logo

fb youtube rss

Σύνδεση

 

Άρθρο Καλόπουλου στην Εφημερίδα του Σαββάτου "Ελεύθερη Ώρα"

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στο site μας: www.greatlie.com το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του.

Ελεύθερη Ώρα: Δηλητήρια και Χημικός Πόλεμος στη Βίβλο. Του Μ. Καλόπουλου

Προς: κ. Μιχάλη Καλόπουλο

Από: Εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» Χρυσάνθη Ρουμελιώτου Τηλ: 210-3615457, 6942608100

Θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" Σαββάτου στις 7 Μαϊου

Οι ψεκασμοί στην χώρα μας είναι πλέον γνωστοί…

Κάποιοι, άγνωστο ποιοι… μας ψεκάζουν με «ύποπτες ουσίες» για να ελέγξουν το κλίμα, τον παγκόσμιο πληθυσμό αλλά και τη σκέψη μας. Πρόκειται για την θεωρία συνωμοσίας των Chemtrails, δηλαδή των «χημικών ιχνών» που βλέπουμε συχνά να αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα. Στην χώρα μας και παρά τις επισημάνσεις και ερωτήσεις που γίνονται κατά καιρούς στην Κυβέρνηση, κανείς δεν μας έχει δώσει μια ικανοποιητική απάντηση.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση, στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι η καθεαυτού πράξη των ψεκασμών, αλλά το πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα.

Τα χημικά όπλα είναι παμπάλαια εφεύρεση και έχουν χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με την Βίβλο, στην πολιορκία της Ιερουσαλήμ από τους Ασύριους, αλλά και σε πολλές άλλες μάχες των Ισραηλιτών.

Ο ιστορικός, ερευνητής και συγγραφέας Μιχάλης Καλόπουλος, έχει καταγράψει στο κείμενο που ακολουθεί, μία σειρά από γεγονότα που παραπέμπουν σε τέτοιου είδους… συνταγές χημικού πολέμου που εμφανίζονται στην Βίβλο!

Χρυσάνθη Ρουμελιώτου

Δηλητήρια και Χημικός Πόλεμος στη Βίβλο.

Γράφει ο πρόεδρος Σκεπτικιστών Ελλάδος

Μ. Καλόπουλος

Δεν θα σας κουράσω πλατειάζοντας ή δίνοντας λεπτομερή στοιχεία, αλλά θα είμαι όσο γίνεται περιληπτικός και σύντομος. Οι υποψίες μας για την χρήση δηλητήριων από τους ήρωες της Βίβλου, ξεκινούν από την παράξενη συμπεριφορά του πρωτο-Πατριάρχη Αβραάμ, που αξίζει να σημειωθεί ότι κατάγεται από την διασημότερη πόλη αρχαίας μαγείας, την Ουρ της Χαλδαίας.

Ο Αβραάμ είναι ο πρώτος που υποκίνει της υποψίες μας για παράξενη κερδοφόρο χρήση δηλητήριων, μια και πλουτίζει θεραπεύοντας "πληγές" που προκαλεί ο "θεός" του, σε δυο τουλάχιστον βασιλείς Αιγύπτου και Χαναάν. Το γεγονός μάλιστα ότι και στις δύο αυτές περιπτώσεις, ο Αβραάμ παρουσιάζει την γυναίκα του Σάρρα ως "αδελφή" του (Γένεσις12.10-19 και 20.1-13.) και τη στέλνει ως διαθέσιμη νύφη μέσα στα παλάτια, όπου προφανώς με τη βοήθειά της ξεσπούν οι περίεργες αυτές "πληγές", δίνοντας στον "αδελφό" της Αβραάμ την ευκαιρία να τις θεραπεύσει με το αζημίωτο, μας βάζει στις πρώτες έντονες σκέψεις δηλητηριοχρησίας ή αλλιώς μαγγανείας.

