logo greatlie kalopoulos

fb youtube rss

Σύνδεση

Εγγραφή


Ελληνο-χριστιανισμός

Αντί να απολογούνται κρύβονται πίσω από ερωτήσεις χολής και λάσπης. Του Μ. καλόπουλου

Οι χριστιανοί πρέπει επιτέλους να καταλάβουν, πως όταν ο βιβλικός χριστιανισμός εδώ και 17 αιώνες, υποκριτικά παριστάνει στον μισό πλανήτη τον ηθικοδιδάσκαλο, κανένας σώφρον άνθρωπος δεν μπορεί να θεωρήσει προτεραιότητα τις όποιες φανταστικές, μυθικές, ή χριστιανικά εμβόλιμες, ή ακόμα και άλλες αυθεντικές παρεκτροπές των αρχαίων Ελλήνων.

Στον σημερινό μαζικό και μεθοδικό ασκούμενο έλεγχο του χριστιανισμού, όποιος χριστιανός δεν απαντά, απολογούμενος με σαφήνεια και υπομονή, για την υπερ-μακρόχρονη φαυλότητα της χριστιανοσύνης, αλλά με ερωτήσεις ελέγχου των αρχαίων Ελλήνων, δείχνει ξεκάθαρα τον πανικό και την αδυναμία του να δικαιολογήσει τις αναρίθμητες παρεκτροπές του Χριστιανισμού, και στον φυσιολογικά σήμερα ασκούμενο έλεγχο του χριστιανισμού, κρύβετε πίσω από τις φανταστικές ή και πραγματικές καταγγελίες του ελληνικού πολιτισμού.

Πρέπει να μάθετε να δίνετε τίμιους απολογητικούς αγώνες και όχι να ξεγλιστράτε με παιδικές υπεκφυγές. Ιστορικά έχετε χρεωθεί την καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού, και επί 17 αιώνες στο τιμόνι της ανθρωπότητας, η παράταξη σας διάπραξε ανείπωτα κακουργήματα. Αντί να ζητήσετε τάπωνα συγγνώμη, δείχνοντας ότι κάτι ανθρώπινο παραμένει ακόμα ζωντανό μέσα σας, εσείς μέχρι και σήμερα φτύνετε χολή και λάσπη, στα αρχαία και νεοτέρα βασανισμένα θύματά σας.

Άλλωστε, αν πράγματι θέλουμε να ορίσουμε την δεισιδαιμονία: «ως ιστορική τάση των αμαθών, να συναλλάσσονται με υπερφυσικές δυνάμεις», τότε οι θρησκείες, που καθημερινά πασχίζουν να μας κατευθύνουν στο πως θα συμπεριφερθούμε απέναντι σε φανταστικούς θεούς και δαίμονες, βρίσκονται πράγματι στο κέντρο αυτής της ερμηνείας. Πρόκειται για διαχρονικές, καταχθόνιες οργανώσεις, που για ίδιον όφελος, αναπαράγουν αρχαίες και νεότερες δεισιδαιμονίες. Η απόλυτη δε απόδειξη, της βαρύτατης αυτής καταγγελίας, είναι ότι οι θρησκείες αυτές... τρέμουν τις ερωτήσεις!

Εμείς οι θαυμαστές του αρχαιοελληνικού κόσμου, δεν έχουμε να απολογηθούμε για τίποτε… διότι οι πρόγονοί μας, παρά τις όποιες αστοχίες τους, άφησαν πίσω του έναν λαμπρό πολιτισμό, για τον οποίον είναι ενθουσιωδώς ευγνώμονες όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη! Αναρωτιέμαι αιώνες μετά, σε τι ακριβώς θα είναι σε θέση να καυχηθεί ο χριστιανισμός; Για τον υπερ-χιλιετή μεσαίωνα ίσως;

Μ. Καλόπουλος

 

Οι ανθρωποθυσίες, ο Λυκάων και οι Έλληνες. Του Μ. Καλόπουλου

http://www.greatlie.com/index.php/el/ellinismos/muthologia/2488-oi-anthropothysies-o-lykaon-kai-oi-ellines-tou-m-kalopoulou

Ιεφθάε - Καραμπινάτη ανθρωποθυσία στην Βίβλο! Του Μ. Καλόπουλου

http://www.greatlie.com/index.php/el/xristianismos/palaia-diathiki/322-iefthae-karampinati-anthropothusia-stin-biblo

 

Η ορθοδοξία αφόρισε την επανάσταση και πρόδωσε τα παλικάρια στους Τούρκους… Του Απόστολου Αμυρά

January 27th, 2009 | Uncategorized | Comments Off

Αγία Γραφή και 1821.

1. «Οι ήρωες του 1821 πολέμησαν για του χριστού την πίστη την αγία!»

2. «Η ορθοδοξία έσωσε την γλώσσα μας»

3. «Αποκαλύψεις» χριστιανών για την Αγία Γραφή

4. Ο…Έλληνας Ιησούς και η…περιτομή του

5. Αγγελος Σακέτος: «Γίναμε Έλληνες από τον…χριστιανισμό, όχι από τον Δία!»

Δ. Αγία Γραφή και 1821.

1. «Οι ήρωες του 1821 πολέμησαν για του Χριστού την πίστη την αγία!».

Φωνάζουν οι χριστιανοί δημαγωγοί. Απαντούμε: τα παλικάρια του 1821 έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τους παπάδες και του «Χριστού την πίστη την αγία», γιατί αν τους άκουγαν θα ήμασταν ακόμα δούλοι στους Τούρκους. Η ορθοδοξία αφόρισε την επανάσταση και πρόδωσε τα παλικάρια στους Τούρκους. Τα παλικάρια μας δεν πολέμησαν λοιπόν για του «Χριστού την πίστη την αγία», γιατί έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις χριστιανικές προτροπές για υποταγή στον σουλτάνο. Πολέμησαν για την Ελλάδα όχι για τον χριστιανισμό. Εκτός και αν θεωρούνται εφ όρου ζωής χριστιανοί όσοι βαπτίζονται ακουσίως σε νηπιακή ηλικία.

Ένας παπάς στο κυριακάτικο ένθετο «ορθοδοξία και ελληνισμός» έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει όσους παραχαράσσουν την ιστορία του 1821 ώστε να …οικειοποιηθούν την δόξα της εκκλησίας!!! Δηλαδή η αποκάλυψη της προδοτικής στάσης της ορθοδοξίας γίνεται για να οικειοποιηθούμε τους λαμπρούς αγώνες της. Μάλιστα, αύριο θα πάμε να εξομολογηθούμε και θα ζητήσουμε να μας συγχωρήσει ο κύριος Παρασκευαίδης…

Και συνεχίζει: «…η αρνητική θεώρηση των πραγμάτων (η αποκάλυψη της προδοσίας του παπαδαριού το 1821) ροκανίζει τα εθνικά μας νεύρα, αποδυναμώνει τον κοινωνικό μας κορμό και απογυμνώνει την ιστορία μας(πού είσαι Γκαίμπελς να πάρεις μαθήματα προπαγάνδας από τους παπάδες της ορθοδοξίας). Έτσι πέρα από την παραχάραξη και την νόθευση(!!όποιος κατηγορεί το παπαδαριό γιατί αφόρισε τους Κολοκοτρωναίους νοθεύει την ιστορία…) ανοίγουμε ρωγμές στο ιστορικό μας σώμα, αχρηστεύουμε την σπονδυλική στήλη του έθνους(! δηλαδή όποιος αποκαλύπτει την προδοσία του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε αχρηστεύει την σπονδυλική στήλη του Έθνους)». Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από το ανθελληνικό παπαδαριό.

Όπως ίσως να παρατήρησαν οι αναγνώστες, αυτός ο παπάς μετακυλύει έξυπνα το ζήτημα, λέγων ότι κατηγορία κατά της εκκλησίας ισούται με κατηγορία κατά του έθνους. Αυτό ακριβώς το τέχνασμα χρησιμοποιεί ο Μπιλ Λάντεν και η παρέα του: «όποιος επιτίθεται σε εμάς, επιτίθεται σε 1 δις μουσουλμάνους». Έξυπνο τέχνασμα του Μπιλ Λάντεν αλλά τουλάχιστον έπρεπε να μας πει ότι το αντέγραψε από το παπαδαριό των ορθοδόξων.

Και συνεχίζει ο παπάς: «Αμφισβήτηση του σωτηρίου ρόλου της εκκλησίας μας μονάχα όσους κινούνται εθνικά επιζήμια και πνευματικά ανάπηρα θα εξυπηρετούσε». Προσέξτε την εξίσωση-τέχνασμα: όσοι αποκαλύπτουν τον προδοτικό ρόλο την εκκλησίας στην τουρκοκρατία κινούνται …αντεθνικά!

Μα αγαπητοί μας παπάδες εμείς δεν αμφισβητούμε τον σωτήριο ρόλο της εκκλησίας στην τουρκοκρατία, ούτε βεβαίως τους αγώνες της. Η εκκλησία αγωνίστηκε με ζήλο, με μανία ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. Εμείς λοιπόν δεν αμφισβητούμε τους αγώνες της ορθοδοξίας υπέρ των Τούρκων, ούτε τον σωτήριο ρόλο της υπέρ των σουλτάνων. Διότι χωρίς την ορθοδοξία οι Έλληνες θα είχαν απελευθερωθεί τουλάχιστον δύο αιώνες πριν το 1821. Η οθωμανική αυτοκρατορία επιβίωσε τόσους αιώνες χάρις τον «σωτήριο» ρόλο της ανθελληνικής ορθοδοξίας.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ένα άλλο τέχνασμα των παπάδων: Όταν τους κατηγορούμε για τα εγκλήματα που διέπραξαν συλλογικώς κατά του Ελληνισμού τότε ελλείψει άλλης δικαιολογίας τα χρεώνουν σε ένα άτομο π.χ. Θεοδόσιο Α. Αν όμως κάποιος απ αυτούς τύχει και είναι περισσότερο Έλλην παρά χριστιανός όπως ο Διονύσιος Τρίκκης ή ο Παπαφλέσσας και πολεμήσουν υπέρ την Ελλάδος τότε πιστώνουν όλους τους παπάδες με την δόξα του.

