logo

fb youtube rss

Σύνδεση


Κάθε υποστήριξη προς την μικρή αυτή μαχόμενη ελληνίδα, είναι μια σοβαρή κατάθεση στο ίδιο το μέλλον του ελληνισμού, που τόσο επάξια αντιπροσωπεύει η αξιοθαύμαστη αυτή κοπελίτσα, η πολυαγαπημένη μας Προμηθέα!

 

Οι 300 της  ΠΡΟΜΗΘΕΑσ

Θεσσαλονικη 15/4/07

Η  αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για πάντα, όσο καλά φτιαγμένο κι’ αν είναι το ψέμα. Αργά ή γρήγορα έρχεται πάντοτε η ώρα της αλήθειας.


Η  15χρονη (!) μαθηματικός Προμηθέα, υπηρετώντας με απίστευτο θάρρος την αλήθεια, είπε τα πράγματα με το όνομά τους, και το πλήρωσε με την στέρηση κάθε οικονομικής υποστήριξης, από τους επίσημους φορείς της θρησκοκρατούμενης Ομογένειας. Σύμφωνα με τα γράμματά της, τρεις φορές κινδύνεψαν και καθυστέρησαν οι σπουδές της, όταν αρνήθηκε να σκύψει στο βωμό οργανωμένων θρησκειών

Ιδού ο χριστιανισμός... καταδιώκει ξανά την ελευθερία γνώμης και τον ιστορικό διάλογο στο πρόσωπο ενός 15χρονου κοριτσιού. Αντί να ακούσουν τα επιχειρήματα της, προπηλάκισαν τη μικρή ομιλήτρια και της αφαίρεσαν βίαια το λόγο, παρά τις διαμαρτυρίες μερίδας των παρευρισκομένων που ήθελαν να ακούσουν πριν κρίνουν. Αντί με πειθώ και επιχειρήματα να προσπαθήσουν να την μεταπείσουν, οι άνθρωποι της "αγάπης" προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν το όπλο του οικονομικού αφανισμού, απαιτώντας και πετυχαίνοντας να πάψει κάθε οικονομική υποστήριξη στο 15χρονο αυτό παιδί-θαύμα!

Υποχρέωση όλων των φιλελευθέρων Ελλήνων αγωνιστών ανεξάρτητα από θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι να αντιδράσουμε  στην άνανδρη αυτή επίθεση!

Τα ετήσια έξοδα σπουδών της ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ σύμφωνα με δική της (μετριοπαθή) εκτίμηση είναι περι τα 30.000 ευρω.

Χρειάζονται μόνο 300 άτομα από κάθε γωνία της γης, που να καταθέσουν 100 μόνο ευρω το χρόνο ο καθένας, για να καλυφθούν τα έξοδα των σπουδών της Προμηθέας.

Μη διστάσετε να προσφέρετε την αλληλεγγύη σας σε μια μικρή ηρωίδα που θυσίασε το μέλλον της, στο βωμό της ιστορικής αλήθειας! Σκεφτείτε το μέγεθος του τολμήματός της!

Μέσα στον ίδιο το άντρο των ιδεολογικών της αντίπαλων, περιστοιχισμένη από υψηλόβαθμους κληρικούς, δεν δίστασε να ανασύρει από τη λήθη τα πάθη των Ελλήνων, ορθώνοντας το παράστημα της, διεκδικώντας και κερδίζοντας μια επικών διαστάσεων θέση στην ιστορία των παθών του ελληνισμού! Ριψοκινδύνευσε ταυτόχρονα τις σπουδές της, καθιστώντας οπωσδήποτε απίθανη κάθε παραπέρα οικονομική υποστήριξη από τους επίσημους φορείς και τις οργανώσεις της ομογένειας που παπαδοκρατούνται.