Ο τόπος της καταγωγής του Χαλδαίου Αβραάμ, παραπέμπει επίσης έντονα σε τέτοιες πρακτικές μαγείας. Αρχαιολογικά ταφικά ευρήματα από την Ουρ της Χάλδαιας, (την πόλη της καταγωγής του Αβραάμ), προγενέστερα της εποχής του, μας προβληματίζουν στην ίδια κατεύθυνση. «Σχετικά πρόσφατα, ήρθαν στην επιφάνεια συνολικά16 διαφορετικοί τάφοι, των εβδομήντα περίπου ζωντανο-θαμμένων ατόμων, που καλύπτουν μια περίοδο μεγαλύτερη των δυόμισι αιώνων, με εξαιρετικά περίεργες συνθήκες ομαδικής ταφής».

Το πολύ ενδιαφέρον για μας πόρισμα των ειδικών λέει: «δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη ότι οι άνθρωποι αυτοί (πουφαίνεται να ήταν το υπηρετικό προσωπικό του άρχοντα) έπεσαν θύματα βίαιου θανάτου. Οι άνθρωποι αυτοί πήραν κάποιο φάρμακο (ναρκωτικό (Λάμψας Λεξικό Αρχ. Κόσμου σελ. 1212) και «έπαιξαν τον ρόλο τους πειθήνια ως το τέλος... Καθένα απ’ τα θύματα κρατούσε ένα κύπελλο που περιείχε προφανώς κάποιο (ναρκωτικό) δηλητήριο που έπρεπε να πιει» Time-Life Παγκόσμιος Ιστορία τόμ. 1ος σελ. 89.

Οι πρακτικές λοιπόν της δηλητηριο-χρηστικής μαγείας, ήταν ήδη γνωστές πολύ νωρίτερα απ’ την εποχή του Αβραάμ, ιδιαίτερα στην πόλη της καταγωγής του!

Τα πατερικά κείμενα μάλιστα, μας πληροφορούν πλαγίως, πως ο πατέρας του Αβραάμ ήταν δεινός φαρμακοτρίφτης, και ο ίδιος ο Αβραάμ σπούδασε την τέχνη της μαγείας, αυξάνοντας έτσι τις υποψίες μας, πως ο Αβραάμ διέθετε πράγματι επαρκείς γνώσεις περί δηλητήριων. Μάλιστα το προσοδοφόρο "κόλπο της αδελφής-νύφης", φαίνεται να ήταν εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των πρώτο-Πατριαρχών, μια και για τρίτη φορά, βλέπουμε να το επιχειρεί και ο γιος του Αβραάμ ο Ισαάκ. Γένεσις 26. 6-7.

Βιβλικών δηλητήριων συνέχεια:

Τις ίδιες αυτές πρακτικές χρήσης χημικού πολέμου και δηλητήριων, ξαναβρίσκουμε στις "ιστορίες" των πληγών της Αιγύπτου, καθώς τα δηλητήρια ερμηνεύουν θαυμάσια τις πληγές του Φαραώ, και το εκτεταμένο θανατικό ζωών και ανθρώπων στις λεγόμενες "πληγές του Φαραώ".

Ο ίδιος ο Μωυσής στην συνέχεια της ιστορίας του, φαίνεται επανειλημμένως να σκοτώνει με ανεξήγητους τρόπους, όσους αμφισβητούσαν την εξουσία του. Σε συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση, όταν ο περιφερόμενος στην έρημο πιασμένος λαός του, συναντά ένα σμήνος ορτυκιών, και επιτέλους μπορούν να χορτάσουν την πεινά τους, ο Μωυσής χτυπάει αλύπητα και επιλεκτικά τους ομόφυλους αντιπάλους του: «Ενώ δε το κρέας ήτο έτι εις τους οδόντας αυτών, πριν μασηθή, εξήφθη η οργή του Κυρίου (εμείς υποθέτουμε του Μωυσέως) επί τον λαόν και επάταξεν Κύριος τον λαόν εν πληγή μεγάλη σφόδρα και εκάλεσε το όνομα του τόπου εκείνου μνήματα της επιθυμίας, διότι εκεί ετάφη ο λαός ο επιθυμητής» Αριθ.ΙΑ΄32-34.