Ένα τελευταίο τέχνασμα των ρασοφόρων σχετικά με την γνωστή προδοσία και αφορισμό που διέπραξαν κατά του Ρήγα Φερραίου και των συντρόφων του: Στο κανάλι High tv εμφανίζεται ο γνωστός παπα-Μεταλληνός μαζί με έναν δημοσιογράφο. Ερώτηση του δημοσιογράφου: «Γιατί αφορίστηκε ο Ρήγας από την εκκλησία;». Απάντηση: «Ο αφορισμός δεν εστρέφετο κατά του προσώπου του Ρήγα Φεραίου αλλά ήταν απόρριψη των αντιχριστιανικών ιδεών της Γαλλικής επαναστάσεως που αυτός πρέσβευε». Έξυπνο σόφισμα του παπα-Μεταλληνού που μετακυλύει τον αφορισμό από το πρόσωπο του Ρήγα Φεραίου στις ιδέες του υπέρ της Γαλλικής επαναστάσεως. Δηλαδή κατά τον παπα-Μεταλληνό έπρεπε να μείνουμε δούλοι στους Τούρκους για να μπορεί αυτός και η παρέα του να προσκυνούν τον ραβίνο Τζεσουά.

2. «Η ορθοδοξία έσωσε την γλώσσα μας».

Η ορθοδοξία/χριστιανισμός/βυζάντιο έσωσαν την Ελληνική γλώσσα με τα ευαγγέλια, μας λέγουν οι χριστιανοί δημαγωγοί. Ουδέν ψευδέστερον τούτου, διότι:

α) Οι Τούρκοι σουλτάνοι όταν εξέδιδαν φιρμάνι(διαταγή) στις τουρκοκρατούμενες Ελληνικές περιοχές τις έγραφαν σε ελληνικά με την βοήθεια μεταφραστών. Δεν ήταν δυνατόν να απαιτούν από τους Έλληνες υπόδουλους να ξέρουν τουρκικά. Το ίδιο συνέβηκε και με τους Γερμανούς Ναζί στην διάρκεια της κατοχής. Όταν εξέδιδαν διαταγές τις εξέδιδαν στα ελληνικά. Όχι από αγάπη προς την Ελλάδα αλλά γιατί απλούστατα δεν ήταν δυνατόν να απαιτούν από τους Έλληνες να ξέρουν γερμανικά. Το ίδιο συμβαίνει όπου και όταν ένας κατακτητής κατακτήσει μια περιοχή: εκδίδει διατάγματα στην τοπική γλώσσα. Αρα το ίδιο έκανε και το πολυφυλετικό-πολυεθνικό βυζάντιο. Σε κάθε περιοχή εξέδιδε διαταγές στην τοπικώς επικρατούσα γλώσσα. Όχι ότι ήθελε να διατηρήσει την ελληνική γλώσσα, γιατί τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι και η οθωμανική αυτοκρατορία έσωσε την ελληνική γλώσσα επειδή εξέδιδε τα φιρμάνια που αφορούσαν την Ελλάδα στα ελληνικά.

β) Εις ότι αφορά τα ευαγγέλια: Αν κάποιος σήμερα ήθελε να διαδώσει μία διεθνιστική ιδεολογία σίγουρα θα έγραφε τα «ευαγγέλια» της ιδεολογία του στα αγγλικά η οποία υπερισχύει ως διεθνής γλώσσα. Εάν έκανε το ίδιο στα 1700-1800 τότε θα έπρεπε να τα γράψει στα γαλλικά. Εάν όμως έπρεπε να διαδώσει μια διεθνιστική ιδεολογία πριν 2000 χρόνια θα έπρεπε να το κάνει στα ελληνικά διότι τότε η ελληνική ήταν ότι είναι σήμερα τα αγγλικά: διεθνής γλώσσα. Αρα όχι ότι μας έκαναν χάρη οι χριστιανοί, απλώς αν έγραφαν τα ευαγγέλια τους σήμερα θα τα έγραφαν στα αγγλικά.

γ) Από το επιχείρημα «ο χριστιανισμός έσωσε την ελληνική γλώσσα», εξ αντιδιαστολής συμπεραίνεται ότι η Ελληνική γλώσσα …κινδύνευε να χαθεί από την … Ελληνική Θρησκεία!!! Δηλαδή οι χριστιανοί δημαγωγοί, δούλοι του Γιαχβέ, μας λέγουν ότι εμείς, μέχρι που ο χριστιανισμός έγινε επίσημη θρησκεία δεν προσέχαμε την γλώσσα μας και περιμέναμε τους Ναζωραίους να την προστατεύσουν. Προσπαθούν να μας πείσουν οι χριστιανοί δημαγωγοί ότι από το 11.000 που εμφανίζεται η γλώσσα μας(ίσως και πολύ πιο πριν) οι Έλληνες πρόγονοί μας και η Ελληνική Θρησκεία δεν …προστάτευαν την γλώσσα μας αλλά περίμεναν την συμμορία των Ναζωραίων για να την προστατεύσει!!! Να πώς μορφώνεται κανείς βλέποντας εκπομπές του κυρίου Αδωνι Γεωργιάδη που μας μαθαίνει ότι το βυζάντιο και ο χριστιανισμός έσωσαν την γλώσσα μας. Εξ αντιδιαστολής λοιπόν η Εθνική μας Θρησκεία πρέπει να την κατέστρεψε…

«Όχι, δεν είπαμε κάτι τέτοιο» θα μας πει ο κ. Γεωργιάδης. Απλώς ο χριστιανισμός διατήρησε την Ελληνική γλώσσα.

Εμείς θα απαντούσαμε στον κύριο Γεωργιάδη: Γιατί τότε δεν λέτε ότι και η Εθνική Θρησκεία αλλά και ο χριστιανισμός έσωσαν την ελληνική γλώσσα; Έτσι, για τα μάτια του κόσμου. Κάντε την προπαγάνδα σας υπέρ του χριστιανισμού αλλά μην θάβετε την Εθνική μας Θρησκεία. Μην φοβάστε, δεν θα σας αφορίσει ο κ. Χριστόδουλος. Μην είστε τόσο δούλοι του ιουδαιοχριστιανισμού κύριοι χριστιανοί. Θα σας ακούει η Υπατία από εκεί που βρίσκεται και θα τρίζουν τα κόκαλα της με τα ψέματα που λέτε. Πέστε και μία αλήθεια, έστω και μισή αλήθεια…

3. «Αποκαλύψεις» χριστιανών για την Αγία Γραφή.

Αν ρωτήσει κάποιος έναν χριστιανό δημαγωγό για τα εγκλήματα που περιέχονται στο ιερό του βιβλίο και συγκεκριμένα στην Παλαιά Διαθήκη θα σου πει τα έκαναν οι εβραίοι, όχι εμείς. Αν του πεις για τα εγκλήματα που περιέχονται στην Καινή διαθήκη θα σου πει είναι συμβολικά, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Εάν τον ρωτήσεις για τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων θα δικαιολογηθεί είτε ότι ήταν κατά των ειδωλολατρών και όχι κατά Ελλήνων, είτε δίνει τις κλασσικές απαντήσεις ότι τα έκαναν οι πολιτικοί όχι ή εκκλησία. Γενικώς οι χριστιανοί δημαγωγοί έχουν κάνει εξάσκηση στο ψέμα και την απάτη.

Στο επιχείρημα της ορθοδοξίας ότι δεν είναι ιουδαϊκή αίρεση επειδή οι εβραίοι την πολεμούν, απαντούμε: Καθολικοί και ορθόδοξοι αλληλοσφαγιάσθησαν στο παρελθόν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και οι δύο χριστιανικές αιρέσεις. Το ίδιο ισχύει για τις σφαγές μεταξύ προτεσταντών και καθολικών. Μπορεί όμως κάποιος να αμφισβητήσει τις θεολογικές σχέσεις μεταξύ προτεσταντών, καθολικών και ορθοδόξων; Όχι φυσικά. Ούτε και οι μικρές θεολογικές διαφορές μεταξύ χριστιανισμού και ιουδαϊσμού μπορούν να αποκρύψουν την συγγένειά τους.

