logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Μια αφυπνιστική συγκριτική αντιπαράθεση Πρωτόκολλων της Σιών... και Βίβλου!
Του Μ. Καλόπουλου

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»
 

Η υποκρισία είναι η δύναμή μας.

Θα καταστρέψουμε την αριστοκρατία των λαών και θα εκφυλίσουμε τους Αντιπάλους μας.

Λίγο χρόνο ακόμη και οι οικονομικές αταξίες, και οι χρεοκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Αντίπαλοι μας είναι οι λαοί που ήδη αποκτηνώθηκαν από ισχυρά ποτά.

Η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - δάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, και οι γυναίκες μας στους τόπους των διασκεδάσεως τους.

 
Τους άρχοντές τους θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, για τη διακυβέρνηση των χωρών τους.
   

Θα μετατρέψουμε την δημοκρατία τους σε δημαγωγίας, απ' την οποία θα γεννηθεί η αναρχία και μετά θα έλθει ο δεσποτισμός.

 Θα φροντίσουμε ώστε η διαφθορά να εισχώρησε παντού,
Θα φιμώσουμε τους Αντιπάλους μας, κι οι όποιοι θελήσουν να μας κάνουν αντιπολίτευση θα αποκλείονται.

Οι δυνάμεις τους δε μπορούν εξασφαλίσουν ούτε την πιο ασήμαντη συμφωνία χωρίς να την καθοδηγούμε εμείς.
Θα χρησιμοποιήσουμε το ακατανίκητο γόητρο του χρυσού.
Θα περιστοιχίσουμε την κυβέρνησή μας με έναν ολόκληρο κόσμο οικονομολόγων. Να γιατί οι οικονομολογικές επιστήμες είναι οι σπουδαιότερες για τη διαπαιδαγώγηση μας.

 Θα αποκτήσουμε το μονοπώλιο της βιομηχανίας και του εμπορίου. Αυτό ακριβώς θα πραγματοποιεί συνεχώς, ένα αόρατο χέρι σε όλα τα μέρη του κόσμου
Θα κάνουμε τους λαούς να χάσουν την συνήθεια να σκέπτονται, γιατί η σκέψη δημιουργεί την αντιπολίτευση, θα μετατρέπουμε τις δυνάμεις της σκέψης τους σε ατέλειωτες ρητορικές αψιμαχίες.


Θα οικειοποιηθούμε τη φυσιογνωμία όλων των κομμάτων, όλων των τάσεων και θα τις διδάξουμε στους ρήτορές μας, που θα μιλάνε τόσο πολύ, ώστε όλος ο κόσμος θα απαυδήσει ακούγοντάς τους.
Θα τους ρίξουμε στον  λαβύρινθό αντιφάσεων
Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Αντίπαλούς μας, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν την ευκαιρία για μια διεθνή εξουσία.

Θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές κολοσσιαίου πλουτισμού,

Θα τους ρίξουμε όλους στις τάξεις των απόρων, θα αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών τους. Έτσι θα σκύψουν μπροστά μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα ύπαρξης.

Θ διαιρέσουμε τους λαούς σε κόμματα, βάζοντας χέρι στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στον τύπο, στην ατομική ελευθερία και προπαντός στην εκπαίδευση και την ανατροφή, οι οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης.

Θα διαφθείρει τη νεολαία τους Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη, θα τους αποτρέπουμε απ' αυτή με διασκεδάσεις, παιχνίδια, τέρψεις, πάθη, οίκους ανοχής... τέχνη, αθλητισμό κλπ. Το ενδιαφέρον γι' αυτά θ' απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα, για τα οποία θα αναγκαζόμασταν να παλέψουμε εναντίον τους. Εστί λίγο-λίγο θα χάσουν τη συνήθεια να σκέπτονται με δική τους πρωτοβουλία… θα μας προσφέρουν καλές υπηρεσίες, γιατί υποτάξαμε αυτούς τους βλάκες με πλήρη επιτυχία

Θα απομακρύνουμε από καίριες θέσεις τους πραγματικούς διανοούμενους των Αντιπάλων μας.
Με εκατό "χέρια" θα κρατάμε και από ένα ελατήριο της κοινωνικής μηχανής

Θα δανείζουμε στις κυβερνήσεις τους χρήμα που δεν θα είναι καθόλου αναγκαία για το Κράτος.

