logo greatlie kalopoulos

fb youtube rss

Σύνδεση

Εγγραφή


Κοινωνική μηχανική

ΟΙ «30″ ΚΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;

a0fc802589fc262dfed02773ba026de3_XL
 
 
0

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο… αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.

Σύμφωνα με το aporrito.blogspot.gr, αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους, επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο. Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση της Παγκοσμιοποίησης. [Ο νέος Πρόεδρος της Ε. E κ. Herman van Rompuy που είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δήλωσε ξεκάθαρα: «Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από δω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είπε ακόμη ότι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες από σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη»].

Οι «30″ Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας:

1. Ο Λευκός Οίκος -Πρόεδρος και το Κογκρέσο ΗΠΑ/The US Presidency-Congress.

Ανεξαρτήτως ποιος εκλέγεται πρόεδρος η πολιτική των ΗΠΑ παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή. Ο εκάστοτε πρόεδρος και το Κογκρέσο είναι όμηροι στα χέρια των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών, της ‘Wall Street’ και του ‘AIPAC’ (Ισραηλινό Λόμπι=παρακράτος). Αν ο πρόεδρος αρνηθεί μια μείζονα επιλογή τους (πόλεμο στο Ιράν, ή εχθρότητα στο Ισραήλ κλπ), τότε είτε θα τον καθαιρέσουν είτε θα τον δολοφονήσουν και οι γερουσιαστές δεν θα επανεκλεγούν.

2. Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank.

Η μεγάλη εξαπάτηση της κοινής γνώμης γίνεται με την ονομασία της Τράπεζας, ως Ομοσπονδιακής. H Fed είναι Εβραϊκή υπέρ-τράπεζα. Ιδρύθηκε το 1910 στη νήσο Τζέκιλ της Βιρτζίνια, ολίγο πριν ξεσπάσει ο Α! Π.Π . Αυτή ευθύνεται για την εισδοχή της Αμερικής στον πόλεμο αυτό, τον οποίο χρηματοδότησε, όπως επίσης χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Ουίλσον. Η Fed έχει το προνόμιο της εκδόσεως του Αμερικανικού νομίσματος και της ασκήσεως της Νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ. Η άγρια τοκογλυφία που ασκεί η Fed και οι λοιπές Εβραϊκές τράπεζες χρεοκόπησαν την πλουσιοτάτη Αμερική και τον κόσμο. [Ιδρυτές της είναι επτά(7) κορυφαίοι Εβραίοι:

α. Γερουσιαστής Aldridge μεγαλομέτοχος της J.P Morgan και πεθερός του Nelson Rockefeller

β. Abraham Andrew, τότε υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ

γ. Frank Vanderlip, της National City Bank, που αντιπροσώπευε τα συμφέροντα των William Rockefeller, Kuhn Loeb & Co

δ. Henry Davidson κύριος μέτοχος της J.P Morgan

ε. Charles Norton, της μεγάλης τράπεζας First National Bank της N.Y

στ. Benjamin Strong της J.P Morgan και της Banker’s Trust Co. Αυτός έγινε και ο πρώτος διοικητής της F.E.D

ζ. Paul Warburg, Γερμανό-Εβραίος, συμμέτοχος της Kuhn Loeb & Co σαν εκπρόσωπος των δυναστειών Rockefeller και Rothschild.

Οι κληρονόμοι των ως άνω οικογενειών είναι τα σημερινά αφεντικά της Fed. Ο εκάστοτε διοικητής της Fed είναι Εβραίος και μάλιστα Ασκενάζι
(τον Greenspan αντικατέστησε ο Bernanke) Η Fed ευθύνεται για τους πολέμους, τις οικονομικές κρίσεις, καθώς και για την διαρπαγή του πλούτου και την χρεωκοπία της Αμερικής και ολοκλήρου του κόσμου.

3. Τράπεζες-Μεγαλοτραπεζίτες- Καρτέλ/’Banks-Bankers’-Cartel.

Αυτοί χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων και επομένως αυτοί ουσιαστικά ανεβάζουν και κατεβάζουν τον Πρόεδρο. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Αμερικής και σκοπός τους είναι η αύξηση του πλούτου τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο(τοκογλυφία, πόλεμοι, εξοπλισμοί, κρίσεις, εκβιασμοί, ναρκωτικά, πορνεία, τζόγος, δουλεμπόριο, παιδεραστία, απάτες, έγκλημα, βία, συνωμοσίες κλπ) Οι πλείστοι εξ αυτών είναι Εβραίοι και μάλιστα Σιωνιστές και Μασόνοι-Ιλλουμινάτοι

4. Ολιγάρχες/Oligarchs’.

Αυτοί είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι(CEO) και μεγαλομέτοχοι των πολυεθνικών. Είναι τα μεγάλα αφεντικά των μεγαθηρίων των οποίων ο Π/Υ υπερβαίνει κατά πολύ τους Π/Υ πολλών κρατών. Ο πλούτος 250 των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου υπερβαίνει το 50% του παγκόσμιου πλούτου.

5. Νέα Τάξη Πραγμάτων/’New World Order’.

Είναι η μεταναζιστική κοινωνία που θέλουν να χτίσουν οι Σιωνιστές και οι άνθρωποι της διεθνούς πλουτοκρατίας, με την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Η Ν.Τ.Π ολίγο θα διαφέρει στα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα της δουλοπαροικίας.

6. Εκλεκτοί/ Chosen.

Είναι το Εβραϊκό έθνος , που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως «εκλεκτός λαός του θεού». Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο Ισραήλ έχει εγκατασταθεί ένα ναζιστικό και στρατοκρατικό καθεστώς (ναζιστικές μέθοδοι κατά Παλαιστινίων, Ανακρίσεις, φυλακές, φίμωση λόγου, στρατόπεδα συγκεντρώσεως κλπ) Υπάρχει ναζιστικό κόμμα και πολυάριθμοι ένθερμοι οπαδοί του ναζισμού, όπως συμβαίνει και στην Εβραιοκρατούμενη Γερμανία, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, όπου ξεφυτρώνουν οι νοσταλγοί των Ναζί σαν τα μανιτάρια.

7. ‘Wall Street’.

Εκεί παίζονται όλα τα μεγάλα και βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος των λαών του κόσμου. Εκεί αποκομίζουν αστρονομικά κέρδη οι Εβραίοι κερδοσκόποι. Τα golden boys παίζουν με σημαδεμένα χαρτιά και με νόμους κλεπτοκρατικούς και κερδίζουν με μια και μόνον κίνηση δισεκατομμύρια, έτσι ώστε να μπορούν να χρεοκοπήσουν πανίσχυρα κράτη, όπως η Βρετανία (χτύπημα της λίρας Αγγλίας από το George Soros) Αργεντινή, η Ελλάδα κ.α.

8. Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (‘United Nations)

Αυτός έχει μεταβληθεί σε όργανο των ΗΠΑ. Με την αρνησικυρία (veto) μπορούν τα μόνιμα μέλη να εξουδετερώνουν κάθε απόφαση της πλειοψηφίας των κρατών μελών. Ο ΟΗΕ σύρεται σαν ουραγός πίσω από τις θελήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και ευλογεί τις επιθετικές ενέργειες και τους παράνομους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των.

9. Αστυνομικό Κράτος (‘Police State’)

Όταν καταπιέζεται η κοινωνία και βιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι επόμενο να υπάρξει κοινωνική αναταραχή. Το Σύστημα για την αντιμετώπιση της λαϊκής εξέγερσης οργανώνει αστυνομικά κράτη (αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες, τάγματα εφόδου, αντιτρομοκρατικοί νόμοι κ. α) Αρκετές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν είναι βελτιώσεις των μεθόδων της Gestapo’

10. Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (‘IMF’)

Αυτό είναι ένα καταπιεστικό οικονομικό όργανο που επιβάλλει καταναγκαστικούς κανόνες σε κράτη που εξαναγκάζονται να δανεισθούν κάτω από επαχθείς τοκογλυφικούς όρους. Όποια χώρα πέσει στα νύχια του ‘IMF’ στο τέλος θα εξέλθει σε κατάσταση μεγίστης ένδειας.

11. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Non Governmental Organizations)

Είναι η 5η φάλαγγα του συστήματος που χωρίς δημοκρατική ή άλλη νομιμοποίηση κατασκοπεύουν και ελέγχουν τις χώρες στις οποίες δρουν. Συχνά χρηματοδοτούνται με έξοδα των Εβραίων σιωνιστών (‘Rockefeller’, Soros κ.α) αλλά όχι σπανίως και από τις χώρες που δέχονται την επιβουλή των εν λόγω οργανώσεων. Αυτοί που εργάζονται σε παρόμοιες οργανώσεις αποκαλούνται κατ’ ευφημισμόν κοινωνικοί ακτιβιστές’.

12. Παγκοσμιοποιητές – ‘Globalists’.

Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν και προωθούν την παγκοσμιοποίηση σαν πολιτικό και κοινωνικό μοντέλο, και εργάζονται για «Μια Γη και την Παγκόσμια Κυβέρνηση» Αυτοί προωθούν την διάλυση του κράτους -έθνους, την οικογένεια, θρησκεία, παραδόσεις, διαχρονικές αξίες και τη Δημοκρατία. Παράλληλα προβάλλον παρακμιακές απαξίες, κακοήθειες και διαστροφές σαν νέες αξίες της σήμερον και του αύριο. Δυστυχώς, η Αριστερά και ορισμένοι δήθεν «προοδευτικοί διανοούμενοι» έχουν στρατευθεί στη Νέα Τάξη και έχουν γίνει εχθροί του Ελληνισμού.

13. Οικογένειες Rothschild και ‘Rockefeller’.

Είναι δυο εκ των ισχυροτέρων Εβραϊκών οικογενειών μεγαλοτραπεζιτών και πλουτοκρατών στον κόσμο. Ο πρώτος επηρεάζει οικονομικά την Ευρώπη και ο δεύτερος οικονομικά και πολιτικά τις ΗΠΑ. Πρόκειται για δυο δυναστικές οικογένειες που διαθέτουν μέγιστη οικονομική, πολιτική και πολιτιστική δύναμη και επηρεάζουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είναι οι πατριάρχες του διεθνούς.

14. Νεοναζισμός – ‘Adolph Hitler’.

Ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε αλλά το Ναζιστικό καθεστώς του παραμένει ως υπόδειγμα των Εβραίων Σιωνιστών. Και ενώ κατηγορούν δήθεν το Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα, στην πραγματικότητα δείχνουν λαγνεία και θαυμασμό προς αυτόν. Επομένως δεν είναι απίθανον να δούμε αναβίωση του Ναζιστικού καθεστώτος χωρίς τον Χίτλερ, για να φέρουν εις πέρας την παγκόσμια επικράτηση τους και να την κρατήσουν εν ισχύ .

15. Πεντάγωνο/’Pentagon’.