Αλλού διαβάζουμε για τον πραγματικό στόχο του Μωυσέως: «Και έβρεξεν έπ’ αυτούς κρέας (ορτύκια)... και έτι ήτο εν τω στόματι αυτών η βρώση (τα ορτύκια) και οργή του θεού ανέβη επ’ αυτούς και εφόνευσε (φυσικά… ο Μωυσής και όχι κάποιος θεός) τους μεγαλύτερους (ισχυρότερους) εξ αυτών και τους εκλεκτούς του Ισραήλ κατέβαλεν» Ψαλμοί ΟΗ΄27. Είναι πράγματι δύσκολο να παρακάμψει κανείς την σκέψη, ότι εδώ πρόκειται για συστηματικές εκκαθαρίσει επιφανών επαναστατημένων Ισραηλιτών, με δηλητηριασμένα ορτύκια!

Βιβλικές εκφράσεις όπως: «κοιτάξτε (συμμορφωθείτε γιατί) με μια πληγή μόνο ανάμεσά σας μπορώ να σας ξεκάνω» Ο΄ Έξοδος ΛΓ΄5, ταιριάζουν στον βάναυσο θεοκράτη Μωυσή, και δείχνουν τον τυραννικό τρόπο που επέβαλε την απόλυτη κηδεμονία του, πάνω στον κατατρομαγμένο από τους ανεξήγητους θανάτους λαό του: «και εφοβούντο τον Μωυσήν πάσας τας ημέρας της ζωής αυτού».Ιησούς Ναυή Δ΄14.

Βέβαια, αν οι υποψίες μας αυτές είναι στη σωστή κατεύθυνση, γεννιέται φυσιολογικά η ενδιαφέρουσα ερώτηση: αν πράγματι η ηγεσία των Ισραηλιτών, ήταν κάτοχος τέτοιων μυστικών όπλων, δεν θα ήταν φυσικό να δούμε τα όπλα αυτά σε εκτεταμένη δράση, στην κατοπινή πολεμική ιστορία του λαού Ισραήλ; Και πράγματι αυτό ακριβώς συμβαίνει, στην πολεμική εισβολή των Ισραηλιτών στην γη Χαναάν που ακολουθεί!

Κυριολεκτικά αναρίθμητες είναι οι περιπτώσεις εκείνες μαχών, που στο αντίπαλο στρατόπεδο, ανεξήγητα ξεσπά δήθεν "ουρανοκατέβατος" εξολοθρεμός, και η μόνη λογική εξήγηση, είναι η έντεχνη και έγκαιρη δηλητηριο-νοθεία (μαγγανεία) του νερού, που χρησιμοποιούν οι ανυποψίαστοι αντίπαλοι! Η μαγγανεία, δηλαδή η χρήση δηλητήριων στα ρυάκια απ’ τα οποία προμηθεύονται νερό οι υπεράριθμοι αντίπαλοι τους, εξακολουθεί να είναι η μοναδική ερμηνεία σειράς ολόκληρης νικηφόρων μαχών-"θαυμάτων", που τελικά κατενίκησαν 14 πάνοπλα και υπεράριθμα έθνη της γης Χαναάν.

Ενδεικτική επ’ αυτου είναι η μάχη του Γεδεών, που με τριακόσιους μόνο άνδρες εξοπλισμένους μόνο με τριακόσιες υδρίες (στάμνες με άγνωστο, προφανώς δηλητηριώδες περιεχόμενο…) που ενεδρεύουν ψηλά στις πηγές του νερού, που χρησιμοποιούν κάτω στην κοιλάδα οι αναρίθμητοι αντίπαλοι τους Φιλισταίοι… δείχνει ξεκάθαρα πλέον τον μηχανισμό εξολόθρευσης των αντίπαλων τους με χρήση δηλητήριων. Κριταί Σ΄33-35 & Ζ΄1-8

