logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Καλόπουλος: Περί εθνο-διαμελισμών έγραφα πριν από 15 χρόνια!
Δείτε σχετικά αποσπάσματα:
ETHNODIAMELISMOS2ABRAAM2
Ο προφήτης Αβραάμ, διχοτόμησε προφητικά τα έθνη και  κατόπιν "συνεκάθισε" ανάμεσα στα φυσικούς διαμελιστές τους, δηλαδή τα "όρνια"! «Kατέβησαν δε όρνεα επί τα διχοτομημένα (από τον Αβραάμ) σώματα... και συνεκάθισεν αυτοίς Αβραάμ» Ο΄ Γέν.ΙΕ΄11

Με την αόριστη ελπίδα της δικαίωσης στην παραπάνω ερμηνεία, έριξα μια μάτια στους «εβραϊκούς μύθους»... και φυσικά δικαιώθηκα αμέσως! Διαβάζουμε την απόλυτη σχεδόν παραδοχή της ερμηνείας μας: «Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα τεμαχισμένα από τον Αβραάμ πτώματα, ήταν προάγγελοι αυτοκρατοριών...(άρα εθνών!) Αν ο Αβραάμ δεν είχε (από τότε) τεμαχίσει τα ζώα (ζώα=έθνη!) με το σπαθί του, (εννοεί το "σπαθί" της μαγείας του) αυτές οι αυτοκρατορίες θα ‘χαν γίνει πανίσχυρες, έτσι όμως εξασθένισαν»! Gen. Rab. 437. Mid. Agada Gen. 33 PRE, κεφ. 28. «Εβραϊκοί Μύθοι» σελ. 142,(ε). Συγχαρητήρια λοιπόν, πράγματι εμείς ήμασταν και παραμένουμε...  τα ζώα!

***
Όσο κι αν φαίνεται εξοργιστικά αποκρουστικό, αυτό το σφαγείο των εθνών, αυτός ο ιστορικός οραματισμός της εθνο-διαμελιστικής μαγείας, αυτή η μεθοδευμένη συνταγή κατάσχεσης, ιστορίας, θρησκείας, προνομίων, περιουσίας, και γενικότερα "γης και ύδατος" των ανθρώπων όλου του κόσμου... ακριβώς ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η Παλαιά Διαθήκη!

Και οι δυο αυτές Διαθήκες, είναι στην υπηρεσία των οραμάτων του Αβραάμ! Παλαιά και Καινή Διαθήκη, απαντούν ακατάπαυστα στην ιστορική ερώτηση του Αβραάμ: πως θα ξέρω ότι η γη των εθνών, θα γίνει δική μου;

***
Ο Ιδεολογικός πόλεμος μαίνεται ακόμα ανεξέλεγκτος! Οξυδερκείς άνθρωποι που εκτιμούν την ελληνική αναλυτική σκέψη, σαν το μοναδικό αντίπαλο του επεκτεινόμενου σκοταδισμού, πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν σωστά!
Οι πάσης φύσεως ισχυροί (πνευματικά και οικονομικά) πρέπει να ενωθούν και να επενδύσουν σε ιδέες αντιπαλογνωσίας, δημιουργώντας επιτέλους μια ικανή διαχρονική ομάδα, που με την δράση, την έρευνα και τις απομυθοποιητικές αποκαλύψεις της, θα ενημερώνει και θα βοηθάει τους λαούς να αντισταθούν στους σωτηριακούς δόλους! Μόνο μια τέτοια ορκισμένη διαχρονική ομάδα, είναι ικανή να αναχαιτίσει την επέλαση της χαλδαιικής σαγήνης (μαγείας) στο διεθνές ιστορικό σκηνικό! 

Αυτό ακριβώς έγινε στην περίοδο του διαφωτισμού! Οι πνευματικοί Γίγαντες (π.χ. Αδαμάντιος Κοραής) ενισχύθηκαν από οικονομικά πανίσχυρους πατριώτες (π.χ. Ζωσιμάδες) που έφεραν «δωρεάν κατά μυριάδες» τα βιβλία του διαφωτισμού στην χώρα μας! Ας ελπίσουμε ότι κάτι ανάλογο θα γίνει ξανά σήμερα, πριν ο αβρααμικός εθνοδιαμελισμός καταστρέψει κάθε δυνατότητα αντίστασης! 