Το Αμερικανικό Επιτελείο των Ε.Δ είναι στην διάθεση του Διεθνούς Σιωνισμού για να καθυποτάξει δια των όπλων τους ανυπότακτους λαούς, που θέλουν να μείνουν ελεύθεροι. Διαθέτει 800 υπερπόντιες μεγάλες βάσεις και τον ισχυρότερο στρατιωτικό μηχανισμό στον κόσμο. Ενώ οι δυνατότητες του Αμερικανικού μισθοφορικού στρατού είναι συντριπτικές σε όπλα καταστροφής του αντιπάλου, το ηθικό του είναι λίαν χαμηλό για την διεξαγωγή παρατεταμένου πολέμου χαμηλής εντάσεως.

16. ΝΑΤΟ / Σύμφωνο Βορείου-Ατλαντικού.

Τούτο είναι δημιούργημα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, του ανετέθη ο ρόλος του Παγκόσμιου «χωροφύλακα» για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ελλείψει νέου εχθρού εφεύραν το φάντασμα της Τρομοκρατίας. Τώρα επανεξετάζουν το ρόλο του ΝΑΤΟ για την ασφάλεια των πετρελαιαγωγών, ενεργειακών πηγών, γραμμών συγκοινωνιών, αντιμετώπιση εσωτερικών ταραχών, περιβαλλοντικών καταστροφών, επαναστάσεων κ.α. Όμως ο πραγματικός στόχος του ΝΑΤΟ είναι η υπερφαλάγγιση της Κίνας και Ρωσίας και η διατήρηση της Ε.Ε σε κατάσταση πολιτικής, στρατιωτικής και ενεργειακής ομηρίας. Το ΝΑΤΟ ουσιαστικά κρατά υπό κατοχήν την Ευρώπη.

17. Μυστικές Υπηρεσίες. Central Intelligence Agency, NSA, Echelon, M15, Mossad κλπ

Αυτές είναι η σύγχρονη Λερναία Ύδρα που περισφίγγει κράτη, λαούς και άτομα με την στενή παρακολούθηση των μέσων επικοινωνιών, συγκοινωνιών, τις συζητήσεις, κινήσεις , υγεία, ατομικά δεδομένα, δραστηριότητες, αγορές, συμβόλαια, εμπόριο, πόρους, πολιτική κλπ Τώρα σκέπτονται να ενσωματώσουν μικροκάψουλα στα άτομα για την συνεχή παρακολούθηση των πάντων επί μονίμου βάσεως και την καταγραφή των δεδομένων στον κεντρικό υπολογιστή μαμούθ. Τούτο θα υλοποιήσει τον εφιάλτη του BIG BRATHER.

18. Συμβούλιο Εξωτερικής Σχέσεων. ‘Council on Foreign Affairs

Είναι Εβραϊκό όργανο για την χάραξη της στρατηγικής και εξωτερικής πολιτικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

19. Ε.Ε, Βορειο-Aμερικανική Ένωση (Ασιατική και Αφρικανική Ένωση υπό διαμόρφωσιν)

Η Ε.Ε αφού πρώτα μας χορήγησε τα πακέτα των κονδυλίων για την διάλυση της οικονομίας μας, τώρα μας έφερε το λογαριασμό της πληρωμής και δυστυχώς ελλείψει χρημάτων επτωχεύσαμεν’. Η Ε.Ε είναι ένα σιωνιστικό , πλουτοκρατικό και αντιδημοκρατικό δημιούργημα , που σκοπεύει στον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο της Ευρώπης. Με την συνθήκη της Λισαβώνος εξελίσσεται στο 4ον Ράιχ. Παρόμοιο πείραμα έγινε και στην Βόρεια Αμερική (με τη NAFTA) με μικρότερη επιτυχία. Τώρα επιδιώκεται η γιγαντιαία Ένωση της Ασίας με κέντρο την Κίνα. Τα ίδια χιμαιρικά σχέδια προβλέπουν την Ένωση της Αφρικής, ούτως ώστε να υλοποιηθεί η τετραμερής διακυβέρνηση του κόσμου και να τυλίξει ο Ουροβόρος Όφις ολόκληρη τη Γη.

Όμως ο «Σιωνιστικός Όφις» είναι καταδικασμένος να αποτύχει και θα αποτύχει, διότι είναι αντιμέτωπος με τους λαούς και το υψιπετές Ελληνικό Πνεύμα(Ελευθερία-Δημοκρατία-Δικαιοσύνη κλπ)

20. Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. ‘Bilderbergers’. Είναι μια Εβραϊκή λέσχη και ένα Κέντρο Σκέψεως εξεχόντων Εβραίων και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων και μεγαλοκροίσων, που σκοπό έχει να μελετάει και να χαράζει τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι διάφορες κυβερνήσεις για να φθάσουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ιδρυτής της είναι ο διαβόητος Γερμανο-Εβραίος Χένρι Κίσινγκερ. Το όνομα της έλκει από την ομώνυμη πόλη της Ολλανδίας που πρωτοσυνεδρίασε το 1954. Σ’ αυτήν συμμετέχουν αρκετοί Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες.

21. Τριμερής Επιτροπή/ Trilateral Commition.

Αυτή πραγματεύεται περισσότερο Αμερικανικά θέματα. Συμμετέχουν περίπου τα ίδια πρόσωπα και έχει παρόμοιους σκοπούς με τους ‘Bilderbergers’

22. Διεθνής Μασονία/ Τεκτονισμός.

Είναι η σύγχρονη Λερναία Υδρα, η οποία υπό το κάλυμμα των αρχαίων παγανιστικών μυστηρίων , προωθεί Εβραϊκούς σκοπούς για την καθυπόταξη του κόσμου. Είναι όργανο της διεθνούς σιωνιστικής πλουτοκρατίας και στηρίζεται στη μυστικότητα, αποκρυφισμό, χάρις στην αυστηρή ιεραρχική δομή του. Προωθεί την αλληλογνωριμία και αλληλοϋποστήριξη των μελών του, τα οποία στρατολογεί μεταξύ των μορφωμένων αστών όλων των τάξεων. Έχει διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα (κυβέρνηση, στρατό, αστυνομία, δικαστικό, νομοθετικό, οικονομία, εκκλησία κ.ο.κ) Στα πρότυπα του τεκτονισμού έχουν δημιουργηθεί διάφορες λέσχες(skull and bones κ.α) και ενώσεις(AHEPA, AIPAC κ.α) με ύποπτους και αμφιλεγόμενους σκοπούς.

23. Ολοκαύτωμα/’Holocaust’.

Αυτό δημιουργήθηκε μετά τον Β! Π.Π από τους Εβραίους που διέφυγαν από τη Ναζιστική Γερμανία. Το χρησιμοποιούν σαν «εργαλείο» πίεσης της διεθνούς κοινής γνώμης για να:

α. Εκβιάσουν την ίδρυση του Κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

β. Απομυζήσουν χρήματα από τη Γερμανία-και όχι μόνον- ως αποζημιώσεις για τα 6 εκατ. Εβραίους’, που ποτέ δεν πιστοποιήθηκε ο αριθμός τους. Ακόμη και Εβραίοι σιωνιστές ομιλούν για μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες που πέθαναν εξ αιτίας της πείνας, ασθώνιών, στερήσεις ή σκοτώθηκαν συνεπεία των βομβαρδισμών.

24. Ιερατεία-Μονοθειστικές Θρησκείες. ‘Forces of Darkness’.

Είναι οι τρεις μονοθεϊστικές εβραιογενείς (Αβρααμικές) θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και οι αιρέσεις αυτών) που ευθύνονται για τους πολέμους, τη διχόνοια και το σκοτάδι στον κόσμο εδώ και 1700 περίπου χρόνια. Οι κοσμοπολιτικές θρησκείες είναι υλιστικές και δογματικές. Ένεκα τούτου δεν αρκούνται στους πνευματικούς κανόνες, αλλά θέτουν και κοινωνικούς κανόνες συμπεριφοράς στα άτομα και αναμειγνύονται στην πολιτική και στην οικονομία. Ο ακρογωνιαίος λίθος τους είναι η Ιουδαϊκή Βίβλος. Επομένως αν καταρρεύσει η ψυχοφθόρος Βίβλος, θα παρασύρει μαζί της και όλο το Κατεστημένο.

25. Τρομοκρατία/ Αλ-Κάιντα/’Al Qaeda’

Είναι εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση που εδρεύει στο Αφγανιστάν, πλην όμως έχει πλοκάμια σε όλες τις Ισλαμικές και στις Δυτικές χώρες. Αποτελεί συνέχεια των Αφγανών Μουζαχεντίν που διεξήγαγαν το Τζιχάντ (θρησκευτικό πόλεμο) για την εκδίωξη των Σοβιετικών κατοχικών στρατευμάτων, πράγμα που επέτυχαν. Αυτοί οργανώθηκαν στο τέλος της δεκαετίας του 70′ από τη CIA, αλλά σήμερον έχουν στραφεί ως τιμωροί της Αμερικής, του Ισραήλ και των χωρών που τις υποστηρίζουν, διότι θεωρούν μεγίστη αδικία τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και την ρατσιστική μεταχείριση του Ισλάμ.

26. Υποτακτικές Κυβερνήσεις. Stooges Governments

Αυτές παρότι εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι γνήσια δημοκρατικές διότι πειθαναγκάζονται να υπακούουν στη διεθνή εξουσία και να εκτελούν εντολές για τα σοβαρά θέματα γενικής στρατηγικής, της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της Διεθνούς Τράπεζας κ.α

27. Κοινοβούλια/Parliaments.

Αυτά συνιστούν την αντιπροσωπευτική δημοκρατία η οποία πόρρω απέχει από την Άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι του Κοινοβουλίου υποκλέπτουν την ψήφο του λαού και την καταχρώνται υπέρ της πλουτοκρατίας επί 4ετίαν και αυτό το θεωρούν δημοκρατία. Στις μέρες μας τα Κοινοβούλια βρίσκονται σε παρακμή ένεκα της διαπλοκής τους με τους οικονομικούς παράγοντες και την διαφθορά.

28. Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως/ Media.

Αυτά ελέγχονται ασφυκτικότατα από μεγάλα συγκροτήματα και αποκρύπτουν την αλήθεια και διασπείρουν το ΨΕΜΜΑ. Έτσι οι πληροφορίες και γνώμες εμποδίζονται να φθάσουν στην κοινή γνώμη και η αλήθεια είτε αποσιωπάται είτε διαστρέφεται, είτε δίδεται η μισή. Η παραπληροφόρηση, ο στραγγαλισμός της διαφορετικότητος, της αμφισβήτησης και η τηλεθέαση των σκουπιδιών προς χάριν του κέρδους έχουν καταστεί ο κανόνας στις σύγχρονες κοινωνίες μας. Είναι ο θάνατος της δημοκρατίας.

29. Ανάκτορα Μπάκινχαμ / Buckingham Palace.