Θα καταπνίξουμε τη σκέψη εφαρμόζοντας τη μέθοδο "διδασκαλία με εικόνες", αυτή θα μεταβάλλει τους Αντιπάλους μας σε υπάκουα ζώα που δε θα σκέπτονται και θα περιμένουν εικόνες, για να αντιληφθούν την δική μας πραγματικότητα...

Θα καταργήσουμε κάθε ελεύθερη μόρφωση. θα καταργήσουμε αυτά τα Πανεπιστήμια, θα ιδρύσουμε καινούργια με νέα μορφή

Οι ρήτορες τους, θα απαγγέλλουν ανόητες λέξεις, τις οποίες ονομάζουν μεγάλες αρχές αλλά στην πραγματικότητα είναι ουτοπίες.

Θα προκαλέσουμε τέτοια σύγχυση που στο τέλος οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες

Τα Κράτη θα πάσχουν από θανάσιμη ασθένεια: την αποσύνθεση του αίματος. (προφανώς υπονοεί την φυλετική ομοιογένεια!) Δε μένει πια παρά να περιμένουμε το τέλος της αγωνίας τους.
Πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες και τις σχέσεις του λαού και των κυβερνήσεως, ώστε να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

Οι Αντίπαλοι μας θα γίνουν ηλίθιοι… ένα κοπάδι πρόβατα και εμείς γι' αυτούς θα είμαστε λύκοι. . Θα του φορέσουμε σαμάρι και θα του βάλουμε γερά χαλινάρια,

Σιγά-σιγά θα τους μετατρέψουμε σε καταδότες. (ήδη η αμειβόμενες καταγγελίες στην εφορία είναι γεγονός)!

Τους προκαλέσαμε οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν' αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.
Στο πρόγραμμα μας το ένα τρίτο των υπηκόων μας θα επιβλέπει τους άλλους από καθήκον, για να υπηρετήσουν το Κράτος με τη θέλησή τους. Δε θα θεωρείται τότε ατιμία να είναι κάποιος κατάσκοπος και καταδότης. Απεναντίας αυτό θα είναι αξιέπαινο.
Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά τους!


Τα πρακτορεία τύπου, θα είναι εξ ολοκλήρου δικά μας. Τίποτα δε θα δημοσιεύεται στο τύπο χωρίς τον έλεγχό μας.
Καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στις σκέψεις των Αντίπαλων μας σε τέτοιο βαθμό, ώστε σχεδόν όλοι οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τα παγκόσμια γεγονότα μέσα από τους χρωματιστούς φακούς των γυαλιών τα οποία βάζουμε μπροστά στα μάτια τους,
Αν παρ’ όλα αυτά βρεθούν πρόσωπα που θα θέλουν να γράψουν εναντίον μας, δε θα βρεθεί κανείς για να εκτυπώσει τα γραπτά τους.


Θα λειτουργήσουμε την υποτιθέμενη αντιπολίτευσή μας. Ένα όργανο θα είναι ο (ψευδ)αντίποδας των ιδεών μας. Οι αντίπαλοί μας θα θεωρήσουν τον ψευτοαντίπαλό μας αυτόν για σύμμαχό τους, και εκεί θα μας αποκαλύπτουν το παιχνίδι τους.

Όταν θα έρθει η βασιλεία μας δε θ' αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός απ' αυτή του ενός θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου.

Θα καταδικαστούν σε θάνατο αυτές οι κοινωνίες, ακόμη και αν χιαστεί να τις πνίξουμε στο αίμα τους.

 Οι λαοί θα προτιμούν την ησυχία της δουλείας σε μας από τα δικαιώματα της ανέφικτης ελευθερίας τους,

Θα διαγράψουμε από τη μνήμη των ανθρώπων όλα τα δυσάρεστα σε μας γεγονότα των περασμένων αιώνων,

Πόσο οξυδερκείς ήταν οι παλιοί σοφοί μας που έλεγαν ότι, για να πετύχει κάποιος ένα σκοπό, δεν πρέπει να διστάζει μπροστά στα μέσα ούτε και να υπολογίζει τον αριθμό των θυμάτων που θυσιάστηκαν.

………………………………………………………………………

Βιβλικά... "Πρωτόκολλα"!

Πριν από 20 χρόνια έγραφα περί εθνοδιαμελισμών… δυστυχώς λίγοι κατάλαβαν!!!

Του Μ. Καλόπουλου

Τι γλυκύτερο του χρήματος και τι ζαλιστηκότερο της "σωτηρίας"!!!

