logo

fb youtube rss

Σύνδεση


Η Αβραμική θεοκρατία αποτελεί το πνευματικό ναρκωτικό της Παγκόσμιας Συνωμοσίας. Οι τρεις Εβραιογενείς θρησκείες (Ιουδαισμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός) με τον Πάπα, τους Ραββίνους, τους Πατριάρχες και τους Ιμάμηδες, αποτελούν το θεμέλιο πάνω στο οποίον στηρίζεται όλο το σιωνιστικό οικοδόμημα.

ΧΩΡΕΣ  ΣΕ ΟΜΗΡΕΙΑ

του Υποστρατήγου ε. α  K.  Χ. Κωνσταντινίδη

Σήμερα οι περισσότερες κυβερνήσεις  τελούν  κάτω απο ομηρεία  μιάς μικρής   συνωμοτικής κλίκας. Αυτά μας τα επιβεβαιώνει κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η  Ms. Edmonds πρώην στέλεχος του FBI. ,

Βέβαια αυτή δεν βλέπει την κεφαλή του τέρατος, αλλά μόνον τα φτερά του, δηλαδή τα διάφορα λόμπι- που ουσιαστικά είναι «κράτος εν κράτει». Η κυριότερη οργάνωση που καταδυναστεύει εδώ και αιώνες τον  κόσμο είναι  ο Διεθνής Σιωνισμός.  Αυτός με  «εργαλείο» την Ιουδαική Βίβλο έχει απλώσει ένα πελώριο θεοκρατικό  ιστό που καλύπτει ασφυκτικά σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο.  Τις τελευταίες δεκαετίες ο σιωνιστικός   ιστός  ενισχύθηκε  με το ατσάλινο στυμώνι των πολυεθνικών επιχειρήσεων, οι οποίες σχεδόν στην πλειονότητα τους  ελέγχονται είτε από Εβραίους-σιωνιστές κροίσους, είτε από άτομα που πρόσκεινται στην εν λόγω άρχουσα τάξη. Αιχμή του δόρατος αυτών των «εαυγών ιδρυμάτων» είναι οι Τράπεζες και το Στρατιωτικο-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα, μέσω του οποίου η παγκόσμια άρχουσα  τάξη ρουφάει κυριολεκτικά το αίμα και  τον  ιδρώτα των λαών και ενθυλακώνει με τους πολέμους και τους εξοπλισμούς  αμύθητα πλούτη.

Ο   ασφυκτικότερος όμως κλοιός έχει  επιβληθεί  στις ΗΠΑ. ...

... Η Αβραμική θεοκρατία αποτελεί το πνευματικό ναρκωτικό της Παγκόσμιας Συνωμοσίας.  Οι τρεις Εβραιογενείς θρησκείες (Ιουδαισμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός) με  τον Πάπα, τους Ραββίνους, τους Πατριάρχες και τους Ιμάμηδες, αποτελούν το θεμέλιο πάνω στο οποίον στηρίζεται  όλο το σιωνιστικό οικοδόμημα. Ο Ιουδαιοχριστιανισμός εδώ και 1700    χρόνια έχει επιβληθεί δια της βίας στο μεγαλύτερο μέρος του   κόσμου, μαζί με τον Ισλαμισμό που επεβλήθη βραδύτερον.

 

Αυτή  η πολυκέφαλη «Λερναία Υδρα» κατασπαράζει τους λαούς μέσω των  «δημοκρατικά εκλεγμένων » ή  και των δικτατορικών κυβερνήσεων –ανδρεικέλων.  Οποιος δεν υπακούει στις εντολές της, είτε αντικαθίσταται «με δημοκρατικές μεθόδους», είτε ανατρέπεται διά  πραξικοπήματος, είτε καταδικάζεται με εμπάργκο και βομβαρδισμούς, είτε  ρίπτεται σε εμφύλιο πόλεμο με την μέθοδο του «διαίρει και βασίλευε» , χωρίς να λείπουν και οι δολοφονίες,  οι απαγχονισμοί, η εξαγορά συνειδήσεων κ. α. Αν όλα αποτύχουν τότε γίνεται στόχος κάποιας «Καταιγίδος» σαν  αυτές που  κατέστρεψαν και διέλυσαν την  πρώην Γιουγκοσλαβία, το σημερινό Ιράκ, το Αφγανιστάν, τον Λίβανο, την Κύπρο, τον Παναμά, την Νικαράγουα, το Βιετνάμ κλπ.

