logo

fb youtube rss

ΣύνδεσηΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Μη φύγει κανείς, να πάτε κι άλλοι! [βίντεο]

ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Μη φύγει κανείς, να πάτε κι άλλοι! [βίντεο]

Απόψε η χώρα ζει ιστορικές στιγμές. Βιώνει το πρώτο της ξέσπασμα προς μια νέα μεταπολίτευση! Αυτό όμως πρέπει να το περιφρουρήσουμε όλοι μαζί κρατώντας τον αγώνα ζωντανό και διαρκείας! Έλληνες. Μην εγκαταλείπετε το Σύνταγμα, Νεολαίοι και Άνεργοι, η θέση σας είναι εκεί! Δείτε το βίντεο:

tsantiri.gr ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 25/5/2011


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΗ

Γράφει ο *Αμφικτύων

 

Φόβος και τρόμος  κατέχει το Κατεστημένο.  «Τα πρόβατα βγήκαν από τη στρούγκα» και άιντε τώρα  να τα μαζέψουν. Τα κομματόσκυλα  και τα όργανα τους  ΜΜΕ προσπαθούν να βρουν ,  ποιο κόμμα  κρύβεται πίσω από τους ελεύθερους Πολίτες , που αυθόρμητα συνέρρευσαν στις πλατείες χθες 25/5.

Οι ανόητοι δεν αντελήφθησαν το αυτονόητο ότι:

1/ Ο Ελληνικός λαός απέρριψε το διεφθαρμένο, ξενόδουλο, αντιλαϊκό  και κλεπτοκρατικό πολιτικό σύστημα.

2/ Είπε όχι στην Κατοχική  , παράνομη και μισητή Κυβέρνηση  Παπανδρέου.

3/  Δεν θα  επιτρέψει το ξεπούλημα της Ελληνικής περιουσίας

4/ Είπε ΟΧΙ στο Μνημόνιο και στην Τρόικα που νέκρωσε οικονομικά τη χώρα και  μας έριξε  σε απελπισία.

5/ Είπε ΟΧΙ σ’ αυτούς που παρέδωσαν-αντί πινακίου φακής-την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.  Θα καθίσουν στο εδώλιο και θα λογοδοτήσουν  κάποια μέρα.

 6/ Ξεσηκώθηκε για την προστασία της Δημοκρατίας και του –έστω και ελαττωματικού – Συντάγματος μας  που παραβιάσθηκε κατάφωρα.

7/ Είπε Όχι στην Ανεργία , στη Λιτότητα και στην οπισθοδρόμηση των εργασιακών σχέσεων, σε εκείνες των  αρχών του 19 αιώνος.

8/ Είπε ΟΧΙ στην κομματοκρατία , στην Ασυλία και στις πελατειακές σχέσεις.

9/ Έδωσε απάντηση ότι: «Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί» και άρα δεν έχουμε συλλογική ευθύνη για τη χρεωκοπία.

10/ Έδωσε ηχηρό   μήνυμα  στην Ε.Ε:   « Φθάνει πιά: δεν μας φοβίζουν οι εκβιασμοί  σας».  «Η επάνοδο στην Δραχμή δεν είναι απειλή για μας, αλλά για  εσάς, διότι θα σημάνει  την  διάλυση  της Ευρώπης» Εμπρός λοιπόν αν σας κοτάει!

11/ Έδωσε μήνυμα στους τραπεζίτες-τοκογλύφους ,   κερδοσκόπους των Χρηματιστηρίων και των  «Οίκων Αξιολόγησης» της συμφοράς ότι :«Δεν χρωστάμε  τίποτα» «Τα δάνεια τα έχουν εισπράξει στο πολλαπλάσιο»

12/  Ο Λαός  επέβαλε  το δικό του Δημοψήφισμα που του αρνείται το κατεστημένο.

13/ Έδωσε μήνυμα στα ελεγχόμενα, παρακμιακά και  ανθελληνικά ΜΜΕ(με εξαιρέσεις) και στα «παπαγαλάκια» τους ότι του λοιπού δεν τους έχει ανάγκη. Έχει το δικό του επαναστατικό μέσο, το Διαδίκτυο

14/  Έδωσε μήνυμα  προς τον Κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι δεν έχει   –έστω και  το ηθικό- δικαίωμα όταν η κυβέρνηση  βρίσκεται σε κραυγαλέα αναντιστοιχία προς τη λαϊκή βάση , αυτός να σιωπά και να καλύπτει τις ανομίας και την παραβίαση του Συντάγματος. Είναι συνυπεύθυνος…

15/  Ο κυρίαρχος Λαός πήρε τις τύχες του στα χέρια του για να προστατεύσει το μέλλον των παιδιών του και αυτών που δεν έχουν ακόμη γεννηθεί .  Αυτά που  ανάλγητα  χρεώνει  το πολιτικό μας σύστημα και  οι  ξένοι  τοκογλύφοι  .

16/  Τους έκραξε με στεντόρεια   φωνή ότι: «οι  κλέφτες θα πάνε στο Γουδί» Και αυτό το εννοεί ,  δεν είναι σχήμα λόγου. Ας το λάβουν λοιπόν σοβαρά υπ’ όψιν οι κυβερνώντες- και ιδιαιτέρως ο κ. Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Οικονομικών-οι βουλευτές όλων των κομμάτων και τα ΜΜΕ . Η λαϊκή ΝΕΜΕΣΙΣ προελαύνει.

Τέλος, οι Ανεξάρτητοι Πολίτες  έχουν και πολιτική πρόταση και αυτή είναι γνωστή στον   Κυβερνοχώρο- και όχι μόνον- δηλαδή :

α/ Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας (εκ των αρίστων του Ελληνισμού)  

β/ Συντακτική Εθνοσυνέλευση-Νέο Σύνταγμα-Εκλογές

γ/ Τιμωρία των υπευθύνων της χρεωκοπίας , κλοπής και  προδοσίας

Τόσο ξεκάθαρο ήτο το μήνυμα του Μάη. Το λάβατε οι υπεύθυνοι;

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης-Συγγραφεύς-Ποιητής, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com