logo

fb youtube rss

Σύνδεση



Κοινωνική μηχανική και Μαγγανείες τροφίμων (video)

Δρ. Ράσελ Μπλέιλοκ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ μερος 1ο


http://www.youtube.com/watch?v=tSZnUkvv2e4

Δρ. Ράσελ Μπλέιλοκ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ μερος 2ο


Για να δείτε το Νο 2 εδώ:
http://xemandrios1.blogspot.com/2010/12/blog-post_8069.html?spref=fb

Δρ. Ράσελ Μπλέιλοκ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ μερος 3ο


Για να δείτε το Νο 3 εδώ:
http://xemandrios1.blogspot.com/2010/12/blog-post_8069.html?spref=fb

Σ'αυτή την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, ο Δρ. Μπλέιλοκ αποκαλύπτει ότι τα προγράμματα αποπληθυσμού που δημιούργησε το Ιδρυμα Ροκφέλερ σε συνεργασία με τους Ναζί, ήταν η βάση των σύγχρονων πρακτικών «ευγονικής», όπως η δηλητηρίαση με το φθόριο και τα εμβόλια.

Ο Μπλέιλοκ εξηγεί πώς ξεκίνησε το κίνημα της ευγονικής στην Αμερική μέσω των χρηματοδοτήσεων Ροκφέλερ, Φορντ και Κάρνεγκι, και ότι αυτό που ξεκίνησε ως πρόγραμμα «Επιστήμη του Ανθρώπου», ήταν μια προσπάθεια κοινωνικής μηχανικής στην ανθρωπότητα για να εξοντωθούν όσοι θεωρούνταν «ανεπιθύμητοι» για την ελίτ.

Οι επιχορηγήσεις των πανεπιστημίων από τον Ροκφέλερ, δίδονταν για προγράμματα ευγονικής. Ανταλλάσσονταν στοιχεία και πληροφορίες με τη Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ. Όταν προσκολλήθηκαν στον όρο «ευγονική» αρνητικά συναφή περί φυλετικής ανωτερότητας και γενοκτονίας, η ψευδο-επιστήμη ξαναγεννήθηκε κάτω από την ομπρέλα της μοριακής βιολογίας και του DNA.

Στόχος τους είναι να αλλάξει η συμπεριφορά του ανθρώπου και ο τρόπος που σκέφτεται, αλλάζοντας με χημικούς τρόπους τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος. Μια από τις πρωταρχικές μεθόδους μέσα απ'την οποία επιτυγχάνεται αυτό, είναι η φθορίωση του νερού και των τροφίμων. Ο Μπλέιλοκ εξηγεί πώς άρπαξαν οι καιροσκόποι την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι η μείωση των οδοντικών κοιλοτήτων οφείλεται στη φθορίωση του νερού, ενώ αυτή προέκυπτε φυσιολογικά μέσα από την αυξημένη πρόσληψη ασβεστίου, την οδοντική υγιεινή και την καλή διατροφή στη δύση. Ταυτόχρονα «έθαψαν» τις μελέτες που αποδείκνυαν ότι η φθορίωση του νερού δεν μείωνε τις οδοντικές κοιλότητες, απεναντίας, σε αρκετές περιπτώσεις τις αύξανε, όπως αύξανε και τα κρούσματα καρκίνων...

Στη συνέντευξη δεν περιορίζεται μόνο στην ανάλυση για το φθόριο, αλλά προχωράει στις επιδράσεις του λιθίου (που κι αυτό ρίπτεται στην υδροδότηση πολλών πόλεων) των εμβολίων, και άλλων παραγόντων στην καθημερινότητά μας που πλήττουν την υγεία μας.

http://ideografhmata.gr/forum/viewtop...


...............................................................

Μέσα στο αχνό το χάραμα όμως, ανάμεσα από τις διασταυρωμένες σκιές του πόνου, που ασταμάτητα σαν μαύρα πέπλα συμφοράς πέφτουν στην κοιλάδα, κάπου ψηλά στην αντικρινή κορυφογραμμή, ίσα που φαίνεται, στέκει εκεί στητή, ψυχρή και επιβλητική, μια προφητική φιγούρα! Η μοναδική αιτία της συμφοράς. Μια περίεργη ανάλγητη γενειοφόρος μορφή θανάτου, απόγονος του σπουδαιότερου ένοπλου μάγου της Ασίας, που παγερά κοιτάζει προς την πανουκλιασμένη από το χέρι του κοιλάδα! «Έτσι νικάει ο θεός μου, σκέφτεται, όχι με ασπίδες, δόρατα, ευχές και παχιά λόγια»! Κι αυτή η κρυφή συνταγή της νίκης του, λειτουργεί θερίζοντας τα παλικάρια των λαών ακόμα μέχρι σήμερα...!  Ως πότε λοιπόν... θα κοιτάμε μόνο χαμηλά στα θύματα... ρίξτε επιτέλους μια ματιά ψηλά στις κορυφογραμμές, πλάι στις δροσερές πηγές... εκεί, στέκει ακόμα η ίδια παγερή ανόσια φιγούρα, του πάνοπλου, αόρατου δόλιου θανάτου!

Απόσπασμα απο το βιβλίο μου: "Ο Ένοπλος Δόλος" (1998)