Είναι το κέντρο της διεθνούς Μασονίας-Ιλλουμινάτων και της Ιουδαϊκής θεοκρατίας. Από εκεί εκπηγάζει η διεθνής εξουσία, διότι είναι ο αρχαιότερος εξουσιαστικός θεσμός. Εκεί εξυφαίνονται οι μεγαλύτερες συνωμοσίες, ραδιουργίες, ίντριγκες, διαφθορά, λαϊκή καταπίεση και εκμετάλλευση, αλλά και οι κρίσεις και οι πόλεμοι. Ο θεσμός αυτός θεωρείται ότι έλκει την αρχή του από τον πανάρχαιο βασιλιά- θεό, Ανού. [Σύμφωνα με την νεοεποχίτικη Σουμεριακή Μυθολογία οι Ανουνάκι ήλθαν από τον πλανήτη Νιπούρου, δημιούργησαν τους ανθρώπους , φτιάξανε την Εδέμ και μετά αποσύρθησαν στον πλανήτη τους, όπου από εκεί μας επισκέπτονται από καιρού εις καιρόν Οι εστεμμένοι του Μπάκινχαμ διατηρούν την παράδοση, ότι κατάγονται από τους Ανουνάκι και εκείθεν αντλούν την ελέω θεού κληρονομική μοναρχία τους]

30. Εγκέφαλος του Ουροβόρου Όφεως/Brain of the taileating Snake

Πολλά θρυλούνται περί του εγκεφάλου της Συνωμοσίας(R &R ή Χ. K Κανείς δεν γνωρίζει το νέο παγκόσμιο Fόhrer.
Συμπέρασμα

Τώρα γνωρίζεις όλους τους κρίκους του Κατεστημένου. Άλλοι μεγάλοι και άλλοι μικρότεροι, συμπλέκονται και διαπλέκονται και μέσα από τις αντιφάσεις και συγκρούσεις τους κατορθώνουν να κυβερνούν εδώ και 2.000 χρόνια. Έχουν ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας με την αέναη αλλαγή, την συνεχή προσαρμογή-σαν τους χαμαιλέοντες- το ψέμα, τον δόλο, την πανουργία, τη ραδιουργία, την καταπίεση και την διαβολή, παρμένα από την Ιουδαϊκή Βίβλο. Και πάντα ο λαός είναι ο ευκολόπιστος και χιλιοπροδομένος, ο καταπιεζόμενος και ο επαναστατημένος.

Ο εχθρός έχει όνομα. Είναι ο Εβραϊκός Σιωνισμός και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Είναι το Παγκόσμιο Κατεστημένο: Ψεύτικο, δόλιο, άδικο, αντι-ζωικό, ραδιούργο, ανάλγητο, αλαζονικό, αχόρταγο, αρπακτικό, γραφειοκρατικό, ηδονιστικό, εξουσιαστικό, δογματικό, θεοκρατικό, υλιστικό, συνωμοτικό, πολεμοκάπηλο, ιμπεριαλιστικό και εγκληματικό (Ορα Γάζα, Αφγανιστάν, Ιράκ, Κύπρος κ.α. Τώρα είναι παρηκμασμένο, σάπιο και ετοιμόρροπο. Ο πλανήτης μας ασθενεί βαριά εξ αιτίας της κακοήθους βουλιμίας τους.

Το Κατεστημένο πνέει τα λοίσθια. Οι κυβερνήσεις, κατ’ εντολή των διεθνών τοκογλύφων, έγιναν οι μεγαλύτερες ληστρικές εταιρείες συγκεντρώσεως χρήματος. Έχουν επιπέσει στους λαούς να τους πιούν το αίμα . Αυτή είναι η εντολή των Κεντρικών Τραπεζών. Η Αντίσταση των λαών γρήγορα θα τους ανατρέψει. Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση; Σίγουρα Ναι. Ο Ελληνικός Λόγος (το Ελληνικό δημοκρατικό πρότυπο και ο Ελληνικός τρόπος σκέψεως) που δοκιμάσθηκε πριν 2.500 χρόνια με απόλυτη επιτυχία σ’ αυτόν εδώ τον τόπο.

ΠΗΓΗ

thesecretrealtruth

Κράτα το

«ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ  ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ», ENA  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΣΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΛΥΕΙ  ΤΟΝ  ΚΥΡΙΟ  ΣΚΟΠΟ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ  – ΕΝΑ  ΒΙΒΛΙΟ  ΕΝΕΝΗΝΤΑ  ΕΤΩΝ  (1925 – 2015)  ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ  ΑΞΙΑΣ  ΜΕ  ΤΑ  «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  ΤΩΝ  ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ».

Kalergi-Praktischer-Idealismus-1925

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

     Το  βιβλίο του  Καλλέργη  «Πρακτικός  Ιδεαλισμός»  είναι  το  ΜΟΝΑΔΙΚΟ  βιβλίο  που  λογοκρίθηκε  από  τη  μεταπολεμική  γερμανική  κυβέρνηση.

     Είναι  πολύ  δύσκολο  να  βρει  κανείς  σήμερα  ένα  εκτυπωμένο  αντίγραφο  αυτού  του  βιβλίου. Όσο  και  να  ψάχνει  κανείς  στα  γερμανικά  βιβλιοπωλεία,  δεν  μπορεί  να  το  βρει  και  να  το  αγοράσει.  Όταν  η  εκδοτική  εταιρεία  «Independent  News» [Unabhängige Nachrichten]  γύρω  στο  1990,  δημοσίευσε  περίληψη  του  βιβλίου  και προγραμμάτισε την εκτύπωση  στο  σύνολό  του,  η  γερμανική  κυβέρνηση  άρχισε  άγριο  κυνηγητό  της  εκδοτικής  εταιρείας,  η  γερμανική  αστυνομία  ξεκίνησε  μια  έρευνα  στα  γραφεία  της,  επενέβη  η  «γερμανική  ανεξάρτητη  δικαιοσύνη»  και  οι  φορολογικές  αρχές  και  το  μόνο  αντίγραφο  του  « Praktischer  Idealismus»  κατασχέθηκε.

       Το  βιβλίο αυτό  είναι  το  μοναδικό  που  δεν  αναφέρεται  στις  επίσημες  σελίδες του  Διαδικτύου  του  « Πανευρωπαϊκού  Κινήματος»,  γεγονός  βέβαια  κατανοητό,    επειδή  το  περιεχόμενό  του  είναι  σε  μετωπική  αντίθεση  με  το  επίσημο  (για  τον  πολύ  λαό),  πρόγραμμα  του  κινήματος.  Το  «Praktischer  Idealismus»  είναι  για  ανάγνωση  μόνο  για  ΤΟΥΣ  ΛΙΓΟΥΣ  ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ,  στους  εσωτερικούς  κύκλους  της  «Πανευρωπαϊκής  Ιδέας».

       Είναι  ενδιαφέρον  το  γεγονός  ότι  στην  σημερινή  Γερμανία  απαγορεύονται  μόνο  δύο  βιβλία:  1.  Το  βιβλίο  του  Χίτλερ  «Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΜΟΥ»  και  2.  Το  βιβλίο  του  Καλλέργη    «ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ  ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ»  που  θέλει  να  γίνουν  οι  Γερμανοί  (και  όλοι  οι  Ευρωπαίοι)  μπάσταρδοι  και  δούλοι.

sgstg

         Ο  αυστριακός  κόμης  Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi  (1894 – 1972),  είναι  ο  δημιουργός  ΤΗΣ  ΙΔΕΑΣ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ,  δηλαδή  του  πολιτειακού  τέρατος – Φρανκενστάιν,  το  οποίο  έχει  αναλάβει  σαν  βασικό  σκοπό  του  να  καταστρέψει  και  να  εξαφανίσει  τους  ευρωπαϊκούς  λαούς.  Η  περιγραφή  του  τρόπου  για  την  σταδιακή  γενοκτονία  των  ευρωπαϊκών  εθνών  βρίσκεται  στο  βιβλίο  του  «Πρακτικός  Ιδεαλισμός»,  που  εκδόθηκε στην  Βιέννη  το  1925.  Στο  βιβλίο  αυτό  ο  Richard  Nicolaus  Coudenhove Kalergi,  αφού  εξυμνεί  την ρατσιστική  ιδεολογία της  σιωνιστικής υπεροχής  (ιδέα  παρμένη  κατ’ ευθείαν  από  το   Ταλμούδ  και  την  εβραϊκής καταγωγής  γυναίκα  του),  στο  τέλος  ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ  ΣΤΗΝ  ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ  ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ  ΦΥΛΩΝ,  μέσω  του  συστηματικού  αποικισμού  της  Ευρώπης  από  αφρικανικούς  και  ασιατικούς  λαούς.

 (Το  βιβλίο  εκδόθηκε  το  1925.  Σήμερα  το  2015,  μετά  90  χρόνια,  το  σχέδιο  του Καλλέργη  αποδίδει  καρπούς).

Βασική  θέση  του  βιβλίου  που  τονίζεται  συνεχώς  και  επανειλημμένα:

«ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΓΑΔΕΣ».

 Ο  Coudenhove  Kalergi  δεν  ήταν  Εβραίος  ο  ίδιος.  Από την πλευρά του πατέρα του ήταν μικτής  αριστοκρατικής  Ευρωπαϊκής  καταγωγής  (Φλαμανδικής,  Τσέχικης,  Ουγγαρέζικης  και  Ελληνικής).    Η  μητέρα  του  ήταν  Γιαπωνέζα  από  αριστοκρατική  οικογένεια.

         Έκανε  τρείς  γάμους.  Πρώτα  παντρεύτηκε  την  δεκατριών  ετών  μεγαλύτερη  του  Εβραία  Ida  Roland (που  γεννήθηκε  ως  Ida  Klausner),  μια  δημοφιλή  ηθοποιό  με  την οποία  απέκτησε  δύο  γιούς.  Η  Ida  Roland  πέθανε  το  1951.  Το  1952  παντρεύτηκε  την Alexandra  Gräfin  von  Tiele  που  το  πατρικό  της  όνομα  ήταν  Bally.  Το 1969 παντρεύτηκε την  Αυστριακή  Εβραία  Melanie  Benatzky  Hoffmann.

   Ο  κόμης R. N. Courdenhove-Kalergi  είναι  ο  πατέρας  της  μοντέρνας  Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Ήταν  αυτός  που  πρότεινε  τον  ύμνο  του  Beethoven  ως  εθνικό  ύμνο  της  ΕΕ και  δραστηριοποιήθηκε  πολύ  για  το  λογότυπο  της  ΕΕ,  ΠΟΥ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  12  ΑΣΤΕΡΙΑ  ΠΟΥ  ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ  ΤΙΣ  12  ΦΥΛΕΣ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ. Το  λογότυπο  οριστικοποιήθηκε από  τον  σιωνιστή  Paul M.G.  Lévi.

   Ο  Otto  von  Habsburg  ήταν  ο  διάδοχος  του  Coudenhove-Kalergi  σαν  πρόεδρος  της Πανευρωπαϊκής Ενώσεως.  Είναι  επίτιμος  καθηγητής  του  Πανεπιστημίου  του  Ισραήλ  και αποδέκτης  του  «International  Humanitarian  Award»,  της  «Anti Defamation-League» (ADL),  της   Μασονικής  Υπερστοάς  B’nai  B’rith.