Το τελευταίο καιρό πολλοί Έλληνες άρχισαν να προσέχουν τα ανθελληνικά εδάφια μέσα στην αγία γραφή π.χ. Ζαχαρίας: « …και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών κατά των Ελλήνων..». Οι παπάδες με επικεφαλής τον παπα-Μεταλληνό και βοηθούς τούς Γεωργαλά και Σακέτο βρήκαν αμέσως το ψέμα που θα πουν για να δικαιολογηθούν: «Μα αυτά είναι εμβόλιμα, είναι πλαστογραφία», φωνάζουν οι δημαγωγοί των χριστιανών. Η ορθοδοξία που δεν επιτρέπει ούτε την ελάχιστη παρέκκλιση από το δόγμα της, που ωρύεται ότι τα κείμενα της αγίας γραφής είναι θεϊκά, τώρα με πρωτοφανή αναισχυντία ισχυρίζεται ότι υπάρχουν «εμβόλιμα» και «πλαστογραφημένα» εδάφια μέσα στα ιερά της βιβλία. Και αυτό το παραδέχονται τώρα που ο λαός άρχισε να συνειδητοποιεί ότι η αγία γραφή είναι γεμάτη από ανθελληνικά χωρία. Τόσους αιώνες δεν έλεγαν τίποτε για εμβόλιμα και πλαστογραφημένα χωρία. Τώρα τα θυμήθηκαν. Όπως είπε και ο ραβίνος Τζεσουά: όπου είναι τα πτώματα, εκεί θα βρεις και τα σκουλήκια…

Πάντως μας δίνουν καλές ιδέες οι χριστιανοί προπαγανδιστές: εάν μας κατηγορήσουν ότι αυτό το βιβλίο περιέχει αντιχριστιανικές φράσεις θα τους απαντήσουμε ότι είναι εμβόλιμες και πλαστογραφημένες από «κακούς» εβραίους…

Οι χριστιανοί δημαγωγοί είναι τόσο θρασείς ώστε δεν έχουν καμία ηθική αναστολή να μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο. Είναι ικανοί να σου κάνουν την μέρα νύχτα. Τους κατηγορείς ότι η θρησκεία τους είναι ιουδαϊκή αίρεση και αυτό αποδεικνύεται από τα ιερά τους κείμενα, από την καταγωγή των προφητών τους, από ανθελληνικά και φιλοεβραϊκά κείμενα των Πατέρων του χριστιανισμού, από την καταγωγή του Σαούλ-Παύλου και τόσες άλλες αποδείξεις. Και όμως δεν αισθάνονται τίποτε, πάσχουν από Μιθριδατισμό(ο Μιθριδάτης χορηγούσε στον εαυτό του δηλητήριο σε μικρές δόσεις ώστε να συνηθίσει ο οργανισμός του και να μην πεθάνει αν κάποιος προσπαθούσε να τον δηλητηριάσει. Οι χριστιανοί δημαγωγοί από το πολύ ιουδαϊκό δηλητήριο που καταναλώνουν έχουν ανοσία, δεν τους πειράζει πια).

Από το ότι ο ραβίνος Τζεσουά δεν ήρθε να συμπληρώσει του νόμους του Λυκούργου αλλά τον νόμο του Μωϋσή συμπεραίνουν ότι ο Τζεσουά ήτο ελληνολάτρης(!). Από το ότι ο Τζεσουά έκανε περιτομή συμπεραίνουν ότι ήταν Έλληνας!!(Ευάγγελος Τρίγκας: ο Χριστός ήταν Έλληνας). Από τις μισαλλόδοξες φράσεις και τις απατεωνιές του Σαούλ συμπεραίνουν ότι ήταν ελληνίζων φιλόσοφος(! Γεώργιος Γεωργαλάς: Χριστιανισμός και Ελληνικότης). Από τα ανθελληνικά κείμενα των Πατέρων του χριστιανισμού συμπεραίνουν ότι ήταν ελληνοκεντρικοί και λάτρεις της κλασσικής παιδείας(!). Από τους εβραίους προφήτες του χριστιανισμού συμπεραίνουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν προ χριστού χριστιανοί(!). Η αγυρτεία τους δεν έχει όρια.

Ας υποθέσουμε για μία στιγμή ότι ο χριστιανισμός είχε πράγματι καταγωγή από τον Ελληνισμό και ότι πράγματι ήταν μία ελληνική αίρεση. Τότε λογικά ο Τζεσουά θα έλεγε ότι ήρθε να συμπληρώσει τους νόμους του Λυκούργου, θα εβαπτίζετο στα ιερά ύδατα της Στυγός. Οι προφήτες του χριστιανισμού θα ήταν Έλληνες. Οι πατέρες της εκκλησίας θα έγραφαν αντί-εβραϊκά κείμενα. Οι βυζαντινοί αυτοκράτορες θα είχαν ισοπεδώσει όλες τις συναγωγές και θα είχαν καταδιώξει όλους τους εβραίους ραβίνους. Ο Σαούλ-Παύλος θα δίδασκε στις συναγωγές Αριστοτέλη. Λογικά η Αγία Γραφή των χριστιανών θα περιελάμβανε, πριν την Καινή Διαθήκη, την Κοσμογονία του Ησιόδου, τους Ύμνους του Ορφέως, και τα έργα του Ομήρου. Ε λοιπόν, οι χριστιανοί δημαγωγοί τότε θα έλεγαν ότι αυτή η αίρεση είναι …ιουδαϊκή!

Εάν ο χριστιανισμός είχε σχέση με τον Ελληνισμό θα ζητούσε από μόνος του να βγει από τα σχολεία η Παλαιά Διαθήκη και να εισαχθεί η Ελληνική Θρησκεία. Αντ αυτού ένας αρχιμανδρίτης σε βιβλίο του κατηγορεί τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) επειδή έχουν για έμβλημα τον Ερμή(!! ναι, τόσο μισέλληνες είναι οι παπάδες) ενώ φυσικά δεν τον πειράζει σε τίποτε ο Μωϋσής. Αρα το θέμα δεν είναι θρησκευτικό μεταξύ χριστιανισμού και Ελληνικής Θρησκείας, αλλά φυλετικό. Η ορθοδοξία ΜΙΣΕΙ την Ελληνική φυλή και τον Ελληνικό πολιτισμό. Είναι η 5η φάλαγγα των ιουδαίων στην Ελλάδα. Γιατί πολεμά με τόση λύσσα την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και προστατεύει συγχρόνως με μανία την εθνική θρησκεία των ιουδαίων; Γιατί εύχεται στα νεόνυμφα ζευγάρια να ευτυχήσουν όπως ο Αβραάμ και η Σάρα και όχι όπως ο Δευκαλίων και η Πύρρα; Τι τους πειράζει να το αλλάξουν;

Το γελοίο της υποθέσεως είναι ότι χριστιανοί σαν τον Κ.Πλεύρη, κατηγορούσαν το παιδαγωγικό ινστιτούτο γιατί γράφει στα σχολικά βιβλία ότι οι Σπαρτιάτες κατάγονται από τον Αβραάμ. Και την ίδια στιγμή υποστηρίζει την ορθοδοξία που λέει ότι όλοι μας καταγόμαστε από τον Αβραάμ!! Δηλαδή διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο. Όποιος δεν κάνει αυτές τις συγκρίσεις και αυτούς τους συνειρμούς κινδυνεύει να πέσει θύμα των χριστιανικών δημαγωγών. Πώς είναι δυνατόν να παριστάνουν τους αντιεβραίους και ταυτοχρόνως να προσκυνούν μία καθαρώς εβραϊκή ιδεολογία όπως ο χριστιανισμός;

4. Ο…Έλληνας Ιησούς και η…περιτομή του.

Και να σκεφτεί κανείς ότι οι χριστιανοί ορθόδοξοι κάθε 1η Ιανουαρίου εορτάζουν την ΠΕΡΙΤΟΜΗ του ραβίνου Τζεσουά. Συνειδητοποιείστε το θράσος(ή καλύτερα το μέγεθος της ανοησίας) των χριστιανών προπαγανδιστών σαν τον Ε. Τρίγκα: Ο Τζεσουά έκανε περιτομή(Λουκάς, 2:21), ο χριστιανισμός το θεωρεί…εορτάσιμο ημερομηνία και αυτός ο λαοπλάνος εκδίδει βιβλίο που λέει ότι ο Τζεσουά ήταν…Έλληνας!!! Θέλετε να δείτε πόσο ψεύτες και αγύρτες είναι οι χριστιανοί δημαγωγοί; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε τι λέει ένα χριστιανικό ημερολόγιο την 1η Ιανουαρίου: περιτομή του Χριστού(!!!).

5. Αγγελος Σακέτος: «Γίναμε Έλληνες από τον…χριστιανισμό, όχι από τον Δία!».

Το ρεσιτάλ εξαπατήσεως του Ελληνικού λαού από χριστιανούς δημαγωγούς δεν έχει τέλος. Ο κύριος Α. Σακέτος δήλωσε στο Τηλεάστυ στις 13-10-2001: «Ο χριστιανισμός είναι πνευματικό τέκνο του Ελληνισμού» (φυσικά, γι αυτό έχει την Παλαιά Διαθήκη ως ιερό βιβλίο). «Όσα γράφει το ευαγγέλιο, τα είπαν οι αρχαίοι Έλληνες» (τα ίδια λένε οι χριστιανοί και στους Ζουλού, ότι τάχα τα είχαν πει οι μάγοι της φυλής τους…). Σε λίγο όπως το πάνε οι χριστιανοί δημαγωγοί θα φορτώσουν στον Ελληνισμό και τα εγκλήματα του χριστιανισμού! Μια που ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού και μια που είναι πνευματικό τέκνο του Ελληνισμού άρα και τα εγκλήματα που διέπραξε οφείλονται στην…ελληνική του καταγωγή και όχι στην εβραϊκή του καταγωγή(!!). Κάποτε θα τ ακούσουμε και αυτό, από τους χριστιανούς όλα να τα περιμένει κανείς.

Αν ο Α. Σακέτος σταματούσε σε αυτό το σημείο να λέει ανοησίες θα ήταν καλά, γιατί απλώς θα επαναλάμβανε τις χιλιοειπωμένες ανοησίες των χριστιανών μισελλήνων προπαγανδιστών. Αλλά αυτός συνέχισε με θράσος σε νέα μονοπάτια ψεύδους και συκοφαντίας. Ακούστε τι εξεστόμισε ο αθεόφοβος.