Πράγματι, αν για ένα ολόκληρο λεπτό, σιγορίχνει κανείς αδειάζοντας το υλικό μιας μόνο τέτοιας υδρίας στο ρυάκι, κι αυτό συνεχιστεί ακατάπαυστα έως ότου ξεπλυθούν μέσα σ’ αυτό και οι τριακόσιες υδρίες, τότε, με πολύ απλό υπολογισμό βρίσκουμε, ότι το δραστικό αυτό υλικό χημικής κατάρας, πέφτοντας ακατάπαυστα στο πόσιμο νερό των στρατοπεδευμένων εχθρών, θα μεταβάλλει ασταμάτητα για πέντε συνεχείς ώρες το ρυάκι, σε "ολόδροσο" δραστικότατο ύδωρ ξολοθρεμού! Μέσα σε πέντε ώρες, μιας συνηθισμένης θερμής παλαιστινιακής μέρας, το σύνολο των στρατιωτών, θα σκύψει σίγουρα έστω και μια μόνη φορά, άλλος λίγο κι άλλος πολύ, να σβήσει την δίψα του στα διάφανα, τρεχούμενα αλλά δηλητηριασμένα νερά του ρυακιού! Ή στην χειρότερη περίπτωση, θα ανανεώσει το νερό του προσωπικού του ασκού, για τις ώρες της μεσημεριανής ή νυχτερινής ανάπαυσης!

Το ίδιο ακριβώς "σκηνικό" νόθευσης πηγών, βρίσκουμε και στην κατοπινή περίοδο του βασιλιά Σαούλ, όπου με 600 μόνο άνδρες, καταφέρνει να νικήσει υπεράριθμους αντιπάλους. (Α΄ Σαμουήλ ΙΔ΄ 2)

Ακόμα πιο αποκαλυπτική είναι η περίπτωση του Σαμψών, ο όποιος σκοτώνει (λέει η Βίβλος) χιλίους Φιλισταίους στρατιώτες, με μοναδικό του όπλο μια απλή γαιδουρο-σιαγώνα! Κριταί ΙΕ΄7-8.

Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά το περιστατικό αποκτά διαστάσεις πραγματικού γρίφου, όταν μετά τον "άθλο" του αυτόν, ο Σαμψών παρουσιάζεται να διψά μέχρι θανάτου… και περιέργως να καταφεύγει στα γύρο βουνάμ όπου βρίσκει λίγο καθαρό νερό για να ξεδιψάσει!

Αυτή η "δίψα" του Σαμψών, φυσικά θα μπορούσε να παραλυθεί από την βιβλική αφήγηση… όμως υποθέτουμε πως είναι εκεί γραμμένη (Κριταί ΙΕ΄16-18. ) ακριβώς για να υπενθυμίζει στους κατοπινούς μυημένους, τον μηχανισμό αυτής της παράξενης νίκης. Πράγματι αν έχεις σκοτώσει μια ολόκληρη οργανωμένη χιλιαρχία Φιλισταίων στρατιωτών, είναι πρακτικά αδύνατον να μην μπορείς να βρεθεί ανάμεσα τους, λίγο νερό για να ξεδιψάσει ένας και μόνο άνθρωπος!

Γιατί λοιπόν ο Σαμψών δεν πίνει από το νερό των σκοτωμένων στρατιωτών; Όπως καταλαβαίνετε η μοναδική απάντηση είναι… πως αυτό ακριβώς το νερό (που έντεχνα και εγκαίρως δηλητηρίασε ο Σαμψών) ευθύνεται για τον θάνατό τους, και όχι η θαυματουργή γαιδουρο-σιαγώνα, που ήταν αδύνατον να αντέξει χίλια σπαθιά και δόρατα, χωρίς να θρυμματισθεί! Κριταί ΙΕ΄7,8.