 Ο  πατέρας  του  Coudenhove-Kalergi  ήταν  στενός  φίλος  του  Theodor  Herzl,  του  ιδρυτή του  Σιωνισμού.

herzl

         Παρακάτω  παραθέτω  ορισμένα  αποσπάσματα  από  το  βιβλίο  του,  από  τα  οποία  μπορούμε  να  πάρουμε  μία  γεύση  για  τα  σχέδια  και  τα  οράματα  του  δημιουργού  της  «ΕΝΩΜΕΝΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ».

   « Ο  άνθρωπος  του  μέλλοντος  θα  είναι  μιγάδας.  Οι  σημερινές  φυλές  και  τάξεις  θα εξαφανιστούν».

 « Η  Ευρωπαϊκή-Νεγροειδής  φυλή  του  μέλλοντος,  παρόμοια  σε  εξωτερική  εμφάνιση με  τους  Αρχαίους  Αιγύπτιους,  θα  αντικαταστήσει  την  ποικιλομορφία  των  λαών  με  μια ποικιλομορφία  ατόμων».

 «Η  Χριστιανοσύνη,  ηθικά  προετοιμασμένη  από  τα  Εβραϊκά  Κείμενα,  πνευματικά προετοιμάσθηκε  από  τους  Εβραίους  Αλεξανδρινούς  (Φίλωνας)  ΚΑΙ  ΗΤΑΝ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ  ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ.  Στον  βαθμό  που  η  Ευρώπη  είναι  Χριστιανική,  είναι στην  πνευματική  έννοια  Εβραϊκή,  στον  βαθμό  που  η  Ευρώπη  είναι  ηθική,  είναι Εβραϊκή».

   « Σχεδόν  όλη  η  Ευρωπαϊκή  ηθική  βασίζεται  στον  Εβραϊσμό.  Όλοι  οι  πρωταγωνιστές για  μια  θρησκευτική  η  μη  θρησκευτική  Χριστιανική  ηθική,  από  τον  Αυγουστίνο  έως τον  Ρουσσώ,  τον  Καντ  και  τον  Τολστόι  ήταν  Εβραίοι  κατ επιλογήν  (Wahljuden)  κατά μια  πνευματική  έννοια.  Ο  Νίτσε  ήταν  ο  μόνος  μη  Εβραίος,  ο  μόνος  Ευρωπαίος ειδωλολάτρης  ηθικολόγος».

«Στην  Ανατολή  ο  Κινεζικός  λαός  είναι  ο  κατεξοχήν  ηθικός  λαός, στην  δύση  είναι  οι Εβραίοι».

«Ο  Θεός  ήταν  ο  αρχηγός  του  κράτους  των  αρχαίων  Εβραίων,  η  ηθική  ήταν  ο  αστικός κόσμος,  η  αμαρτία  ήταν  έγκλημα».

«Μέσω  των  αιώνων  ο  Εβραϊσμός  παρέμεινε  πιστός  στην  θεοκρατική  ιδέα  της ταυτοποίησης  πολιτικής  και  ηθικής.  Ο  Χριστιανισμός  και  ο  Σοσιαλισμός- Κομμουνισμός  είναι  απόπειρες  των  εβραίων  να  δημιουργήσουν  έναν  γήινο  παράδεισο».

«Δύο  χιλιάδες  χρόνια  πριν,  οι αρχαίοι  Χριστιανοί – όχι  οι  Φαρισαίοι  και  οι  Σαδδουκαίοι – ήταν  οι  αναγεννητές  της  Μωϋσαϊκής  παραδόσεως.  Σήμερα  οι αναγεννητές  της  Μωϋσαϊκής  παραδόσεως  δεν  είναι  ούτε  οι  Σιωνιστές  ούτε  οι Χριστιανοί,  αλλά  ΟΙ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ  ΗΓΕΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ,  διότι επιθυμούν  με  την  πιο υπερυψωμένη  ανιδιοτέλεια,  να  διαγράψουν  το  προπατορικό αμάρτημα  του  καπιταλισμού,  να  ελευθερώσουν  τους  ανθρώπους  από  την  αδικία,  την βία  και  την  υποταγή  και  να  αλλάξουν  τον  εξαργυρωμένο  κόσμο  σε  έναν γήινο παράδεισο».

*Από  τον  Μωυσή  στον  Weininger  η  ηθική  ήταν  το  κύριο  πρόβλημα  της  Εβραϊκής φιλοσοφίας.

Mear-4

«Σε  αυτήν  την  βασική  ηθική  τάση  ως  προς  τον  κόσμο  βρίσκεται  η  απαρχή  της  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ  ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗΣ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΪΚΟΥ  ΛΑΟΥ».

«Αυτό  που  κυρίως  διαχωρίζει  τους  Εβραίους  από  τους  μέσους  ευρωπαίους  αστούς, είναι  το  γεγονός  ότι  είναι  ΚΑΘΑΡΟΙ  άνθρωποι».

«Το  σθένος  του  χαρακτήρα  συνδυασμένο  με  το  κοφτερό  μυαλό  προορίζει  τους Εβραίους,  το  πιο  εξαιρετικό  δείγμα  από  αυτούς,  να  γίνουν  ΟΙ  ΗΓΕΤΕΣ  ΤΗΣ  ΑΣΤΙΚΗΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,  οι  γνήσιοι  πνευματικοί  αριστοκράτες,  οι  πρωταγωνιστές  του καπιταλισμού  αλλά  και  της  σοσιαλιστικής  επαναστάσεως».

«Τώρα  στεκόμαστε  στο  κατώφλι  της  Τρίτης  εποχής  στους  νέους  καιρούς,  τον Σοσιαλισμό –  Κομμουνισμό».

«Ο  ιουδαϊκός  σοσιαλισμός  υποστηρίζεται  από  την  αστική  τάξη  των  βιομηχανικών εργατών,  οδηγούμενη  από  την  αριστοκρατία  των  επαναστατών  συγγραφέων  (Μπαμπέφ)».

«Η  επιρροή  της  αριστοκρατίας  του  αίματος  φθίνει,  η  επιρροή  της  αριστοκρατίας  του μυαλού  μεγαλώνει».

«Αυτό  το  χάος της μοντέρνας πολιτικής  θα  βρει  το  τέλος  του,  όταν  μια  πνευματική αριστοκρατία (ΟΙ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ)  θα  καταλάβει  και  θα  διευθύνει  τα  μέσα  της  ισχύος  της κοινωνίας:  α.  τον  χρυσό  (ΤΡΑΠΕΖΕΣ),    β.  το μελάνι  (ΜΜΕ  –  δημοσιογραφία),  και  γ. την  πυρίτιδα  (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΣΤΡΑΤΟΣ)».

«ΣΤΗΝ  ΑΡΧΗ  ΘΑ  ΕΧΟΥΜΕ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ:  Ένα  σημαντικό  βήμα  για  τον  δρόμο.  Ο  Ρωσικός  Μπολσεβικισμός  συνιστά  ένα  αποφασιστικό  βήμα  προς  τον  σκοπό όπου  μια  μικρή  ομάδα  κομμουνιστών  πνευματικών  αριστοκρατών,  οπαδών  του  Μαρξ, θα  κυβερνά  την  χώρα  και  συνειδητά  θα  προκαλέσουν  την  ρήξη  με  τον  πλουτοκρατισμό».

«Ο  πόλεμος  μεταξύ  του  Καπιταλισμού  και  του  Κομμουνισμού  για  την  κληρονομιά  της εκλιπαρούσης  αριστοκρατίας  του  αίματος,  είναι  ένας  ΠΟΛΕΜΟΣ  ΦΑΤΡΙΩΝ  της  νικηφόρας  αριστοκρατίας  του  πνεύματος,  ένας  αγώνας  μεταξύ  ατομισμού  και  του  σοσιαλισμού, του  εγωισμού  και  του  αλτρουισμού,  του  ειδωλολατρικού  και  του  χριστιανικού πνεύματος».

«Το  γενικό  επιτελείο  αμφοτέρων  αποτελείται  από  την  πνευματική  αρχηγική  φυλή  της Ευρώπης    (Führerrasse),  τους  Εβραίους».

«Ο  Καπιταλισμός  και  ο  Κομμουνισμός  είναι  αμφότεροι  λογικοί,  αμφότεροι  μηχανικοί, αμφότεροι  αστικοί.  Το  αποτέλεσμα  του  πνεύματος,  η  ισχύς  του  πνεύματος,  η  πίστη στο  πνεύμα,  η  ελπίδα  για  το  πνεύμα  μεγαλώνει  και  μαζί  του  μια νέα  αριστοκρατία».

«Για  την  επίτευξη  των στόχων  χρειάζονται  άνθρωποι  οι  οποίοι  θα  καθορίζουν  τους στόχους,  που  οδηγούν  στους  στόχους:  η  αριστοκρατία  ΤΟΥ  ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ».

«Οι  Ευρωπαίοι  είναι  άνθρωποι  της  ποσότητος,  ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΤΗΣ  ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ».

«Από  τους  Ευρωπαίους  ανθρώπους  της  ποσότητας ,  που  πιστεύουν  μόνο  στους αριθμούς,  δύο  ποιοτικές  ράτσες  αναδύονται:  η  αριστοκρατία  του  αίματος  και  ο Εβραϊσμός».

«Ο  Λένιν  και  ο  Τρότσκυ,  δύο  εβραίοι  από  την  χαμηλή  αριστοκρατία  της  χώρας  τους,  έγιναν  και  οι  δύο  παγκόσμια  σύμβολα  της  αριστοκρατίας  του  πνεύματος».

«Γιατί  αυτοί  οι  δύο  προορίζονταν  γι ‘αυτή  την  θέση  εξαιτίας  του  παραδοσιακού  θάρρους  τους,  της  αντι-αστικής  και  αντι-καπιταλιστικής  νοοτροπίας,  της  ευθύνης  τους,  της  περιφρόνησής  τους  για  τα  υλικά  αγαθά,  της  στωικής  εκπαίδευσης,    της  θέλησής  τους,  της  ακεραιότητά  τους,  του  ιδεαλισμού  τους.  Είναι  το  καλύτερο  δείγμα  του  Εβραϊσμού,  των  Χαζάρων  και  της  μελλοντικής  αριστοκρατίας».

«Η  όρθια  αριστοκρατία  του  εγκεφάλου, του  καπιταλισμού, της  δημοσιογραφίας  και  της  φιλολογίας  είναι  Εβραίοι».

«Μια  ματιά  αν  ρίξουμε  στην  ιστορία  του  εβραϊκού  λαού,  θα  καταλάβουμε  ποιός  πρέπει  να  είναι  ο επικεφαλής  στην  πάλη  για  την  διακυβέρνηση  της  ανθρωπότητας.  Για  δύο  χιλιάδες  χρόνια  ο  Εβραϊσμός  ήταν  μια  θρησκευτική  κοινότητα  που  γεννήθηκε στην  Παλαιστίνη».