Η αφανής σιωνιστική Εξουσία φοβάται να βγει στο ξέφωτο, διότι είναι δειλή και δολία . Η   ίδια δεν κάνει πολέμους , με εξαίρεση τις γενοκτονίες των  άμοιρων Παλαιστινίων εκ μέρους του Ισραήλ.  Πάντα μπροστά βάζει τα «Αμερικανάκια » και τους Ευρωπαίους για να βγάζουν αυτοί τα κάστανα από την φωτιά, ενώ  η σιωνιστική πλουτοκρατία εισπράττει τα  αστρονομικά κέρδη απο τους υπερπόντιους γενικούς ή τοπικούς πολέμους, τις  εθνικές συρράξεις,  τους εμφυλίους πολέμους και τους τεράστιους εξοπλισμούς, τους οποίους η ίδια μηχανεύεται για να  καταδολιεύει τους ανύποπτους και ευκολόπιστους λαούς.

Οι  εξοπλισμοί  είναι τα λύτρα των λαών για «προστασία» από τους παγκόσμιους   «προστάτες-συνωμότες» για να μην «σπάσουν το μαγαζί».  Διαφορετικά  κινδυνεύουν απο τα βομβαρδιστικά και  τους πυραύλους των ΗΠΑ να τα κάνουν «γης Μαδιάμ». Μετά την καταστροφή   σπεύδουν με  τις πολυεθνικές εταιρείες τους να πάρουν τις δουλειές.  Αρπάζουν  πετρέλαιο, πρώτες ύλες και υπερ-χρεώνουν όχι μόνον τους ζωντανούς, αλλά και αυτούς που δεν ήλθαν ακόμη στην ζωή. [Ποιός  υποκίνησε τον ατυχή Ελληνο-Τουρκικό Πόλεμο του 1897, τον Α! και Β! Π.Π , την Μικρασιατική Καταστροφή, τον Εμφύλιο Πόλεμο, τον Ψυχρό Πόλεμο, την δολοφονία Κέννεντυ , τον μύθο του Ολοκαυτώματος, την Κυπριακή Τραγωδία και τώρα τον σχεδιαζόμενο ακρωτηριασμό της Ελλάδος κ.ο.κ ;]

Αυτή την «παγκοσμιοποίηση» θέλουν, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχουν μερικές εκατοντάδες πολυεθνικών εταιρειών. Αυτές   ελέγχουν την παγκόσμια παραγωγή, την διακίνηση των αγαθών, την ροή των πληροφοριών και τα διάφορα διεθνή λόμπι-με   προεξάρχον το Εβραικό-  να ανατρέπουν το διεθνές δίκαιον, να  εκβιάζουν κυβερνήσεις   μέσω  αντιδημοκρατικών υπερεθνικών θεσμών αμφιβόλων προθέσεων –όπως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο   ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου κ.α Αυτό το πολυεθνικό συναπάντημα και τα διεθνή ΜΜΕ δρουν κυριολεκτικά ερήμην των λαών σε πλανητικό επίπεδο και επιβάλλουν στις χώρες  το «πολιτικώς ορθό» χωρίς καμία ιστορική αναφορά, κανένα πολιτικό ή δημοκρατικό όραμα για τον κόσμο.

Έτσι,   η πορεία της Ευρώπης , αλλά και οι τύχες της παγκόσμιας κοινότητας έχουν  αφεθεί στα χέρια  τεχνοκρατών και διπλωματών, ενός αλαζονικού παγκόσμιου καθεστώτος που  κρύβεται  ουσιαστικά πίσω από ένα παγιδευτικό ιστό για τα έθνη, τους πολίτες και τις κοινωνικές τάξεις. Η νέα γεωπολιτική ιδεολογία υπό τον Τζωρτζ Μπους, τον νεώτερο, είναι στην ουσία το τελευταίο στάδιο του ιμπεριαλισμού.

Ο Ιμπεριαλισμός   εξελίσσεται πέρα από   το κλασσικό στάδιο. Αυτό έληξε με τον   Β!Π.Π και συνεχίζει τώρα με την εξάπλωση των πολυεθνικών εταιρειών και την εμφάνιση των υπερεθνικών Οργανισμών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) Το νέο δόγμα του είναι  ο «συνεχής πόλεμος»  για  την   παγκόσμια κυριαρχία. Δύο  γεγονότα σφράγισαν τις πρόσφατες εξελίξεις: α/  το 1991 και 2001  με τους πολέμους στον Κόλπο και β/ με την 9/11, που εγκαινιάσθηκε το νέο δόγμα του Πολέμου κατά της «Τρομοκρατίας».