Χημικός ή βιολογικός πόλεμος σε ιστορική πλέον περίοδο:

Βρισκόμαστε ήδη σε προχωρημένη ιστορική περίοδο. Ο γιος του Σαργών Β΄, ο Σενναχειρείμ, (704-681 π.Χ.) κατεβαίνοντας με μια πανστρατιά, καθυπέταξε πρώτα την επαναστατημένη Αίγυπτο, και επιστρέφοντας στρέφετε κατά της Ιερουσαλήμ. Ο φιλόδοξος αυτός βασιλέας, αφού καθυπέταξε τις περισσότερες περιοχές αμαχητί, σχεδόν μόνο με τον όγκο της εντυπωσιακής στρατιάς του, παραξενεύεται βρίσκοντας τους Ισραηλίτες να του αντιστέκονται κλεισμένοι μέσα στα τείχη της Ιερουσαλήμ.

Οι παράξενες "πολεμικές" προετοιμασίες των ιερέων της Ιερουσαλήμ, για την υποδοχή της ασσυριακής πανστρατιάς, έχουν για μας εξαιρετικό ενδιαφέρον. Πριν ακόμα ο μεγάλος Σενναχειρείμ στρατοπεδεύσει έξω απ’ τον λόφο της Ιερουσαλήμ, οι οδηγίες της αναμέτρησης, έχουν ήδη επικεντρωθεί, γύρω από... (τι άλλο)... το νερό της κοιλάδος! Το μόνιμο, σίγουρο και αγαπημένο μέσο μαγγανείας του εβραϊκού ιερατείου: «και συνεβουλεύθησαν (οι ιερείς της Ιερουσαλήμ) να εμφράξωση τα ύδατα των πηγών των έξω της πόλεως... και έφραξαν πάσας τας πηγάς και τον ποταμόν λέγοντες. Δια τι ελθόντες οι βασιλείς της Ασσυρίας να εύρωσιν ύδωρ πολύ;» Β΄Χρον.ΛΒ΄3,4.

Προσέξτε την διατύπωση! Όταν θα έρθει ο Ασσύριος βασιλέας, δεν θα βρει απλά «πολύ» ή λίγο νερό... αλλά θα βρει μόνο το "κατάλληλο" νερό, που θα κυλά στην κοιλάδα, ψηλά απ’ τον λόφο της Ιερουσαλήμ, γιατί φυσικά μόνο εκείνες οι πηγές δεν αχρηστεύθηκαν! Όταν τελικά το ασσυριακό στράτευμα στρατοπεδεύει έξω από τα τείχη της Ιερουσαλήμ, είχε διαθέσιμο μόνο το νερό που υπήρχε εκτός των τειχών της πόλεως, το οποίο όμως χωρίς να το γνωρίζει ο Σενναχειρείμ, έλεγχαν απόλυτα οι ιερείς της πολιορκημένης πόλεως. Ο μηχανισμός του χημικού πολέμου ή αλλιώς βιβλικού "θαύματος" ήταν πλέον απόλυτα εξασφαλισμένος!

«Και προσευχήθη Ησαΐας ο Προφήτης και απέστειλεν ο Κύριος άγγελον όστις αφάνισε πάντας... και την νύχτα εκείνη εξήλθεν ο άγγελος Κυρίου και επάταξεν εν τω στρατοπέδω των Ασσυρίων εκατόν ογδοήκοντα πέντε χιλιάδας και ότε εξηγέρθησαν το πρωί, ιδού, ήσαν πάντες σώματα νεκρά. Και εσηκώθη Σενναχειρείμ ο βασιλεύς και έφυγε» Α΄Χρον.ΛΒ΄10 - Β΄Χρον. ΛΒ΄20 & Β΄Βασ. ΙΘ΄35.