«Ήδη  εκείνη  την  εποχή  ο  κοινός  και  αρχικός  δεσμός  δεν  ήταν  το  έθνος,  αλλά  η θρησκεία.  Κατά τη  διάρκεια  της  πρώτης  χιλιετίας  του  ημερολογίου μας  προσήλυτοι από  όλους  τους  λαούς  εισήλθαν  σε  αυτή  θρησκεία,  βασιλιάδες,  αριστοκράτες  και  ο λαός  των  Μογγόλων  Χαζάρων  στην  νότια  Ρωσία».

«Μέσα  από  αχαρακτήριστες  διώξεις,  εδώ  και  2.000  χρόνια  η  χριστιανική  Ευρώπη προσπαθεί  να  εξολοθρεύσει  τον  Εβραϊκό  λαό».

«Το  αποτέλεσμα  ήταν  όλοι  οι  Εβραίοι    αδύναμης  θέλησης,  προκειμένου  να  ξεφύγουν  από  το  μαρτύριο  των  ατέλειωτων  διώξεων,  αλλαξοπίστησαν.  Όλοι  οι  Εβραίοι  που  δεν  ήταν  ειδικευμένοι,  έξυπνοι  και  δημιουργικοί  για  να  επιβιώσουν  σε  αυτή  την  πάλη  για  την  ύπαρξή  τους,  κάτω  από πολύ  δύσκολες  συνθήκες,  υπέκυψαν  και  εξαφανίσθηκαν  (φυσική – κοινωνική  επιλογή)».                         

«Αντί  για  την  καταστροφή  των  εβραίων,  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΟΛΕΣ  ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ  ΔΙΩΞΕΙΣ  ΠΡΟΕΚΥΨΕ  ΜΙΑ  ΜΙΚΡΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΩΝ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ,  και  έτσι παρά  την  θέλησή της,  η  Ευρώπη,  εξευγένισε  και  μόρφωσε  αυτό  τον  λαό  δημιουργώντας  ένα  μελλοντικό  ΗΓΕΤΙΚΟ  ΕΘΝΟΣ,  μέσω  αυτής  της  τεχνητής  διαδικασίας  επιλογής ».

«Δεν  υπάρχει  καμία  αμφιβολία  ότι  αυτός  ο  λαός,  που  διέφυγε  τα  γκέττο-φυλακές, εξελίχθηκε  στην  πνευματική  αριστοκρατία  της  Ευρώπης».

«Η  Ευγενική  Πρόνοια  του  θεού  έδωσε  στην  Ευρώπη  μια  ΝΕΑ  ΦΥΛΗ  ΕΥΓΕΝΩΝ  διαμέσου της  πνευματικής  χάριτος.  Αυτό  συνέβη  τη  στιγμή  που  η  φεουδαρχική,  εξ  αίματος,  αριστοκρατία  της  Ευρώπης  κατέπεσε».

« Ο  πρώτος  τυπικός  εκπρόσωπος  της  μελλοντικής  αριστοκρατίας  ήταν  ο  ευγενής  εβραίος    (Edeljude)    La Salle,  που  συνδυάζει  σε  μεγάλο  βαθμό  τη  φυσική  ομορφιά  με την  ευγένεια  του  μυαλού  και  την  οξύτητα  του  πνεύματος:  αριστοκράτης  με  την υψηλότερη  και  κυριολεκτική  έννοια  της  λέξης,  ένας  γεννημένος  ηγέτης  που  σημάδεψε  την  εποχή  του» .

«Ο  σύγχρονος  Εβραϊσμός  ξεπερνά  όλους  τους  άλλους  λαούς  σε  ποσοστό  σημαντικών ανδρών:    σχεδόν  έναν  αιώνα  μετά  την  απελευθέρωσή  του  αυτός  ο  μικρός  λαός στέκεται:    με  τον  Αϊνστάιν  που  πρωτοπορεί  στον  τομέα  της  σύγχρονης  επιστήμης,  με  τον  Μάλερ  που  πρωτοπορεί  στον  τομέα  της  σύγχρονης  μουσικής,  με  τον  Μπερξόν  ως  πρωτοπόρος  της  μοντέρνας  φιλοσοφίας,  με  τον Τρότσκι  που  πρωτοπορεί  στον  τομέα  της σύγχρονης  πολιτικής».

«Η  εξέχουσα  θέση  που  κατέχει  ο  Εβραϊσμός  αυτές  τις  μέρες  οφείλεται  στην πνευματική  τους  υπεροχή,  η οποία  τους  δίνει  τη  δυνατότητα  να  κερδίσουν  την πνευματική  μάχη  έχοντας  απέναντι  την  ζήλια  των  Ευρωπαίων».

«Ο  σύγχρονος  αντισημιτισμός  είναι  ένα  από  τα  πολλά  αντιδραστικά  φαινόμενα  της μετριότητας  ενάντια  σε  κάτι  ανώτερο».

« Εβραίοι,  μειονότητα  υψηλής  ποιότητας,  οι  ευρωπαϊκές  πλειοψηφίες,  λαοί  κατώτερης  ποιότητας».

«Ως  λαός  οι  εβραίοι  βίωσαν  την  αιώνια μάχη  της  ποιότητας,  ενάντια  στην  ποσότητα».

«Οι  κύριες  ρίζες  του  αντισημιτισμού  είναι  η  κατωτερότητα  των  μη  ιουδαίων  και  ο  φθόνος».

« Η  προσαρμογή  του  Ιουδαίου  στο  στυλ  της  κάθε  χώρας  (Rustikalisierung)  είναι  ο κύριος  στόχος  του  σιωνισμού  και  αυτό  σε  συνδυασμό  με  μία  σπορ  ανατροφή,  θα  απελευθερώσει  τον  Εβραϊσμό του  γκέτο,  όπως  το  αποδεικνύει  η  ανάπτυξη  του Αμερικανικού  Εβραϊσμού.

«Η  Ευρώπη  έχει  κατακτηθεί  θρησκευτικά  και  κοινωνικά  από  τους  Εβραίους, στρατιωτικά  από  τις  γερμανικές  φυλές».

merkel-evreoi-mafia

ΤI ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ:

       «Στις  αρχές  του  1924, έλαβα  ένα  τηλεφώνημα  από  τον  Baron Louis de Rothschild και  τον  φίλο  του,  Max Warburg  από το Αμβούργο,  είχαν  διαβάσει  το  βιβλίο  μου.

Προς  μεγάλη  μου  έκπληξη,  ο  Warburg  αυθόρμητα  μου  πρόσφερε  60.000  ΧΡΥΣΑ μάρκα,  για  βοήθεια…

Ο  Max  Warburg,  ήταν  ένας  από  τους  πιο  διακεκριμένου ς  και  σοφότερους των  ανδρών  που  έχω  έρθει  ποτέ  σε  επαφή.  Δεν  έπαψε  ποτέ  να  χρηματοδοτεί  την  προσπάθειά  μου  και  την  Pan-Europe .

Ο  Max  Warburg  χρηματοδότησε  το  1925 το ταξίδι μου  στις  Ηνωμένες  Πολιτείες , για να  παρουσιάσω  το  βιβλίο  μου  στο  ίδρυμα  Ροκφέλερ.  Αργότερα  είχα  την  υποστήριξη  και  την  χρηματοδότηση  από  τούς  Paul Warburg,  Bernard Baruch,  Λούντβιχ  φον  Μίζες,  Arthur Burns,  Milton  Friedman  και  τον  Mont  Pelerin.

     Η  εξαίρετη  οικογένεια  του  Σαμουήλ  Μωυσή  Del  Branco  το  1559  μετακόμισε  από την  Ιταλία  προς  τη  Γερμανία  και  πήρε  το  όνομα  Warburg.  Το 1798, η  οικογένεια  ίδρυσε  την  Τράπεζα  της  MM  Warburg & Co.  Ο  Paul  Warburg  ήταν  ένας  Γερμανός μετανάστης  που πήγε  στην  Αμερική  μαζί  με  τον  αδελφό  του  Felix.  Και  τα  δύο αδέλφια,  που  ήταν  Illuminati  και  μέλη  της  B’nai B’rith,  έγιναν  συνεργάτες  του τραπεζικού  οίκου  Kuhn, Loeb & Co» .

     Ο  James  Paul  Warburg  δήλωσε  στην  Γερουσία  των  ΗΠΑ  στις  17  Φεβρουαρίου 1950: « Θα  έχουμε  Παγκόσμια  Κυβέρνηση,  είτε  μας  αρέσει  είτε  όχι.  Το  μόνο  ερώτημα  είναι  αν  η  Παγκόσμια  Κυβέρνηση,  θα  επιτευχθεί  με  την  κατάκτηση  ή  την  συναίνεση».

     Ο  Paul  Warburg  ήταν  παντρεμένος  με  την  Νίνα  Loeb , κόρη  του  τραπεζίτη  Salomon Loeb . Kuhn, Loeb & Co,  από  τους  πλέον  σημαίνοντες  τραπεζίτες  των  ΗΠΑ.  Ο  αδελφός του  Παύλου  Felix  Warburg  ήταν  παντρεμένος  με  την  Frieda  Schiff ,  του  οποίου  ο πατέρας  ήταν  ο  διαβόητος σιωνιστής τραπεζίτης  Jacob Schiff,  αυτός  που  δημιούργησε  πραγματικά  την  κομμουνιστική  επανάσταση  στη  Ρωσία  το  1917, ο  πραγματικός  σφαγέας,  κατά  τον  Σολζενίτσιν,  70  εκατομμυρίων  Ρώσων.

       Ο  Schiff,  μια  κορυφαία  σιωνιστική  προσωπικότητα,  ήταν  ο  κύριος  ιδιοκτήτης  του  Kuhn, Loeb & Co.  Είχε  βοηθήσει  με  πολλά  χρήματα  προσωπικά  τον  Τρότσκι,  όταν  οι  Μπολσεβίκοι  κατέλαβαν  την  εξουσία  στην  Ρωσία.  Πριν  από  αυτό,  είχε  βοηθήσει  τον  Αλέξανδρο  Κερένσκι  (εβραϊκό όνομα Aron  Kiirbis)  να  γίνει  πρωθυπουργός  στην  Ρωσία.  Ο  Ιουδαίος  Jacob  Schiff  είχε  διατάξει  προσωπικά  τον  Λένιν  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ  τον  Ρώσο  Τσάρο  και  την  οικογένειά  του, όπως αποδεικνύεται  από  το  τηλεγράφημα  που  έστειλε  στον  Λένιν.-

Π.Ζ.

ΠΗΓΗ: https://ethnikismos.net/2015/05/10/%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-ena-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/coudenhove-kalergi.html

OI METANAΣTEΣ ΩΣ ΤΟ «ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ»! «THE REFUGEES WEAPON»… ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΥΦΟ «ΔΟΓΜΑ Της Ντορέτα Πέππα

mass migration

The Refugees weapon!Δηλαδή οι «Πρόσφυγες ως όπλο» ή ουσιαστικά, ως το «απόλυτο όπλο», αφού δεν μπορείς να ανταποδώσεις τα «πυρά» τα οποία δέχεσαι! Αυτό είναι το ανομολόγητο, το κρυφό  δόγμα της σημερινής αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής!