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Υπάρχει Σχέδιο. Στον μεταμοντέρνο κόσμο μας, αυτό εξυφαίνεται στα άδυτα των σύγχρονων  «ανακτοβουλίων», δηλ. των μυστικών υπηρεσιών, των  αποκρυφιστικών εταιρειών και των υπερεθνικών δικτύων. Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 είναι μιά συνωμοσία και ένα ορόσημο, γιατί: α/ πολλοί αφελείς ή δύσπιστοι κατάλαβαν πόσο κυνικά  χτυπά τους λαούς η Νέα Τάξη, β/ οι Επικυρίαρχοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω πριν αιματοκυλίσουν τον κόσμο. Τώρα κάνουν πρόβα τζενεράλε για πυρηνικό χτύπημα των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν και της Β. Κορέας και ‘γαία πυρί μιθχήτω’.

Σύμφωνα με τον καθηγητή του Χάρβαρντ και Πρίνστον, Carroll Quigley (Κάρολ Κουΐγκλυ), που υπήρξε «εκ των έσω» γνώστης και έμπιστος της «ελιτίστικης ομάδας» της Νέας Τάξεως Πραγμάτων(NWΟ): «Αυτό το δίκτυο... το έχω μελετήσει επί 20 χρόνια... τα έγγραφά του και τα μυστικά αρχεία του... οι στόχοι τους φθάνουν στην δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος οικονομικού ελέγχου σε ιδιωτικά χέρια ικανού να κυριαρχήσει στο πολιτικό σύστημα κάθε χώρας και στην παγκόσμια οικονομία συνολικά. Το σύστημα προγραμματίσθηκε να ελέγχεται με φεουδαρχικό τρόπο από τις κεντρικές τράπεζες παγκοσμίως που θα δρούσαν ενορχηστρωμένα, με μυστικές συμφωνίες που θα υπογράφοντο σε μυστικές διαβουλεύσεις και συσκέψεις».  )

Η μεγάλη αλλαγή που επιδιώκουν να  κάνουν στον κόσμο οι δυνάμεις της «globalization» δεν είναι μόνο οικονομική, όπως διατυμπανίζουν οι εκφραστές του νεοφιλελεύθερου οικονομικού διεθνούς κατεστημένου. Είναι προπαντός ιδεολογική και αφορά έναν άλλο τρόπο ερμηνείας της ιστορίας και  κοσμοθέασης, που εξυπηρετεί την μετεξέλιξη του καπιταλιστικού συστήματος που βγήκε «νικητής» από τον Ψυχρό Πόλεμο.  Αυτός μετεξελίχθηκε σ’ ένα υπερεθνικό ασύδοτο παγκοσμιοποιημένο νεοφιλελεύθερο μοντέλο , που συνδυάζει την απληστία του χρηματιστηριακού κεφαλαίου με μια ιδεολογία και πρακτική που έχει ενσωματώσει το δουλαπαρικό σύστημα του Μεσαίωνα και χρησιμοποιεί τα περισσότερα συνθήματα- ιδεολογήματα του 20ου αιώνα (της δεξιάς, της αριστεράς, τα αποκρυφιστικά, τα ματεριαλιστικά, τα  θεοκρατικά κ.α), όσο αντίθετα, αλλοπρόσαλλα και αλληλοσυγκρουόμενα  κι αν υπήρξαν αυτά μεταξύ τους και όσο  απραγματοποίητη είναι  η υλοποίηση τους. Ετσι εξηγείται η σημερινή γενική διάλυση όλων των θεσμών της Ελληνικής  Πολιτείας και η πτώση όλων των  αξιών του λαού μας , για να δεχθεί λίαν συντόμως  και άνευ ουδεμιάς  αντιστάσεως τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδος και την στέρηση της ελευθερίας και της εθνικής του ανεξαρτησίας.  Η Νέα Τάξη Πραγμάτων -ή οποία προς ευφημισμόν  απεκλήθη «πολυπολιτισμική κοινωνία»-  προωθείται με :