Οι λαοί, ακούγοντας περιχαρώς, τα υποσχεσιακά βατραχολογίματα των ψιθυριστών εξουσίας (που ενδημούν στις ίδιες τις αλλοτριωμένες κυβερνήσεις τους), έχουν ήδη συγκεντρωθεί και στρατοπεδεύσει, στην φαινομενικά πλεονεκτική για αυτούς "κοιλάδα Ιωσαφάτ", ή την αντίστοιχη της "Μεγιδδώ"!

 Τα διαλυμένα έθνη, γοητευμένα απ’ την λεξημαγεία των χειραγωγών τους, χωρίς τις στοιχειώδεις προφυλάξεις, συνωθούνται σε τεράστιους, πολλά υποσχόμενους, συμμαχικούς, πολυεθνικούς σχηματισμούς. Σε κατάλληλα δηλαδή... εθνοδοχεία, εθνο-ληνούς, πατητήρια (Ο.Ο.Σ.Α./ Ε.Ε./ Ο.Ν.Ε. / Ν.Α.Τ.Ο./ Ο.Η.Ε. κ.λ.π.) όπου ήδη υφίστανται συντριπτικές πιέσεις, προς την απόλυτη εξομοίωσή τους.

Ο "Αρμαγεδδώνας", είναι δυστυχώς προδιαγεγραμμένη σύνθλιψη εθνών και συνεπώς άσπλαχνη εξόντωση αναρίθμητων ανθρώπων. Οι εμπνευστές και δημιουργοί του, έχουν εντολή να φέρουν αυτόν τον "Αρμαγεδδώνα" μέχρι τα πιο ματωμένα του άκρα: «και ο άγγελος έριξε το δρεπάνι του στη γη και τρύγησε το αμπέλι της γης, κι έβαλε τα σταφύλια στο μεγάλο πατητήρι του θυμού του (εβραϊκού) θεού. Το πατητήρι πατήθηκε έξω απ’ την πόλη (ακριβώς έξω απ’ την πόλη της Ιερουσαλήμ, βρίσκεται η κοιλάδα του Ιωσαφάτ) κι έτρεξε απ’ αυτό αίμα κι έφτασε ως τα χαλινάρια των αλόγων» Αποκάλυψις ΙΔ΄19.20. 

Ο Αβραάμ, υπέδειξε την εξουσιαστική συνταγή δια του εθνο-διαμελισμού! Αργότερα, στην Αποκάλυψη βλέπουμε την εθνο-συνθλιβή... διαφορά μόνο προς το χειρότερο! Το παράξενο είναι ότι, όταν γράφεις με θεολογημένο τρόπο κατά των ανθρώπων και των εθνών, κανείς δεν εξεγείρετε εναντίων σου! Μάλιστα όσο πιο χυδαία και αποκρουστικά ανθρωποκτόνος γίνεσαι, τόσο θεϊκότερος φαντάζεις!
***
Τραπεζιτική δεσποτεία. Δανειο-δουλεία. Χρηματιστηριακή υποτέλεια. Έλεγχος πλουτοπαραγωγικών πηγών. Ελεγχόμενη ενημέρωση. Λατρεία του υπερβατικού. Θρησκοληψία. Επιβολή προκατασκευασμένων ειδώλων.[1] Κατευθυνόμενη διασκέδασης. Νόμιμη ιστοριοκτονία. Παραμυθολογημένο μέλλον. Εικονική πραγματικότητα. Δικαιώματα... χωρίς δυνατότητες. Υπόδουλη παιδεία. Λεξιπενία. Ειδική και όχι γενική παιδεία. Βιοποριστική ευφυΐα. Εθνο-διαμελιστικές μειονότητες. Χάρτινα σύνορα. Δημοκρατικά εκλεγμένες... δικτατορίες. Θρησκευτικές ενοποιήσεις. Πολιτισμική σύγχυση. Συνθήκες σωτηριακού βρόγχου και εθνικής υποτέλειας τύπου «Σέγκεν» κ.λ.π., κ.λ.π.!