Αν νομίζετε ότι όλα αυτά που ζήσαμε και που ζούμε τα τελευταία χρόνια απλώς… έτυχαν, τότε συνεχίζετε να είστε εγκλωβισμένοι στο matrix που κάποιοι μας επέβαλαν ηθελημένα. Ήδη από το τέλος του 2009, τότε που ανέλαβε ο επαίσχυντος και μισέλλην ΓΑΠ (Γιώργος Παπανδρέου) τη διακυβέρνηση της χώρας, η απόφαση ήταν ειλημμένη ώστε να εφαρμοστεί εδώ, σ’ εμάς, το πιο σκληρό και μακροχρόνιο πολύ-πείραμα που είχε επιχειρήσει μέχρι τότε η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Άλλωστε, μας το είχε πει κατάμουτρα ο Γιωργάκης πριν ακόμα υπογραφεί το πρώτο μνημόνιο: «Η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο». Δηλαδή, είναι η χώρα - πειραματόζωο στην οποία έμελλε να εφαρμοστούν «πιλοτικά» κάποια απίστευτα σκληρά και κλιμακωτά οικονομικά μέτρα, τα οποία θα επέφεραν με μαθηματική ακρίβεια: κλείσιμο των επιχειρήσεων, ανεργία στα ύψη, εξαθλίωση του λαού, χιλιάδες θανάτους (από αυτοκτονίες, άγχος, ανεπαρκή περίθαλψη, τεχνητές ελλείψεις φαρμάκων κ.λ.π.), επ’ αόριστον παύση της ρευστότητας (capitalcontrols), αλλεπάλληλα μνημόνια από διαφορετικές και διαφορετικού ιδεολογικού «προσήμου» κυβερνήσεις -όλες λαοπλάνες πριν την εκλογή τους, αλλά και άκρως προδοτικές και δουλικές απέναντι στη Δύση μετά απ’ αυτήν την εκλογή, με πρόσφατη και τελευταία την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που διενήργησαν μια τεράστια απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, εκμεταλλευόμενοι την «ελπίδα» που του ενεφύσησαν. Και τώρα, η ώρα έχει σημάνει για την επόμενη φάση του «σχεδίου», την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού (ή όπως αλλιώς θέλει να το πει ο καθένας), η οποία έχει ως απώτερο σκοπό την πλήρη καταστροφή και εξόντωσή μας! Τώρα, γιατί θέλουν να μας αφανίσουν; Αυτό θα το εξετάσουμε περισσότερο και θα το αναλύσουμε σε ένα μελλοντικό άρθρο. Επί της παρούσης, θα πω μόνο πως είμαστε Έλληνες και φορείς του Ελληνικού Πνεύματος. Αυτό αρκεί για να θέλουν να μας αφανίσουν… Γι’ αυτό και μπήκε ήδη σε εφαρμογή, εν χορώ, το «απόλυτο όπλο», ένα όπλο που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις, αφού δεν μπορείς να απαντήσεις στις «ομοβροντίες» των εισβολέων και να σκοτώσεις τον «εξαθλιωμένο» (όπως εμφανίζεται) αντίπαλο, ο οποίος έρχεται, παρόλ’ αυτά, για να βάλει φωτιά στη χώρα σου.

Κι αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, διαβάστε πιο κάτω τα τεκμήρια, τις αδιάσειστες αποδείξεις που σας προσκομίζω και που καταδεικνύουν πως όλα, μα ΟΛΑ ήταν η εφαρμογή ενός συγκεκριμένου κλιμακωτού σχεδίου εξαρχής! Πριν απ’ αυτό όμως, καθίστε και σκεφτείτε, βήμα προς βήμα, τα πρόσφατα γεγονότα με τους λαθρομετανάστες. Άξαφνα, μετά τη συμφωνία για το νέο μνημόνιο, γίνεται το αδιανόητο: ανεξέλεγκτες ροές, εκατοντάδες πνιγμένοι, έμφαση στα μωρά και στα παιδιά για να επηρεαστεί συναισθηματικά ο εγχώριος πληθυσμός και ουσιαστικά να υποστεί σύγχυση το δημόσιο αίσθημα αλλά και να δημιουργηθεί πόλωση και αντιπαλότητα μεταξύ των συμπαθούντων και των αντιπαθούντων, ύστερα κλείσιμο των συνόρων εκ μέρους των επίορκων απέναντι στις συμφωνίες τους «εταίρων», στη συνέχεια το ΝΑΤΟ και η Τουρκιά (με αναρίθμητες παραβιάσεις και απειλές εναντίον μας παρά τη «συμφωνία») στο Αιγαίο και βεβαίως, η άτυπη μεν, ουσιώδης δε ανάθεση της διαχείρισης της κατάστασης του λαθρομεταναστευτικού σε κάτι ύποπτες ΜΗΚΥΟ και σε κάποιους «αλληλέγγυους» του τίποτα. Εκ παραλλήλου, η πλήρης απουσία του κράτους, η εκδήλωση αδυναμίας και μη επέμβασης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας κατά τη διάρκεια υποκινούμενων ταραχών εντός και εκτός των χοτ-σποτς, η άτακτη και αδικαιολόγητη υποχώρηση ακόμη και απέναντι σε ζητήματα αυτονόητα κρατικής ευθύνης και ανάληψης κατασταλτικής δράσης (πρόσφατο παράδειγμα η ελευθέρωση των κρατουμένων παρανόμων «αλληλέγγυων» στα Ιωάννινα, κατόπιν της «πίεσης» η οποία ασκήθηκε, αφού κρατήθηκε από τους συνεργάτες τους σε ομηρία εντός του Δημαρχείου ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης)! Όλα ελεύθερα, λοιπόν, για τους δήθεν «πρόσφυγες» και τους πάτρωνές τους, καμία προστασία στο νόμιμο πολίτη της χώρας, δίωξη των Ελλήνων που αντιδρούν, αθρόα εισροή και ήδη επιβολή του Ισλάμ και των «νόμων» του εντός της επικράτειας (π.χ. συστάσεις για την ένδυση των Ελληνίδων, ώστε να μην προκαλείται το αίσθημα των «προσφύγων» και άλλα πολλά) και… ξαφνικά, εντελώς ξαφνικά… Οι ροές σχεδόν σταματούν! Ως δια μαγείας! Γιατί;

Γιατί αυτοί αρκούν! Αρκούν για το εν εξελίξει τεράστιο και άκρως επικίνδυνο για μας πείραμα Κοινωνικής Μηχανικής, το οποίο διενεργείται σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού! Και ακόμη δε δείχνει, φυσικά, πού θα οδηγήσει η κατάσταση (αφού τύμπανα τακτικού και άτακτου πολέμου ηχούν εντός των τειχών πλέον), ενώ, από την άλλη, το τρομοκρατικό σφυροκόπημα των νέων επερχομένων μέτρων και η οικονομική σύνθλιψη του Έλληνα συνεχίζονται ανελέητα και μάλιστα εντείνονται…

Αλλά ας πάμε στις αποδείξεις που σας υποσχέθηκα πιο πάνω!

Το Πανεπιστήμιο Cornell είναι κατ’ ουσίαν ένα thinktank (δεξαμενή σκέψης), το οποίο συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Roosevelt, με σκοπό τη διαμόρφωση συγκεκριμένης πολιτικής σκέψης και κατεύθυνσης των σημερινών «επίλεκτων» φοιτητών των ΗΠΑ, οι οποίοι θα κληθούν να πάρουν τα ηνία της παγκόσμιας διακυβέρνησης στα χέρια τους μέχρι το 2040.

Όπως λέει στην ιστοσελίδα του το ίδιο το Cornell, αποτελεί ένα Πανεπιστήμιο Ερευνών, που χρηματοδοτείται από ιδιωτικά κεφάλαια, αλλά παρόλ’ αυτά αποτελεί… εταίρο του Κρατικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης! Όλα αγοράζονται στο Αμέρικα, άλλωστε! Και φυσικά, την Πολιτική των ΗΠΑ δεν την ασκεί η εκλεγμένη (;) ηγεσία, αλλά κάτι κέντρα τύπου thinktank, τα οποία δουλεύουν για την ελίτ του χρήματος και κατακλέβουν τους λαούς του κόσμου, σφάζοντάς τους μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο, το Cornell,  επιχορηγείται και από κρατικά κονδύλια κατά καιρούς και βεβαίως, ισχυρίζεται –αθώα αθώα- ότι εκπονεί μελέτες με σκοπό την άνοδο της ποιότητας ζωής τόσο στην Αμερική, όσο και σε όλο τον κόσμο! Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται στενά και με το IvyLeague (Η Συμμαχία / Λίγκα του Κισσού), όπως δηλώνει το ίδιο στην ιστοσελίδα του. Η Λίγκα αυτή  είναι μια ένωση διαφόρων «ειδικών» Πανεπιστημίων της ελίτ, που προωθεί τα ιδεώδη του νεοαποικιοκρατικού πνεύματος, φαινομενικά μέσα από αθλητικές κυρίως εκδηλώσεις και διοργανώσεις στη διάρκεια των οποίων διακρίνονται οι νέοι που έχουν τα «ζητούμενα» προσόντα, ενώ τα Πανεπιστήμια που μετέχουν σ’ αυτό το πρόγραμμα της Λίγκας είναι από τα πλέον επιδοτούμενα στον κόσμο και βεβαίως δεν μπορεί να σπουδάσει εκεί ο οποιοσδήποτε «κοινός θνητός»...

Όλα αυτά τα είπα για να δούμε τι σημαίνει Cornell και τώρα θα δούμε πώς αυτό το πανεπιστημιακό ίδρυμα βλέπει πολιτικά τον «ποιοτικό» αυτό κόσμο του μέλλοντος στον πλανήτη Γη. Δείτε τι «ποιότητα ζωής» μάς ετοιμάζει, λοιπόν, το  Cornell!

Το Μάρτιο του 2010 (όταν μας έφερε το πρώτο μνημόνιο ο επάρατος ΓΑΠ), εξεδόθη από το Cornell University Press, τον εκδοτικό οίκο του Πανεπιστημίου Cornell, στα πλαίσια του προγράμματος Cornell Studies in Security Affairs (Μελέτες του Cornell επί των Θεμάτων Ασφαλείας), το βιβλίο “WeaponsofMassMigration” (Όπλα Μαζικής Μετανάστευσης), της KellyM. Greenhill, καθηγήτριας και επιστημονικής συνεργάτιδας του εν λόγω Πανεπιστημίου στο Πρόγραμμα Διεθνούς Ασφάλειας. Το βιβλίο αυτό (καρπός πολύχρονης έρευνας, στα πλαίσια μιας «ειδικής», όπως είδαμε, επιτροπής) τιμήθηκε μάλιστα με το πρώτο βραβείο, το 2011, από το International Studies Association (τη Διεθνή Ένωση Μελετών). Καιρός να καταλάβουμε ότι όλα αυτά τα οποία βιώνουμε δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τυχαία, αφού αποτελούν εφαρμογές ήδη εκπονημένων επί χάρτου σχεδίων, γι’ αυτό και προωθούνται τόσο πολύ κάποια συγκεκριμένα εκάστοτε «εργαλεία» και μόνο αυτά προκρίνονται ως σημαντικά! Οι άλλες μελέτες που δεν… κάνουν για τη «βρώμικη δουλειά», πέφτουν στα αζήτητα και κανείς δε μαθαίνει καν την ύπαρξή τους.