-   Φασιστικές μεθοδεύσεις: άκρατος μιλιταρισμός, υπερσυγκέντρωση   εξελιγμένου πολεμικού οπλοστασίου, στρατοί μισθοφόρων , νέα «έξυπνα  όπλα», πυρηνικά και βιοχημικά,  νέες τεχνολογίες για στρατιωτικούς σκοπούς, συγκεντρωτικός έλεγχος (Μεγάλος Αδελφός), αντιδημοκρατικές διαδικασίες ( η ολιγαρχία που αποφασίζει, Patriot Act  κλπ.), αεροπλάνα-φυλακές της CIA, επανεισαγωγή  βασανιστηρίων μετά τον Β!Π.Π  , τρομονόμοι, Γραφειοκρατία των Βρυξελλών, Προστασία Ατομικών Δεδομένων των Εγκληματιών και Απατεώνων, Κλεπτοκρατία, ελεγχόμενα ΜΜΕ κλπ...

-          Σοσιαλδημοκρατική και Αριστερή Ρητορική: «Εξαγωγή Δημοκρατίας  και Ανθρωπίνων δικαιώματων», φεμινισμός, προστασία μειονοτήτων (στον βαθμό που εξυπηρετεί την διάσπαση εθνικών  ιστών ), διαγραφή της έννοιας του έθνους,   διεθνιστικά συνθήματα που θυμίζουν την πρώτη περίοδο (προ της σταλινικής αναδίπλωσης) στην ΕΣΣΔ, έγκλημα, βία πτώση των διαχρονικών αξιών.

-          Τεχνολογικές Μεγαλοστομίες: Νέες τεχνολογίες, «κοινωνία της γνώσης» , γενικευμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση, διαρκής  Ανάπτυξη, Αδιαφορία για το Φυσικό Περιβάλλον, άνοιγμα του χάσματος πλούσιων-φτωχών κ.ά. Ομως παρά την τεχνολογική άνοδο η ποιότης  ζωής των  λαών καθημερινά χειροτερεύει.

-          Φονταμενταλιστική και  Διχαστική Ηθική: Είτε Προτεσταντική-Βιβλική (Χριστιανοσιωνιστές), Νεογνωστικά και  μεταφυσικά ρεύματα που αναβίωσαν στον 21ο αιώνα, «διαίρει και βασίλευε», « Σύγκρουση Πολιτισμών» Υποκρισία.

-          Συμπιλήματα από Ανατολικό και Δυτικό Μυστικισμό: Γιόγκα, Φενγκ-Σούϊ, ταρώ, δρυϊδισμός, αποκρυφιστικός συμβολισμός «τύπου Κώδικα ντα Βίντσι», νεομαγεία, αστρολογία , σατανισμός, ταλεμπανισμός, Θεοκρατία   κ.α

Ο «πολυπολιτισμός», το εθνοτικό ανακάτωμα, τα «ατομικά δικαιώματα» των πιο απίθανων ανθρώπινων κοινοτήτων ή μειονοτήτων σε βάρος των πλειψηφιών(αύριο, γιατί όχι, των παιδεραστών, των κτηνοβατών και των καννιβάλλων), όπως χρησιμοποιούνται από το νεοταξικό θεωρητικό οπλοστάσιο οδηγούν σε μια μονοδιάσταση πλανητική εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση  των πάντων. Μεταβάλλουν τον άνθρωπο σε μισάνθρωπο-σουπερ-καταναλωτή, σε ανεγκέφαλο σκλάβο, σε «μαζάνθρωπο» που αναμένει κάποιον  φυσικό ή  μεταφυσικό Μεσσία να τον λυτρώσει. Και με την επιβολή των «πολιτικά ορθών» ιδεολογημάτων  και της μαύρης προπαγάνδας τους δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε αντίσταση ή εμπόδιο στην ανεξέλεγκτη κίνηση του Κεφαλαίου , των Ναρκωτικών, των Στρατιών των μεταναστών, των παρακμιακών ιδεολογημάτων, των υλικών σκουπιδιών και των βλαβερών τροφίμων προς χρήση ή βρώσιν . Αυτό θέλουν. Την εξαφάνιση όλων των τοπικών αντιστάσεων στο διεθνοποιημένο χρηματιστηριακό Κεφάλαιο. Ελληνες και  φιλέλληνες εγερθείτε. Ο κόσμος δεν πηγαίνει καλά. Ο καθένας μας πρέπει να πάρει θέση στην  επερχόμενη παγκόσμια  ανατροπή .

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


{backbutton}