Συνέχισε λοιπόν ώ μέγα ιστορικέ Σακέτο. Συνεχίζει απτόητος ο μέγας ιστορικός μας: «Μέσα στην χριστιανική πατρολογία διασώθηκε η…αρχαία κλασσική γραμματεία!» Στοπ, μεγάλε μας ιστορικέ, αδικείς τον εαυτό σου. Μέσα στην πατρολογία δεν σώθηκε απλώς η αρχαία γραμματεία αλλά γεννήθηκε η αρχαία κλασσική γραμματεία. Ο Αριστοτέλης αντέγραψε τον Μέγα Αθανάσιο και ο Ηράκλειτος αντέγραψε τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Αυτό γιατί το αποκρύπτεις; Θα σε μαλώσουμε…

Τώρα μπορείς να συνεχίσεις: «…οι αρχαίοι φιλόσοφοι προλείαναν το έδαφος για το χριστιανισμό», δήλωσε στο Τηλεάστυ ο φωστήρας του χριστιανισμού. Και αποκρύπτει το γεγονός ότι ο Πρωταγόρας είχε πει κάποτε ότι για όλα τα πράγματα το μόνο μέτρο είναι ο Γιαχβέ. Αποκρύπτει ο κύριος Σακέτος ότι ο Σωκράτης είπε ότι «ένα μόνον ξέρω, ότι δεν ξέρω πότε θα έρθει ο Ιησούς στην γη». Του διαφεύγει του μέγα ιστορικού μας ότι ο Αρχιμήδης είπε κάποτε σε κάτι Ρωμαίους που ήθελαν να τον σκοτώσουν «Αφήστε με να προσευχηθώ στον Ιησού Χριστό και μετά με σκοτώνετε». Και οι βλάκες Ρωμαίοι τον σκότωσαν. Γιατί τα αποκρύπτετε αυτά κύριε Σακέτο; Μάλλον δεν σας συμφέρει να τα μαθαίνει ο κόσμος…

Συνεχίστε: «… όποιος διαβάζει την Παλαιά Διαθήκη γίνεται…Έλληνας(!!!), γνωρίζει τον…Ελληνισμό(!!!)».

- Καλά, πώς γίνεται αυτό; τον ρώτησε έκπληκτος ο δημοσιογράφος που του έπαιρνε συνέντευξη.

«Μα μέσα στην Παλαιά Διαθήκη υπάρχουν ιστορικές πηγές με στοιχεία για τους Έλληνες Φιλισταίους, για τον Ελληνισμό της Μεσοποταμίας, που αλλιώς δεν θα τα γνωρίζαμε(!!!)» απάντησε με στόμφο ο πάνσοφος ιστορικός Αγγελος Σακέτος. Αποκρύπτει όμως ο κ. Σακέτος ότι μέσα από την Παλαιά Διαθήκη μαθαίνουμε για τον Τρωϊκό πόλεμο, μαθαίνουμε για την Αργοναυτική εκστρατεία, για την φιλοσοφία των Στωϊκών, για μαθηματικά, αστρονομία, ποίηση, μουσική, για το Ελληνικό έθιμο της περιτομής και τόσα άλλα άγνωστα στοιχεία που μας αποκρύπτουν οι δικοί μας συγγραφείς. Γιατί τα απροκύπτετε όλα αυτά κύριε Σακέτο; Δεν θέλετε να μάθουν τα ελληνόπουλα ότι οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι αντέγραψαν τον Μωϋσή όπως γράφει και ο απολογητής Ιουστίνος; Ντροπή, ένας εχθρός του ελληνισμού όπως εσείς έπρεπε να έχει περισσότερο θράσος και να λέει περισσότερες ανοησίες. Χαλάτε την πιάτσα.

Και τώρα, το…τελικό κτύπημα από τον ανεκδιήγητο ιστορικό της συμφοράς: «…δεν γίναμε Έλληνες από τον Δία και την Αφροδίτη, αλλά από τον…χριστιανισμό!!!». Εδώ δύο τινά συμβαίνουν: ή ο άνθρωπος χρειάζεται ψυχίατρο ή εννοεί αυτό που έγραψε κάποιος Σιμωνίδης για τις Θερμοπύλες και τους Θερμοπυλομάχους, δηλαδή: « Ώ ξένε, ανάγγειλε στους Λακεδαιμονίους, ότι εδώ είμαστε θαμμένοι, πιστοί στους νόμους του Μωϋσή, για του χριστού την πίστη την αγία». Οπότε τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Γιατί αυτό το αρχαιολογικό εύρημα αλλάζει όλη την ιστορία. Ναι Έλληνες…όπως τ ακούσατε…οι Σπαρτιάτες και οι Θεσπιείς έπεσαν για… του χριστού την πίστη την αγία(!!!). Και μας το απέκρυβαν τόσα χρόνια οι σιωνιστές του Υπουργείου Παιδείας. Και ήρθε αυτός ο καλός πατριώτης, ο Σακέτος, και μας το αποκάλυψε… Αλλιώς θα ζούσαμε μέσα στο σκότος και την πλάνη…

«Γίναμε Έλληνες από τον χριστιανισμό, όχι από τον Δία και την Αφροδίτη…». Ορίστε ΄Έλληνες, κοιτάξτε μέχρι πού μπορεί να καταντήσει ένας άνθρωπος που ασπάζεται τον χριστιανισμό. Εβραιόδουλος μέχρι μυελού οστέων και μισέλλην μέχρι αηδίας.

Η συνέντευξη αυτού του «ελληνοκεντρικού» χριστιανού συνεχίστηκε με δηλώσεις του τύπου «Αλλο οι Έλληνες και άλλο οι Δωδεκαθεϊστές». Ύστερα μας «αποκάλυψε» ότι ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος …έσωσε το Αρτεμίσιο της Εφέσου(!). Τα βυζαντινά κτήνη ποτέ δεν είχαν αναστολές στις πράξεις τους, γιατί να έχουν αυτοί που σήμερα τους υποστηρίζουν; Ο μισέλλην Ιωάννης Χρυσόστομος, κατέστρεψε το Αρτεμίσιο της Εφέσου και ο Σακέτος δηλώνει με θράσος ότι το έσωσε. Φυσικά δεν παρέλειψε να πει ότι μας χρηματοδοτούν ξένα κέντρα, επαναλαμβάνων το γνωστό παραμυθάκι ότι είμαστε πράκτορες του σιωνισμού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σακέτο διότι με αυτά που λέει εξοργίζει τους όλους τους Έλληνες και προπάντων τους Θεούς μας. Τον ευχαριστούμε γιατί με τις συκοφαντίες του κατά του Ελληνισμού φουντώνει το μίσος των Θεών και του λαού μας κατά της ορθοδοξίας. Τον ευχαριστούμε γιατί φέρνει εγγύτερα την ώρα της λευτεριάς από την σκλαβιά του χριστιανισμού.

Απόστολος Αμυράς

ΠΗΓΗ: http://molonlabe.blog.com/2009/01/27/%CE%B7-%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1/

XRISTIANOMITHRAISMOS

Αντίγραφο του Μιθραϊσμού ο Χριστιανισμός. Του Panagiotis Darivas

Όσο βρίζουν μερικοί χριστιανοί τοσο θα γραφώ για την θρησκεία τους . Ξέρω ότι χανω τον καιρό μου αλλά τι να κάνω;
Στο βιβλιο "Bounbesh" (η γεννηση των Περσων) εχουμε :τον θεο "Ormust" νοητο Θεο-Ηλιο, δημιουργο του συμπαντος ,οπου μαχεται τον θεο του σκοτους "Ahriman".Ο δευτερος δημιουργει ενα φιδι που θα σπειρει το κακο στη γη (το φιδι της Ευας).ειχαν επισης παραδεισο και κολαση οπως επισης αγγελους του σκοτους και του φωτος!!
Ο πρωτος θεος ομως θα στειλει στη γη τον γιο του "Υιον του Φωτος",με το ονομα Μιθρας που θα γεννηθει προς το τελος του χειμωνα και συγκεκριμενα κατα το χειμερινο ηλιοστασιο,στις 25 Δεκεμβριου,μεσα σε ενα σπηλαιο απο παρθενα μητερα την ωρα που ενα αστρο θα φωτιζει την φατνη της γεννησης του.τρεισ μαγοι στην συνεχεια θα του πανε δωρα.Τελικα ο θεος θανατωνεται απο τον θεο του σκοτους ομως αναστενεται την ιδια ακριβως εποχη με το χριστιανικο Πασχα.Κατα την ανασταση του Μιθρα οι πιστοι αναβουν λευκες λαμπαδες,για εικονισουν το θριαμβο του φωτος.Οι ιερεις του θεου φορουν λευκα ρουχα και οι πιστοι μεταφερουν το νεο φως στα σπιτια τους.
Ο υπερτατος ιερεας λεγεται "ποντιφηξ" και οι ναοι των Μιθραιστων ηταν ακριβως ιδιοι με τις σημερινες βυζαντινορθοδοξες εκκλησιες.Η Μιθραικη λατρεια ειχε επισης τα μυστηρια της.Το βαπτισμα ,τις ευχαριστιες,την κοινωνια,το νομο της εγκρατειας,την αποδοχη της αναστασεως,ολα αυτα τουλαχιστον μερικες εκατονταετιες π.Χ. Το Βατικανό έχει χτιστεί πάνω σε ερείπια Μιθραϊκού ναού, έτσι σε μία επιγραφή υπάρχει η παρακάτω φράση: "Αυτός που δεν θα φάει από το σώμα μου ούτε θα πιει από το αίμα μου έτσι ώστε να γίνει ένα με μένα και εγώ μ' αυτόν, αυτός δεν θα σωθεί" η επιγραφή αυτή δεν είναι όμως χριστιανική αλλά Μιθραϊκή και αυτός που αναφέρει το σώμα του και το αίμα του είναι ο θεός Μίθρας.
Εεεεε ρε Συμπτωση. Είδατε ο διαβολος έκανε τον Μιθρα (ετσι λεγανε οι χριστιανοί όταν τους κοροιδευε ο Κελσος).Γι αυτό οι πρώτοι χριστιανοί έπρεπε να είναι αμορφωτοι . Δεν δεχονταν μορφωμένους λέει ο Κελσος .Κατω ο Μιθρας με τους 12 μαθητές του εεερε συμπτωση!!!!

