logo

fb youtube rss

Σύνδεση

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ! ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΟΥΡΓΚ - πρώην πρόεδρος του Εβραϊκού Πρακτορείου, ο Μπούργκ χαρακτήρισε το Ισραήλ «σιωνιστικό γκέτο». χαρακτηρίζει την ισραηλινή κοινωνία «παρανοϊκή», υποστηρίζει πως το τείχος που ύψωσε για να προστατευτεί από τους Παλαιστίνιους «οφείλεται σ’ αυτή την παράνοια» και εξεγείρεται κατά της «ξενοφοβίας».

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΕΣΤΙΝΙΟΙ "ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ.
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.
ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΧΑΡΤΗ ΘΑ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

PALESTINI_1946-2000
(Ο χάρτης είναι από τήν http://www.jewwatch.com/jew-genocide-palestinian-apartheidlaws-lossofpalestinianland1946to2000.html )

ΚΑΠΟΙΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ) ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΤΑΣΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ" ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ; ΤΟΣΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ (ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΘΕΝΤΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ - ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΥΣ - "ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ"). ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΞΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΗ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝ (ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΓΙΑ" Ή "ΑΞΙΟΛΟΓΑ" ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ. ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ!

..............................................

Τα ΝΕΑ / Τρίτη 12 Ιουνίου 2007

 

 

Πρόεδρος της Κνεσέτ από το 1999 ως το 2003 και πρώην πρόεδρος του Εβραϊκού Πρακτορείου, ο Μπούργκ χαρακτήρισε το Ισραήλ «σιωνιστικό γκέτο». Η χώρα, είπε, είναι καιρός να απαρνηθεί τη θεωρία του Τέοντορ Χέτσελ, καθώς ο σιωνισμός έπρεπε να έχει καταργηθεί μετά την ίδρυση του Ισραήλ. Και όταν ο ανταποκριτής της «Χααρέτζ» στο Παρίσι τον ρώτησε τι πιστεύει για το δημοκρατικό εβραϊκό κράτος, εκείνος απάντησε: «Είναι βολικό, είναι συμπαθητικό, είναι μελό, είναι ρετρό. Δίνει ένα αίσθημα πληρότητας, αλλά είναι νιτρογλυκερίνη»

Εδώ και τρία χρόνια ο Μπούργκ ζει στο Παρίσι, όπου και εξέδωσε το βιβλίο του με τίτλο: «Νικώντας τον Χίτλερ» Λέει πως ξεκίνησε το βιβλίο του για να θρηνήσει τον χαμό του Ισραήλ. «Στο μεγαλύτερο διάστημα που έγραφα, ο τίτλος ήταν «Ο Χίτλερ κέρδισε» σιγά σιγά ομως είδα πως δεν χάθηκαν τα πάντα» Λέει πως αμφισβητεί τον νόμο της επιστροφής, ο οποίος επιτρέπει σε κάθε Εβραίο να πάει να ζήσει στο Ισραήλ. Πιστεύει πως ο νόμος αυτός είναι «ο καθρέφτης της εικόνας του Χίτλερ». «Δεν θέλω να καθορίζει ο Χίτλερ την ταυτότητα μου» τονίζει.

Πενήντα δυο χρονών, ο Μπούργκ προκάλεσε αίσθηση τον Οκτώβριο του 2003 όταν δημοσίευσε στην βρετανική «Γκάρτιαν», στο οποίο ζητούσε την ταχεία αποχώρηση των Ισραηλινών από τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη.

 

Στην συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή στη «Χααρέτζ» χαρακτηρίζει την ισραηλινή κοινωνία «παρανοϊκή», υποστηρίζει πως το τείχος που ύψωσε για να προστατευτεί από τους Παλαιστίνιους «οφείλεται σ’ αυτή την παράνοια» και εξεγείρεται κατά της «ξενοφοβίας». Λέει πως «τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά αδιανόητα» και πως υπάρχουν «πολλές πιθανότητες η επόμενη Κλεσέτ να απαγορεύσει τις σεξουαλικές σχέσεις με τους Άραβες! Είμαστε ήδη νεκροί και δεν το ξέρουμε. Το σύστημα δεν λειτουργεί πια»

 

ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΟΥΡΓΚ

......................................


{backbutton}