Με το απαράμιλλο θάρρος της και την ανιδιοτέλειά της, η Προμηθέα έγραψε μια ολόχρυση σελίδα αντίστασης κατά του θρησκευτικο-ιστορικού σκοταδισμού. Είναι ήδη μια ολοκληρωμένη ηρωίδα!  Στα μάτια του ιστορικού του μέλλοντος, θα κατέχει μια περίβλεπτη θέση ανάμεσα στις ηρωίδες  του καταδιωκόμενου ελληνισμού... Όμως, για να μη γράψουμε όλοι εμείς παράλληλα με την δική της χρυσή σελίδα αυτοθυσίας, μια μαύρη σελίδα αδιαφορίας και ανάλγητης προδοσίας των ηρώων μας, πρέπει πάση θυσία να βοηθήσουμε ηθικά και οικονομικά την αξιαγάπητη αυτή σοφή μικρούλα!

Για τον σκοπό αυτό, ο σύνδεσμος σκεπτικιστών Ελλάδος υιοθετεί την αξιολάτρευτη αυτή μικρούλα, και καλεί 300 Έλληνες και Ελληνίδες, να συνδράμουνε τη μικρή Προμηθέα και να τη βοηθήσουνε να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Στείλτε το όνομα, το τηλέφωνο, την ιδιότητα και τον τόπο διαμονή σας στα παρακάτω Ε-mail:

mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ο σύνδεσμος σκεπτικιστών Ελλάδος,  θα συντονίζει υπενθυμίζοντας σε τακτά διαστήματα τους 300 νέους Θερμοπυλομάχους, την ετήσια δέσμευσή τους προς τη  μικρή Ελληνίδα Επιστήμονα. Ο καθένας από τους 300 θα είναι προσωπικά υπόχρεος για το ύψος της συνδρομής του, που θα την αποστέλλει απευθείας στην Προμηθέα άπαξ του έτους. Ο Σύνδεσμος Σκεπτικιστών Ελλάδος, θα κρατάει τους 300 ενήμερους για την πρόοδο της μικρής Ελληνίδας!

Αποκλειστικός αποδεκτής των χρημάτων, δεν θα είναι άλλος εκτός από την ίδια την Προμηθέα, της οποίας τον τραπεζιτικό λογαριασμό σας κοινοποιώ:

Ο  προσωπικός της λογαριασμός είναι :

Wells Fargo, N.A. - 211 West Main, - Bozeman - MT 59715

Swift Code:  WFBIUS6S

ABA NO: 121000248

Account NO: 4010604674

Name : Promethea Olympia Kyrene Pythaitha .

Κάποτε τα πάθη των ελλήνων απαιτούσαν αίμα και αγώνα... τώρα χρειάζονται πολύ στοργή, επίγνωση και λίγα χρήματα. Στο πρόσωπο αυτής της ιδιοφυούς ελληνίδας, η κοινή μας δράση, μπορεί να διατηρήσει ζωντανό τον θρύλο του μαχόμενου ελληνισμού!

Κάθε υποστήριξη προς την μικρή αυτή μαχόμενη ελληνίδα, είναι μια σοβαρή κατάθεση στο ίδιο το μέλλον του ελληνισμού, που τόσο επάξια αντιπροσωπεύει η αξιοθαύμαστη αυτή κοπελίτσα, η πολυαγαπημένη μας Προμηθέα!

Σύνδεσμος Σκεπτικιστών Ελλάδος

www.greatlie.com

Μιχάλης Καλόπουλος

..............................................

Δείτε το συγκλονιστικό VIDEO της 15χρονης (Προμηθέα Ολυμπία Κυρήνη Πυθία)

Σηκώστε αυτή τη διεύθυνση...στις ιστοσελίδες σας, ενημερώστε τους γνωστούς και φίλους σας που μπορούν να βοηθήσουν

http://sfrang2.blogspot.com/2007/02/o-i.html

Ακούστε τα λόγια ενός παιδιού για τα διαχρονικά πάθη του ελληνισμού!


{backbutton}