Απολύστε τις βιβλικές συνταγές της "ζάλης" και διαμελισμού των εθνών με το γλυκόπιοτο "κρασί" της αφανιστικής σωτηρίας:  

  «Πεινά ο εχθρός σου τάιζε αυτόν, διψά ο εχθρός σου πότιζε αυτόν, και τούτο ποιών θέλεις συσσωρεύσει άνθρακας πυρός επί την κεφαλήν αυτού»! Παύλος προς Ρωμαίους επιστολή:12.20. - Παύλος... η μεγαλύτερη "γάτα" όλων των εποχών!

   «Γι' αυτό κέρασε αυτούς (τα έθνη) ο "θεός" (της Βίβλου) πνεύμα πλάνης, και πότισε αυτούς ποτήριον άκρατου οίνου, για να μεθύσουν και να τους οδηγήσει στο τέλος τους» Ο΄ Ψαλμοί Σολόμωντα  (PsSal) 8.14.2.    

 «Ο Κύριος θα σου δώσει να πιεις το ποτήρι της οργής του και τότε η ντροπή θα επισκιάσει την δόξα σου» Αββακούμ: 2.16.

 «Άκουσε και τούτο δυστυχή, είσαι μεθυσμένος αλλά όχι από κρασί. Το ποτήρι που σε ζάλισε είναι το ποτήρι πτώσεως και της οργής μου, που εγώ έβαλα στο χέρι σου»! Ο΄ Ησαΐας 51.21.

«Θα καταστήσω την Ιερουσαλήμ προς πάντας τους λαούς πέτρα ασήκωτη   (λίθον καταβαρύνοντα)· όλοι όσοι θα τον φορτωθούν θα κατασυντριφθούν… με έκσταση θα εξοντώσω όλους τους "ίππους" και τους αναβάτες τους και θα χτυπήσω με παραφροσύνη… και με τύφλωση όλους τους ίππους και τους λαούς». Β' Βας. 23:29. - Β' Χρ. 35:22 - Β' Χρ. 35:24

 «Αυτά λέει ο Κύριος, Πάρε το ποτήρι αυτό του (μολυσματικού) ανόθευτου "οίνου" απ το χέρι μου (τι είδους "οίνος" είναι αυτός... αποφασίστε εσείς) και πότισε απ αυτό όλα τα έθνη, στα οποία εγώ σε στέλνω. Αυτά (τα έθνη) θα πιουν, θα ταραχτούν και θα παραφρονήσουν... και έλαβα το ποτήρι απ’ το χέρι του Κυρίου και πότισα όλα τα έθνη... και τους βασιλιάδες τους και τους μεγιστάνες τους, για να τους προκαλέσω  κατάρα, θάμβος και ερήμωση... και προς όλα τα βασίλεια της οικουμένης πάνω στο πρόσωπο της γης λέω... πιείτε, μεθύστε και ξεράστε ώστε να πέσετε και να μη ξανασηκωθείτε.» Μασ. Ιερεμίας ΚΕ΄15-27 (Ο΄ Ιερεμίας ΛΒ΄13-)  

 «από το χρυσό μου ποτήρι του οίνου… που πείρα από το χέρι του Κυρίου θα πιει και θα μεθύσει ολόκληρη η γη… και πράγματι ήπιαν τα έθνη και σάλεψαν». Ο΄ Ιερεμίας 28.7..

«Κάτω απ' την φαινομενική τους δόξα, θα μετατρέψω την ευδαιμονία (των εθνών) σε φτώχια… Και η δική μου δόξα θα γίνει φωτιά που θα τους πυρπολήσει… Θα κατακάψει ολότελα το όμορφο τους δάσος, τους κήπους και τα καρποφόρα δένδρα τους, και θα νομίζει κάνεις πως βλέπει ετοιμοθάνατο. Τα δέντρα που θ' απομείνουν στο δάσος, εύκολα θα μπορεί ακόμα και μικρό παιδί να γράψει τον αριθμό τους». Ησαΐας 10.17-19.

«Εκείνη την ημέρα (αργά ή γρήγορα δηλαδή), ο κόπος της Αιγύπτου (βλέπε της κάθε "Αιγύπτου") και το εμπόριο της Αιθιοπίας (δηλαδή της κάθε "Αιθιοπίας") και των Σαβαίων, (γενικά δηλαδή των εθνών), σε σένα θα περάσουν (Ισραήλ) και δικά σου θα γίνουν όλα. (Όλοι δε αυτοί) ξοπίσω σου θα τρέχουν με αλυσίδες (πνευματικές και υλικές) θα ντροπιαστούν και θα ταπεινωθούν και θα σε προσκυνούν ομολογώντας,  πως μόνο με σένα είναι ο θεός...». Ησαΐας 45.14-15.