PISTEYE KAI MH EREYNA

MH EREYNA

 

«Δυσκολότερά σου μη αναζητάς, και ισχυρότερά σου μην εξετάζεις, αυτά που σου έχουν προσταχθεί, μ' αυτά να ασχολείσαι. Δεν σου χρειάζονται τα κρυμμένα.

Μ' εκείνα που σε ξεπερνούν μη βασανίζεσαι, όσα σου φανερώθηκαν είναι ήδη περισσότερα απ' όσα το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να καταλάβει, και πολλούς εξαπάτησε ο μάταιος στοχασμός τους». Ιουδαιο-χριστιανική Βίβλος: Σοφία Σιράχ 3.21-24.

Ελεύθερη μετάφραση: Σκάσε και κολύμπα!

 

 Αν ήταν: «Πίστευε και μη, ερεύνα»… Η σωστή έκφραση θα ήταν «είτε πιστεύεις είτε όχι να έρευνας». κάτι τέτοιο όμως δεν θα είχε καμία απολύτως σχέση με την χριστιανική πιστή που ορίζεται ως: «Είναι δε η πίστις ελπιζομένων πεποίθησις, βεβαίωσις πραγμάτων μη βλεπομένων». Εβραίους 11.1.
Στην «βεβαίωση πραγμάτων μη βλεπομένων» που βλέπεις την ανάγκη της έρευνας;

«Πίστευε τῶι θαύματι καὶ μὴ ἐρεύνα λογισμοῖς τὸ γενόμενον». Concilia Oecumenica (Ephesenum anno 431) 1,1,2,89,31

 

 

 

 

Κράτα το

 

GEORGIOS

"Aγιος" Γεώργιος… Που φτάσαμε…! Γιορτάζουμε έναν λάβρο διώκτη των Ελλήνων! Του Μ. Καλόπουλου

Το θέμα είναι: όχι ποιος είναι ο Γεώργιος…

αλλά ποιός είναι τελικά ο σκοτωμένος Δράκος;

"Aγιος" Γεώργιος… ο Ρωμαίος καθαιρέτης των Ελλήνων!

«Χαίρε, θεούς ψευδωνύμους συντρίψας».
«Χαίρε, ο συντρίψας τα άψυχα είδωλα».
«Χαίρε, δαιμόνων ο καταλύτης».
«Χαίρε, ο καθαιρέτης των Ελλήνων».

«Αλληλού(Γ)ια(χ)»

«Εκείνους τους χρόνους ο σατανόπληκτος βασιλιάς Διοκλητιανός, γεμάτος από θαυμασμό προς τους θεούς των ειδώλων, είχε βγάλει αυστηρές διαταγές προς τους υπηκόους του... Ο "άγιος" Γεώργιος μπροστά στον αυτοκράτορα και τους αξιωματούχους του γκρεμίζει τα πλανεμένα κι αδύναμα είδωλα των θεών περιγελώντας όλους τους ειδωλολάτρες, που πιστεύουν στα άψυχα αγάλματα των ψεύτικων αυτών θεών...» Από την ιστοσελίδα του Γ.Ε.Σ.: http://www.army.gr/default.php?pname=VIOS_AGIOY_GEORGIOY&la=1

 

ALSH

Κατέστρεψαν τα ιερά άλση των Ελλήνων… Για να κτίσουν στη θέση τους τα δικά τους! Του Μ. Καλόπουλου

«Τους βωμούς αυτών συντρίψτε και τα άλση αυτών κατακόψτε και τα γλυπτά αυτών κατακάψτε με πυρ, ώστε να αφανιστεί το όνομα τους εκ του τόπου εκείνου». Έξοδος 34.1 – Δευτερονόμιο 7.5 – και 12.3.

KAZANTZAKHS

Καζαντζάκης: κατάθεση ψυχής…!

Να τι είναι ο αβρααμικός Ιουδαιο-Χριστιανισμός…!

«Tι οβραϊκή αγία τράπεζα είναι η θρησκεία ετούτη, που δίνεις μια πεντάρα στην επίγεια ζωή και εισπράττεις αθάνατα εκατομμύρια στην άλλη! Τι απλοϊκότητα, τι πονηριά, τι τοκογλυφία!

Όχι δεν μπορεί να 'ναι λεύτερος όποιος φοβάται κόλαση. Η παμπόνηρη θρησκεία που μετατοπίζει τις αμοιβές και τιμωρίες σε μελλούμενη ζωή, για να παρηγορήσει τους σκλάβους, τους κιότηδες, τους αδικημένους για να μπορέσουν να βαστάξουν αγόγγυστα τη σίγουρη ετούτη ζωή και να σκύβουν υπομονετικά το σβέρκο στους αφεντάδες».

Νίκος Καζαντζάκης

 

PERITOMH PNEYMATOSHπνευματική "περιτομή" των Ελληνο-Χριστιανών..! Του Μ. Καλόπουλου

Πνευματικός και συναισθηματικός εξιουδαϊσμός..!

«Διότι Ιουδαίος δεν είναι ο εν τω φανερώ Ιουδαίος... αλλ’ Ιουδαίος είναι εν τω κρυπτώ Ιουδαίος και περιτομή η της καρδίας κατά (το) πνεύμα» Παύλος προς Ρωμαίους Β΄28

Η ιστορική απογύμνωση των Ελλήνων και η επιβολή της πνευματικής τους περιτομής ήταν διαταγή του νέου διεκδικητή αβραμικού θεού: «Τα τέκνα υπακούετε στους γονείς υμών (αλλά μόνο) εν Κυρίω, τουτέστιν, κατά Κύριον...(και διευκρινίζει) εάν δε (ο γονέας) είναι Έλλην ή αιρετικός, ουκέτι πείθεσαι δει» (πρέπει να απειθείτε!) Ι. Χρυσόστομος εισ εφεσιουσ επιστολη 62.149.41

 Δεν θα καταλάβουμε ποτέ τι είναι ο Χριστιανισμός… αν δεν γνωρίσουμε καλά τον Αβραάμ!

 Oαιώνιος γρίφος του Αβραάμ. Του Μ. Καλόπουλου

Ο γεννήτωρ του δόλου Αβραάμ.

 abraham2

   Πολλοί είναι αυτοί που δεν θα καταλάβουν ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με τον Χριστιανισμό, αν πρώτα δεν αντιληφθούν πως σκέπτεται και τι ακριβώς κάνει ο μέγας γεννήτωρ του Ιουδαϊσμού, ο δημιουργός των αποτελεσματικότερων δόλιων μηχανισμών του επεκτατισμού Αβραάμ.

Ο τετραπέρατος αυτός αλεπου-δόγερος, είναι ο πρώτος που ονομάζεται «περάτης» (περαστικός) δηλαδή Εβραίος. Γένεσις 14.13.

Ο αδίστακτος αυτός τυχοδιώκτης, με τις χαλδαιικές του μαγγανείες, σπέρνοντας οδυνηρές πληγές απ' όπου περνούσε, και εισπράττοντας εκβιαστικά ίατρα, όχι μόνο έγινε πάμπλουτος, αλλά έφτασε να οραματίζεται για πρώτη φορά και την παγκόσμια εβραϊκή κυριαρχία.

 Ο οδυνοποιός μάγος Αβραάμ

Το μυστικό της αθλιότητας του οδυνοποιού μάγου Αβραάμ, κρατήθηκε καλά φλεγμένο για χιλιάδες χρόνια! Ήρθε όμως ο καιρός για όσους ποτέ δεν υπέθεσαν το παραμικρό για την αληθινή φύση αυτού του αναίσχυντου βιβλικού ήρωα, να τον γνωρίσουν στις πραγματικές απομυθοποιημένες διαστάσεις του.

Ο μισός πληθυσμός του πλανήτη μας, που είναι δεμένος με την πιστή στις αβρααμογενείς θρησκείες, δεν γνωρίζει τίποτε για την πραγματική του δράση! Πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν, ότι ο Αβραάμ κατάγεται από την πλέον αυθεντική, ιστορική κοιτίδα των δηλητηριαστών μάγων την αρχαία Χαλδαία! Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, αφελώς τον θεωρούν έναν δίκαιο αρχοντάνθρωπο, που για κάποιο αόριστο λόγο, έτυχε να εξασφαλίσει την απεριόριστη εύνοια (φιλία) κάποιου πανίσχυρου θεού! Ενώ η πραγματικότητα είναι πως ο θεός της Βίβλου, δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα εγκεφαλικό εφεύρημα του πανάθλιου αυτού μάγου, για να δικαιολογεί τις θαυμαστές και επικερδείς "ιάσεις" από τις δηλητηριο-πληγές που ασταμάτητα σκορπούσε γύρω του!

Αβραάμ ο αδίστακτος προαγωγός

Ο Αβραάμ πλησίαζε τα πάμπλουτα θύματά του, με μια εξαιρετικά απλή και αποτελεσματική μέθοδο. Παρουσίαζε έντεχνα την πανέμορφη γυναίκα του Σάρρα, σαν διαθέσιμη και ελεύθερη για γάμο αδελφή του! Με τέτοιες αυθεντικές μεθόδους προαγωγού,[1] εμπορεύτηκε την γυναίκα του Σάρρα, ως πολλά υποσχόμενη ερωτική σύντροφο, πρώτα στην Αίγυπτο και μετά στην Χαναάν! Οι δυο αυτές περιπτώσεις που καταγράφονται αναλυτικά στην Βίβλο, δεν σημαίνει καθόλου πως οι ερωτικές αυτές παγίδες δεν ήταν πολύ περισσότερες.