Ας δούμε τώρα τινά περί του εν λόγω βιβλίου.

Διαβάζουμε από το ίδιο το Δελτίο Τύπου, που έχει εκδοθεί για την προώθηση της συγκεκριμένης έκδοσης:

«Από μια πρώτη ματιά, η απόφαση των ΗΠΑ να κλιμακώσουν τον πόλεμο στο Βιετνάμ στα μέσα της δεκαετίας του ’60, η θέση της Κίνας η σχετική με το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 2000, να άρει πλήρως το εμπάργκο για τα όπλα, το οποίο είχε επιβληθεί στη Λιβύη, αποτελούν τρία διαφορετικά γεγονότα που δε φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Κι όμως, αυτές οι φαινομενικά μη συνδεόμενες και απομακρυσμένες χρονικά η μία από την άλλη αποφάσεις Εξωτερικής Πολιτικής προέκυψαν, τουλάχιστον κατά ένα μέρος, από την άσκηση ενός μοναδικού στο είδος του εξαναγκασμού, ο οποίος είχε ως αφετηρία την εσκεμμένη δημιουργία, το χειρισμό και την εκμετάλλευση πραγματικών ή επαπειλούμενων μαζικών μετακινήσεων πληθυσμών

Δηλαδή, με λίγα λόγια είχαν ξεκινήσει να το «στήνουν» το «προσφυγικό» από τη δεκαετία του ’60 –και κατά πάσαν πιθανότητα πολύ ενωρίτερα! Ο πόλεμος στο Βιετνάμ είχε σκοπό να δημιουργήσει μια πρώτη αποσταθεροποίηση (όπως και έγινε, και ο πόλεμος επεκτάθηκε τότε στο Λάος και στην Καμπότζη). Επίσης, η στήριξη της Κίνας προς το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας αναμένεται να αποδώσει τους καρπούς της στο εγγύς μέλλον (φανταστείτε τι άλλο μάς περιμένει και πόσο τρομερό, αφού τον έχουν βάλει στο «πρόγραμμα» τον πυρηνικό πόλεμο!) και η απόφαση άρσης του εμπάργκο προς τη Λιβύη από την ΕΕ, οδήγησε, ως γνωστόν» στην «Αραβική άνοιξη», στον συνακόλουθο σφαγιασμό του Καντάφι και άνοιξε, βεβαίως, το δρόμο για το τεράστιο Ισλαμιστικό προσφυγικό κύμα, αφού ο κάθε πόλεμος «γεννά» πρόσφυγες και προκαλεί μετακινήσεις πληθυσμών αποτελουμένων από ανθρώπους όλων των κατηγοριών (πραγματικών προσφύγων αμάχων, αλλά και φανατικών, και κακούργων, και τρομοκρατών κ.λ.π.)!

Και συνεχίζει το ενημερωτικό κείμενο, το σχετικό με το βιβλίο της Greenhill:

«Στο βιβλίο της ‘WeaponsofMassMigration’ (Όπλα Μαζικής Μετανάστευσης), η συγγραφέας παρουσιάζει την πρώτη συστηματική εξέταση αυτού του ευρέως διαδεδομένου, αν και μη γνωστού στους πολλούς εργαλείου πολιτικής επιρροής. Η  Greenhillκαταδεικνύει πόσο συχνά έχει επιχειρηθεί αυτός ο ανορθόδοξος τύπος εξαναγκασμού –πάνω από 50 φορές στα τελευταία πενήντα χρόνια (!!!)- και πόσο επιτυχής ήταν, τουλάχιστον κατά 50%.

Η συγγραφέας θίγει επίσης το ερώτημα σχετικά με το ποιος χρησιμοποιεί αυτό το πολιτικό εργαλείο, με ποιους σκοπούς, καθώς και το πώς και το γιατί αυτό σχεδόν πάντα λειτουργεί.»

Το ποιος είναι ο ιθύνων νους του μεταναστευτικού «όπλου» το γνωρίζουμε, το ποιος εξόπλισε και ποιος εκπαίδευσε και δημιούργησε τον ΙSIS, την Αλ-Κάιντα κ.λ.π., πλέον, το γνωρίζουμε! Το ομολογούν οι ίδιοι, άλλωστε! Και το ότι το πολιτικό αυτό «εργαλείο» του αίσχους λειτουργεί, και αυτό το γνωρίζουμε!!!! Όσον αφορά δε στο σκοπό για τον οποίο έγινε και γίνεται όλο τούτο το κακό (προς χάριν του… «ποιοτικού» μέλλοντος του πλανήτη πάντα!), παραπέμπω στην παραπάνω παράγραφο όπου γράφω τα σχετικά με τον ετοιμαζόμενο πυρηνικό πόλεμο, ο οποίος στοχεύει βεβαίως, όπως και χίλια δυο άλλα «μέτρα» που επιβάλλονται και εφαρμόζονται, στην τεράστια μείωση του γήινου πληθυσμού και στην πιο εύκολη έτσι επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Με ποιο «χαρακτηρισμό», όμως, αναφέρεται σ’ αυτούς που χρησιμοποιούν το «όπλο – μετανάστες» η Greenhill; Τους αποκαλεί «εξαναγκαστές»!

«Οι ‘εξαναγκαστές’ επιλέγουν ως στόχους κάποια κράτη και επιδιώκουν να αλλοιώσουν το χαρακτήρα τους, αξιοποιώντας ήδη υπάρχοντα πολιτικά συμφέροντα και κόμματα ή οργανώσεις εντός αυτών των κρατών – στόχων. Παράλληλα, διαχειρίζονται τα οικονομικά βάρη και το ρίσκα τα οποία επιβάλλονται στους πληθυσμούς αυτών των κρατών – στόχων».

Δηλαδή, η οικονομική κρίση δεν είναι απότοκος της δικής μας κακοδιαχείρισης ή της δικής μας αλόγιστης συμπεριφοράς (δημόσιες σπατάλες, θαλασσοδάνεια κ.λ.π.) –κανένα πρόβλημα δε μας δημιούργησαν αυτές οι καθομολογουμένως εμπράγματες «εκτροπές» στην πραγματικότητα, ό,τι και αν λέγεται, αφού όλη η Δύση έτσι και χειρότερα πορεύεται εδώ και χρόνια!- η οικονομική «κρίση» που μας χτύπησε είναι επιβαλλόμενη, ώστε να πετύχει το πρόγραμμα εναντίον του κράτους στόχου, εν προκειμένω του Ελληνικού Κράτους! Είναι το πρώτο βήμα αυτό (η οικονομική κρίση), για να ανοίξει ο δρόμος για το δεύτερο: το «όπλο μετανάστες»! Και συνεχίζει το ενημερωτικό:  

«Αυτή η στρατηγική του ‘εξαναγκασμού μέσω τιμωρίας’ (ή τιμωρητικού εξαναγκασμού) εφαρμόζεται με δύο τρόπους: ο πρώτος συνίσταται σε ευθεία απειλή, δηλαδή ότι θα κατακλυστεί από άλλους πληθυσμούς η επικράτεια του κράτους - στόχου και θα αναγκαστεί αυτό το κράτος να φιλοξενήσει μια πλημμυρίδα από πρόσφυγες και μετανάστες. Ο δεύτερος τρόπος συνίσταται σε ένα είδος πρότυπου και ενισχυμένου πολιτικού εκβιασμού, ο οποίος επικαλείται την ύπαρξη νόμιμων και κανονιστικών υποχρεώσεων (που έχει το κράτος, εννοείται) απέναντι σε εκείνους που φεύγουν από τον τόπο τους ώστε να γλιτώσουν από τη βία, το διωγμό ή την ανέχεια.»

Όπως καταλαβαίνετε, σ’ εμάς εφάρμοσαν και τις δύο μεθόδους της στρατηγικής αυτής του «τιμωρητικού εξαναγκασμού». Γι’ αυτό όλη αυτή η πίεση, γι’ αυτό όλες αυτές οι απειλές εναντίον μας, γι’ αυτό όλα όσα τραβάμε! Μας τιμωρούν, όχι γιατί κάναμε κάτι, αλλά γιατί κι αυτό είναι μέρος της «στρατηγικής» τους! Και ναι, μας υποχρεώνουν να τηρήσουμε τις διεθνείς «δεσμεύσεις» μας, τόσο απέναντι στους δανειστές (τους εξαναγκαστές), όσο και απέναντι στους «κακόμοιρους» τους πρόσφυγες / λαθρό, τους οποίους εσκεμμένα έφεραν στις ακτές και στις ζωές μας! Πόσο άρρωστα, πόσο διεστραμμένα μυαλά είναι αυτοί οι άνθρωποι τελικά!!!

Όσο για την επόμενη φάση του σχεδίου; Αναμένομεν…  

ATHINA DOLOS

«Δολομήτις» και «Δολοπλόκος» Αθηνά: Δυστυχώς η τέχνη του πολέμου, υποβαθμίστηκε στην Ελλάδα, με την απαξίωση του "δόλου"! Του Μ. Καλόπουλου

 

Δυστυχώς η τέχνη του πολέμου, υποβαθμίστηκε στην Ελλάδα, με την απαξίωση του "δόλου"! Αποτέλεσμα αυτού, ήταν όχι μόνο να μην τον εφαρμόζουμε στους δόλιους επιτιθέμενους, αλλά ούτε καν να τον αναγνωρίζουμε, όταν αυτός διαχρονικά επιτιθέμενος κατήγαγε περιφανείς νίκες εναντίον μας.

Κι όμως η Ελλανία, αρχιστράτηγος και πανάξια διοικητική ιδεο-θεά Αθηνά, είχε τα ανάλογα διδακτικά προσωνύμια και ιδιότητες!

Δολομήτις: Δόλια, πανούργα, δολιόβουλος. «Αθήνη παρθενική δολομήτις». NonnusEpic. 29.335. «Δολομήτιν: Τον αμφίθυμον, αμφίτομον».Apion Gramm.

Δολοπλόκος: «Δολοπλόκον είδος Αθήνη».NonnusEpic. 40.74.

«Δόλος: Πλάνη επί κακώ, αλλά και επ αγαθώ. Τέχνη, μηχανή και βουλή. Δόλος δε η τέχνη του δελεάζειν». OrionGramm. (002) 178.26.

«Ο δε δόλος (και) επ αγαθού τέτακται (αναφέρεται) ενταύθα».ScholiaInHomerum, ScholiainOdysseam 9.20.2.