Και συνεχίζει: «όταν έλθει ο καιρός, θα ικανοποιήσω την επιθυμία σου και θα σε καταστήσω εκτελεστή της διαθήκης μου προς τους ανθρώπους… θα γίνεις (Ισραήλ) φως στα έθνη, για να είσαι σωτηρία έως τα πέρατα της γης... (προσέξτε όμως το είδος της "σωτηρίας") Οι Βασιλιάδες τους θα σηκώνονται μόλις σε βλέπουν και ηγεμόνες τους θα σε προσκυνούνε (γιατί άραγε;) ένεκα του θεού σου...». Ησαΐας 49.6-

Προσέξτε συνταγή εξόντωσης των λαών:

 «Τα έθνη και οι λαοί, τους γιους σου (Ισραήλ) θα κουβαλούν στην αγκαλιά τους και πάνω στους ώμους τους, θα κουβαλούν τις θυγατέρες σου. Οι βασιλιάδες (των εθνών) θα γίνουν παιδοτρόφοι σου και οι πριγκίπισσές τους υπηρέτριές σου. Θα πέσουν να σε προσκυνήσουν (Ισραήλ) με το πρόσωπο στη γη και θα γλύφουν το χώμα των ποδιών σου». Ησαΐας 49.22-23.  

«Εγώ θα μετατοπίσω τα σύνορα των κρατών, θα λεηλατήσω τους θησαυρούς τους και καθαιρέσω τους ισχυρούς που κάθονται στα ύψη. Το χέρι μου θα βρει τα πλούτη των λαών σαν σε
(αφύλακτη) φωλιά πουλιών, και όπως κάποιος μαζεύει αβγά αφημένα και αφύλακτα, έτσι κι εγώ θα μαζέψω (τα πλούτη) όλης της γης και κάνεις δεν θα κίνησε εναντίον μου ούτε φτερούγα, ούτε ράμφος, κι ούτε θα άνοιξε το στόμα του να ψιθυρίσει κάτι (εναντίον μου)»  Ησαΐας 10.14

 «Εξολόθρευσα τα έθνη και τα ερήμωσα, ώστε να μην υπάρχει ανάμεσά τους ουτε διαβάτης. Οι πόλεις τους θα αφανιστούν... σηκώνομαι να λεηλατήσω, διότι απόφαση μου είναι να μαζέψω τα έθνη, και να συναθροίσω τα βασίλεια και να χύσω πάνω τους όλη την αγανάκτησή μου, όλη την έξαψη της οργής μου. Και τότε θα δώσω στους λαούς μια γλώσσα (γιατί;) για να επικολλώνται όλοι το όνομα του (δικού μας θεού!) του Κυρίου (με αποτέλεσμα…) να δουλεύουν γι αυτόν (όλα τα έθνη) υπό έναν (τον δικό μας) ζυγό». Σοφονίας 3.6-10.

 «Μη τους φοβάσαι, θυμήσου καλά τι έκαμε ο Κύριος ο θεός σου στον Φαραώ και σε ολόκληρη την Αίγυπτο… με το δυνατό του χέρι πως σκόρπισε πληγές μεγάλες και τέρατα... έτσι θα κάνει ο Κύριος σου σε όλα τα έθνη τα οποία εσύ φοβάσαι... σιγά- σιγά θα εξαφανίσει ο Κύριος τα έθνη εκείνα» Δευτ. Ζ΄17-22 

«Τα έθνη και οι λαοί, τους γιους σου (Ισραήλ) θα κουβαλάμε στην αγκαλιά τους και πάνω στους ώμους τους θα κουβαλούν τις θυγατέρες σου. Οι βασιλιάδες (τους) θα γίνουν παιδοτρόφοι σου και οι πριγκίπισσές τους υπηρέτριές σου. Θα πέσουν να σε προσκυνήσουν (Ισραήλ) με το πρόσωπο στη γη και θα γλύφουν το χώμα των ποδιών σου». Ησαΐας 49.22-23.

