημέρα έγβαλε σε πρώτο πλάνο έναν πλάνο περίεργο τύπο, ο οποίος μας αράδιασε τις μπούρδες (και με συγχωρείτε) του, περί χιλιετούς Βασιλείας του Ιησού επι της Γης.

Τώρα στο θέμα Καλόπουλου. Και για δεύτερη χρονία δε θα σταματούσαν ασφαλώς τα κανάλια με το να σκανδαλίζουν και να κλονίζουν την πίστη του ελληνικού θρησκευόμενου λαού. Έτσι λοιπόν είχαμε και τον Καλόπουλο, να μας μιλήσει για το Θαύμα του Αγίου Φωτός, και να μας πείσει ότι είναι μια απάτη, άσχετα και ας μη γνωρίζει τι πάει να πει ''επί τόπου έρευνα'' μιας και δεν έχει πάει ποτέ στα Ιεροσόλυμα. (Γιατί αν πήγαινε...). Βρε Μιχάλη... σου τα δίνουμε εμείς τα λεφτά, έτσι για δώρο, για τα έξοδα του ταξιδιού και μη μας παρεξηγήσεις...

Εδώ όμως θα αναρωτηθεί σωστά κάποιος: ''Καλά δημοκρατία δεν έχουμε, ο καθένας δεν πρέπει να βγαίνει να λέει τη γνώμη του;'' Ασφαλώς και έχουμε δημοκρατία αλλά... είναι δυστυχώς αόρατη! Τη βλέπει κανείς ρε παιδιά;;; Αντί να βγεί να μιλήσει κανένας άνεργος, πολυδιαφημίζουμε τα προπαγανδιστικά βιβλία του Καλόπουλου, που απο θεολογικής πλευράς οδηγούν στην καταστροφή, και που βγάζοντας ακόμη τη θεολογία απο τη μέση πάλι στην καταστροφή οδηγούν, μιας και μαθαίνουν στον αναγνώστη πώς να ''ερευνα'' με μονομέρεια και βιασύνη... Ναι λαϊκίζουμε. Εάν αυτό το θεωρείται λαϊκισμό είμαστε λαϊκιστές.

Προσεξτε: Άλλο Δημοκρατία, που είναι το άριστο μεταξύ των πολιτευμάτων, και άλλο η υπερπροβολή, κυρίως σε ημέρες κατάνυξης, προπαγανδιστών ''ερευνητών'', με στόχο όλοι ξέρουμε τι, τον πετυχημένο σκανδαλισμό πιστών, με απώτερο σκοπό την απόκτηση χρηματικού όφελους και κέρδους. Έτερον εκάτερον. Όσο έχετε ακόμη και μικρή μνήμη θα θυμάστε τί έγινε την προηγούμενη Σαρακοστή... Δε ξέρω αν υπήρχε κανάλι και τηλεαστέρας που να μην είχε βγάλει στα παράθυρα τον Καλόπουλου, για να μας πει την απάτη που ο ίδιος εφεύηρε, για να εξηγήσει με την ανθρώπινη λογική, κάτι που είναι παραπάνω απο αυτην δηλαδή το Μοναδικό Θαύμα του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων.

Το πιο σπουδαίο ήταν ότι δήλωσε στην κάμερα ότι τάχα είναι... ''φιλέρευνος''!!!. Ασφαλώς και δεν είναι φιλεύρευνος, καθώς ποτέ δεν έχει κάτσει να ασχοληθεί μα άλλα και άλλα θέματα που αφορούν και απασχολούν το λαό του, παρά μόνον κάθεται και κάνει τα πάντα για να κατηγορήσει την Αγία του Χριστού Εκκλησία, την πίστη των Ορθοδόξων Χριστιανών. Άποκαλεί τον Αβραάμ ''μάγο'', το Ιησού Χριστό ''δαιμονοποιό'' και χίλια δυό, ενώ αυτά δε τα έχει αμφισβητήσει ποτε.. Μόνο με τα χριστιανικά τα βάζει...ο ''φιλέρευνος''. Αν ήταν έτσι οι φιλέρευνοι, θα ψάχναμε ακόμη τρόπους για να πάμε στο φεγγάρι.

Με αυτό που γίνεται, με το να βγάζουμε τον καθέναν παγανιστή, ιεχωβίτη, κ.λ. δίνουμε εμείς οι ίδοι καθαρή τροφή στις αιρέσεις. με τα ίδια μας το χέρια (και ο Αυτιάς Χριστιανός είναι) βγάζουμε τα μάτια μας , ξεχνόντας την έννοια της Δημοκρατίας, και πορευόμενοι στην έννοια της υπερπροβολής ετεροδόξων αιρετικών διδασκαλιών και πλανών. Αυτό μου θυμίζει λιγάκι έναν απο το σόι της Χαντίτζα (χήρα πλούσια που παντρεύτηκε το Μωάμεθ), που ήταν Χριστιανός και που αυτός έπεισε μαζί της το Μωάμεθ ότι τα οράματα που έβλεπε ήταν απο το θεό... Σημειωτέον: Ο Μωάμεθ, πίστευε ότι αυτά τα οραματα ήταν εκ του πονηρού.... Κάπως έτσι βάζουμε τους ανθρώπους στην αίρεση.

Είθε ο μεγάλος Θεός και Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός, να φωτίσει και τους πλανεμένους. Αμήν.

..........................

Σχόλιο Καλόπουλου:
Περί της ουσία κανένα σχόλιο;
Γιατί επί αιώνες κρύβατε το γεγονός της αναμμένης κανδήλας μέσα στο κουβούκλιο;
Γιατί πλέον δεν το παραδέχεστε το αιώνιο αυτό ψέμα δημοσίως;
Γιατί ψάχνετε για σπίρτα τον Πατριάρχη πριν μπει μέσα... αφού μέσα (στο κουβούκλιο) έχει όση φωτιά θέλει από την ακοίμητη κανδήλα;
Γιατί με επίσημη επιστολή σας δεν ρωτάτε την κεφαλή της ορθοδοξίας, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο... αν πιστεύει στο θαύμα του αγίου φωτός;
Γιατί ο παπα-Μεταλληνός είπε ότι «αν έχει πίστη ο Πατριάρχης (π.χ. ο κλέφτης Ειρηναίος;!) γίνεται το θαύμα, αν όχι χρησιμοποιεί την ακοίμητο (αναμμένη δηλαδή) κανδήλα»;
Και πως θα ξέρουμε ποια χρονιά έχει την πιστή και την χάρη;
Είναι αιρετικός ο παπα-Μεταλληνός;
Είναι αιρετικός ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος;
Αν ο ίδιος ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως αμφισβητεί το άγιο φως γιατί κατηγορείτε τους αμφισβητίες;
Αποφασίστε πρώτα μεταξύ σας ποιοι από σας πιστεύετε και ποιοι όχι και μετά τα ξαναλέμε!
Αλήθεια αφού ο Καλόπουλος είναι ψεύτης, γιατί δεν απαντάτε στις ερωτήσεις του;