Σάρρα η ερωτική παγίδα

SARA

    Τον ρόλο του ερωτικού δολώματος, επάξια ενσαρκώνει η πανέμορφη αδελφή-σύζυγος του Σάρρα, η οποία γνωρίζει ότι απ' την αρχή της συνεργασίας τους, τηρούν κοινή συμφωνία-συμβόλαιο, που απαιτεί οπουδήποτε πηγαίνουν, να υποκρύπτουν την συζυγική τους σχέση, και να προσφέρεται ως σύζυγος-παλλακίδα[2] στα πάμπλουτα υποψήφια θύματά τους και εισχωρώντας στο πλούσιο περιβάλλον τους, να ανοίγει δρόμο στον μαγκανιστή μάγο και σύντροφό της Αβραάμ!

Περά απ' τα δροσερά της νιάτα, την περιζήτητη ερωτική της τέχνη, και τα εκθαμβωτικά της σωματικά προσόντα, η Σάρρα έχει βοηθό και την βεβαιωμένης στειρότητάς της, που αποτελεί απαραίτητο πλεονέκτημα, για να αποφύγει χωρίς περιττές συνέπειες, όλες αυτές τις σεξουαλικές αποστολές ως "δηλητηριασμένη νύφη"!

 Διείσδυση και μαγγανεία

MAGANIA     Η ίδια η Βίβλος μας αποκαλύπτει, πως όταν τελικά το θύμα ενδιαφερθεί για τα θέλγητρά της, και πάρει την Σάρρα στο παλάτι του, όχι μόνο γεμίζει τον Αβραάμ με συμπεθερικά δώρα,[3] αλλά (όπως είμαστε πλέον σε θέση να υποθέσουμε) το "μακρύ χέρι" της Σάρρας, απ' την προωθημένη αυτή θέση, δηλαδή θρονιασμένης πλέον μέσα στα παλάτια, (με άμεση πρόσβαση στα τρόφιμα του παλατιού) μπορούσε άνετα με τα χαλδαιικά δηλητήρια και τις της μαγγανείες (τροφο-νοθείες) της, να σκορπήσει τον προγραμματισμένο όλεθρο "πληγών" στις ανυποψίαστες, πάμπλουτες βασιλικές αυλές!

Ο ασθενοποιός-θεραπευτής

Ακριβώς αυτά συμβαίνουν τόσο στην Αιγύπτου όσο και στην Χαναάν, αναγκάζοντας τους χοντροβαλάντιους αυλικούς άρχοντες, να πληρώσουν πρόθυμα, αμύθητα ληστρικά ίατρα, σε χρυσάφι, ασήμι και αναρίθμητα ζώα, στον Χαλδαίο μάγο θεραπευτή Αβραάμ… που όχι μόνο κρατούσε την υγεία τους στα χέρια του, αλλά μπορούσε προσευχόμενος[4] στον υποτιθέμενο θεό του να τους θεραπεύσει! Στην πραγματικότητα, ο πανούργος προφήτης, δεν έχει παρά να πέψη τις κρυφές τροφονοθείες του, ώστε (ως εκ θαύματος) να αποκαταστηθεί η υγεία των θυμάτων του!

 Ο Αβραάμ αναγνωρίζει ότι είναι ψεύτης

Η μακρόχρονη και απόλυτα επιτυχής δράση του, αμαυρώνεται μόνο από έναν ασήμαντο δυσάρεστο περιστατικό, ομολογίας ψεύδους και απάτης! Έναν εξαπατημένος βασιλιάς της περιοχής, ο Φιλησταίος βασιλιάς των Γεράρων Αβδέλες, κατατρομαγμένος απ' τα παράξενα ψέματα και τις ανεξήγητες πληγές του προφήτη, καταφέρνει τελικά να του αποσπάσει έναν όρκο-ομολογία, ότι δεν θα μεταχειριστεί εναντίον του ποτέ πια τα φαρμακερά ψέματά του, ούτε σ' αυτόν, ούτε στους απογόνους του… (αυτό κι αν είναι φόβος έως τρίτης γενεάς!) και παραδόξως ο αρχιερέας του θανατηφόρου ψεύδους Αβραάμ… ορκίζεται! [5]

Άγαρ η κακοποιημένη δούλα

Όταν οι δηλητηριώδεις αυτές ληστρικές αποστολές τελειώνουν, (επειδή προφανώς η Σάρα δεν διαθέτει πλέον τις εκθαμβωτικές νεανικές της χάρες) η σκληροτράχηλη αυτή γυναίκα, δείχνει τον πραγματικό της χαρακτήρα, κακοποιώντας ζηλόφθονα και ξυλοφορτώνοντας άγρια την δεύτερη και μάλιστα έγκυο σύζυγο του Αβραάμ, την παιδούλα Αιγύπτια Άγαρ! Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που τρελή πλέον από την βάναυση κακοποίηση της κυρίας της, η νερά δούλη Άγαρ, αποπειράται να αυτοκτονήσει φεύγοντας έγκυος και ολομόναχη στην καυτή έρημο. Λίγο πριν πεθάνει από την δίψα, την περιμαζεύουν και την συμβουλεύουν να υπομένει το "απλωμένο" χέρι της Σάρρας… μέχρι να γεννήσει και τότε όλα θα αλλάξουν!

 Δυστυχώς γι' αυτήν και μετά την γέννηση του γιου της Ισμαήλ, τόσο ο Αβραάμ όσο και η Σάρρα συνειδητοποιούν κάτι που την καταδικάζει σε αφανιστικό διωγμό! Με τίποτε δεν θέλουν, μια μελαψή αλλόφυλη και ο γιος της… να κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία που με τόσους δηλητηριασμένους δόλους είχαν αποκτήσει! Αυτό όμως που κυρίως δεν θέλουν, είναι να δουν τα μυστικά όπλα της προσοδοφόρου μαγγανείας τους, να πέφτουν στα χέρια της αιγύπτιας δούλας, και να αχρηστεύονται έξω από τον οικογενειακό-φυλετικό τους κύκλο! Σάρρας λοιπόν μαζί και Αβραάμ, διώχνουν ξανά κακήν κακώς στην καυτή έρημο την απόκληρη δούλα, μαζί με το μικρό παιδί της, με μοναδικό εφόδιο μόνο ένα ασκί νερό, πράγμα που και ο τελευταίος μπορεί να υποθέσει, πως ισοδυναμούσε με φρικτή καταδίκη αμφότερων σε θάνατο!

Ο υιοθετημένος Ισαάκ

Τι θα απογίνει όμως η υλική και πνευματική του κληρονομιά; Ποιος θα συνεχίσει τις απίστευτα πετυχημένες ιδέες του για εύκολο πλουτισμό; Ο πανούργος προφήτης, είχε βρει καλύτερο τρόπο να ξεπεράσει την στειρότητα της Σάρρας… παραγγέλλοντας κρυφά για υιοθεσία από την παροικία τους στην Χαρράν, το δωδέκατο αγόρι του αδελφού του Ναχώρ, που μόνο απ' την μία αγορομάνα γυναίκα του Μελχά, είχε ήδη επτά αγόρια.

 Ισαάκ, η δεύτερη γενιά του δόλου

Το παιδί αυτό, ο Ισαάκ, πραγματικό χαλδαιόπουλο και απολύτως αίμα τους, θα είναι ο κληρονόμος του Αβραάμ και ο αντάξιος συνεχιστής της φυλετικής δηλητήριο-μαγικής κληρονομιάς. Πράγματι στην Βίβλο βλέπουμε πως κι αυτός με την σειρά του, θα αναστατώσει την περιοχή, πουλώντας ξανά με απολύτως πανομοιότυπο τρόπο την δική του γυναίκα, δηλαδή σαν δηλητηριασμένη αδελφή-νύφη στους βασιλιάδες της περιοχής![6]

Ο εμπρησμός των Σοδόμων

AGELOI -empristesΤο επόμενο πρόβλημα του Αβραάμ, είναι ανεπάρκεια βοσκότοπων για τα αναρίθμητα ζώα του. Στριμωγμένος σε μια άγονη και άνυδρη ορεινή περιοχή, εποφθαλμιά τα λαχταριστά πεδινά και παραποτάμια λιβάδια των πανίσχυρων και οργανωμένων Κρητο-Φιλισταίων γειτόνων του που κατοικούν στην πεντάπυλη των Σοδόμων. Ενοχλημένος απ' την κατοχή της πλεονεκτικότερης γης και των ζηλευτών βοσκοτόπων από τους Κρητο-Χαναναίους Σοδομίτες, σχεδιάζει και πραγματοποιεί με απόλυτη επιτυχία, τον αφανιστικό εμπρησμό ολόκληρης της πεντάπολής τους, χωρίς μάλιστα να κατηγορηθεί ποτέ για το μαζικό αυτό αφανιστικό έγκλημά του, μια και οι εμπρηστές (τρεις τον αριθμό που η Βίβλος τους παρουσιάζει σαν αγγέλους θανάτου) έρχονται γι' αυτόν ειδικά τον σκοπό, από την μακρινή αδελφική παροικία της Χαρράν!

Το όραμα του εθνο-διαμελισμού

Μετά κι απ' αυτήν την αδιατάρακτη και καθολική επιτυχία του, ο γέρο-Αβραάμ, πάμπλουτος πια, και απολύτως δικαιωμένος απ' τις μαγικές επιλογές του, αρχίζει πια δικαίως να αναρωτιέται… αν το "σπέρμα" του, δηλαδή οι απόγονοί του, κληρονομώντας τα πανίσχυρα και μυστικά όπλα της δολιο-μαγγανείας του, θα μπορούσαν να καθυποτάξουν με την σειρά τους στο μέλλον… ολόκληρο πλέον τον υπόλοιπο γνωστό κόσμο!