93) Δολομήτις: Δόλια, πανούργα, δολιόβουλος. «Αθήνη παρθενική δολομήτις». NonnusEpic. (001) 29.335. «Δολομήτιν: Τον αμφίθυμον, αμφίτομον».Apion Gramm. «Δολομήτις η Σουπιά (κείμ: σηπίη) που επίκλοπον (κρυπτόφιλον, παραλλαγής) θηρευτικό βρήκε τρόπο». Oppianus Epic. Halieutica 2.120. Η συχνή ταύτιση της σουπιάς αλλά και του χταποδιού με τον δόλο, έχει να κάνει με τις απίστευτες ικανότητες παραλλαγής και προσαρμογής στο περιβάλλον των δύο συγκεκριμένων πανέξυπνων θαλασσίων όντων. Βλέπε και "Απατουρία", "Δολοπλόκος" και "Επίκλοπος".

«Κάποια πονηριά ή τέχνασμα (κείμ: δόλον ή τινα μήτιν) να βρείς σαυτή την μάχη». Απολλώνιος Ρόδιος Αργοναυτικά 3.720. «Δόλος: Πλάνη επί κακώ, αλλά και επ αγαθώ. Τέχνη, μηχανή και βουλή. Δόλος δε η τέχνη του δελεάζειν». OrionGramm. (002) 178.26.

Μια επίμονη τάση υποτίμησης του θεμιτού και κερδαλέου δόλου και η σταδιακή εξομοίωσή του με την καθαρή κακότητα, στέρησε από τους υπερβολικά "αγαθόγνωμους" Έλληνες, (κυρίως φιλοσόφους), αυτήν την βασική οδυσσειακή νοοτροπία. Αυτό εξασθένισε σταδιακά το πολεμικό τους οπλοστάσιο, χαρίζοντας την υπεροπλία στους απόλυτα έμπειρους δολιογνώστες αντιπάλους ανατολίτες!

Ξεχνώντας τον Όμηρο και το οδυσσειακό πνεύμα, που βροντοφώναζε με καμάρι: «Εγώ είμαι ο Οδυσσέας, ο γιος του Λαέρτη, που όλοι οι άνθρωποι με μελετάνε για τις πανουργίες μου, (κείμ: πάσι δόλοισιν) και η δόξα μου έφτασε στον ουρανό», (Οδ.9.19), οι φιλόσοφοι δίδασκαν: «Δόλον φοβού, ευλόγει πάντας, φιλόσοφος γίνου». SeptemSapientesPhil. (7ος π.Χ.αι.), (005) 217.19. Αυτή δυστυχώς ήταν και η επικρατέστερη τάση, αλλά δυστυχώς… μακράν Αθηνάς!     

Μάλιστα, «ο Πλάτων στους Νόμους του (823d-824a) καταδικάζει με έντονο τρόπο το ψάρεμα με αγκίστρι, την καταδίωξη των θαλάσσιων ζώων, τη χρήση διχτυών, στο κυνήγι των πουλιών και όλων των θηραμάτων με δίχτυα και παγίδες, γιατί αυτές οι τέχνες αναπτύσσουν το δόλο και τη διπλοπροσωπία, ιδιότητες αντίθετες από τις αρετές που η πόλη των Νόμων απαιτεί από τους πολίτες της». "Μήτις", σελ. 46.

Βέβαια, οι δηλώσεις που ακολουθούν, αντιστρέφουν αυτή την εκτίμηση, αλλά δυστυχώς, πρόκειται κυρίως για κατανόηση της ύστερης αρχαιότητας: «Ο δε δόλος επ αγαθού τέτακται (αναφέρεται) ενταύθα».ScholiaInHomerum, ScholiainOdysseam 9.20.2. «Έχει δε (ο Όμηρος) και δόλους επαινετούς εκεί μαθείν και ψευδών κερδαλέων συνθέσεις». EustathiusPhilol. etScr. (001) 1.2.8. - 12ος αι.μ.Χ. «Ταυτά (ταυτόσημα) κέρδος και δόλος, γι αυτό και ο κερδώος Οδυσσέας δεν ξεχνά τους δόλους». Eustathius Philol. Scr. Eccl. Commentarii ad Homeri Iliadem 4.824.13. - 12ος αι.μ.Χ. Βλέπε: "Απατουρία", "Δολοπλόκος" και "Επίκλοπος". «Όπου δεν φτάνει η λεοντή, πρόσθεσε και την αλωπεκή». PlutarchusBiogr. Phil. Lysander 7.4.4. Το κείμενο είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον: «Των δε αξιούντων μη πολεμείν μετά δόλου καταγελάν εκέλευεν. Όπου γαρ η λεοντή μη εφικνείται, προσραπτέον εκεί την αλωπεκήν».PlutarchusBiogr. Phil. Lysander 7.4.4. «Εάν μη φανερώς αμυνόμενος αντέχης, πανουργία χρήσαι». Suda, Lexicon 2411.2.

«Κι αν απάτην ώσπερ μηχανήν προσαγάγης τοις εχθροίς, έννομα δέδρακας». LibaniusRhet. Soph. Declamationes 1.103.11. Δηλαδή:«Κι αν απάτη μηχανευτείς απέναντι σε εχθρούς, έννομα έπραξες. Έτσι και ο Θεμιστοκλής με απάτες περιτείχισε την πόλη και την Ελλάδα έσωσε. Και τους γιατρούς βλέπουμε με απάτες να αναβάλουν τις κακές επιθυμίες, αλλά και στους υγιαίνοντας το ίδιο κάνουμε, όταν η αλήθεια τους προκαλεί παράκρουσηέστω γαρ τοι και ψεύδος εν μάχαις, δέχεται γαρ ο περί της ψυχής αγών το κλέμμα (το κλέψιμο) ή τον Οδυσσέα φάσκων επί τη του Παλλαδίου τιμηθήναι κλοπή;»! LibaniusRhet. Soph. Declamationes 1.103.11-1045.5.Δυστυχώς αυτή η κατανόηση, ήρθε πολύ αργά! «Τις δε δόλος, τις μήτις επίκλοπος έσσετ αρωγής;». Απολλώνιος Ρόδιος Αργοναυτικά 3.781. Δηλαδή: Ποιος δόλος ή επίκλοπο τέχνασμα, θα έρθει βοηθός;

Τον άριστο ορισμό του δόλου μας δίνει ο Ευστάθιος Θεσσαλονίκης: «Δόλοςβρώματά (τροφή) τινά δέλεαρ». EustathiusPhilol., Scr. Eccl., CommentariiadHomeriOdysseam 2.22.3. Δηλαδή σαγηνεύω, παγιδεύω με δελεαστική "τροφή"! Θύματα εμείς διαχρονικά του δόλου, γνωρίζουμε ήδη από πρώτο χέρι, πως οι δυνάστες μας, πρώτα μας δη-μιουργούν την "πείνα" (ανάγκες) και μετά μας ταΐζουν την δελε-αστική τροφή τους. Βλέπε και "Δολοπλόκος".

Κάθε "τροφή" λοιπόν από αντίπαλο χέρι, είναι ύποπτη δόλου! Γι’ αυτό από κάποιους που ξέρουν πολύ καλά τι είναι δόλος, βρίσκουμε γραμμένο: «Εις εμέ ανήκει η εκδίκηση λέγει Κύριος. Εάν λοιπόν πεινά ο εχθρός σου, τρέφε αυτόν, εάν διψά πότιζε αυτόν, διότι πράττων τούτο θέλεις σωρεύσει άνθρακας πυρός (εγκαύματα) επί την κεφαλήν αυτού». Καινή Διαθήκη - Προς Ρωμαίους 12.20.

94) Δολοπλόκος: «Δολοπλόκον είδος Αθήνη».NonnusEpic. (001) 40.74.Η πλέκουσα δόλους... καλούς κι αγαθούς για τους ημετέρους και κακούς και αφανιστικούς για τους εχθρούς της!«Το δε "κακοί δόλοι" (κείμ: κακοίσι δόλοισι –Ιλιάδα 4.339) την διαφορά δηλώνει απ τους άλλους τους αγαθούς δόλους γι αυτό και ο Οδυσσέας με άψογους (θεμιτούς) δόλους ήταν καταστόλιστος έτσι και την απάτη χρησιμοποιώντας κανείς στο δέον, δεν μπορεί να ψέγεται (κείμ: ούτω τις και απάτη χρώμενος εις δέον ουκ αν ψέγοιτο) γι αυτό και η παροιμία: Απάτης αγαθής ουκ αποστατεί θεός, ψευδών δε καιρόν εσθ όπου τιμαί θεός». Aeschylus Trag. Fragm. Tetr. 44. 601-602b.2. &Eustathius Philol. Scr. Eccl. Commentarii ad Homeri Iliadem 1.763.19.«Και η Κίρκη τον πολύτροπον Οδυσσέα, δόλιον και φρόνιμον αποκαλεί». EustathiusPhilol. Scr. Eccl. CommentariiadHomeriOdysseamVolume 1.4.45. Βλέπε: "Απατουρία", "Δολομήτις" και "Επίκλοπος".

«Δολοπλοκίες: οι των λόγων πλοκέςΔόλοι: οι κατάσκοποι». HesychiusLexicogr. (002) delta.2167.1.Ως δολοπλόκοι αναφέρονται επίσης και οι θεοί: Διόνυσος, Αφροδίτη και Δίας. «Δολοπλόκος υψιμέδων Ζευς». NonnusEpic. (001) 7.280. «Ως και ο Όμηρος την Αφροδίτη δολοπλόκον ονομάζει. Η δε Αφροδίτη επιθυμία εστίν, η δε επιθυμία όχι φανερά, αλλά λάθρα και μετά δόλου επεισέρχεται». AnonymiInAristotelisEthi (002) 431-432. Βλέπε και "Δολομήτις".

Θα ήταν λοιπόν αδύνατον, η Αρχιστράτηγος, Πολεμοδόκος και Πολυμήτις Αθηνά, να μην είναι Δολοπλόκος. «Πρώτη η Ήρα από την Αθηνά βάλθηκε να πάρει λόγια. Πρώτα, του Δία κόρη συ, κάμε αρχή και ειπέ μου την γνώμη σου. Τι θα γενεί; Θα στοχαστείς μια κάποια πονηριά (κείμ: δόλον τινά) που να μπορέσουν παίρνοντας απ τον Αιήτη το χρυσόμαλλο το δέρας στην Ελλάδα να το φέρουν;… Και τότε η Αθηνά της αποκρίθηκενιώθω πως δεν είμαι ακόμα σε θέση να προτείνω τον δόλο που μου λες, έτσι που των ηρώων το θάρρος να βοηθήσουμε, πολλές βουλές με δέρνουν»! Απολλώνιος Ρόδιος, Αργοναυτικά 3.10-20.Βλέπε: "Απόσπασμα απ’ τον Φιλοκτήτη του Σοφοκλή".        

Μ. Καλόπουλος (από το βιβλίο του: Μήτις – Αθηνά και οδυσσειακό πνεύμα)