Γενικότερα, ανίερες συμμαχίες μαζικής προώθησης συμφερόντων και όχι πολιτισμού, εξασφαλίζουν στα χέρια των ολίγων, την σύγχρονη ροή των ελεγχόμενων μολυσματικών "ιδεών-υδάτων" και την γενικευμένη υλικο-πνευματική "διατροφική" υποτέλεια των λαών!

Να και η βιβλική συνταγή της συμμετοχής των προφητών, εναντίων των εθνών:

Διαβάζουμε ξανά την καθαρά αυτή διατυπωμένη συνταγή: «Λάβε το ποτήριον τούτο του (Ο΄άκρατου) οίνου εκ της χειρός μου και πότισον εξ αυτού πάντα τα έθνη, προς τα οποία εγώ σε αποστέλλω» Η εθνο-διαμελιστική λοιπόν μαγγανεία, με το ποτήρι του παλαιοδιαθηκικού "οίνου" ποτίζει πρώτα ασταμάτητα και ανεμπόδιστα τις λαϊκές μάζες «και θέλουσι πίει και ταραχθεί και παραφρονήσει... και έλαβον το ποτήριον εκ χειρός Κυρίου και επότισα πάντα τα έθνη... δια να καταστήσω αυτούς ερήμωσιν, θάμβος, συριγμόν και κατάραν... τους δούλους και άπαντα τον λαόν... τους βασιλείς των νήσων των πέραν της Θαλάσσης (Έλληνες)... και πάντες τους μακράν και τους εγγύς, ένα μετά του άλλου, και πάντα τα βασίλεια της οικουμένης τα επί προσώπου της γης... πίετε και μεθύσατε και εμέσατε και πέσετε και μη σηκωθείτε... Και έλαβον το ποτήριον εκ χειρός Κυρίου και επότισα πάντα τα έθνη...» Μασ. Ιερεμίας ΚΕ΄15-27 (Ο΄Ιερεμίας ΛΒ΄13-)

Καμμία ασάφεια! Το απόλυτο όπλο, η μαζική (κοινωνική) μαγγανεία! Αυτή είναι η λειτουργική συνταγή του δωροδόλου! Αλλά βρίσκετε στην Παλαιά Διαθήκη... στην οποία οι Έλληνες ποτέ δεν έφτασαν!!!

Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι οι χειρότεροι εφιάλτες μας έχουν γίνει προ πολλού οδυνηρή πραγματικότητα. Η κοινωνική μαγεία, είναι από αιώνες τώρα ιστορικό γεγονός. Η Βίβλος δεν είναι απλά «το μεγάλο ψέμα», αλλά το τρανταχτό περιπαικτικό γέλιο ενός πανούργου ιερατείου, εις βάρος ολάκερης της γης! Η Βίβλος δεν είναι απλά ένα Χαλδαιο-ιερατικό βιβλίο, αλλά η πληρέστερη, λεπτομερέστερη και δραστικότερη παρακαταθήκη εφαρμοσμένης θρησκευτικής απάτης.

Να και ο λειτουργικότατος μηχανισμός, με τις σωτηριο-καταστροφικές λεπτομέρειες:

«Όταν οι "Αιγύπτιοι" (δηλαδή τα έθνη) θα καταπιέζονται και θα ζητούν απ’ τον Κύριο να τους βοηθήσει, αυτός θα τους στέλνει έναν σωτήρα (!) που θα τους υπερασπιστεί και θα τους σώσει. Τότε θα τον τιμήσουν προσφέροντας μόνο σ’ αυτόν πρόσφορες, θα κάνουν τάματα σ’ αυτόν και θα τα εκπληρώνουν. (Προσέξτε όμως, πως ακριβώς θα γίνει αυτό). Ο Κύριος (πρώτα) θα επιφέρει πλήγματα σοβαρά για να εισακούσουν τον Κύριο, κι αυτός (μετά) θα τους θεραπεύσει»!!! (Β.Β.) Ησαΐας ΙΘ΄