 Η σκέψη του είναι απλή και προσγειωμένη: Ότι μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο, μπορεί να συμβεί και σ' έναν βασιλιά. Ότι μπορεί να συμβεί σ' έναν βασιλιά και στους αυλικούς του, μπορεί να συμβεί και σ' ένα ολόκληρο έθνος… Και φυσικά… ότι μπορεί να συμβείς σ' ένα έθνος, μπορεί να εφαρμοστεί και σε πολύ περισσότερα!

Ταυτόχρονα, ο εκπληκτικός αυτός θηρευτής του μέλλοντος, αντιλαμβανόμενος την τεράστια κλίμακα των οραματισμών του, ψάχνει για ανάλογες λύσεις εθνικών πλέον διαστάσεων!

 Το όραμα-συνταγή του εθνο-διαμελισμού

ETHNO-DIAMELISMOS

Η συνταγή που τελικά ανακαλύπτει ο πανούργος προφήτης, είναι μεγαλειώδης και αποτυπώνετε σε ένα παράξενο αλληγορικό βιβλικό του όραμα: "Πρώτα διαμελίζει κάποια μικρά και μεγάλα ζώα, μετά περιμένει να χορτάσουν τα όρνια την πείνα τους, ενώ αυτός κάθεται ανάμεσά τους, και τέλος με φωτιά διέρχεται ανάμεσα στα υπολείμματά τους"! Γένεσις ΙΕ΄ 7- 20. Τι θέλει να μας πει ο ποιητής;

Κανένα ίχνος βιβλικής εξήγησης δεν υπάρχει στην καθόλα μαγική αυτή τελετή. Κι όμως η τελική κατανόηση της, για αιώνες ολόκληρους ήταν εντελώς μπροστά μας! Τα έθνη ως πολυσύνθετες και ανθεκτικότερες οντότητες, χρειάζονται για την τελική καθυπόταξή τους ειδική μεταχείριση. Πρώτα δημιουργούμε διαμελιστικές "πληγές", μετά αφήνουμε τους φυσικούς τους εχθρού ("όρνεα") να χορτάσουν την πείνα τους, και τελικά με "φωτιά" (κοφτούς τρόπους) αποτρέπουμε στο διηνεκές την επανένωση των υπολειμμάτων τους!

Να και η επιβεβαίωση της ερμηνείας μας: «Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα τεμαχισμένα από τον Αβραάμ πτώματα ήταν προάγγελοι αυτοκρατοριών...(άρα εθνών!) Αν ο Αβραάμ δεν είχε (από τότε) τεμαχίσει τα ζώα (ζώα=έθνη!) με το σπαθί του, (εννοεί το "σπαθί" της μαγείας του) αυτές οι αυτοκρατορίες θα 'χαν γίνει πανίσχυρες, έτσι όμως εξασθένισαν»!Gen. Rab. 437. Mid. Agada Gen. 33 PRE, κεφ. 28. Ρ. Γκρέιβς Εβραϊκοί μύθοι:σελ. 142,(ε). Συγχαρητήρια λοιπόν, πράγματι εμείς ήμασταν και παραμένουμε... τα ζώα!

Ο αβρααμικός Ιουδαϊσμός λοιπόν, είχε βάλει κανονικά πλώρη για την κατάκτηση των εθνών, και απλά περίμενε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις γι' αυτήν την παγκόσμια επέκταση και επικράτησή του!

Χριστιανισμός... το σπαθί του αβρααμικού εθνο-διαμελισμού

Abraham1Πολλοί λοιπόν είναι αυτοί που δεν θα καταλάβουν ποτέ, γιατί ο αβρααμικός Ιουδαϊσμός δεν απεδέχθη ποτέ τον χριστιανισμό, αν πρώτα δεν αντιληφτούν, ότι ο θυγατρικός του Ιουδαϊσμού χριστιανισμός, δεν ήταν ποτέ τίποτε περισσότερο από το πλέον κατάλληλο δηλητηριασμένο ιουδαϊκό προϊόν, για την άλωση και κατάκτηση των εθνών! Ποτέ δεν θα εποπτευθούν καν, ότι ο Χριστιανισμός είναι κυριολεκτικά το σπαθί του βρόμικου εθνο-διαμελισμού, αν πρώτα δεν γνωρίσουν σε βάθος, τι πραγματικά ήταν ο μέγας Αβραάμ!

Βέβαια στο διάβα του χρόνου, η αβρααμική συνταγή εμπλουτίστηκε με περισσότερα και αποτελεσματικότερα εθνο-διαμελιστικά στοιχεία! Απολύστε ένα απ' τα πολλά: «Ούτω λέγει Κύριος, Λάβε το ποτηριών τούτο του (Ο΄ άκρατου) οίνου εκ της χειρός μου (τι είδους "οίνος" είναι αυτός... θα αποφασίσετε εσείς) και πότισον εξ αυτού πάντα τα έθνη, προς τα οποία εγώ σε αποστέλλω και θέλουσι πίει και ταραχθεί και παραφρονήσει... και έλαβον το ποτήριον εκ χειρός Κυρίου και επότισα πάντα τα έθνη... και τους βασιλείς και τους μεγιστάνας δια να καταστήσω αυτούς ερήμωσιν, θάμβος, συριγμόν και κατάραν... πάντας τους βασιλείς των αλλοφύλωνκαι πάντας τους βασιλείς των νήσων των πέραν της Θαλάσσης (Αιγαίου)… και πάντες τους βασιλείς του βορρά τους μακράν και τους εγγύς ένα μετά του άλλου και πάντα τα βασίλεια της οικουμένης τα επί προσώπου της γης... πίετε[7] και μεθύσατε και εμέσατε και πέσετε και μη σηκωθείτε.»Μασ. Ιερεμίας ΚΕ΄15-27 (Ο΄ Ιερεμίας ΛΒ΄13-)

Απ' την ιστορία πια γνωρίζουμε, πως δεν είναι άλλος απ' τον πάλε ποτέ κραταιό Ελληνισμό που κυρίως δήχθηκε τις ελεεινότερες βρώμικες επιθέσεις. Οι περισσότεροι των Ελλήνων σύρθηκαν τελικά στην ιουδαίο-χριστιανική δουλεία, εθισμένοι στο γλυκύτατο ελπιδο-δηλητηριασμένο ποτό της αβρααμικής σαγήνης, αποποιούμενοι σταδιακά την ελληνικότητά τους… στους ανθεκτικότερους που πεισματικά αρνήθηκαν να καταναλώσουν το δηλητήριο της ιουδαϊκής ελπιδολαγνείας, έπεσε βαρύ το αβρααμικό διαμελιστικό σπαθί, τα όρνια και οι φωτιές, καταδιαμελίζοντας κυριολεκτικά ότι απέμεινε από το τρισένδοξο κορμί της πανευδαίμονης Ελλάδος!

Αυτή η ιουδαιογενής ελπιδο-λαγνική "μέθη", ιστορικά μεταφράζεται σε σταδιακή μετάβαση σε διαφορετικό επίπεδο προτεραιοτήτων. Προτεραιότητα πλέον η ατομική σου Ιουδαιο-προσφερόμενη σωτηρία της ψυχής και όχι η συλλογική ή εθνική σου δημιουργική δόξα και επιβίωση! Ο ιουδαιο-φανταστικός ουρανός είναι πια η πραγματική σου πατρίδα και όχι πλέον η Ελλάδα!

Παρ' όλα αυτά κάποιοι Χριστιανοί επιμόνου αφελώς λέγοντας: Μα τι σχέση έχουμε εμείς με τον Αβραάμ… εμείς είμαστε χριστιανοί όχι αβρααμιστές! Ξεχνούν βέβαια ότι ο "σωτήρας" Χριστός ήρθε ακριβώς για να παράγει το διαμελιστικό σπαθί του Αβραάμ και τον μεθυστικό οίνο του Ιερεμία. Ξεχνούν ότι στην Καινή Διαθήκη ο Αβραάμ αναφέρεται υμνητικά 73 φορές, και αυτόν τοποθετεί ο ίδιος ο Χριστός ως τον κυρίαρχο διαχειριστή του Ιουδαιο-φανταστικού παραδείσου! Βλέπε παραβολή του πλουσίου

Όχι αγαπητοί μου Έλληνες, όσο κι αν δεν το θέλετε… δεν είστε απλώς χριστιανοί, αλλά απόλυτα ιστορικά υποχείρια του αβρααμικών σχεδιασμών. Ο χριστιανισμός δεν είναι τίποτε περισσότερο από την ξεκάθαρη συνταγή του βρόμικου πόθου για διεθνή κυριαρχία. Και δυστυχώς οι χριστιανοί είναι οι υπάκουοι δούλοι του βρόμικου επεκτατισμού! Υποταγμένα ενεργούμενα και πραγματικά παιδιά του Αβραάμ «Και νυν δε τα έθνη ουκ έχει του Αβραάμ την κατά σάρκα συγγένειαν, του δε Αβραάμ την πίστιν κτησάμενα, τέκνα χρηματίζει του Αβραάμ». TheodoretusScr. Eccl., Theol., InterpretatioinPsalmos 80.1793.52.

«Και πλέον τα έθνη αν και δεν έχουν του Αβραάμ την κατά σάρκα συγγένεια, του Αβραάμ όμως την πίστη αποκτώντας, τέκνα γίνονται του Αβραάμ». TheodoretusScr. Eccl., Theol., (εκκλησιαστικός πατέρας) InterpretatioinPsalmos 80.1793.52.

 Να λοιπόν γιατί οι Ιουδαίοι δεν αποδέχθηκαν ποτέ το ίδιο τους το παιδί τον Χριστιανισμό! Είναι εντελώς φυσικό, οι Ιουδαίοι παράγωγοι αυτού του ελπιδο-μεθυστικού ποτού, να μην συμμετέχουν στην παγκοσμία αυτή χριστιανο-μωαμεθανική ελπιδο-κραιπάλη, αφού το ειδικό αυτό εθιστικό μεθύσι, παρήχθη ειδικά για τα έθνη, ώστε να μεθύσουν, (εγκεφαλική αλλοίωση, απάθεια) να εμέσουν (τα πάτρια), να πέσουν (απ' το ένδοξο βάθρο τους) και να μην ξανασηκωθούν!