 Ο προφήτης Ησαΐας, είχε εκφράσει το κρυφό όραμα του επεκτατισμού αυτής της θρησκείας, καλύτερα από κάθε άλλον γράφοντας:

«Φωτίσου και λάμψε Ιερουσαλήμ, φως σου η δόξα του θεού μας, που ανέτειλε πάνω σου. Τώρα όμως, σκότος και ζόφος θα καλύψει τα έθνη της γης. Σε σένα θα πορευθούν οι βασιλείς και τα έθνη και προς την λαμπρότητάς σου.....   λαοί και έθνη τον πλούτο τους, σε σένα θα τον φέρουν. Καμήλες... και χρυσάφι... και λιβάνι... Απ τα νησιά (του Αιγαίου άρα… Ελλάδα) … ασήμι και χρυσάφι θα φέρουν μαζί τους, Και (αυτοί) οι αλλοεθνείς θα οικοδομήσουν τα τείχη σου Ιερουσαλήμ και οι βασιλιάδες τους θα σε υπηρετούν... Μέρα και νύχτα οι πύλες σου θα είναι ανοιχτές (γιατί;) για να μπορούν να προσφέρουν σε σένα την δύναμη τους (ποιοί;) τα έθνη με βασιλείς αγόμενους (δηλαδή κατευθυνόμενους χειραγωγούμενους)! Τα δε έθνη και οι βασιλείς, που θα αρνηθούν να δουλέψουν γι σένα, θα αφανιστούν και τα έθνη εκείνα (που θα αρνηθούν την υποταγή) θα καταστραφούν... και όλη την δόξα τους, σε σένα θα την φέρουν (Ιερουσαλήμ) και στον άγιο μας τόπο. Και τα παιδιά τους… έντρομα θα έρθουν και θα σε ονομάσουν πόλη του Κυρίου, Σιών του αγίου θεού του Ισραήλ... Αιώνια (πόλη) θα σε κάνω Ιερουσαλήμ, αιώνια να αγάλλεσαι. (Πως;) Το γάλα θα θηλάσεις των εθνών και τους θησαυρούς θα φας των βασιλέων. Και μάθε ότι εγώ είμαι ο σωτήρας σου ο θεός του Ισραήλ». Ησαΐας 60.17.-

Προσέξτε πόσο ξεκάθαρα παραδέχονται την πρόθεση τους για υλικό πλουτισμό χρυσάφι και χρήμα…

 «Χρυσάφι θα σου φέρουν αντί χαλκού, Αντί για σιδήρο ασήμι. Χαλκό αντί για ξύλα και σίδερο αντί για πέτρες... Ήλιο δεν θα χρειάζεσαι την μέρα, ούτε την σελήνη τις νύχτες, γιατί εγώ ο θεός σου θα είμαι η παντοτινή σου λάμψη!... Δίκαιοι θα αποτελούν τον λαό σου Ιερουσαλήμ, (αλλά αυτοί οι δικοί μας "δίκαιοι")… θα κατέχουν την γη τους για πάντα... Τα ερείπια και τις ερημωμένες πόλεις σου αλλοεθνείς θα ξαναχτίσουν. Θα έρθουν να δουλέψουνε για χάρη σας... Ξένοι θα βοσκούν τα κοπάδια σας και αλλόφυλοι θα γίνουν οι γεωργοί και οι αμπελουργοί σας. Εσείς δε, ιερείς του Κυρίου θα ονομάζεστε και λειτουργοί θεού, (και γι αυτό) την δύναμη των εθνών θα κατα­τρώγετε και με τα πλούτη τους θα γίνεστε αξιοθαύμαστοι...!»! Ησαΐας 60.1-61.6. και (Β.Β.) Ο΄ Ησαΐας 62.1-5. 

«Προς τα έθνη… Χαίρεστε και πανηγυρίζετε… μα και σε σας θα φτάσει της κρίσης το ποτήρι και θα μεθύσετε και θα ξεγυμνωθείτε»! Θρήνοι Ιερεμίου.4.21.

«Παιδάκια θα σας δώσω (έθνη για) άρχοντες… και νήπια θα σας εξουσιάζουν» Ησαΐας 3.4

«Ελάτε να φάτε (τα πλούτη των εθνών)... οι φύλακες τους είναι όλοι τυφλοί, χωρίς μυαλό, μουγκά σκυλιά που δεν μπορούν να γαβγίσουν, κοιμούνται, ή ξαπλώνουν αγαπώντας την νύστα». Ησαΐας 56.10.