Το τελευταίο αυτό εκπληκτικό εδάφιο αποδίδουν οι Ο΄: «πατάξει Κύριος τους Αιγύπτιους (εθνικούς) πληγή μεγάλη και ιάσεται αυτούς»!  Οι δε Μασ: «Θέλει κτυπήσει Κύριος την "Αίγυπτο", (την κάθε "Αίγυπτο") θελει κτυπησει και θεραπευσει αυτήν (!) και θέλει παρακαλεσθή υπ’ αυτών (των εθνικών) και θέλει ιατρεύσει αυτούς» Ησαΐας ΙΘ΄22

Πληγοποιός και θεραπευτής ταυτόχρονα λοιπόν ο επιδρομέας!

Μην προσπερνάτε με μια απλή μόνο ανάγνωση, τις σκέψεις αυτών των εδαφίων. Μελετείστε όσο γίνετε προσεκτικότερα το παραπάνω απόσπασμα! Θα καταλάβετε, ότι πρόκειται για... σωτηριο-δόλους! Κυριολεκτικά, πρόκειται για ένα άγνωστο στους πολλούς, αποδοτικότατο, χαλδαιικής έμπνευσης εργαλείο κοινωνικής ανατροπής. Είναι πραγματικά, σαν να διαβάζουμε το εγκόλπιο του καλού... εθνοδιαμελιστή!!!

Ουσιαστικά πρόκειται για μια εκπληκτική φόρμουλα σωτηριακής κατάκτησης! Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για το πολυεδρικότερο και διαυγέστερο διαμάντι του κοινωνικο-θρησκευτικού δόλου!

Η αβρααμική μαγεία, όχι μόνο άφησε πίσω της μια απίστευτη θηριώδη ιστορία, αλλά, σήμερα, επιβάλλοντας την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑ­ΓΜΑ­ΤΩΝ, απειλεί ευθέως τους λαούς, με εθνοδιαμελιστική ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΑ εξόντωση!

Νομίζω... σαφέστερος δεν θα μπορούσα να γίνω!

Μ. Καλόπουλος
2ABRAAM


Βλέπε επίσης:
Αβραάμ και ο προφητικός διαμελισμός των εθνών! (video)
Η μαγεία του εθνο-διαμελιστή Αβραάμ!


[1] Η πρόσφατη εισβολή του σιωνοκρατούμενου Χόλιγουντ, στα καθημερινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, είναι ένας μικρός μόνο προάγγελος μιας ξέφρενης επερχόμενης λατρείας προκατασκευασμένων ειδώλων! Σύντομα θα γίνει κατανοητό, ότι όποιος ελέγχει τις πηγές της παγκόσμιας ψυχαγωγίας, ελέγχει την κοινωνική συμπεριφορά! Επιβάλει νοοτροπίες, καλλιεργεί ανοχές, επιβάλει πρότυπα και όχι μόνο γίνεται οικονομικός "Τιτάνας", αλλά μπορεί να επιβάλει την ευχάριστη δικτατορία της ψυχαγωγίας και να εξασφαλίσει με τον πλέον ευχάριστο τρόπο, την συρρίκνωση του αντίπαλου φιλόμοχθου Ελληνογενούς πολιτισμού! 

.............................

Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310/770100
Γνώμη αναγνώστου: «Μια απολαυστική ξενάγηση στα στημένα "θαύματα" των μεγάλων προφητών της Βίβλου, που  θα σας ενθουσιάσει με την απομυθοποιητική της σαφήνεια. Μια πρωτότυπη μελέτη που θα αποτελέσει σταθμό στις αναζητήσεις σας». A.M.Λέξεις αναζήτησης: Καλοπουλος Μιχαλης Kalopoulos Michael Παλαια Διαθηκη καινη διαθηκη Αγια γραφη Αβρααμ Χαλδαια θαυματα δηλητηρια πιστη θεος θρησκεια αγιο φως ιρατειο χριστιανισμος αγαπη βιβλος αγιοι αγιος δικαιοι δικαιος προφητες πνευμα αγια εικονες λατρεια ιερεις παπαδες ιερατειο εκκλησια ναος αγιοσυνη μοναστηρια μονες σκητη νηστεια προσευχη αγιασμος