 Τα αποτελέσματα είναι ιστορικά απολύτως ανιχνεύσιμα. Δεν έχετε παρά να δείτε πόσο ριζικά διαφορετικός παραμένει ο βαθμός απάθειας μεταξύ Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού. Ο πανέξυπνος πολυδύναμος Ιουδαϊσμός, ήταν απόλυτα φυσικό να μην αποδεχθεί ποτέ την απύθμενη χριστιανική παθητικότητα, αφού η θυγατρική αυτή πίστη, είχε διαμορφωθεί ειδικά για να μολύνει τα έθνη με την βαριά παθητική μοιρολατρία, ώστε να τα φέρει ευκολότερα στην σφαίρα επιρροής του Ιουδαϊσμού, εκπληρώνοντας απόλυτα το όραμα του Αβραάμ για κυριαρχία επί των εθνών!

Ο αξιέπαινος επ' αυτού Ιουδαϊσμός, παρέμεινε αυστηρά επικεντρωμένος και απολύτως συσπειρωμένος στα πατροπαράδοτα συμφέροντά του, ενώ ο Ελληνισμός χάνοντας την φυσική του πνευματική χημεία, αιώνες τώρα ουρανοβατεί μεθυσμένος στα ιουδαϊκά μονοπάτια και στα ελπιδο-ταβερνεία του αβρααμογενούς Χριστιανισμού!

Οδυνηρό αποτέλεσμα: Ο ελληνισμός εχει μετατραπεί στον μακροβιότερο σκλάβο της ιστορίας, διαγραφέντας μια πορεία αξιοθρήνητης εξαθλίωσης και να βρίσκετε σήμερα μπροστά στο απόλυτο βάραθρο του αφανισμού του… ενώ απ την άλλη ο Ιουδαϊσμός έχει συσσωρεύσει τόσους πόλους τρόπους, και μηχανισμούς εδραίωσης και επεκτατισμού, που σήμερα φέρεται ως ο φυσικός ηγέτης του κόσμου!

Τέλεια, εκείνος ο αλεπουδόγερος ψεύτης, ο ανήθικος προαγωγός και ο αδίστακτος δηλητηριαστής, ο Αβραάμ, δικαιώθηκε τελείως!

 Τελικά πρέπει να γίνει κατανοητό πως η αίσθηση της πραγματικότητας είναι πολυεπίπεδη και δυστυχώς πολλά πράγματα κινούνται ιστορικά, πολύ υψηλοτέρα από τον αντιληπτικό ορίζοντα του μέσου ανθρώπου! Αν επιτέλους δεν ενηλικιωθεί η δική μας αίσθηση της πραγματικότητας, αν δεν διευρύνουμε επαρκώς τους δικούς μας αντιληπτικούς ορίζοντες, θα παραμείνουμε δυστυχώς αιώνιοι σκλάβοι του δηλητηριασμένου αβρααμικού εκστασιασμού, ακλουθώντας πειθήνια την Ελληνο-χριστιανική του πρόταση!!

 Μ. Καλόπουλος 21-1-15

Πληρέστερη, εκτενέστερη και λεπτομερή ανάλυση για τον Μάγο Αβραάμ στο βιβλίο μου: ΑΒΡΑΑΜ ο ΜΑΓΟΣ

 

 

 

 

 Βλέπε επίσης:  Ο Χριστός και ο Χριστιανισμός είναι τελικά το οπλικό σύστημα των Ιουδαίων κατά των Ελλήνων. Του Μ. Καλόπουλου http://www.greatlie.com/index.php/el/ellinismos/ellino-xristianismos/2340-o-xristos-kai-o-xristianismos-einai-telika-to-opliko-systima-ton-ioudaion-kata-ton-ellinon-tou-m-kalopoulou


[1] «Προαγωγός δε κυρίως λέγεται, ο την εαυτού γυναίκα μοιχάσθαι προτρεπόμε­νος». Μιχαήλ ο Εφέσιος: Εξήγησις 6.17.26. Ακριβώς η περίπτωση Αβραάμ – Σάρρας!

[2] «ότε εξήλθον εκ του οίκου του πατρός μου, είπον προς αυτήν, (την Σάρρα) ταύτην την χάρην θέλεις κάμει εις εμέ, εις πάντα τόπον όπου αν υπάγωμεν, (και πήγαν σε πολλά μέρη!!!) λέγε περί εμού, ούτος είναι αδελφός μου» Γέν..Κ΄12,13

[3] «Είδαν οι αιγύπτιοι την γυναίκα... και οι άρχοντες του Φαραώ (αυλικοί) είδαν αυτήν και παίνεψαν αυτήν προς τον Φαραώ και ελήφθη η γυνή (η Σάρρα) εις την οικίαν του Φαραώ. Τον δε Αβραάμ μεταχειρίσθησαν καλώς δι΄ αυτήν, (!) και είχε (του έδωσαν) πρόβατα και βόας και όνους και δούλους και δούλας και όνους θηλυκάς και καμήλους»! Γένεσις 12.14-16.

 [4] «Προσευχήθη δε ο Αβραάμ προς τον Θεόν και θεράπευσε ο θεός τον Αβιμέλεχ». Γένεσις 20.17.

[5] «Κατ' εκείνο τον καιρόν ο Αβιμέλεχ,(ο Φιλισταίος βασιλιάς) μετά του Φιχόλ αρχιστρατήγου της δυνάμεως αυτού είπε προς τον Αβραάμ... Τώρα λοιπόν ορκίσου προς εμέ... ότι δεν θέλεις ψευσθή προς εμέ, ούτε προς τον υιόν μου, ούτε προς τους εγγονούς μου. Και ειπεν ο Αβραάμ. Εγώ ομούμαι (ορκίζομαι)»Γένεσις 21.22- 24.

[6] «Και κατώκησεν ο Ισαάκ εν Γεράροις. Ηρώτησαν δε οι άνδρες του τόπου περί της γυναικός αυτού (Ρεβέκκας) και είπεν,(ο Ισαάκ) αδελφή μου είναι»!!! Γένεσις 26. 6-7.

 [7] Απ τα αποτελέσματα... παραφρονούν, εξεμούν και σβήνουν μέσα σε ερήμωση και θάμβος που πέφτουν και δεν ξανασηκώνονται, συμπεραίνουμε εκ του ασφαλούς, ότι πρόκειται για κάτι πολύ δραστικότερο από απλό ανόθευτο (άκρατο) οίνο!

 

 

 

 

 

 

 

ZAXARIAS

Ο Χριστός και ο Χριστιανισμός είναι τελικά το οπλικό σύστημα των Ιουδαίων κατά των Ελλήνων. Του Μ. Καλόπουλου

Η διαχρονική ανθελληνική παιδεία της Ιουδαιο-χριστιανικής Βίβλου.


«Ενέτεινά σε Ιούδα, εμαυτώ (ως) τόξον, και επεγερώ τα τέκνα σου Σιων, επί τα τέκνα των Ελλήνων». Παλαιά Διαθήκη Ζαχαρίας 9.13.

Πως ακριβώς όμως ο Ιουδαϊσμός τέντωσε ιστορικά το τόξο του κατά των Ελλήνων, μας εξηγεί ο άγιος Κύριλλος Αλεξανδρείας (378-444)… ναι ο φονιάς τη Υπατίας ο θεολόγος και πατέρας της Εκκλησιάς Κύριλλος:
«Εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων, καί ψηλαφήσω σε ως ρομφαίαν μαχητού… επί τα τέκνα των Ελλήνων εστράτευσεν, (ο Χριστιανισμός) όπλα αυτοίς δεδωκώς… πρός καθαίρεσιν οχυρωμάτων… καί πάν ύψωμα επαιρόμενον κατά της γνώσεως του (Γιαχβέ) Θεού, καί αιχμαλωτεύσαι πάν νόημα εις την υπακοήν του Χριστού.

Τούτους (τους Χριστιανούς) ως τόξον εντείναι, καί ως ρομφαίαν μαχητού ψηλαφήσαι. Δια τούτων (των Χριστιανών) την των (Ελλήνων) φιλοσόφων ματαιοτεχνίαν κατέλυσε». Cyrillus Theol., Commentarius in xii prophetas minores 2.436.3.

Ένας άλλος εκκλησιαστικός γίνεται ακόμα σαφέστερος εξηγώντας πως το πραγματικό τόξο, βέλος και τοξότης του Ιουδαϊκού επεκτατισμού κατά των Ελλήνων, δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον "σωτήρα" μας Χριστό:

«Και όρα (δες) το παράδοξον, ο αυτός Σωτήρ (ο Χριστός) τόξον και τοξότης και βέλος υπάρχει (έγινε). Εν μεν γαρ τω προκειμένω προφητικώ ρητώ πρός αυτόν υπό του Θεού λέγεται (το παρακάτω δηλαδή προφητικό εδάφιο σ αυτόν αναφέρεται): Ενέτεινά σε Ιούδα, εμαυτώ τόξον και επεγερώ τα τέκνα σου Σιων, επί τα τέκνα των Ελλήνων…  Έλλήνων δε γενήματα εν τούτοις σημαίνονται οι πρεσβεύοντες την ψευδώνυμον γνώσιν… ούτω δε επεγερθησόμεθα, τυγχάνοντες της Σιών τέκνα επί τα των Ελλήνων γενήματα». Didymus Caecus Scr. Eccl., (DidymustheBlind313 – 398 μ.Χ.) Commentarii in Zacchariam 3.190-197.

M. Kαλόπουλος