«Και ακρίδες με ουρά σκορπιού… θα βασανίσουν τους ανθρώπους» Αποκ.9.5

«Και το τρίτο της γης, των δένδρων, και των δασών κατακάηκε»   Αποκ.8.7

«Και λύθηκαν οι άγγελοι… για να αφανίσουν το τρίτο των ανθρώπων… και σκότωσαν το τρίτο των ανθρώπων» Αποκ.9.15-18

«και ο άγγελος έριξε το δρεπάνι του στη γη και τρύγησε το αμπέλι της γης, κι έβαλε τα σταφύλια (δηλαδή τα έθνη) στο μεγάλο πατητήρι του θυμού. Και το πατητήρι πατήθηκε έξω απ’ την πόλη, κι έτρεξε απ’ αυτό τόσο αίμα που έφτασε μέχρι τα χαλινάρια των αλόγων» Αποκάλυψις ΙΔ΄19,20 

...........................

Καμιά ασάφεια στις προθέσεις και απολύτως ξεκάθαρα επιθετική και ισοπεδωτική η επεκτατική θρησκεία της Βίβλου, που αποτέλεσε τον πολιορκητικό κριό, που σάρωσε τις αντιστάσεις των εθνών! Σήμερα, μόνο σε λίγους είναι δυστυχώς απολύτως ορατές, όλες αυτές οι προφυτεμένες δραματικές εξελίξεις, ορίζοντας την κακή μοίρα των εθνών!

Ποιο είναι σήμερα αυτό "το χρυσό ποτήρι" που προκαλεί δυστυχία, αφανισμό και θάνατο; Μα φυσικά το βλέπουν πλέον όλοι… Είναι ο σωτηριο-αφανιστικός δανεισμός... το δηλητηριασμένο χρήμα! Ο "άκρατος οίνος" σήμερα δεν είναι άλλος από το χρήμα της διαφθοράς και της ζάλης, του πλουτισμού των πολίτικων και όλων των υπόδουλων "πνευματικών" και μη ανθρώπων, που συνεργάζονται σαν τα υποτακτικά σκυλάκια της Νέας Τάξης.

Αυτό βεβαία που δεν μπορούν να δουν, είναι ότι το "ποτήρι" αυτό το κρατεί ο "θεός" (δηλαδή οι διαχρονικοί προφήτες) της Βίβλου, που με τον μοχθηρό Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά και τον ξέφρενα αγαπητικό Ιησού της καινής Διαθήκης, κατέλαβε ολόκληρο τον πνευματικό ορίζοντα του δυτικού τουλάχιστον κόσμου για 2.000 χρόνια τώρα. Αυτή την καθολική βιβλική τύφλωση, θα πληρώσουν σκληρά τώρα οι λαοί και τα έθνη της γης, ακριβώς όπως το προείπε, το προσχεδίασε και με υπομονή αιώνες τώρα το εφάρμοσε, το απίθανο βιβλικό ιερατείο, που διαχρονικά κρύβετε πίσω από τις χειρότερες ιστορικές εξελίξεις της ανθρωπότητας!   

Τα έθνη γοητευμένα απ’ την λεξημαγεία των χειραγωγών τους, χωρίς τις στοιχειώδεις προφυλάξεις, συνωθούνται σε τεράστιους, πολλά υποσχόμενους, συμμαχικούς, πολυεθνικούς σχηματισμούς. Σε κατάλληλα δηλαδή... εθνονοδοχεία, εθνο-ληνούς, πατητήρια (Ο.Ο.Σ.Α./ Ε.Ε./ Ο.Ν.Ε. / Ν.Α.Τ.Ο./ Ο.Η.Ε. κ.λ.π.) όπου ήδη υφίστανται συντριπτικές πιέσεις, προς την απόλυτη εξομοίωσή τους.

Μ. Καλόπουλος


Βλέπε επίσης:
«Πρωτόκολλα των Σοφών»… Ποιος αμφιβάλει πλέον για την απόλυτη εκπλήρωσή τους;!
Πριν από 20 χρόνια έγραφα περί εθνοδιαμελισμών… δυστυχώς λίγοι κατάλαβαν!!!
.................................

Η γνώση του παρελθόντος είναι... το κλειδί της κατανόησης!KALOPOULOS_TA_BIBLIA2
Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310/770100
Ξεναγηθείτε με διασκεδαστικό και σαφή τρόπο, στα πλέον απίστευτα μυστήρια της θεολογικής μαγείας, και ανακαλύψτε την γέννηση της σημερινής ιουδαιογενούς αθλιότητας, στα χέρια εκείνων... που λατρευτήκαν σαν άνθρωποι του θεού!