Όλα αυτά και πολύ περισσότερα, (που μπορεί κανείς να βρει στα πρώτα τέσσερα βιβλία μου, όπου εξετάζονται μεθοδικά σχεδόν όλα τα "θαύματα" της Βίβλου), συνθέτουν ικανοποιητικά νομίζω, την εικόνα της φοβερής και συχνά θανατηφόρου βιβλικής υδατο-μαγγανείας ή υδατο-νοθείας. Περισσότερες λεπτομερές μπορεί κάνεις να δει στην ιστοσελίδα μου: www.greatlie.com

Φαίνεται λοιπόν, πως κρυμμένη πίσω απ’ την διαχρονική παχυλή αφέλεια και την ασυγχώρητη άγνοιά μας, η μυστική χρήση πάσης φύσεως δηλητήριων, υπήρξε τελικά μια πανάρχαια ύπουλη στρατηγική νίκης, σε έναν βρώμικο σιωπηρό χημικό πόλεμο, που μυστικά, δόλια και κυρίως αποτελεσματικά, συνεχίζεται αδίστακτα μέχρι σήμερα.

Όσο η πίστη στα ανεξέλεγκτα θαύματα και στους αυτόκλητους σωτήρες θα κυριαρχεί ανεξέλεγκτα, εμείς οι απλοϊκοί άνθρωποι και τα παιδιά μας, θα εφιστάμεθα φοβερά και ανεξήγητα πλήγματα, από ύπουλα μυστικά "ιερατεία", που θα αχρηστεύουν τους μόχθους και τις αγαθότερες των προθέσεων μας… όταν φυσικά δεν θα μας αφαιρούν βάναυσα, ακόμα κι αυτό το υπέροχο και μοναδικό δώρο της ζωής.

Ο τολμηρός, βαθύς και συστηματικός έλεγχος, και η επίγνωση της συγκεκριμένης μοχθηρής αντιπαλότητας, φαίνεται να είναι η μόνη μας ελπίδα διαφυγής από την κατάπικρη και ταπεινωτική αυτή μοίρα μας.

Μ. Καλόπουλος

 

Βλέπε επίσης:

Ο Ησαΐας, η βιβλική μαγγανεία (δηλητηριοχρησία), και οι 185.000 νεκροί επί Σενναχειρείμ από "άγγελο"-πανούκλα! Του Μ. Καλόπουλου

http://greatlie.com/index.php/el/xristianismos/palaia-diathiki/1938-i-bibliki-magganeia-kai-oi-185000-nekroi-apo-qaggelo-panouklaq-tou-m-kalopoulou

Ιωσήφ: Ένας ολέθριος σωτήρας - Το βιβλικό μοντέλο της πείνας επανέρχεται!

http://www.greatlie.com/index.php/el/xristianismos/palaia-diathiki/323-iosif-enas-olethrios-sotiras-to-bibliko-montelo-tis-peinas-epanerxetai

Η οικονομική άλωση και η πτώση της Βαβυλώνας... σας θυμίζει κάτι;

http://greatlie.com/index.php/el/xristianismos/bible/1048-i-oikonomiki-alosi-kai-i-ptosi-tis-babulonas-sas-thumizei-kati

Εισοδισμός: το πλέον αποτελεσματικό στρατήγημα της ιστορίας! Του Μ. Καλόπουλου

http://greatlie.com/index.php/el/anazitiseis/koinoniki-mixaniki/1880-eisodismos-to-pleon-apotelesmatiko-stratigima-tis-istorias-tou-m-kalopoulou

 Βλέπε επίσης: 


Βίβλος και δηλητήρια: Ανθρακοφόρα «τεραφείμ» ο τρόμος των υδάτων!

 
ΒΙΒΛΟΣ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ: Πως με 300 "στάμνες"... ο Γεδεών κέρδισε έναν πόλεμο;! 


Ιουδίθ, η χήρα που σκοτώνει… και τα φανερά δηλητήρια του Ένοπλου βιβλικού Δόλου!


Αβραάμ, δηλητήρια, και ζωντανο-ταφές στην Ουρ της Χαλδαίας !!!(foto)


Σαμψών και… δηλητήρια πίσω απ' τα θαύματα της Βίβλου (video)


"Θεραπευτές", «θρησκεία» και δηλητήρια


Δηλητήρια... Πάριον βέλος... και η αχίλλειος πτέρνα